Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytännössämme määritellään, miten henkilötietojasi käsitellään – mukaan lukien arkaluontoiset tiedot ja muut ei-henkilökohtaiset tiedot, jotka LV BET kerää sinusta käyttäessäsi LV Betin palveluja. Tietoja kerätään ja käsitellään aina voimassa olevan lainsäädännön ja parhaiden käytäntöjen puitteissa. Tietosuoja koskee sekä LV BET.com -sivustoa että muita LV BET -konsernin brändejä, nettisivuja, tuotteita ja palveluja.

Käyttäessäsi LV Betin palveluja suostut henkilötietojesi keräämiseen, käyttöön ja jakamiseen tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus kontrolloida tietojesi käyttöä ja jakamista. Tietosuojakäytäntö sisältää yksityiskohtaiset tiedot aiheesta. Ellet hyväksy tietosuojakäytäntöä, älä käytä LV Betin palveluja tai ole tekemisissä LV Betin minkään liiketoiminnan kanssa.

Luethan nämä yksityisyydensuojakäytännöt huolellisesti kokonaan, yhdessä Käyttöehtojemme kanssa. Viittaukset “meihin” ja “LV BET:iin” viittaavat Fairload-yhtiöön Limitediin (rekisterinpitäjä).

REKISTERINPITÄJÄ

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Fairload Limited, joka on rekisteröity EU-jäsenmaa Maltan lainsäädännön alaisena. Rekisteröintinumero on C71200 ja rekisteröity osoite on 115B, Old Mint Street, Valletta, VLT1515, Malta. Voit ottaa meihin yhteyttä täällä: ASIAKASTUKI. Jos tarvitset lisätietoja tai apua koskien henkilötietojasi, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme: [email protected].

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME SINUSTA

Voimme kerätä sinusta muun muassa seuraavia henkilötietoja, kun käytät palvelujamme:

  1. Etu- ja sukunimi;
  2. Sähköpostiosoite;
  3. Käyttäjänimi;
  4. IP-osoite;
  5. Puhelinnumero;
  6. Osoite.
  7. Syntymäpäivä.
  8. Sukupuoli.
  9. Teknisiä tietoja laitteista, joilla käytät palvelujamme, tai muita teknisiä tietoja;
  10. Tietoja siitä milloin, miten ja missä käytät LV Betin palveluja;
  11. Tietoja pelitilin rekisteröimisestä, profiilin luomisesta ja muokkaamisesta, asetusten määrittämisestä, sisäänkirjautumisesta tai siitä, kun teet ostoksia palveluissamme;
  12. Tietoja talletuksistasi ja kotiutuksistasi;
  13. Kaikki muut tiedot, jotka annat meille palvelujemme kautta;
  14. Kaikkia muita tietoja, joita tarjoat meille ollessasi meihin yhteydessä (ml. erityisiä henkilötietoja, kuten etnisyys, elämänkatsomus tai uskonto, sukupuolielämä, seksuaalinen suuntautuminen, poliittiset mielipiteet, ammattiliiton jäsenyys, terveystiedot, geneettinen tai biometrinen data).
  15. LV BET saattaa pyytää sinulta lisätietoja tai lisää asiakirjoja osana asiakkaan tuntemisvelvollisuutta koskevia menettelytapoja.
  16. Kolmansien osapuolien kumppanien (pääasiassa julkisia tietoja käsittelevät yksityisyritykset) keräämät tiedot rahanpesun ja taloudellisen terrorismin ehkäisyn tarkoituksessa tai vastuullisen pelaamisen edistämisen tarkoituksessa
  17. Julkisista tietolähteistä, kuten Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Google-haku, jne. haettu data.

MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI?

Käsittelemme henkilötietojasi vain tietosuojalakien sallimissa puitteissa, kun meillä on laillinen syy. 

Käsittelemme henkilötietojasi, jos: 

(i) meidän välillämme olevassa sopimuksessa määriteltyjen palveluidemme tarjoaminen sitä edellyttää, 

(ii) lailliset tai säädösten määräämät velvoitteemme sitä edellyttävät (esim. verovastuut, rahanpesua ehkäisevät säädökset tai muut valvovien viranomaisten toimiluvilla toimiville tahoille asetetut säädökset),

(iii) olet hyväksynyt niiden käytön, tai 

(iv) se on oikeutettu etumme olettaen, että oikeutuksemme ei ole ristiriidassa sinun oikeuksiesi, vapauksiesi ja etujesi kanssa.

LV BET voi käyttää tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  1. LV Betin verkkosivustolla tarjottujen palvelujen tuottaminen;
  2. Markkinointiviestinnän tuottaminen (henkilökohtainen markkinointi mukaan lukien) koskien LV Betiltä hankkimiasi palveluja tai muita palveluja, jotka LV Betin mielestä saattavat kiinnostaa sinua – LV BET voi esimerkiksi lähettää sinulle sähköpostia tai näyttää ponnahdusikkunoita LV Betin palveluista ja päivityksistä;
  3. LV Betin käyttäjien kanssa kommunikointi;
  4. Yleisesti interaktiivisiin palveluihin, turnauksiin ja kampanjoihin osallistumisen mahdollistaminen;
  5. Palveluja koskevista muutoksista tiedottaminen;
  6. LV Betin palvelujen parantaminen tai muokkaaminen;
  7. Kilpailujen, kampanjoiden ja bonusten järjestäminen (mukaan lukien yhteydenotto osallistujiin, osallistujien arviointi, palkintojenjako, veronmaksu);
  8. Verotusta, oikeudellisia asioita sekä laskutusta koskevat tarkoitukset;
  9. Laissa säädettyihin tarkoituksiin, kuten rahanpesua torjuvan lain noudattaminen;
  10. LV Betin sivuilla ja kolmansien osapuolten sivustoilla näytetyn markkinointiviestinnän, tarjousten ja mainosten profilointi ja personointi sinusta kerättyjen tietojen pohjalta;
  11. Käsittely / verkkomaksujen käsittely;
  12. Todentaaksemme ikäsi;
  13. Käyttäjätilisi määrittäminen ja hallinta;
  14. Suorittaaksemme voimassaolevat LV Betiä koskevat menettelyt;
  15. Transaktioiden seuranta petosten ja rahanpesun torjumiseksi;

LV BET voi profiloida henkilötietojasi, eli LV BET voi räätälöidä sinulle osoitetun viestinnän tarpeidesi mukaiseksi sinusta kerättyjen tietojen pohjalta. LV BET ei käytä algoritmeja automaattisiin päätöksiin, jotka vaikuttavat yksilöllisiin oikeuksiisi tai sopimusoikeuksiimme, eli LV BET ei esimerkiksi tee automaattisia tarjouksia pelikäyttäytymiseesi pohjautuen.

Lait ja toimintaluvan edellytykset velvoittavat LV Betiä kuitenkin valvomaan pelaajia, jotka saattavat kärsiä ongelmallisesta uhkapelaamisesta tai jotka ovat riskiryhmässä uhkapeliongelmien kehittymiselle. Kaikista pelaajista kerätyn datan perusteella erityinen algoritmi arvioi meille todennäköisyyden pelaajan uhkapeliriippuvuudesta, mikä mahdollistaa sen, että LV BET voi tarjota apua tai tukea riskiryhmässä oleville pelaajille. Ennusteiden perusteella tehdyt päätökset eivät ole automaattisia tai täysin koneellisia.

MITEN KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJASI

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on kohtuullisesti tarpeellista yksityisyydensuojakäytännössä yllä rajattujen tarkoitusten tai laillisten velvoitteiden täyttämiseksi. LV BET voi säilyttää henkilötietojasi tietyn ajan sen jälkeen, kun asiakkuutesi meille päättyy. Tämän jakson jälkeen LV BET joko poistaa tai anonymisoi tietosi. Jos poistaminen ei ole mahdollista (jos tiedot on esimerkiksi tallennettu varmuuskopioarkistoihin), LV BET säilyttää tietoja suojattuna, eristettynä ja valvottuna muulta käytöltä, kunnes poistaminen on mahdollista.

MARKKINOINTI

Jos olet rekisteröitynyt palveluidemme käyttäjäksi, saatamme lähettää sinulle suoramarkkinointia meidän tai ryhmittymämme muihin palveluihin liittyen, jos olet hyväksynyt tällaisen markkinoinnin vastaanottamisen.

Kolmannen osapuolen markkinointikumppanimme voivat käsitellä joitakin henkilötietojasi voidaksemme kommunikoida kanssasi puhelimella, push-notifikaatioin, tekstiviestein ja voidaksemme ilmoittaa sinulle voitoista ja/tai tuottajien tarjoamista lahjoista, jne. 

Tällaista käsittelyä koskevan hyväksynnän voi poistaa kokonaan tai osittain milloin tahansa “Minun tilini” -sivun asetuksista. Jos haluat kuulla tästä lisää, kerrothan siitä meille täällä.

Kaikki markkinointiviestintämme sisältää tiedot sitä, miten voit kieltää eri markkinointiviestinnän tyyppit. Kiellon käsittelyssä voi kulua enintään 72 tuntia. Saatamme käyttää meille tarjoamiasi tietoja myös näyttääksemme sinulle kohdennettua mainontaa tai räätälöityä sisältöä palveluistamme tietyillä kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustoilla, joita kyseiset sosiaalisen median sivustot tarjoavat (esim. Facebook, Twitter). Jos et halua nähdä näitä mainoksia, voit vaihtaa asetuksia näillä sosiaalisen median sivustoilla. Jos et halua, että jaamme tietojasi sosiaalisen median sivustojen kanssa, olethan meihin suoraan yhteydessä.

PUHELUT

Asiakastukeemme tulleet sekä sieltä soitetut puhelut voidaan koulutus- ja turvallisuussyistä nauhoittaa, koskien myös kysymyksiisi saatuja vastauksia ja palvelua.

Kaksivaiheinen tunnistautuminen

Kaksivaiheinen tunnistautuminen tekee LV BET -tilistäsi entistä turvallisemman.

Kun LV-tilillesi yritetään kirjautua uudella laitteella tai uudesta maasta, lähetetään rekisteröitymisen yhteydessä antamaasi matkapuhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen 6-numeroinen varmennuskoodi. Sinua pyydetään tämän jälkeen syöttämään luotu koodi kirjautumisen yhteydessä. Tehdäksesi näin, kirjoita vain tekstiviestitse tai sähköpostitse saamasi koodi kenttään ”Koodi”.

Tämä toimenpide suojaa tiliäsi epätavalliselta toiminnalta ja mahdollisilta kolmannen osapuolen kirjautumisyrityksiltä, vaikka tällä osapuolella olisikin hallussa salasanasi. Mikäli jostakin syystä et saa varmennuskoodia, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Evästeet

LV BET ja kolmannen osapuolen yhteistyökumppanit – kuten mainos- ja analytiikkayhteistyökumppanit – käyttävät informaation keräämiseen erilaisia teknologioita, kuten evästeitä ja verkkojäljitteitä parantaakseen ja räätälöidäkseen palveluja, nettisivuja sekä sinun kokemustasi muun muassa seuraavilla tavoilla: jotta pääset sivuillemme ja voit käyttää palvelujamme ilman käyttäjänimesi ja salasanasi uudelleensyöttämistä; ymmärtääksemme asiakkaidemme kiinnostuksenkohteita ja palvelujemme käyttöä; selvittääksemme, onko lähettämämme sähköposti avattu ja johtanut toimenpiteisiin, ja jotta voimme esitellä sinulle kiinnostuksenkohteidesi mukaista mainontaa.

  • Mikäli välttämätöntä.  Evästeet ja muut samankaltaiset teknologiat muistavat tekemäsi valinnat, kuten kielen ja hakukriteerit. LV BET käyttää evästeitä tarjotakseen sinulle omiin valintoihisi sopivamman kokemuksen ja tehdäkseen käyttäjäkokemuksestasi räätälöidymmän.
  • Suoritus ja analytiikka. Evästeet ja samankaltaiset teknologiat keräävät tietoa käyttäjien vuorovaikutuksesta palvelujemme kanssa mahdollistaen sen, että LV BET voi parantaa palvelujensa toimivuutta. LV BET käyttää esimerkiksi Google Analytics -evästeitä apuna ymmärtämään, miten vierailijat saapuvat sivustollemme, ja miten käyttäjät selaavat tuotteita ja sivustoamme, jotta voimme tunnistaa parannuskohteet esimerkiksi navigoinnin, käyttäjäkokemuksen ja markkinointikampanjoiden osalta. 
  • Evästeiden kohdistaminen ja mainosevästeet.  Nämä evästeet keräävät tietoa selaustavoistasi, jotta voimme tehdä mainontamme sinulle ja kiinnostuksenkohteillesi sopivaksi. Evästeet muistavat millä sivuilla olet vieraillut, ja tieto jaetaan muille osapuolille, kuten mainosteknologioiden palveluntarjoajille ja mainostajille.
  • Sosiaalisen median evästeet. Näitä evästeitä käytetään, kun jaat tietoa sosiaalisten medioiden jakamistavoilla tai nettisivujemme "tykkää"-toiminnoilla, tai jos yhdistät tilisi ja vuorovaikutat sisältömme kanssa sosiaalisen median sivuston kautta. Sosiaalinen media tallentaa toimintasi. Tätä tietoa voidaan yhdistää markkinoinnin kohdentamistarkoituksiin.

Mikäli et halua sallia evästeitä, voit estää niiden käytön oman selaimesi asetuksista, tai olla hyväksymättä evästeitä sivuilla, joilla vierailet. Mikäli et hyväksy evästeitä, et pääse välttämättä käyttämään kaikkia palveluja. LV BET kolmansine osapuolineen kerää tietoja myös käyttämällä verkkojäljitteitä (tunnetaan myös nimellä "seurantapikselit").

HENKILÖTIETOJESI JAKAMINEN JA KÄSITTELY

LV BET jakaa tietoja sellaisten kolmansien osapuolten kanssa, jotka auttavat LV Betiä toimimaan, tuottamaan, kehittämään, integroimaan, räätälöimään, tukemaan ja markkinoimaan palvelujaan. LV BET varmistaa, että kaikki henkilötietojen käsittelemistä sisältävät suhteet kolmansien osapuolten kanssa edellyttävät vahvistettua sopimusta, jossa on otettu GDPR:n vaatimat ehdot huomioon.

LV BET työskentelee kolmansien osapuolien kumppanien kanssa, jotka tarjoavat verkkosivujen ja sovellusten kehitystä, peliohjelmistoja, hostausta, huoltoa, varmuuskopiointia, säilytystä, maksunkäsittelyä, analyyseja ja muita palveluita, jotka saattavat edellyttää tietojesi käyttämistä. Näihin tahoihin lukeutuu ohjelmiston toimittajia, maksujärjestelmätuottajia, LV BET:n markkinointikumppaneita, käyttäjien segmentointia tekeviä ja/tai LV BET -kasinon puolesta käyttäjiä kohtaavia tahoja. Jos palveluntarjoaja tarvitsee sinusta tietoja suorittaakseen palveluita LV BET puolesta, he tekevät niin LV Betin ohjeistuksen alaisena, huomioiden tietojesi suojaamista koskevat käytännöt ja menettelyt. LV BET tarjoaa yhteistyökumppaneilleen heidän tarvitsemansa tiedot siksi, että yhteistyön tavoitteet voidaan saavuttaa. 

Mikäli laki niin vaatii, LV BET antaa tietosi poliisille tai muille julkisille viranomaisille (sisältäen, mutta ei rajoittuen seuraaviin tietoihin: IP-osoite, yksityiskohdat koskien epäiltyä lainvastaisuutta tai epärehellisyyttä, kuten esimerkiksi laittoman maksutavan käyttäminen tai muu turvallisuusriskien arviointi).

Voimme jakaa henkilötietosi LV BET -konsernin sisällä sekä seuraavien organisaatioiden kanssa:

  • Lainvalvontaviranomaiset, sääntelyviranomaiset ja muut viranomaiset
  • Luottotietolaitokset
  • Petostentorjuntatoimistot
  • Identiteetin tarkastajat
  • Urheiluhallintoelimet
  • Organisaatiot, jotka esittelevät sinut meille
  • Kolmannet osapuolet, joiden kanssa pyydät tai sallit meidän jakaa tietosi
  • Kolmannet osapuolet, joita tarvitaan sinulle tarpeellisten palvelujen tai tuotteiden tuottamiseksi
  • Kolmannet osapuolet, jotka mahdollistavat vastuullisen pelaamisen taloudellisten edellytysten valvomisen (tarvittaessa).

Jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Pohjois-Irlannissa, LV BET jakaa tietojasi GAMSTOP-palvelulle, joka on Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaille kohdennettu verkkouhkapelaamisen itserajoituspalvelu. GAMSTOP-palvelun yksityisyydensuojakäytännöt löydät TÄÄLTÄ.

LV BET on osa tytäryhtiöiden ja kumppanien ryhmittymää, jotka tarjoavat verkkouhkapelipalveluja. LV BET voi siirtää tietojasi tytäryhtiölle tai kumppanille tarjotakseen palveluitaan tai parantaakseen näiden palvelujen laatua. Takaamme, että kaikki LV BET -ryhmittymän yhtiöt sitoutuvat samaan tietosuojan tasoon. Jos LV BET on osallisena fuusiossa, yritysostossa tai omaisuuserien myynnissä, varmistamme siitä huolimatta henkilötiedoille riittävän suojan.

SIIRROT ETA:N ULKOPUOLELLE

Hyväksymällä tietojesi siirtämisen kolmansille osapuolille hyväksyt myös sen, että kolmannet osapuolet saattavat olla ETA:n ulkopuolella. Yksityisyydensuojaa koskevat lait eivät välttämättä tarjoa vastaavan tasoista suojausta kuin sinun maasi tai ETA tarjoaa. Henkilötietojen siirtäminen Euroopan Unionin ulkopuolelle arvioidaan tarkasti ennen tiedonsiirtoa varmistaaksemme, että tilanteessa pysytään GDPR:n sallimissa rajoissa. Asiaan vaikuttaa osittain Euroopan komission arvio henkilötietojen vastaanottajavaltion tietosuojan riittävyydestä, ja tämä arvio voi muuttua ajan myötä.

Jos LV BET jakaa tietojasi EEA:n ulkopuolelle, LV BET toimii tietojesi turvallisen siirron takaavien Euroopan komission päätösten tai EU:n tavanomaisten sopimusehtojen puitteissa. 

SINUN OIKEUTESI

Sinulla on GDPR:n alaisia oikeuksia. Nämä koostuvat seuraavista:

  1. Oikeus peruuttaa suostumuksesi; tämä ei kuitenkaan mitätöi aikaisemman suostumuksesi alaista tietojenkäsittelyä.
  2. Oikeus tietää tietojenkäsittelystäsi – sinulla on oikeus tietää miten ja miksi henkilötietojasi käsitellään.
  3. Oikeus saada pääsy sinua koskeviin tietoihin – sinulla on oikeus pyytää kopio säilyttämistämme henkilötiedoistasi.
  4. Oikeus oikaisuun – sinulla on oikeus oikaista virheelliset tietosi tai täydentää niitä.
  5. Oikeus tietojesi poistamiseen – voit pyytää meitä poistamaan sinua koskevat henkilötiedot silloin, kun meillä ei ole laillista perustetta jatkaa tietojesi käsittelyä. Kyseinen oikeus on voimassa vain tietyissä olosuhteissa, sillä lakisääteiset velvoitteet sisältävät tietojen säilytysaikavaatimuksia.
  6. Oikeus rajoittaa käsittelyä – sinulla on oikeus estää tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli käsitteleminen perustuu suostumukseesi tai oikeutettuun etuumme. Vaikka haluaisit estää tai rajoittaa tietojesi käsittelyä, voi meillä olla pakottavia perusteltuja syitä tai lakisääteisiä velvoitteita, joiden mukaan meidän on jatkettava tietojesi käsittelyä toiveestasi huolimatta.
  7. Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen – sinulla on oikeus pyytää, että henkilötietosi toimitetaan sinulle “jäsennellyssä, yleisesti käytössä olevassa ja koneellisesti luettavassa muodossa" (GDPR:n 20. artikla) ja oikeus siirtää tiedot toiselle osapuolelle. Tämä koskee henkilötietoja, joiden käsittely perustuu käyttäjän suostumukseen, sekä automaattisesti tapahtuvaa tietojenkäsittelyä.
  8. Automaattista päätöksentekoa ja profilointia koskevat oikeudet – sinulla on oikeus olla olematta automaattisen päätöksenteon kohteena tilanteissa, joissa päätös vaikuttaa sinuun merkittävästi, ja voit tarvittaessa vaatia toimenpiteitä. Sinulla on myös oikeus ilmaista näkökantasi ja suostumuksesi päätöksiin.
  9. Oikeus suostumuksen peruutukseen – sinulla on yleinen oikeus peruuttaa antamasi suostumus henkilötietojesi käsittelemiseen (markkinointitoimissamme) niissä tapauksissa, kun tietojenkäsittelyn katsotaan perustuvan oikeutettuun etuumme.

Jos haluat harjoittaa jotakin oikeuksistasi, olethan yhteydessä osoitteeseen [email protected]

MUUTOKSET

LV BET voi ajoittain muuttaa tietosuojakäytäntöään. LV BET kannustaa tarkistamaan voimassa olevat Yksityisyydensuojakäytännöt aina kun käytät palveluitamme pysyäksesi ajan tasalla tietojenkäytöstämme ja tavoista, joilla voit suojata yksityisyyttäsi.

Jos et hyväksy tietosuojakäytäntöön tehtyjä muutoksia, sinun tulee lopettaa palvelujemme käyttö ja deaktivoida tilisi, kuten yllä on erikseen mainittu.