2022 Qatar World Cup fogadási lehetőségek

2022 Qatar World Cup fogadási lehetőségek

FIFA Mundial 2022 The final play-off phaseA 2022 es labdarúgó világbajnokság az idei évben 2022. november 21-én kezdődik és egészen december 18-áig tart, amikor majd a döntőt játsszák. A FIFA történetében ez az első labdarúgó világbajnokság, amelyet a magyar időjárás szerint télen rendeznek a katari hőség miatt, de egyben az első olyan is, amit teljes egészében egy arab országban bonyolítanak le. A World Cup 2022 mezőnye egyébként nagyjából már össze is állt az idei tornára és jól látható, hogy nagy meglepetés eddig nincs, a FIFA világranglista legjobb csapatai lesznek ott Katarban egy-két kivételtől eltekintve. Ilyen kivétel például Olaszország, amely az egyetlen olyan korábbi világbajnok lesz, amelyik nem tud részt venni ezen a VB-n. A Qatar 2022 mezőnyéből azonban még hiányzik három csapat, az ő személyük majd nyáron kerül eldöntésre. De hogy melyek ezek a csapatok és lehet-e fogadni a kijutásukra? Olvassuk tovább az LV BET sportfogadási blogját, ahol a Playoff 2022 csapatainak bemutatása mellett nagyszerű fogadási tippeket is adni fogunk.

A következőkben megmutatjuk:

  • A még szabad helyeket a 2022 es labdarúgó világbajnokság vonatkozásában
  • A fennmaradó helyekre a legjobb tippeket
  • És azt, hogy mire érdemes az LV BET-nél fogadni a World Cup 2022 selejtezők tekintetében

A 2022 Qatar World Cup playoff meccseinek bemutatása

A 2022 es labdarúgó világbajnokság utolsó alkalommal kerül megrendezésre 32 csapattal, a 2026-os világbajnokságtól kezdődően már 48 csapat fog majd küzdeni a világbajnoki címért. A Qatar 2022 labdarúgó világbajnokság tekintetében még három hely maradt üresen, ebből kettőért az egyes konföderációk selejtezősorozatában megfelelő pozícióba került csapatok küzdenek majd. A meccseket 2022. június 13-án és 14-én bonyolítják majd Katarban a világbajnokság helyszínén. Az egyik találkozón az óceániai selejtezősorozat győztese, Új-Zéland játszik majd Costa Rica csapatával. Itt egy meccs dönt el mindent, aki nyer, az ott lesz a labdarúgó világbajnokság idei mezőnyében. 

A másik párharcban azt már tudjuk, hogy a dél-amerikai selejtezősorozatból érkezett Peru lesz az egyik csapat, de a másik csapat kiléte majd június hetedikén dől el, amikor az ázsiai selejtezősorozat harmadik körének két csoportjából a harmadik helyezett csapatok összecsapnak egymással. Ez az Egyesült Arab Emírségek és Ausztrália meccsét jelenti majd, aki nyer a meccsen, az majd küzdhet Peruval azért, hogy kijusson az idei FIFA világbajnokságra.

play-off to the World Cup 2022 AFC zone

Fogadási tippek és szorzók a FIFA 2022 Qatar World Cup playoff meccseire

A 2022 es labdarúgó világbajnokság mezőnyéből még három hely kiadó és az ezért a három helyért lejátszandó összes meccsre nagyszerű fogadási lehetőségeink vannak. A három helyből az egyikért ugye már egyértelműen látható, hogy Costa és Új-Zéland csap majd össze, az esélyek alapján azért nagyobb meglepetés lenne, ha nem Costa Rica nyerné a párharcot. A második interkontinentális playoff meccsen Peru várja ellenfelét, amely csapat vagy az Egyesült Arab Emírségek vagy Ausztrália lesz majd. Ausztrália továbbjutására lehet számítani, de aztán Peru az, amelyiktől igazán a FIFA világbajnokságon történő indulást várhatják a fogadók.

 Az utolsó kiadó helyért pedig Európában küzdenek majd meg két mérkőzésen. A selejtezősorozat A-ágában Skóciának Ukrajnával kell júniusban megmérkőznie és a győztes Wales csapatával küzdhet meg majd az utolsó kiadó helyért. Elég egyértelműen látható, hogy Ukrajna Skócia ellen mindenképpen esélyes, de a fogadók szempontjából az ukrán VB-szereplés is megjátszható tipp, bár eléggé kockázatos.

play-off to the World Cup 2022 UEFA zone

Fogadások a FIFA 2022 Qatar World Cup playoffra az LV BET-nél

A FIFA 2022 es labdarúgó világbajnokság, a World Cup 2022 messze a legnépszerűbb sportfogadási esemény lesz az idei évben, így nem meglepő módon számtalan fogadási lehetőséget kínál magára a tornára is és a playoff meccsekre is az egyik legnagyobb és legnépszerűbb fogadási oldal, az LV BET. A playoff meccsek vonatkozásában látható, hogy óriási meglepetés lenne, ha nem Ausztrália nyerné az ázsiai selejtezősorozat utolsó meccsét az Egyesült Arab Emírségek ellen. Az ausztrál sikert 1,92-es szorzóval adja a bukméker.

A skót – ukrán meccs vonatkozásában az LV BET valamivel esélyesebbnek látja a skótokat, az ő sikerük 2,4-es szorzót ígér az ukránok 3,3-as szorzójával szemben. Érdemes tehát elgondolkodni a fogadásokon, viszont mi most nem mutatjuk be az összes fogadási lehetőséget, azt javasoljuk a fogadóknak, hogy keressék fel az LV BET oldalát és böngésszék át a teljes kínálatot saját maguk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *