Doha ATP 250

Doha ATP 250

Ollessaan yksi vuoden isoimmista tennisturnauksista, Qatar Open ansaitsee paljon huomiota tenniksen faneilta ympäri maailmaa. Tuhannet uskolliset urheilufanit haluavat nähdä suosikkitähtensä kilpailemassa ja mahdollisesti tekemässä historiaa upeilla suorituksillaan. Tämän vuoden Doha ATP 250 sisältää varmasti kaikkea tätä.

Qatar Open (viralliselta nimeltään Qatar ExxonMobil Open) on 14.-19. helmikuuta Dohassa, Qatarissa pelattava tennisturnaus.Tämän vuoden turnaus pelataan Khalifa International Tennis and Squash Complexissa ja se kuuluu ATP World Tour 250 -sarjaan. 

Mikäli haluat tietää lisää tämän vuoden turnauksesta ja vedonlyönnistä, lue LV BET Sportblogia.

Doha ATP 250 -turnauksen historiaa

ATP Tour 250 -sarja on viidenneksi paras taso miesten tenniksessä. Se perustettiin 1990-luvulla, mutta vasta 2009 se sai nimekseen nykyisen nimensä. Sarjassa jokaisesta turnauksesta voittaja saa 250 pistettä. 

Qatar Open -turnaus järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1991, 29 vuotta sitten. Se on osa ATP (Association of Tennis Professionals) tour 250:tä. Turnaus kasvatti suosiotaan vuosien kuluessa monien tähtipelaajien, kuten Stefan Edbergin ja Boris Beckerin, kilpaillessa turnauksessa. Monet maailman parhaimmista tennispelaajista aloittavat kautensa Dohassa järjestettävästä turnauksesta, joka on toinen kahdesta Lähi-Idässä järjestettävistä turnauksista. Tämän vuoden voitto summana toimii yli miljoona yhdysvaltain dollaria.

Ollessaan vuosittainen miesten ammattilaisturnaus, ottelut pelataan ulkona kovilla kentillä. Turnauksen kuuluisimpia voittajia ovat mm. Boris Becker, Roger Federer, Andy Murray, Rafael Nadal ja Novak Djokovic. Viime vuoden turnauksen yksilöpelin voitti georgialainen Nikoloz Basilashvili ja parikilpailun venäläiset Asian Karatsev sekä Andrey Rublev.

Turnauksen virallista otteluohjelmaa ei ole vielä julkaistu, mutta sen aikatauluista tiedetään jo seuraava;

14.-16.2 sijoitusottelut

17.2 puolivälierä

18.2 semifinaali

19.2 finaali

Vedonlyönti vinkkejä ja todennäköisyyksiä Doha ATP 250:stä

Lyödessään vetoa Doha ATP 250 -turnauksesta tulee ottaa huomioon monta eri tekijää, kuten aiemmat kaudet, menossa olevalla kaudella käydyt turnaukset sekä pelaajien sijoitukset eri tilastoissa.

Tällä hetkellä tilastoja johtavat Novak Djokovic, Daniil Medvedev sekä Alexander Zverev. Moni vedonlyönnin ammattilainen luottaa jonkun heistä vievän voiton Qatar Openista kotiin, mutta monet ammattilaiset uskovat myös Rafael Nadalin taitoihin yksilöturnauksessa.

Menossa olevalla ATP Tour 250 kaudella on pelattu jo neljä turnausta joiden voittajiksi ovat selvinneet yksilöpeleissä Monfils, Nadal, Kokkinakis ja viime vuoden Qatar Openissa kaksinpelin voittanut Karatsev. 

Tämän hetkisessä ATP tour 250 -sarjassa paras voitto-häviö suhde on Novak Djokovicilla. Tämän takia hän on monen ykkössuosikki, mutta riittävätkö hänen taitonsa turnauksen voittoon? 

Viimevuotisen turnauksen voittaja Basilashvili palaa turnaukseen tällä kaudella, mutta häntä ei pidetä kovin vahvana voittajaehdokkaana, sillä tämän vuoden pelaajissa on monia hyvin vahvoja ja Basilashviliä taidokkaampia pelaajia. Koskaan ei kuitenkaan voi tietää vaikka hän yllättäisikin katsojat ja nappaisi voiton.

Kaksinpeleissä kovimpana voittajaehdokkaana pidetään kroatialaisparia Mate Pavic ja Nikola Mektic. He ovat monien tilastojen kärjessä ja ovat erottuneet muiden joukosta taidokkaan pelaamisen ansiosta.

Vedonlyönti Doha ATP 250:stä LV BET:llä

Vedonlyönti ATP Tour Dohasta ei ole vielä mahdollista.  Pysy ajan tasalla uusimmista Qatar Open -uutisoinnista ja vedonlyönnistä LV BET -sivustolla.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *