RULETT STRATÉGIA

RULETT STRATÉGIA

A legjobb rulett stratégiákA rulett játék történelmileg gazdag, és évszázadok óta játsszák és élvezik. Számos fogadási lehetőséget és kifizetést kínál, és ideális mindenféle játékos számára. 

Azok számára, akik még soha nem találkoztak a rulettkerékkel, a rulett egy szerencsejáték, amelyben a játékosoknak meg kell jósolniuk, hogy a golyó melyik számozott zsebben fog landolni. 

Annak ellenére azonban, hogy ez egy szerencsejáték, van néhány rulett stratégia, amely segíthet a játékosoknak a nyeremények elérésében. Ne feledje, hogy egyetlen technika sem garantálja a sikert; ezek csupán a nyerési esélyek növelését segíthetik elő – arra nincs garancia, hogy nyerhet a ruletten. 

Ebben a cikkben különböző rulett fogadási stratégiákat fogunk megvizsgálni, hogy megtudjuk, vajon melyik tekinthető a legsikeresebb rulett stratégiának. Lebontjuk a működésüket, az előnyeiket és hátrányaikat, és még sok minden mást. 

Table of Contents

RULETT STRATÉGIA TÍPUSOK

Kezdjük egyszerűen. Lényegében kétféle rulettstratégia létezik:

 • Progresszív 
 • Nem progresszív

PROGRESSZÍV FOGADÁS RULETTBEN

A progresszív rulett fogadási rendszerek valamivel technikásabbak, mint a nem progresszívek. A játékosoknak növelniük kell a tétjüket egy nyeremény után, és csökkenteniük kell azt egy veszteség után, hogy potenciálisan minimalizálják a veszteségeket. Ez a fajta módszer jobb eredményeket kínálhat, és a játékosok leggyakrabban ezt használják.

NEM PROGRESSZÍV FOGADÁS A RULETTBEN

A nem progresszív fogadások viszonylag egyszerűek, és nem igényelnek semmilyen szakmai tudást. Ez azt jelenti, hogy egy veszteség után növeli a tétet, egy győzelem után pedig csökkenti azt. E fogadási rendszer lényege, hogy az elvesztett fogadásokat nagy értékű nyereményekkel pótolja.

MELYEK A LEGJOBB RULETT STRATÉGIÁK?

MARTINGALE RULETT STRATÉGIA

Biztonságos rulett stratégiaA Martingale rendszer egy negatív progressziós rendszer, amely a tét megduplázását jelenti, ha veszít. Ez a módszer kihasználja a vesztes széria megszakadásának esetleges valószínűségét, és a nyeremény elérésekor marginális megtérülést ér el. 

Más szóval, a Martingale fogadási stratégia használata kis hozamokat eredményez, amelyek ellensúlyozzák a nagy veszteségeket. Bár ez talán a legegyszerűbb és legkönnyebben követhető stratégia, megvannak a maga hibái. 

HOGYAN HASZNÁLJÁK A MARTINGALE RULETT FOGADÁSI STRATÉGIÁT?

A negatív progressziós rulett fogadási stratégiák a leghatékonyabbak az 50%-os nyerési eséllyel rendelkező külső fogadásoknál, mint például a Páratlan/Páros és a Piros/Fekete. Íme a Martingale-stratégia használata 1 €-s kezdőegységgel:

 • Tegyen 1 €-t egy tetszőlegesen választott külső fogadásra. 
 • Ha veszít, ismételje meg a fogadást, és duplázza meg a következő páros pénzes tétjét 2 €-ra – ekkor összesen 3 €-t tett fel. 
 • Ha nyer, akkor 4 €-t kap, ami fedezi az elveszített 3 €-t, és 1 € nyereséget jelent.
 • Ha veszít, ismét megduplázza a tétet (4 €-ra), és ezt addig ismétli, amíg a vesztes széria véget nem ér. 
 • Ha megszakad a széria és nyerésre áll, akkor a teljes elveszített összeget egy kis nyereséggel együtt visszanyeri. Ha ez megtörténik, térjen vissza az alacsony tétre, és ismételje meg. Ne növelje a tétet egy nyereménysorozat során. 

A MARTINGALE RULETT FOGADÁSI RENDSZER ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI

Előnyök:

 • A Martingale stratégia könnyen használható.
 • Beállíthat egy bankroll limitet.
 • A Martingale minden online rulettjátékra alkalmazható.
 • Ez egy megfelelő módszer a veszteségek kezelésére.

Hátrányok:

 • Ez a fogadási stratégia a veszteségekből való felépülésre és kisebb nyereményekre szolgál. Nagy nyeremények ritkán lesznek láthatóak ennek a módszernek a használata során. 
 • Gyorsan növelni fogja a tétjét, így gyorsabban kimeríti a bankrollját.
 • A Martingale-t az Ön pénzeszközei és a rulettasztal maximális tétekre vonatkozó korlátja korlátozza.
 • Hosszú távon nem életképes – a ház mindig nyer. 

JAMES BOND RULETT STRATÉGIA

A James Bond fogadási stratégia vitathatatlanul a legnépszerűbb online rulett stratégia. Ennek a módszernek a végrehajtása azt jelenti, hogy 25 számra fogad, így a rulettkeréken 12 szám marad. 

A rulett stratégiáktól eltérően a James Bond stratégia nem a páros pénzes fogadásokon alapul, mivel a játékosok minden körben ugyanazt a 20 egységnyi tétet teszik meg. Ez lehet 20 kis egység vagy 20 nagy egység, attól függően, hogy milyen magas tétet szeretne tenni.

HOGYAN MŰKÖDIK A JAMES BOND RULETT RENDSZER:

A fogadási rendszer kipróbálásakor a következő módon kell fogadnia, 1 €-t véve alap fogadási egységként:

 • Összesen 14 egységet kell elhelyezni a 19-36-ra – a különböző külső fogadások egyikére, amelyek páros pénzt fizetnek.
 • A következő öt egységet egy 6 soros belső fogadásra kell elhelyezni.
 • Az utolsó egységet az egyetlen nullára kell elhelyezni.

Ha az első pörgetésnél 30 jön fel, akkor összesen 14 €-t nyer. Mivel ebben az esetben a 6 soros és a Straight Up nullás tét is veszít, marad 8 € nyereség. Ha a 17 a nyerő szám, akkor 25 €-t nyer, és a másik két fogadás nem nyer. Így marad 10 € nyeresége. Ha a szerencse az Ön oldalán áll, és a pörgetés eredménye nulla, akkor 16 € nyereséget ér el, miután a 35 €-s össznyereményből levonja a 19 €-t. 

A stratégia egy másik fontos eleme a vesztes fogadásoknál lép működésbe. Ebben az esetben a játékosnak azt tanácsoljuk, hogy a következő pörgetésnél duplázza meg a tétjét a Martingale-rendszer elveinek alkalmazásával. 

A JAMES BOND RULETT STRATÉGIA ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI

Előnyök

 • Egy nyereséges 6 soros tétet és egyetlen számot fedez, miközben egy külső téttel fedezi tétjeit.
 • Ez a rulett fogadási stratégia jobb nyerési esélyeket biztosíthat.
 • Ez a rulettstratégia az asztali fogadások több mint felét lefedi, így ez egy megbízható stratégia, és nagyon gyakran használják a rulettjátékosok körében.

Hátrányok

 • Nagy kockázatot jelent, ha a golyó egy és 12 közé esik a rulettkeréken.
 • Ez a rendszer csak az európai rulettkeréknél használható, ahol egyetlen nulla van. 

FIBONACCI RULETT STRATÉGIA

A Fibonacci-rendszer a híres Fibonacci-számokon alapul, egy olyan számsorozaton, amelyben az egyik szám megegyezik az előző kettő összegével – 1-1-2-3-3-5-8-13-21-34 stb.

A Fibonacci-rendszer rulettfogadásban való alkalmazásakor nem szükséges mindig eggyel kezdeni; bármelyik téttel kezdhet, ha az megfelel a Fibonacci-sorozat logikájának. 

Ezt a rulettstratégiát külső téteknél is alkalmazzák; ajánlott azonban eggyel kezdeni, és addig dolgozni a láncolaton felfelé, amíg nyereményt nem szerez.

HOGYAN MŰKÖDIK A FIBONACCI RULETT RENDSZER

A számok a sorrendben a tét értékének felelnek meg, nem pedig a számoknak, amelyekre fogad (ne feledje, csak a páros pénzes fogadások életképesek). Az alapfeltevés a következő: ha nyer az első tétjén, kezdje újra a sorozatot. Ha tovább nyer, lépjen vissza két számot a sorrendben. Ha veszít, folytassa a sorozatot.

Íme, hogyan alkalmazza a Fibonacci rulettstratégiát öt fogadási körben:

 • Első forduló: Tegye meg első tétjét 1 € értékben egy tetszőlegesen választott külső fogadásra. A tét veszít.
 • Második forduló: Tegyen megint 1 eurót. Ez is vesztes tétet eredményez.
 • Harmadik forduló: Lépjen feljebb a sorrendben, és tegyen fel 2 €-t. Az eredmény veszteséges.
 • Negyedik forduló: Lépjen feljebb a sorrendben, és tegyen 3 €-t. Az eredmény ismét veszteség. Most már 7 euróval mínuszban van.
 • Ötödik forduló: Emelje a tétet 5 €-ra. Az eredmény egy győzelem, ami 3 € nyereséget jelent. Most két számmal hátrébb lép a sorrendben, és 2 €-t tesz fel. Öblítsen és ismételjen!

A FIBONACCI RENDSZER ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI

Bár eleinte pénzt veszít, ez a fogadási rendszer biztonságosabb megoldásnak számít, mint a Martingale rulett stratégia, mivel egy sikeres forduló után csökkenti a tétet.

Előnyök:

 • Ez egy viszonylag biztonságos fogadási rendszer, amely ideális bármilyen szintű rulettjátékos számára.
 • A ház előnye nem változik. 
 • Egyszerű és kis tétekkel működik.

Hátrányok:

 • Mint sok más rulettstratégia, ez sem életképes hosszú távon.
  A szekvencia egyszerűen megmondja, hogy mennyit kell fogadni, az esélyek és a ház előnye ugyanaz marad.
  Nincs biztonsági háló egy vesztes széria esetén.
  Ez egy progresszív fogadási rendszer, és be kell tartania a rulettasztal limitjeit, valamint az Ön bankszámláját.

PAROLI RULETT STRATÉGIA

A Paroli-módszer egy pozitív progressziós fogadási rendszer, amelyet fordított Martingale-nek is neveznek. Ennél a stratégiánál a tét nem duplázódik meg, ha vesztes fogadást tesz, hanem a tétet megduplázza a nyerés esetén. 

A cél az, hogy három egymást követő győzelem esetén növelje a tétet, majd a tétet visszaállítják az eredeti összegre. A játékosok választhatják a hosszabb progressziót is, de ez nem ajánlott a tapasztalatlan rulettjátékosok számára. A Martingale-hez hasonlóan ez a stratégia is külső, páros pénzes fogadásokhoz a legalkalmasabb. 

HOGYAN MŰKÖDIK A PAROLI STRATÉGIA?

A Paroli-rendszer belső fogadásoknál is használható, de ajánlott a külső fogadásoknál maradni. 

Alacsony, 1 eurós minimális tétméretet használva:

 • Tegyen 1 €-t bármelyik, Ön által választott Outside fogadásra. Tegyük fel, hogy az eredmény veszteséges.
 • Tegyen megint 1 eurót. Az eredmény egy nyeremény.
 • Duplázza meg a tétet 2 euróra. Az eredmény nyeremény.
 • Duplázza meg ismét a tétet, összesen 4 €-t téve fel. Ha nyer, ez a forduló véget vet a továbblépésnek.
 • Ha veszít, állítsa vissza a tétet 1 €-ra, és ismételje meg, amíg három egymást követő győzelmet nem ér el. 

A PAROLI FOGADÁSI STRATÉGIA ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI

A Paroli rendszer használata esetén a felmerülő veszteségek viszonylag alacsonyak más rulett stratégiákhoz képest. Emiatt ez a fordított Martingale-rendszer ideális a játékosok számára, akik el akarják kerülni a hatalmas veszteségeket, és kis, állandó nyereményeket szeretnének elérni rulettjáték közben. 

Ezzel együtt nézzük meg a Paroli fogadási rendszer összes előnyét és hátrányát. 

Előnyök:

 • A potenciális kockázatokat a tét három győzelem után történő visszaállításával szabályozta. 
 • Állandó kis nyeremények.

Hátrányok:

 • A rendszer nem veszi figyelembe a hosszabb vesztes sorozatokat. Ideális esetben a játékos hét egységnyi nyereséggel távozik (a három győzelmet követő progressziót követve). Ha a játékos többszöri veszteségből lábadozik, ez még nagy nyereménysorozatok esetén sem biztos, hogy elég lesz a bankpénzkárosodás fedezésére.
 • Mint minden progressziós fogadási rendszer, ez sem életképes hosszú távon. 

PARLAY RULETT STRATÉGIA

A Paroli rendszerhez hasonlóan a Parlay is a legrégebbi rulett stratégiák közé tartozik. A különbség a Paroli-rendszer és a Parlay-módszer között az, hogy a Parlay-ben a nyerési célt Ön határozza meg, nem pedig egy nyerési sorozatot, mint a Paroliban. Ezáltal a Parlay rendszer sokkal rugalmasabbá válik, mivel mind belső, mind külső tétekre fogadhat.

Pozitív fogadási progresszióval működik, ami azt jelenti, hogy minden győzelem után növelheti a tét összegét. Veszteség esetén a játékos visszatér a kezdeti tétméretéhez. A Parlay rendszer célja a nyeremények maximalizálása, és a játék megállítása a kívánt összeg elérésekor, hogy elkerülje a nagyobb veszteségeket. 

HOGYAN MŰKÖDIK A PARLAY MÓDSZER

Tegyük fel, hogy az első fogadási egysége 20 euró, és a cél kifizetése 200 euró. 

 • Tegyen 20 eurót a feketére. Ha nyer, duplázza meg a tétet 40 euróra, és folytassa a fekete tétet. 
 • Ha ismét nyer, tegyen 80 eurót. Ha a harmadik tét is nyer, a tét megduplázódik, így 160 € lesz. Ha mind a négy tétet megnyered, a 200 €-t (vagy többet, attól függően, hogyan szeretné kezelni a bankrollját) eltávolítjuk az asztalról, és a folyamat 20 €-s téttel folytatódik. 
 • Ha a folyamat bármelyik pontján veszteség éri, a tét visszaáll az eredeti 20 €-ra, és a folyamat megismétlődik.

A PARLAY RENDSZER ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI

Előnyök:

 • Nem kell elsajátítania vagy megértenie semmilyen matematikai fogalmat.
 • Ez a stratégia kevésbé kockázatos más fogadási rendszerekhez képest. 
 • Ennek a módszernek a használata lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a limit elérésekor a nyereséget kivegyék.
 • Ez egy rugalmas fogadási technika, mivel belső és külső fogadások egyaránt használhatók.
 • Nem kockáztatja a teljes bankrollját a rulettkerék néhány pörgetése alatt.

Hátrányok:

 • Nincs garancia az egymást követő győzelmekre, és ez a stratégia nagyban támaszkodik a győzelmi szériákra.
 • Ez a technika nem ideális hosszú távú játékra.
 • Bár a legtöbb kaszinójátéknál megvalósítható, a kockázat jelentősen megnő a magasabb téteknél. Célszerű alacsonyan kezdeni. 

GOLDEN EAGLE RULETT STRATÉGIA

A Golden Eagle rulett rendszer egy fejlett stratégia, amely segít Önnek nyerni a rulettben. A Golden Eagle olyan fedezeti lehetőségeket használ, amelyek lehetővé teszik a következetes nyereményeket. Ez a rendszer tehát nem támaszkodik a nyerési/vesztési szériákra, mivel segíthet abban, hogy viszonylag rövid idő alatt több pénzt nyerjen.

Az Arany Sas technika védekező vagy támadó jelleggel egyaránt használható. Az offenzív mód a győzelmek megszerzésére szolgál, míg a defenzív mód a veszteségek behajtására. Az Arany Sashoz nyolc nyolc zsetonnyi buy-inre van szükség, ami összesen 64 zsetont jelent.

LABOUCHERE RULETT STRATÉGIA 

A Labouchere-t néha Cancellation technikának vagy Split Martingale-nek is nevezik, mivel úgy van kialakítva, hogy páros tétekkel működjön a rulettben való nyeréshez. Ez a törlési rendszer szinte bármilyen online rulettjátéknál használható.

HOGYAN MŰKÖDIK A LABOUCHERE RENDSZER?

Először is, meg kell határoznia egy előre meghatározott nyereményösszeget, amelyet el szeretne érni. Ezt az összeget ezután kisebb számok sorozatára bontjuk. A bal és jobb szélső számok alapján határozzák meg a tét értékét, és a nyeremény felhalmozódása során áthúzásra kerülnek. A veszteségek a végén hozzáadódnak a sorozathoz. 

Tegyük fel, hogy 10 eurós nyerési célt tűzünk ki, és 1-1-1-1-2-2-2-2-2-1 arányban osztjuk fel:

 • Take the first and last numbers of the seVegyük a sorozat első és utolsó számát (ebben az esetben 1+1=2), és adjuk össze őket, ez a kezdeti tét értéke. 
 • Tegyen 2 €-t a feketére (vagy bármely más páros pénzes tétre). Ha nyer, húzza ki a sorozat első és utolsó számát. Most már az 1-1-2-2-2-2 sorozattal dolgozik.
 • Most 3 €-t tesz fel. Ismételje ezt addig, amíg a sorozat összes száma ki nem kerül.
 • Ha vesztett, akkor a vesztes tét értékét hozzáadja a sorozathoz utolsó számjegyként. Például, ha ebben a forgatókönyvben elvesztette a kezdeti 2 eurós tétjét, az új számsorozat így fog kinézni: 1-1-1-2-2-2-1-2. quence (in this case, 1+1=2) and add them up, this is your initial stake value. 
 • Tegyen 2 €-t a feketére (vagy bármely más páros pénzes tétre). Ha nyer, húzza ki a sorozat első és utolsó számát. Most már az 1-1-2-2-2-2 sorozattal dolgozol.
 • Most 3 €-t tesz fel. Ismételje ezt addig, amíg a sorozat összes száma ki nem kerül.
 • Ha vesztett, akkor a vesztes tét értékét hozzáadja a sorozathoz utolsó számjegyként. Például, ha ebben a forgatókönyvben elvesztette a kezdeti 2 eurós tétjét, az új számsorozat így fog kinézni: 1-1-1-2-2-2-1-2. 

A LABOUCHERE RULETT STRATÉGIA ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI

Előnyök:

 • A stratégia használata nagyon egyszerű.
 • A rendszer rugalmas, mivel a játékos az első fogadási sorrendet saját preferenciáihoz igazíthatja.
 • A legbiztonságosabb kipróbálható szekvencia a 0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-1, amely Johnson-féle progresszió néven ismert. 
 • A játékosok annyiszor oszthatják fel a szekvenciát, ahányszor csak akarják, hogy elkerüljék a nagy veszteségeket. 

Hátrányok:

 • A sorozat meglehetősen hosszúra nyúlhat, ha vesztes szériába kerültél. Végül nehezen fogja tudni tartani a lépést a veszteségekkel. 
 • Ez a stratégia semmit sem tesz azért, hogy az esélyeket az Ön javára tolja, a ház előnye a király. 

D’ALEMBERT RULETT STRATÉGIA

Ez a technika a Martingale-hez hasonló, és rendkívül sikeres rulettstratégiának számít. Ez a fogadási rendszer egyenletes valószínűséget használ – ahelyett, hogy a Martingale-hez hasonlóan megduplázná a tétet egy veszteség után, a játékos tétjéhez egy egységet ad hozzá. Nyertes tét után a tétet egy egységgel csökkentik. 

Ez a rendszer nagymértékben támaszkodik a külső tétnél a nyerés egyenlő valószínűségére. Ez a stratégia fordítva is alkalmazható, azaz a tétet egy egységgel lehet növelni nyerés esetén, és eggyel csökkenteni veszteség esetén. 

A D’Alembert aranyszabálya azt mondja ki, hogy ha a nyeremények száma megegyezik a veszteségek számával, akkor egy pozitív tendencia elérése felé halad. 

HOGYAN MŰKÖDIK A D’ALEMBERT MÓDSZER

Vegyük ezt a példát 1 eurós egységértékkel:

 • Tegyen 1 eurót a feketére. 
 • Ha veszít, tegyen 2 €-t. Újabb veszteség? A tétje most 3 euró.
 • Ha a 3 eurós téttel nyer, akkor a 3 eurós veszteséget visszanyerte, és 3 eurós nyereséget ért el. 
 • A következő tétje egy egységgel csökken, most 2 €-t tesz fel. 

A D’ALEMBERT FOGADÁSI STRATÉGIA ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI

Előnyök:

 • Ez a technika a többihez képest alacsonyabb szórással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a veszteség valószínűsége viszonylag alacsony. 
 • Kezelheti a bankrollját, ami ideális.
 • Ez a technika segíthet abban, hogy kontroll alatt maradjon, elsősorban veszteség esetén.
 • Könnyen használható. 

Hátrányok:

 • Nagy kihívás és szinte lehetetlen visszaszerezni a nagy veszteségeket, mivel a tétet csak egyetlen egy egységgel növeli. Ezért az alacsonyabb minimális tétet előnyben részesítik. 
 • A játékos túllépheti a limitet, ha hosszabb vesztes szériát tapasztal.
 • A felhalmozott nyeremények kis összegűek. 

HOGYAN VÁLASSZA KI A LEGJOBB RULETT STRATÉGIÁT?

A sok különböző rulett stratégia közül hogyan lehet kiválasztani a legjobb rulett stratégiát? Íme néhány dolog, amit érdemes szem előtt tartani:

 • Ismerje a szabályokat – Hogyan tudna rulettezni és stratégiai döntéseket hozni a szabályok ismerete nélkül?
 • Állítson be egy fogadási limitet a bankrolljának megfelelően – Egyes stratégiák nagyobb bankrollt igényelnek, mint mások.
 • Ismerje meg a játékstílusát – Tudja meg, hogy a támadó vagy a védekező stratégiákat részesíti-e előnyben.
 • Döntse el a végcélját – Kevesebb nagyobb nyereményt szeretne összegyűjteni, vagy ritkábban kisebbeket?

GYAKOROLJA A RULETT STRATÉGIÁKAT AZ LV BET ONLINE KASZINÓBAN

Ha érdekli, hogy kipróbálja ezeket a technikákat, akkor látogasson el az LV BET-re a legjobb rulett élményért, amit csak kérhet! Bár gyűjteményünk nem szűkölködik az online kaszinójátékokban, az online rulettasztalok a mi erősségünk. 

Pörgesse meg az amerikai rulettkereket a számos amerikai rulett játékunk egyikében, vagy ha már nem szeretne többet rulettezni, nézze meg a többi online játékunkat is. Az LV BET az egyik legjobb online kaszinó a szakmában, így ha olyan élményt keres, amitől az állkapcsa a földön marad, az LV BET a legjobb választás.

Igényelje a flancos üdvözlő bónuszunkat, és induljon el online rulett kalandjára!

GYIK

MI A LEGJOBB STRATÉGIA A RULETTJÁTÉK SORÁN?

A legjobb rulett stratégia megtalálása gyakran számos tényezőtől függ. Meg kell értenie a játékstílusát, meg kell határoznia a nyerési célját, és olyan stratégiát kell választania, amely tükrözi a bankszámláját. A kaszinó előnyének figyelembevétele is hasznos lehet.

WHAT IS THE 666 STRATEGY IN ROULETTE?

When playing roulette games at online casinos, you may also come across the 666 strategy. This method involves placing a wager on almost every number on the table to potentially make a small profit.

IS THERE A ROULETTE SYSTEM THAT WORKS?

Some players might say that the most successful roulette strategies are the ones that bring home tonnes of wins, but that is not always the case. Choosing the best roulette strategy often depends on several factors; however, with that said, no strategy guarantees you’ll beat roulette.

MI A LEGBIZTONSÁGOSABB TÉT A RULETTKERÉK MEGPÖRGETÉSE ELŐTT?

A rulett számos különböző tétet kínál, de ha nyerni szeretne, akkor valószínűleg a külső tétek elhelyezése a legjobb választás, mivel ezek a rulett számos számot lefednek.

MIK A MATEMATIKAI RULETT STRATÉGIÁK?

A matematikai stratégiák matematikai sorozatokon vagy képleteken alapulnak. 

VAN-E OLYAN RULETT RENDSZER, AMELY MINDIG MŰKÖDIK, AMIKOR EGY RULETT ASZTALNÁL JÁTSZIK?

Nem. Bár a stratégia segíthet növelni az esélyeket, semmilyen stratégia nem garantálja a sikert, mivel a rulettjátékok mindig a ház előnyével járnak.

MŰKÖDHET-E A RULETT STRATÉGIA HOSSZÚ TÁVON?

Sajnos a legtöbb rulettstratégia hosszú távon nem működik, mivel a veszteségeket rövid távú nyereményekkel kompenzálja.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *