Casino Online slots Energoonz

Energoonz

Dépôt
Favoris

Détails du jeu

94,74%
RTPVarianceMax wins (coins)Max wins (max bet)LayoutReels (Rows)PaylinesDevicesTechnologyGame Release

Spelregler

Energoonz är ett videoslotspel som spelas i ett rutnät om 5x5 symboler. Symbolerna faller ner i rutnätet och bildar vinstkombinationer. Vinster ges vid 3 eller fler symboler i rad, horisontellt eller vertikalt. Alla rader och kolumner är aktiva och symboler kan tillhöra flera olika vinstkombinationer.

Energoonz inkluderar en Wild-symbol (plasmabollen). Wild-symbolen ersätter alla symboler för att hjälpa till att skapa vinstkombinationer. Vinstkombinationer tas bort från rutnätet och kvarvarande symboler faller ner för att eventuellt skapa nya vinstkombinationer. Wild-symbolen skapas vid den mittersta symbolen när en vinstkombination med endast 3 symboler tas bort. En vinstmultiplikator ökas varje gång symboler tas bort från spelet. Om alla symboler tas bort från rutnätet utdelas en speciell vinst.

Energoonz inkluderar ett bonusspel. Bonusspelet består av ett antal gratisrundor och startas när en kolumn med “BONUS” rensas helt från symboler. En multiplikator sätts baserat på antalet rensade “BONUS”-kolumner. Vinster uppnås när 5 eller fler matchande symboler landar var som helst i rutnätet. Alla vinster i bonusspelet multipliceras med multiplikatorn.

En helt annan uppsättning symboler används i bonusspelet och Wild-symbolen kan inte skapas. Om du får 5 eller fler bonussymboler (energibehållaren) i bonusspelet ger det dig ytterligare bonusrundor, upp till totalt 20 sammanhängande rundor. Varje energibehållare i vinstkombinationen ger en bonusrunda.

 

RTP är 96.73%.