Tennis – kaikki WTA 500 Eastbourne -ottelusta

Tennis – kaikki WTA 500 Eastbourne -ottelusta

Tennis WTA 500 Eastbourne InternationalLauantaista 18. kesäkuuta lauantaihin 25. kesäkuuta järjestetään WTA 500 Eastbourne Englannissa. Tämä on kahdeksas tennisturnaus tässä kategoriassa WTA Tennis Tour 2022 -turnauksessa. Tali tennis soveltuu parhaiten niille, jotka haluavat itse lähteä pelaamaan, mutta livetulokset tennis ovat jokaisen saatavilla helposti. Haluatko tietää lisää tästä kilpailusta ja osallistujista? LV BET auttaa sinua tässä asiassa. Löydät LV BETin kautta paljon tietoa ja tennisvedonlyöntivinkkejä, joita voit käyttää!

  • WTA 500 – Eastbourne (tennis): milloin kisat järjestetään ja kenellä on paras mahdollisuus päätyä niiden voittajaksi?
  • Vedonlyöntivinkkejä ja kertoimet – WTA 500 Eastbourne 2022 ja Tali tennis: näillä vinkeillä voit aloittaa vedonlyönnin tenniksen parissa vaivattomasti.
  • Vedonlyönti WTA 500 Eastbourne ja livetulokset tennis LV BETin kanssa: mitä kaikkea LV BET tarjoaa sinulle ja kuinka voit löytää otteluiden tulokset helposti?

WTA 500 – Eastbourne (tennis)

47 WTA 500 Eastbourne tenniskilpailu järjestetään 18.-25. kesäkuuta Devonshire Park Lawn Tennis Centerissä, Englannissa. Tässä tapahtumassa ovat mukana sekä naisten että miesten turnaukset, joista WTA 500 on tietysti naisten sarja. Miesten sarja oli ATP Tour 250. Tämä on kahdeksas kilpailu tässä kategoriassa tänä vuonna ja samalla valmistava turnaus Wimbledonin mestaruuskilpailuihin. Nämä tapahtuvat välittömästi sen jälkeen. Siksi kaikki parhaat tennistähdet kilpailevat siellä yleensä. Katsotaan alkuun WTA ranking, joka kiinnostaa varmasti monia.

Näin ollen ei ole yllättävää, että Martina Navratilova edustaa kisoja yhdellätoista voitolla, jotka hän sai vuosina 1978-1993. Mutta katsotaanpa esimerkiksi vuoden 2015 voittajalistaa. Yksinpelissä voittivat sveitsiläinen Belinda Bencic ja slovakialainen Dominika Cibulkova. Cibulkova voitti lopulta tšekkiläisen Karolina Pliskovan kesäkuussa 2016, joka puolestaan ​​voitti myöhemmin 2017 finaalin tanskalaista Caroline Wozniackia vastaan.

Ja vuotta myöhemmin Wozniacki nappasi toisen Eastbournen mestaruutensa kymmenessä erässä valkovenäläistä Aryna Sabalenkaa vastaan. Sitten Pliskova voitti WTA-turnauksen Eastbournessa 2019 saksalaista Angelique Kerberiä vastaan. Vuoden 2020 kisat peruttiin koronakriisin puhkeamisen vuoksi, ja viime vuonna Eastbournessa ensimmäisessä WTA 500 -turnauksessa pelattiin kaksinpelin finaali.

Lopulta latvialainen Jelena Ostapenko voitti virolaisen Anett Kontaveidin 6:3 ja 6:3. Nelinpelissä kuitenkin japanilaiset Shuko Aoyama ja Ena Shibahara voittivat amerikkalaisen Nicole Melicharin ja hollantilaisen Demi Schuursin 6:1 ja 6:4. Kuten voit myös selvittää esimerkiksi LV BETin kautta, yksittäisen turnauksen pääkilpailussa on mukana 32 pelaajaa. Lisäksi nelinpelissä kilpailee 16 paria. Näistä kahdeksan on WTA-tennistähtiä ja neljä paria on lähtölistalla. Turnauksen ATP tennis voittajaksi päätyi vuonna 2021 australialainen Alex de Minaur.

Vedonlyöntivinkkejä ja kertoimet – WTA 500 Eastbourne 2022 ja Tali tennis

Tali tennis antaa sinulle monenlaisia mahdollisuuksia, kun tarkastelemme lajia vedonlyönnin kannalta. LV BETissä voit lyödä vetoa muun muassa kaikista WTA-tennisturnauksista. Tämä koskee tietysti myös WTA 500 Eastbourne 2022 kisoja. Tapahtuma kuitenkin järjestetään hieman alle kuukauden päästä. Siihen asti muut turnaukset, kuten Ranskan avoimet ja Berliinin WTA 500 -tennisturnaukset, ovat seuraavana listalla. Lisäksi osallistujia ei ole vielä määritelty, joten vedonlyönti ei ole mahdollista tämän päivän näkökulmasta.

Nyt kyseessä on kuitenkin Wimbledonin mestaruuskilpailujen valmisteluturnaus. Tämän seurauksena uskomme vahvasti, että meillä on hyvät veikkaukset sille, kuka niihin pääsee. Siksi haluamme antaa sinulle muutamia vedonlyöntivinkkejä. 

Ellei yllättävää käännettä tapahdu, Iga Swiatek voi voittaa vain itsensä tämän hetken näkökulmasta. 20-vuotias puolalainen, joka on WTA-listan kärjessä, voitti tämän vuoden viidennen tennisturnauksensa Internazionali BNL d’Italiassa Roomassa toukokuussa. Hän myös voitti neljässä WTA 1000 -kilpailussa. Swiatek voitti finaalin kronologisessa järjestyksessä virolaisen Anett Kontaveidin (5.), kreikkalaisen Maria Sakkarin (4.), japanilaisen Naomi Osakan (38.), valkovenäläisen Aryna Sabalenkan (7.) ja tunisialaisen Ons Jabeurin (6.).

Vedonlyönti WTA 500 Eastbourne ja livetulokset tennis LV BETin kanssa

Kuten jo mainitsimme, voit asettaa panoksia tennikisoihin 24/7 LV BETin tarjonnan ansiosta. Livetulokset tennis on LV BETillä aina saatavillasi ja sinun ei tarvitse käyttää aikaasi niiden etsimiseen muualta. Sarja sisältää esimerkiksi kaikki WTA, ATP ja ATP Challenger Tour -tapahtumat. Joten on sanomattakin selvää, että ohjelma ulottuu tulevina viikkoina myös Englannin Eastbournen WTA 500 -sarjaan.

Esimerkiksi, kuten missä tahansa kilpailussa, voit lyödä vetoa lopullisesta voittajasta sekä kunkin ottelun voittajista. Muita vaihtoehtoja ovat myös vedonlyönti sarjan pelien kokonaismäärästä. Tennis tarjoaa jännitystä ja erityisesti vedonlyönnin kannalta, se antaa hyvät mahdollisuudet osallistua kisoihin voittajan veikkaamisella. Turnauksia järjestetään monia erilaisia, joten pidä LV BETin sivustoa silmällä, jotta saat heti tietoosi kaikista tärkeimmät tapahtumat.

Tässä vielä tiedot seuraavista otteluista, jotka löydät myös LV BETin kautta:

  • 22.5.2022 – Roland Garros, Grand Slam
  • 31.5.2022 – Makarska Open 125
  • 6.6.2022 – Libema Open

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *