PAROLI RULETT RENDSZER

PAROLI RULETT RENDSZER

PAROLI ROULETTE SYSTEM LV BET Casino BlogA rulett egy olyan játék, amely a kaszinók címlapján szerepel, amióta csak az ember az eszét tudja. Annak ellenére, hogy véletlenül jött létre, a rulett olyan őrületet indított el, amely soha nem csillapodott. 

Ahogy a játékszféra fejlődött, ez számos olyan rulettváltozatot szült, amelyek rengeteg új, modern mechanikát tartalmaznak, amelyeket a játékosok a hagyományos rulett kaszinójátékokban nem fedezhettek fel. Számos változat mellett elkezdtek kialakulni a rulett stratégiák is, amelyeket arra használtak, hogy potenciálisan növeljék a játékosok nyerési esélyeit. 

Ezzel a cikkel az egyik legjelentősebb fogadási rendszert fogjuk megvizsgálni, amely létrejött – a Paroli stratégiát

MI AZ A PAROLI RENDSZER?

A Paroli rendszer egy pozitív progressziós rendszer, amelyet fordított Martingale-nek is neveznek. Egyes történészek szerint Victor Bethell fogalmazta meg ezt a stratégiát, míg mások szerint a francia matematikus Blaise Pascal volt az alkotója. A Paroli fogadási stratégia azonban a megalapozatlan eredete ellenére a világ minden tájáról származó rulettjátékosok körében széles körben elterjedt. 

Mivel a Paroli-módszer egy pozitív progressziós rendszer, minden egyes nyertes pörgetés után növeli a tétet. A cél az, hogy három egymást követő nyeremény esetén megduplázza a tétet, majd a tét visszaáll az eredeti értékére. A Martingale-rendszerhez hasonlóan ez a stratégia is leginkább külső téteknél alkalmazható, bár ismert, hogy belső téteknél is használták. 

A Paroli-rendszer mögött meghúzódó ötlet meglehetősen egyszerű. A kezdő tét elhelyezésekor egy egységet a rendelkezésre álló számos páros pénzes tét egyikére kell feltenni. Ezek közé tartoznak a piros/fekete fogadások, a páros/egyenlőtlen fogadások vagy a magas/alacsony fogadások. Ha a fogadás veszít, akkor újra kell tennie egy egységet. 

Ha a következő tétje veszteséget eredményez, akkor a tét marad, és ez a tét addig nem változik, amíg nem biztosít nyereményt. Ha pedig nyerésre kerül sor, akkor meg kell dupláznia a tétjét. Addig folytathatja az újabb fogadást, amíg összesen négy egységet nem tesz fel, ami a Paroli progresszió végét jelzi.

HOGYAN MŰKÖDIK A PAROLI FOGADÁSI RENDSZER

Most, hogy átvettük az alapokat, nézzük meg, hogyan is működik a Paroli-rendszer egy gyakorlati példán keresztül, egy 1 eurós kezdeti tétmérettel:

 • Az első fogadással tegyen 1 €-t az egyik külső fogadásra. Tegyük fel, hogy az eredmény veszteséges.
 • A második tétje ismét 1 € lesz. Tegyük fel, hogy az eredmény győzelem.
 • Duplázza meg a következő tétjét 2 €-ra. Az eredmény egy újabb nyeremény.
 • Most a tét értéke 4 € lesz. Ha az eredmény ismét egy győzelem, akkor ez véget vet a továbblépésnek. 
 • Ha veszít, állítsa vissza a tétjét 1 €-ra, és ismételje meg a progressziót, amíg három egymást követő győzelmet nem ér el.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A PAROLI STRATÉGIÁT

Érdekli ez a fogadási stratégia működés közben? Mi máris segítünk! Nézd meg ezt a gyors táblázatot, amely a Paroli progresszióját bontja le:

Pörgetés Tét összege (€) Eredmény Nettó nyereség (€)
1 1 Győzelem 1
2 2 Veszteség -1
3 1 Győzelem 0
4 2 Győzelem 2
5 4 Győzelem 6
6 1 Veszteség 5
7 1 Veszteség 4
8 1 Győzelem 5
9 2 Veszteség 3
10 1 Veszteség 2

PAROLI FOGADÁSI RENDSZER VÁLTOZATOK

A Paroli módszer elég jól ismert az iGaming szférában, de tudta, hogy ennek a fogadási stratégiának is megvannak a maga változatai?

Mielőtt elkezdi a fogadást, nézze meg a Paroli-rendszer ezen enyhe változatait, hogy kiderítse, valamelyik a legjobban megfelel-e az Ön fogadási stílusának. 

FORDÍTOTT PAROLI

A fordított Paroli rendszer valójában nagyon hasonlít a Martingale fogadási rendszerhez. Míg azonban a hagyományos Paroli módszer a nyerő pörgetésekből tőkét kovácsol, addig a fordított Paroli technika a vesztes szériákból való tőkésítésre összpontosít. 

Valójában sok rulettjátékos az inverz Paroli-t negatív progressziós rendszernek nevezi, mivel minden veszteség után megduplázza a tétet, hogy fedezze az eredeti tétből származó nettó veszteséget. A nyertes pörgetések nyereséget jelentenek, így nincs szükség arra, hogy növelje a tét nagyságát egy nyerő széria után..

KITERJESZTETT PAROLI

A kiterjesztett Paroli az a hely, ahol a fogadások egy kicsit összetettebbé válhatnak. Ez a fogadási technika a felmerülő nyereményeket hangsúlyozza a veszteségek túlsúlyával – hasonlóan a normál Parolihoz. A kiterjesztett Paroli-rendszer azonban abban különbözik, hogy kizárólag a feltett teljes összegtől függ. 

Minden egyes nyeremény esetén ennél a módszernél a szokásos módon meg kell dupláznia a tétjét. Azonban minden veszteségnél megmarad ugyanaz a tét értéke. Három egymást követő győzelem elérése után abba kell hagynia a fogadást, és újra kell kezdenie a folyamatot, mivel a nyerési esélyei csökkennek.

A PAROLI RULETT RENDSZER HASZNÁLATÁNAK ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI

A Paroli-rendszer segíthet növelni a nettó nyereséget a rulettasztaloknál történő fogadások során. Azonban, mint sok más rendszer, ez a stratégia sem tökéletes. Egyetlen stratégia sem garantálhat több nyereményt, mivel a háznak mindig lesz előnye (amit a ház előnye jelez). 

Ennek ellenére segíthet abban, hogy hatékonyabban ossza be pénzeszközeit. Nézzük meg a Paroli-technika használatának előnyeit és hátrányait: 

ELŐNYÖK

Kezdetnek íme néhány ok, amiért a Paroli stratégiát érdemes használni:

 • Könnyen érthető koncepció.
 • Könnyen megvalósítható.
 • Ellenőrzött potenciális kockázatok, mivel a játékosok már három győzelmi széria után új fejlődési szakaszt kezdenek. 
 • Vesztes széria esetén nincs szükség nagyobb tétekre, mivel minden veszteség után minden tét egy egység lesz.
 • Bármilyen méretű bankrollhoz módosítható.
 • Nem kell nagy összegeket kockáztatnia a nyerésért.
 • Akkor is nyerhet, ha kevesebbszer nyer, mint ahányszor veszít.
 • Nagyszerű kezdőknek.
 • Nem kell aggódnia az asztali limitek miatt, mivel nem fogja megduplázni a tétjét hosszabb ideig.

HÁTRÁNYOK

Íme néhány buktató, amely a Paroli-rendszer használata során felmerülhet::

 • Ez a módszer nem veszi figyelembe a hosszú vesztes sorozatokat. Ideális esetben a játékos egy három győzelemmel végződő sorozatot követően hét egységnyi nyereséggel távozna. A játékos azonban több egy egységnyi veszteséget is elkönyvelhet, mielőtt nyereséget érhetne el.
 • Ha a játékos egy vesztes szériába kerül, és több veszteséget is ki kell egyenlítenie, a hét nyerési egység még sikeres kerékforgások esetén sem biztos, hogy elegendő lesz a bankrollon keletkezett csorba fedezésére.
 • Ez a stratégia hosszú távon nem életképes.

TÉNYLEG MŰKÖDIK A PAROLI RENDSZER?

Paroli Roulette Strategy Table GamesAmikor a fogadási stratégiákról van szó, az egyik legnagyobb kérdés a játékosok fejében az, hogy valóban működnek-e, ami egy kicsit megterhelő kérdés. 

Matematikai szempontból igen, a fogadási rendszerek működnek. Úgy tervezték őket, hogy a profitot növeljék a hosszabb veszteségek vagy hosszabb győzelmek kihasználásával. Azonban valójában soha nem tudhatja, hogy mikor fog nyerni vagy veszíteni, így egy fogadási stratégia beépítése a játékstílusába elég nagy kockázatot jelenthet. 

Ennek oka, hogy a legtöbb kaszinójáték szerencsejáték. Nincs garancia arra, hogy nyerni fog, és biztos stratégiák nem léteznek, különösen, ha egy olyan játékról van szó, mint a rulett, amelyben nincs szükség ügyességre. Egyes stratégiák közé tartozik, hogy minden egyes veszteségnél növelni kell a tétet, hogy ezeket a veszteségeket egy nagy nyereménnyel ellensúlyozhassa. Elméletben ez remek ötletnek hangzik, de nem akkor, ha vesztes szériába kerül. 

A valóságban csak Öntől függ, hogy egy stratégia megéri-e kockáztatni a pénztárcáját. Mindenképpen végezzen alapos kutatást a választott fogadási rendszerrel kapcsolatban, és talán még gyakorolja is a technika használatát a First-Person asztalok demó üzemmódjában.

NYERÉSI ESÉLYEK A PAROLI RULETT STRATÉGIA SEGÍTSÉGÉVEL

A legnagyobb kérdés az, hogy hány progressziót kell a játékosnak kipróbálnia, mielőtt újra elkezdi a fejlődést az alaptétjével. Bár az ajánlott progresszió három, néhány ambiciózusabb játékos négy vagy öt sikeres progresszióval próbálkozhat, hogy növelje nyereményét, de mekkora ennek az esélye?

Páros tétek elhelyezésekor 18/37 esély van a nyerésre – a nulla dupla zseb miatt pontosan soha nem 50%. Mekkora tehát az esélye annak, hogy az európai rulettben egymás után négy nyereményt érjen el?

A matematika így szól: 18/37 x 18/37 x 18/37 x 18/37 x 18/37 = 0,056. 

Statisztikailag 5,6% az esélye annak, hogy négyszer egymás után nyerjen egy külső téttel, ami utólag nézve nem tűnik szuper jónak. De a Paroli-technika szerint a nyereményeknek, amelyeket végül megkap, elégnek kell lenniük ahhoz, hogy ellensúlyozzák a veszteségeket, amelyeket elszenvedett.

Ne feledje, hogy az amerikai rulettnél az esélyek kisebbek lehetnek a további dupla nullás zseb miatt.

PRÓBÁLJA KI A PAROLI RULETT RENDSZERT, MIKÖZBEN RULETTEZIK AZ LVBET-NÉL

Most, hogy készen áll a szerencsejáték-kalandozásra, ki kell választania egy online kaszinót, ahol játszani szeretne. Sok kaszinó létezik, de nem kell kaszinóértékeléseket böngésznie a legjobb kaszinóért, mert mi itt vagyunk! 

Az LV BET-nél biztosítjuk, hogy játékélménye biztonságos, jól kezelt és legfőképpen szórakoztató legyen. Irány az élő kaszinónk, és válassza ki a kedvenc rulettasztalát, hogy kipróbálja és tesztelje a fordított Martingale fogadási rendszereket, sok más stratégia mellett, amelyek felkeltik az érdeklődését. 

Ha tovább szeretne lépni a rulettről, játékgyűjteményünk több száz élő asztallal és több ezer briliáns nyerőgéppel van tele. A sportfogadás rajongóinak még a piacok széles választékát is kínáljuk, és mindennek tetejébe van egy “Promóciók” oldalunk, amely tele van kiemelkedő bónuszokkal. 

Csípje el a bónusz pörgetéseket vagy a bónusz készpénzt, amikor igényli az ingyenes pörgetések promócióit, a befizetés nélküli bónusz ajánlatokat, a reload bónuszokat és még sok mást. Csak ne felejtse el elolvasni a Felhasználási feltételeket, és ellenőrizze, hogy a játék súlyozása érvényes-e. 

Tegye meg tétjeit az LV BET-nél, és kezdjen egy fantasztikus utazást!

GY.I.K.

HOGYAN MŰKÖDIK A PAROLI RULETT RENDSZER?

A Paroli fogadási rendszer használata nagyon egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy egy egységnyi alaptéttel kezd, és a rendelkezésre álló páros pénzes fogadások egyikére tesz. 

Ha a második pörgetés sikeres, a következő tétje az eredeti tét duplája lesz. Ha sikertelen, térjen vissza az egy egységre. Ez addig folytatódik, amíg három egymást követő sikeres pörgetést nem ér el. A negyedik pörgetésnél újra kell kezdenie a folyamatot.

A PAROLI RULETT RENDSZER LEGÁLIS AZ ONLINE KASZINÓKBAN?

Igen! Ez a stratégia teljesen legálisan használható, mivel nem garantálja a nyerést; egyszerűen csak arra szolgál, hogy növelje a nagyobb nyeremények megszerzésének esélyét.

MEKKORA AZ ESÉLYE A NYERÉSNEK A PAROLI RENDSZER HASZNÁLATÁVAL?

Ha három nyerő pörgetést szeretne elérni, akkor ennek esélyét úgy számolhatja ki, hogy egy páros pénzes tét nyerési esélyét megszorozza hárommal:

18/37 x 18/37 x 18/37 x 18/37 = 0,115 = 11,5% a nyerési esély. 

ÉRDEMES-E A PAROLI RENDSZERT HASZNÁLNI A RULETTBEN?

Ezt önnek kell eldöntenie. Bár a stratégiát úgy tervezték, hogy növelje az esélyeit, a tényleges győzelem esélye ismeretlen, mivel a győzelem soha nem garantált – különösen egy olyan kaszinójáték esetében, mint a rulett, amely teljesen a szerencsén alapul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *