VIDEÓ PÓKER TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

VIDEÓ PÓKER TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

A videó póker gépeken optimális stratégiával kell játszania, ha a lehető legtöbb pénzt akarja kihozni minden egyes elköltött szerencsejáték dollárból.

Történetesen az optimális videós póker tippek és stratégia alkalmazása jelentheti a különbséget az elveszett pénz miatt idő előtt lemondott játékszekció és a nullszaldós játék között.

Ebben az LV BET Blog bejegyzésben az optimális tippeket és trükköket tartalmazó mintánk elemzésével megtanulhatja, hogyan játszhat a legjobban online videópókert.

Ha később szeretne elkezdeni video póker játékokat játszani, biztos lehet benne, hogy az LV BET a legjobb video póker játékokat kínálja a piacon.

TANULJON MEG OKOS MÓDON, HOGYAN KELL JÁTSZANI VIDEO PÓKERT

Video Poker Tips and Tricks | LV BET Casino BlogA videópóker az online póker lecsupaszított változata, amely öt lapos sorsoláson alapul. Bár egyszerű, a videopóker a szerencse és a stratégia játéka.

Egy algoritmus ellen játszva a videopóker nagyjából olyan, mint a nyerőgépek; a játékosok meghatározzák a tétet, a kártyák pedig automatikusan húzódnak.

A cél a legjobb ötlapos pókerkéz kialakítása a nyereménytáblázat szerint.

A játékosok megtarthatják a kártyákat, és lecserélhetik a többit egy erősebb kéz felépítésének reményében – éppen ez az irányítási szint az, ami stratégiát visz a játékba.

Nézzük meg a videopóker tippeket és útmutatókat, amelyek segítenek elsajátítani ennek a kaszinójátéknak a fortélyait.

#1 – SZÁNJON IDŐT A VIDEÓ PÓKER JÁTÉK MEGTANULÁSÁRA

A videopóker játékok játékmenetüket tekintve meglehetősen hasonlítanak egymásra, de a szabályok, a kifizetések és a leosztások jelentősen eltérhetnek egymástól.

A Double Double Bonus Pokerben például a kifizetések megduplázódnak bizonyos négyes kezek esetén.

Ezenkívül a játék bónuszkifizetést kínál négy ász, kettes, hármas és négyes lapok esetén, ha az ötödik lap (a kicker) is alacsony lap (ász, kettes, hármas és négyes).

Az olyan játékokban, mint a Deuces Wild és a Bonus Deuces Wild Poker, találkozhatunk Wild kártyákkal is, amelyek bármely más lapot helyettesíthetnek.

Bár ez a funkció kedvező a játékos számára, a legalacsonyabb értékű lap a három egyforma, szemben a legtöbb videopókerjátékban használt Jacks or Betterrel és két párral.

Függetlenül attól, hogy melyik videó pókerjátékot választja, mindig olvassa el a szabályokat, mielőtt belevág.

#2 – ISMERJE ÉS VÁLASSZA KI A MEGFELELŐ FIZETÉSI TÁBLÁZATOKAT

Az első dolog, amit meg kell tennie, az a nyereménytáblázat áttekintése, amely az összes lehetséges pókerkezet és a hozzájuk tartozó nyereménytáblázatot tartalmazza.

A legtöbb videópóker játékban az összes pókerkéz és kifizetésük közvetlenül a képernyőn jelenik meg.

A tétet a “Tét” gombra kattintva állíthatja be; néhány videópóker játékban azonban a játékosnak ki kell választania a feltett érmék számát is, hasonlóan az online nyerőgépekhez.

Ez általában közvetlenül a nyereménytáblára kattintva történik, és az érmék számának növelése növeli a tétet.

Bár leosztásonként 1-4 érmét is feltehet, a legjobb videópóker nyereményeket csak öt érme feltéttel lehet elérni.

Például a Jacks or Better játékban a játékosok négy érme tétjével 1000 érmét nyerhetnek, míg öt érme tétjével 4000 érmét nyerhetnek egy royal flushért.

A feltett érmék száma a ház előnyére is hatással van: ha leosztásonként öt érmét teszel fel, az jelentősen csökkenti az előnyt.

Ez nem minden játékra vonatkozik; egyes videópóker-automatáknál, mint például a Jacks or Better Jackpot, egyáltalán nincs lehetőség a feltett érmék számának beállítására.

#3 – KEZELJE BÖLCSEN A BANKROLLJÁT

Soha ne játsszon videó pókert anélkül, hogy hatékonyan kezelné a pénztárcáját. A póker egy olyan játék, amely könnyen játszható, de természeténél fogva nehéz elsajátítani, ezért mindig tartsa szemmel a tétjeit.

Tegyen félre egy elkülönített költségvetést, és kezelje a videópókert szórakozásként, ezért ne tegyen fel annyit, amennyit nem engedheti meg magának, hogy elveszítsen.

Továbbá ne számítson nyereségre sem. Még ha az RTP kedvezőnek is tűnik, fontos megérteni, hogy ez a százalék egy több ezer leosztás során kapott átlag. Rövid távon bármi megtörténhet – a veszteségek elkerülhetetlenek a videópóker szeánszok során.

Mielőtt egyetlen tétet is megtenne, határozzon meg egy költségvetést, és tartsa magát hozzá, függetlenül attól, hogy milyen eredménnyel zárul a tét. Állítson fel egy várható veszteségparamétert minden egyes tétjéhez, és győződjön meg róla, hogy nem tesz fel olyan pénzt, amelynek elvesztését nem engedheti meg magának.

Ne feledje, hogy egyetlen valódi pénzösszeget sem érdemes elveszíteni csak egy gyors szórakozásért. Legyen okos a videó pókerezésben, és tartsa be az előre meghatározott szerencsejáték költségvetést.

#4 – NE FELEDJE, HOGY HASZNÁLJA A BÓNUSZOKAT ÉS PROMÓCIÓKAT

Javasoljuk, hogy még a befizetés előtt használja ki a jó bónuszajánlatot. A bónuszajánlatok – és általában a kaszinóbónuszok – alapvetően arra törekszenek, hogy több játéklehetőséget kínáljanak, mint amennyit a pénze ér.

Hogyan lehetséges ez? Derítsük ki a klasszikus befizetési bónusz példáján keresztül. A befizetési bónusz a befizetett összeggel arányos bónuszösszeget ad. Például egy 100%-os befizetési bónusz 200 euróig a befizetett összeg 100%-át adja extra pénzeszközként.

Az üdvözlő bónuszok ugyanígy működnek, de csak az új játékosok számára érhetőek el. Az üdvözlő bónusz tulajdonképpen az első bónusz, amelyet új játékosként egy kaszinóban igényelhet, ezért mindenképpen nézzen körül, mielőtt elkötelezi magát.

Ha már az elköteleződésnél tartunk, fontos, hogy soha ne kötelezze el magát egy online kaszinó mellett, mielőtt meggyőződne arról, hogy az törvényes és teljesen biztonságos a játék.

Ezt úgy teheti meg, hogy megnézi az engedélyeket, vagy azok hiányát, valamint azt, hogy az ügyfélszolgálati oldalak elég informatívak-e.

Az UKGC, az MGA és Curacao engedélyei garantálják, hogy a szóban forgó kaszinó betartja az iparág legmagasabb szintű felelősségteljes játékszabályait.

Ebből a célból az LV BET egy olyan engedélyezett kaszinó (az MGA és az UKGC engedélyével), amely a kaszinójátékok legjobb érvényesülését kínálja a piacon, így nyugodtan csatlakozzon a videó póker játékosainkhoz, és próbálja ki a Jacks or Better, vagy más videó póker játékokat.

Ne feledje, hogy az üdvözlő bónusz, valamint bármely más kaszinóbónusz elérhetősége a játékos joghatóságától függ – a jutalmak is változhatnak.

#5 – PRÓBÁLJA KI A PROGRESSZÍV BÓNUSZGÉPEKET

A progresszív videópóker gépek olyasmit kínálnak, amit a hagyományos videópóker gépek nem: jackpotot. A legtöbb videópóker gép nem kínál jackpotot, ami egyszerűen egy nagy nyeremény, amelyet véletlenszerűen lehet megnyerni.

A progresszív jackpot, ahogy a neve is mutatja, annál nagyobb nyereményt jelent, minél többször pörgetik a játékosok a tárcsákat. Bizonyos progresszív jackpotok akkor fizetnek, ha a játékos egy soros flösst vagy bizonyos meghatározott négyes lapokat ér el.

Az ok, amiért érdemes figyelnie a progresszív jackpotra, egyszerűen az, hogy egy újabb nyereményt lehet nyerni.

Egy jó progresszív jackpotot találni egyszerű. Menjen át az LV BET oldalára, és nézze meg a videópóker gépek széles választékát.

#6 – ÉRTSE MEG A HÁZ ELŐNYÉT

A videópókerben a ház előnyét általában a Return To Player százalékos arányaként (RTP) fejezik ki. Az RTP a tétek azon százalékát jelenti, amelyet a játék hosszú távon várhatóan visszafizet a játékosoknak.

Ha egy játék RTP-je 99%, ami alacsony, 1%-os házi előnyt jelent, akkor ez azt jelenti, hogy minden egyes 100 euróra feltett tét után a játékosok idővel átlagosan 99 euró visszatérülésre számíthatnak. Minél magasabb az RTP, annál jobb a játékos számára.

Mivel a videopóker (esetleg optimális) stratégiát igényel, a ház előnye csökkenthető, és egyes játékok esetében a játékos javára is billenthető!

Általánosságban elmondható, hogy a videó póker az egyik legalacsonyabb házi szélt kínálja az összes online játék közül, 0,46%-kal. A Jacks or Better, a Bonus Poker és a Deuces Wild játékokban azonban némileg eltérő előnyt vehet észre.

#7 – NE TEGYE FEL A MAXIMÁLIS ÉRMESZÁMOT

Sokan, akik újak az online szerencsejátékban, azt a tanácsot kaphatták, hogy mindig a maximális érméket játsszák meg a videó póker gépen, de ezt már nem tartják a legjobb videó póker stratégiának.

Ha így tesz, az azt jelentené, hogy a megnövekedett nyeremény nem fogja ellensúlyozni az óránként feltenni kívánt többletpénzt.

Ehelyett választhatja azt is, hogy alacsonyabb tétekkel játszik; így időközben nyújtja a bankrollját, vagy esetleg kevesebb leosztást játszik, de magasabb tétekkel.

Ne feledje azonban, hogy a póker, valamint a videópóker játéka pénzvesztéssel jár – mint minden szerencsejátékban.

A legjobb, ha felismeri a magas RTP-vel rendelkező videó pókergépeket, és ragaszkodik hozzájuk, amíg talál legalább egy olyan játékot, amelyet élvezetesnek nevezhet.

#8 – CSATLAKOZZON A KASZINÓ VIP KLUBJÁHOZ

Amit a legtöbb videó póker játékos hajlamos elfelejteni, hogy a videó póker stratégiájának gyakorlása a különböző videó póker játékokon nem csak jobb játékbeli döntésekhez vezet, hanem egy potenciális kiválasztáshoz is, hogy csatlakozzon a kaszinók VIP klubjához.

A VIP klubon keresztül a játékosok több promócióra és bónuszra lehetnek jogosultak, amelyek mindegyike több esélyt biztosít a játékos számára a pénznyerésre.

Az LV BET-nél az elkötelezett hűség és VIP csapatunk rendszeresen felülvizsgálja a számlákat, hogy kiválassza a leghűségesebb és leggyakoribb játékosainkat, akik csatlakozhatnak a VIP programunkhoz.

Együttműködünk Önnel, hogy olyan egyedi jutalmazási programot hozzunk létre, amely az Ön számára működik. Arra is számíthat, hogy a csak a VIP játékosok számára fenntartott, továbbfejlesztett promóciók és ajánlatok előnyeit élvezheti.

VIP játékosként részt vehet VIP meghívásos versenyeinken, ahol más játékosok ellen játszhat, és pénzdíjakat, bónuszokat, LV pörgetéseket és exkluzív elektronikus kütyüket nyerhet.

#9 – PRÓBÁLJA KI AZ INGYENES VIDEÓ PÓKERT ELŐSZÖR

Ha elérhető, először játssza végig a demó módot. Sok játék kínál egy ingyenesen játszható verziót a játék virtuális bankrollal.

Előfordulhat, hogy regisztrálnia kell és igazolnia a fiókját ahhoz, hogy kipróbálhasson egy adott videópóker játékot, de a demó kiváló módja annak, hogy megismerje a játékot anélkül, hogy a készpénzét kockáztatná.

Ne feledje, hogy a videópóker demójátékok révén nem vihet haza készpénzt; versenyeken vagy kihívásokon sem vehet részt ily módon.

Ehhez valódi pénzért kell játszania az alapjátékban, de csak azután, hogy teljesen megértette a játékok működését! Használd a demóverziókat, hogy a saját tempódban ismerkedj meg a nyerőgépekkel.

Miután játszott és kutatott egy adott játékot, bátran játsszon az izgalmas játékkal valódi befizetésen keresztül.

#10 – TANULMÁNYOZZA AZ ESÉLYEKET, ÉS ENNEK MEGFELELŐEN VÁLASSZA KI A KÁRTYÁKAT

Az alapvető stratégiai táblázatok használata mellett az esélyek önálló elemzése nagyban javítja az általános fogadási stratégiáját. Minden kézkombinációnak megvan a maga különálló kifizetése, és a magasabb rangú kezek természetesen jobb kifizetésekkel rendelkeznek.

Hosszú távon jobb döntéseket lehet hozni az egyes lapok esélyeinek ismeretében. Ha például tudod, hogy egy flöss sornak jobb az esélye, mint egy egyenesnek, az segíthet eldönteni, hogy mely lapokat kell megtartani vagy eldobni annak érdekében, hogy esetleg helyet csináljon egy magasabb rangú kombinációnak.

Az esélyek a különböző videópóker-automaták között eltérőek lehetnek, különösen, ha a szabályok eltérőek, és kissé megváltoztatják a játékmenetet. Mielőtt elkezdene fogadni, fontos, hogy megnézze az esélyeket.

Az egyes pókerkezek esélyeiről röviden az alábbi listában tájékozódhat.

Lapok

Esélyek

Royal flush – 1 a 650,000-hez

Straight flush – 1 a 72 200-hoz

Négy egyforma – 1 a 4,165-höz

Full house – 1 a 693-hoz

Flush – 1 a 508-hoz

Egyenes – 1 a 254-hez

Három egyforma – 1 a 47-hez

Két pár – 1 a 21-hez

Egy pár – 1 a 2,36-hoz

Magas lap – 1 a 1,99-hez

#11 – RAGASZKODJON A TÖRVÉNYES KASZINÓKHOZ

Ne kössön kompromisszumot a biztonságoddal kapcsolatban. Az engedéllyel rendelkező kaszinók garantálják a biztonságos környezetet, amelyben biztonságosan játszhat a portfóliójukban található minden szerencsejátékot. Végül is a lenyűgöző játékportfólió semmit sem jelent, ha a kaszinó gyanúsnak tűnik.

Ha a legjobb kaszinót keresi, de változatos élményre és sokféle játékra vágyik, az LV BET kínálja a legjobbat. Ha megunta a régi pörgetéseket, látogasson el portfóliónkba, ahol több száz egyéb asztali játékot és élő kaszinójátékot fedezhet fel.

Olyan klasszikusokat talál, mint az élő rulett, az élő blackjack, az élő baccarat és az élő pókerjátékok, a teljesen új, egyedi mellékfogadásokkal és rendkívüli jutalmakkal rendelkező változatokon felül.

Szeretne többet kihozni az élő játékból anélkül, hogy kaszinót kellene váltania? Tekintse meg élő játékbemutatóinkat, ahol dinamikus játékokat élvezhet robbanékony pörgetésekkel és minijátékokkal.

Néhány iparági óriással kötöttünk partnerséget, hogy számos elsőrangú élő show-t kínáljunk Önnek, mint például a Crazy Time és a Monopoly Live, amelyek mindegyike megér egy próbát!

Ha szeretne egy jó bónuszajánlatot igényelni a játék előtt, mit szólna, ha megnézné az “Akciók” oldalunkat? Számos olyan bónuszunk van, amit érdemes megnézni, köztük egy nagylelkű üdvözlő bónusz, hogy a dolgok beinduljanak.

#12 – HASZNÁLJON FOGADÁSI RENDSZERT

A fogadási rendszerek megmutatják, mikor és hogyan kell fogadnia, hogy a lehető leghatékonyabban költhesse el a pénzét. A fogadási rendszerek nem tévesztendők össze a stratégiai táblázatokkal; inkább azt magyarázzák el, hogyan fogadjon, nem pedig azt, hogy mit tegyen egy adott helyzetben.

Számos módszer áll rendelkezésre, amelyek közül néhány függhet a bankrolljától, így nem mindegyik alkalmas új játékosok számára. Ugyanígy egyes rendszerek agresszívabbak, mint mások. Ennek ellenére bármikor kipróbálhatja őket demó módban, hogy eldöntse, melyik a legjobb a bankrollja számára.

A fogadási stratégiáknak három fő típusa van: a lapos fogadás, a pozitív progressziós fogadás és a negatív progressziós fogadás. Az egyszerű, minden alkalommal azonos értékű tét elhelyezése a lapos fogadás. Akár nyer vagy veszít, a pozitív vagy negatív fogadás azt jelenti, hogy növeli vagy csökkenti a tétjét. A Paroli-rendszer, a Martingale-, a D’Alambert-, a James Bond- és a Fibonacci-rendszerek a legnépszerűbb fogadási stratégiák közé tartoznak.

#13 – NÉZZE MEG A DOUBLE DOUBLE BÓNUSZ PÓKERT

Ez egy olyan típusú videó póker játék, amely 98,98%-os RTP-vel büszkélkedhet, de ami még lenyűgözőbb, hogy ha bónusz kifizetéseket kínál a négyesével rendelkező kezekért.

Az összes játék közül, amellyel az online videópóker megtisztelte a játékipart, ez a játék az egyik legjobb videópóker-változat, amelyet létrehoztak.

A Jacks or Betterrel megegyező nyereménytáblázatú játékot úgy kell játszani, hogy kiválasztja a tétet, az “Osztás” gombra kattintva kap öt lapot, kiválasztja a megtartani kívánt lapokat, majd a “Húzás” gombra kattintva megváltoztatja az eldobandó lapokat.

Minden egyes nyertes leosztás után egy minijátékkal lehetőség van a nyereménye megduplázására. Ha ezt a lehetőséget választja, öt kártyát kap. Ezután ki kell választania, hogy az öt kártya közül melyik magasabb, mint az osztóé.

Ha helyesen tippel, a nyereménye megduplázódik. Ezzel együtt óvatosan játsszon ezzel a funkcióval kis bankrollal.

Ha szeretne játszani ezzel a Microgaming által készített, csillagos video póker géppel, látogasson el bátran az LV BET oldalára.

#14 – TUDJA, MIKOR KELL ABBAHAGYNI A JÁTÉKOT

A Jacks of Better és minden más szerencsejáték, amit valaha is létrehoztak, frusztrációt okozhat, ha a játékos végül nagyon gyakran veszít.

Ha túl sokszor választ rossz lapot, az végül felemészti a bankszámláját. Ez minden létező kaszinójátéknál így van, és a videópóker sem más.

Ahogy fentebb említettük, a legjobb megoldás az, ha elkülönít egy keretet, és készen áll arra, hogy ha az kimerül, akkor elsétáljon az asztaltól.

Fontos, hogy ne hagyja, hogy külső tényezők befolyásolják a videó póker játék során, és mivel a döntések nagyon sokat számítanak ebben a játékban, ez abszolút létfontosságú.

KÖVETKEZTETÉS – FELELŐSSÉGTELJES JÁTÉK

Végül, de nem utolsósorban, kérjük, játsszon felelősségteljesen. Mindig tartsa meg a limitet, hogy mennyit hajlandó elkölteni a bankrolljából, figyeljen arra, hogy mennyi időt szán a szerencsejátékra, és soha ne hajszolja a veszteségeket.

Bár az online videópóker a stratégia játéka, a legjelentősebb eleme a szerencse. Mint minden szerencsejátékban, a videopókerben sincs biztos stratégia a nyerő pókerleosztás eléréséhez, és nincs garancia arra, hogy a nyeremények kiegyenlítődnek a veszteségekkel.

Az online szerencsejáték a szórakozás egy formája; ha a videópóker játék során elveszíti a szórakozás érzését, fontolja meg a Felelős játék eszközeink használatát, amelyek segítenek a befizetések, a tétek, a veszteségek és a munkamenet időtartamának korlátozásában.

GY.I.K.

Játszhatok online videó pókert ingyen?

Igen, ingyenesen játszhat videó pókert az LV BET demó verzióján keresztül, ahol kap egy virtuális egyenleget, hogy ingyen kipróbálhassa a játékot. Mindössze annyit kell tennie, hogy betölti az LV BET játékportfólióját, és megkeresi azt a játékot, amelyet ki szeretne próbálni. Ezt követően csak kattintson vagy koppintson a ‘DEMO’ gombra, hogy elkezdhesse.

Ne feledje, hogy a demónyereményeivel nem vihet haza készpénzt, és így nem vehet részt versenyeken vagy kihívásokon sem. Ehhez valódi pénzben kell játszania, de csak azután, hogy teljesen megértette a játékok működését. Használja a demóverziókat, hogy a saját tempójában ismerkedjen meg a videópókerrel.

Mi a különbség a hagyományos póker és a videópóker játékok között?

A hagyományos póker és a videópóker nagyon különbözik egymástól. Az előbbi egy olyan kártyajáték, amelyben a játékos más játékosokkal száll szembe, és célja, hogy a játék során a legjobb ötlapos leosztást alakítsa ki. Ezzel elnyerhetik a potot (ha helyesen játsszák ki a leosztásukat), amely az asztal körül ülő, a leosztásban részt venni kívánó játékosok által befektetett pénzből áll.

Ha video pókert játszik, rájön, hogy a játék úgy néz ki és úgy működik, mint egy hagyományos nyerőgép, csak a játékos eldobhat és új kártyákat adhat hozzá, hogy jobb lapokat kapjon. A nyereménytábla fix kifizetést kínál a játékos kezeiért, amelyeknek legalább párnak kell lenniük ahhoz, hogy jogosultak legyenek.

A videopóker játékokban van a legjobb nyerési esély?

Egy jó videó póker stratégiával a videó póker igazán lenyűgöző esélyeket kínálhat. Nem kell megnézni a legjobb nyereménytáblázatot a videopóker-változatok között ahhoz, hogy rájöjjünk, hogy a nyeremény esélye sokkal nagyobb, mint más játékoké.

A Jacks or Better például többféle nyereménytáblával rendelkezik. A Jacks or Better asztal azonosítása egy 9/6-os nyereménytáblával 99,54%-os RTP-t jelent, ami más kaszinójátékokhoz képest elképesztően magas érték.

A Jacks or Better a legjobb videó póker játék?

A Jacks or Better az egyik legnépszerűbb videó póker játék. A Jacks or Better egy rendkívül szórakoztató videópóker játék, amelynek alapfeltétele, hogy a játékosnak legalább egy bubi párt kell építenie (innen a név, Jacks or Better) a játék megnyeréséhez.

Azonban, bár a Jacks or Better nagyon népszerű a videó póker játékosok körében, a legjobb videó póker játéknak a Double Bonus Poker-t tartják, mivel annak esélyei magasabbak.

Érdemes videopóker stratégiai táblázatot használni?

Az, hogy jobb videó pókerjátékos legyen az ember, attól függ, hogy képes-e megtanulni a stratégiát és követni azt. A videópóker stratégia a játék pontos szabályainak megismerésétől kezdve az optimális döntéshozatali eljárások követéséig terjedhet, amelyek garantálják a legjobb nyerési esélyeket.

Hogyan lehet felelősen videó pókert játszani?

A videópóker felelősségteljes játéka az első lépés ahhoz, hogy igazán élvezhessük a játékot. A felelősségteljes játék képessége szinte elválaszthatatlanul összefügg azzal, hogy mennyire biztonságos a kaszinó. Amikor kaszinót választ, tartsa szemmel az olyan felismerhető engedélyeket, mint például az MGA, az UKGC és Curacao.

Továbbá, mielőtt elkötelezné magát, nézze meg a kaszinó ügyfélszolgálati oldalát. Elvégre ki máshoz fordulhatna probléma esetén? A legtöbb legális kaszinó rendelkezik néhány nagyon informatív ügyfélszolgálati oldallal, beleértve az elérhetőségeket és a kapcsolattartási időt. A silányan elhelyezett GYIK-ek fel kell, hogy hívják fel a figyelmet, mivel arra utalnak, hogy a kaszinó nem törődik igazán annyira a játékosaival, hogy jól kiszolgálja őket.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *