RULETT TIPPEK

RULETT TIPPEK

A rulett a Palais Royal termeiből való megjelenése óta milliók figyelmét keltette fel, és már a forradalom utáni Párizsban, 1796-ban is hipnotizálta a világot a piros-fekete szerencsekerékkel. A kaszinójátékok táplálékláncának csúcsára emelkedett, de külső, időtlen egyszerűsége meghazudtolja kiszámíthatatlanságát.

Trükkök, tippek és stratégiák az online ruletthez

Top Tips to Win at Online RouletteA rulett egyike azoknak a kaszinójátékoknak, amelyeket könnyű elsajátítani, de sokkal nehezebb elsajátítani. Nagyrészt a szerencsén alapszik, és alig-alig tartalmaz ügyességi elemeket, különösen néhány más népszerű kaszinójátékkal, például a blackjackkel és a pókerrel összehasonlítva. És míg sok játékos talán úgy tekint erre, mint egy lehetőségre, hogy kipróbálja a szerencséjét, más játékosok talán kicsit ijesztőnek találják az ilyen alacsony nyerési esélyeket, de mi itt vagyunk, hogy megfordítsuk ezt a narratívát.

Néhány rulett tippek a tarsolyában képes lesz maximalizálni a bevételeit és növelni a nyerési esélyeit az online rulett játék során. Szóval, minden további nélkül íme néhány hasznos rulett tipp és trükk.

Tipp #1: Bankroll menedzsment

Ha egyetlen tippet kellene elvennie az összes rulett tipp közül, amit adhatnánk, akkor az biztosan ez lenne. Az élvezetes kaszinójáték kulcsa a kivételes bankroll-kezelés. A bankrollja az a pénzösszeg, amelyet kifejezetten a kaszinójátékra különített el. Mindig tekintse ezt szórakoztató költségvetésnek, soha ne használja fel személyes pénzeszközeit szerencsejátékban, és mindenekelőtt soha ne számítson hatalmas nyereségre. A rulett egy szerencsejáték; a pénzeszközök megfelelő kezelése a legjobb stratégia annak biztosítására, hogy a rulettezés szórakoztató maradjon. 

Tipp #2: Belső vs. külső fogadások

Kezdje alacsony tétekkel, és ne növelje drasztikusan a kezdeti tét nagyságát, különösen akkor, ha nem ismeri a rulett legfontosabb szabályait és játékmenetét. Ne feledje, hogy az olyan egyszerű fogadások, mint a Straight Up (egyetlen számra tett tét) nem mindig a legjobb fogadások, és nem feltétlenül a legjobb döntések. A belső fogadások általában eleve kockázatosabbak, ezért a fogadási területen kívül található páros pénzes fogadások, mint például a Páratlan/Páros vagy a Piros/Fekete, következetesebb kifizetéseket kínálnak, de kisebb értékűek. 

Tipp #3: Minimális vs. maximális tétek

A tét nagysága és az asztalok minimum tétjei közötti eltérés itt is szerepet játszik. Minden asztalnak van egy minimális és egy maximális tétje. A minimális tét a legalacsonyabb összeg, amit feltehet, míg a maximális tét a legmagasabb, amit feltehet. Játékosként hamar észre fogja venni, hogy a tét értéke az asztali minimum téttől függ, így ha kevésbé szeretne kockázatosnak tűnni a saját zöld zsebében, keressen olyan asztalokat, amelyeknél kisebb a minimum tét.

Tipp #4: Single-zero Kerék

A rulettnek három fő változata van, amelyek mindegyike különbözik egymástól (erről később). Az egyik ilyen különbség a számozott zsebek száma a keréken; az európai rulettben 36 zseb és egy nulla van, míg az amerikai rulettkeréken a dupla nulla hozzáadásával a zsebek száma 38-ra nő. De mi a helyzet a dupla nullával?

Az amerikai változatban ez a plusz nulla közvetlenül befolyásolja a ház előnyét, 2,70%-ról 5,26%-ra emelve azt. Nem kell profi játékosnak lenni ahhoz, hogy belássa, hogy az alacsonyabb házelőny az Ön javára válik. Ha Ön még új a rulettkerékben, maradjon az egy nullás keréknél, mint a francia és az európai rulettben, amíg nem talál egy olyan fogadási rendszert, amelyet jól ismer, így csökkentheti a nagyobb veszteségek esélyét, mint amire számított.

Tipp #5: Megadás, La Partage és En Prison

Az előző tipp az egy nullás kerékre való fogadásról szólt, hogy elkerülje a dupla nulla magas kockázatát, de vannak más tényezők is, amelyek vonzóbbá teszik az egy nullás keréken való játékot a játékos számára. A rulettjátékok egyik érdekessége a szabályok, és az európai, a francia és az amerikai rulettnek is megvannak a maga kis furcsaságai az általános játékmenetet illetően. 

A rulett francia változatában két szabály van, a La Partage és az En Prison (amely az európai kerekeken is megtalálható). Az amerikai változatban a Surrender szabály szerepel, amely az amerikai rulett során a játékosnak némi védelmet nyújt.

A Surrender, a La Partage és az En Prison mindegyike kedvező lehet a játékos számára, mivel bizonyos körülmények között hatékonyan csökkentik a ház előnyét. Egyszerűen fogalmazva, a páros pénzes külső tétek (piros vagy fekete, páratlan vagy páros, alacsony vagy magas) egy kis biztonsági hálót kapnak, amikor a nulla megjelenik.

Az En Prison (szó szerint franciául “börtönben”) segítségével a rulettjátékosok a tétjük felét átadhatják a háznak, vagy az aktuális tétet a következő pörgetésre bebörtönözhetik. A La Partage (szabad fordításban ‘megosztás’ vagy ‘osztás’) automatikusan leadja az eredeti tét felét, amikor a golyó a nullára kerül. A Surrender szabály ugyanezt az elvet követi, de a dupla nulla bevonásával.

Ezek a szabályok arra szolgálnak, hogy a játékot a valószínűség tekintetében kissé az Ön javára billentsék; ha százalékos arányban fejezzük ki, az En Prison és a La Partage szabályok 2,70%-ról 1,35%-ra csökkentik a ház előnyét, míg az amerikai Surrender szabály 2,63%-ra csökkenti azt (szemben a dupla nullás házelőnnyel, amely 5,25% – ami még mindig magasabb, mint francia és európai rokonaié).

Ne feledje azonban, hogy ezek a szabályok nem mindig állnak rendelkezésre minden asztalnál, ahol fogadni fog, ezért mindig nézze át a kiválasztott rulettjáték szabályainak listáját, hogy lássa, melyek vonatkoznak rá.

Tipp #6: Ne hajszolja a veszteségeket

A veszteségek elkerülhetetlenek minden szerencsejátékban, és ez alól a rulett sem kivétel. Nincs trükk vagy titok a vesztes szériák megelőzésére – el kell fogadni, hogy ez a játék része. Amit azonban befolyásolni tud, az a vesztett pénz összege. Soha ne tegyen fel a bankszámlája erejéig, és mindig kerülje a veszteségek hajszolását. Statisztikailag nézve egy vesztes széria véget ér, de ezeknek a játékoknak a felépítése olyan, hogy a játékmenet kiszámíthatatlan és nagyon változékony lehet. Ne feledje mindig, hogy ha rulettezés közben (vagy hasonló kaszinóalapú játékokban) negatív érzelmeket érez, például dühöt vagy frusztrációt, a legjobb, ha egy pillanatra visszalép. A jó hírű kaszinók számos hasznos Responsible Gaming eszközt kínálnak, hogy segítsenek a regenerálódásban. 

Tipp #7: Rulett stratégiák és fogadási rendszerek

A “rulett stratégia” kifejezés izgalmasan hangzik, de mielőtt a fogadási rendszerek irányába mutatnánk, megismételjük, hogy nincs olyan teljes bizonyosságú rulett stratégia, amely garantálná, hogy minden alkalommal nyerni fog a ruletten. Számos elterjedt rulettstratégia létezik, és mindegyiknek megvan a maga célja és filozófiája. Egyes stratégiák célja lehet a veszteségek mérséklése, míg mások arra törekednek, hogy akkor is kijöjjenek, amikor a játékos vesztes szériában van. Függetlenül a megközelítésüktől, egy fogadási stratégia végül is a véletlenre épül. Ezt szem előtt tartva nézzünk meg röviden néhány népszerű rulett stratégiát.

A legjobb rulettstratégiák gyakran tartalmaznak páros pénzes téteket, és a körülményektől függően a következő tét csökkentését vagy növelését célzó hívást. Elég sok van belőlük, némelyik fejlettebb, mint a többi, ami több tapasztalatot igényel a játékos részéről. A rulett stratégiák két népszerű példája azonban a Martingale stratégia és a Grand Martingale rendszer. A Martingale stratégia megköveteli, hogy minden veszteség esetén megduplázza az eredeti tétet, azzal a céllal, hogy nyerés esetén visszanyerje ezeket a veszteségeket. A Grand Martingale fogadási rendszer egy egységet (a játékos saját minimális tétértékét) ad hozzá a kezdeti tét vesztesége után. A Grand Martingale fogadási rendszer hasonlít a D’Alembert stratégiához; ez a rendszer azonban egy egységgel csökkenti a nyeremény után. 

Ezek a legjobb rulett stratégiák, amelyeket használhat.Ez azt jelenti, hogy rengeteg különböző rulett stratégiát kipróbálhat. A rulettstratégia az évek során fejlődött, és a rulettstratégák a filmektől a tudományig merítettek ihletet a végső rulettstratégia megtalálásához; a James Bond-stratégia a névadójának csillogását hozza a rulettkerékre, a Fibonacci-rendszer pedig természetesen a Fibonacci-sorozaton alapul.

Bár egy fogadási rendszer nem segít abban, hogy megtanulja, hogyan nyerhet több pénzt, megtaníthatja arra, hogyan ismerje fel a nyerő feltételeket és a kedvező lépéseket. A megközelítéstől függetlenül egy dolog állandó: a legtöbb fogadási progresszív rendszer hosszú távon sosem jár sikerrel.

Tipp #8: A Győzelem Esélyei

A rulett nyerési esélyei a tét típusától függnek. A rulett fogadási asztalok számos különböző fogadást kínálnak, beleértve a belső fogadásokat, a külső fogadásokat, a speciális fogadásokat, a kedvenc fogadásokat és a szomszédos fogadásokat. Az Ön által elhelyezett fogadásoktól függően a nyerési esélyek és a tétek kifizetése is eltérő lehet. Ha online kaszinóban játszik, ezeket az értékes információkat a játékszabályzatban találja meg. Az Evolution által bevezetett játékok például gyors és egyszerű hozzáférést biztosítanak a ‘?’ gomb segítségével. 

Tipp #9: A Ház Előnye

Nem sok játéknak van olyan univerzális vonzereje, mint a rulettnek. Ezeket a játékokat nyilvánvalóan újra és újra átnézte már sok játékos, aki egy pörgetéssel vagy kártyával az archetipikus osztó előtt akar járni. Így az olyan egyedi szabályok kialakulásával, mint a francia változatban a La Partage, ezeknek a különleges játékszabályoknak az ismerete valóban javíthatja az esélyeit a rulettjátékban. Egy dolgot azonban mindig érdemes megismételni.

A ház mindig nyer” egy időtlen szerencsejátékos idióma, amely azt fejezi ki, hogy az esélyek mindig a ház javára vannak megterhelve, és ennél pontosabb nem is lehetne! A ház eredendő előnyeinek elismerése minden szerencsejátékban segít megőrizni a nyugalmát a rulettkeréknél vagy a rulettasztalnál szerzett nem kielégítő tapasztalatok során.

Természetesen enyhítheti az esetleges nagy veszteségeket egy meghatározott költségvetés kijelölésével és kényelmes fogadási stratégia alkalmazásával, ha szeretné. Egyes asztalok előnyösebb nyereményszorzókkal is rendelkezhetnek, ami nem mindig függ a változattól, és érdemes egy kis kutatást végezni, és körülnézni a magas tétértékkel rendelkező asztalok között, hogy nagyobb értékű nyereményeket érjen el. A nap végén azonban az előny soha nem lesz teljesen az Öné.

Tipp #10: Vigyázzon Az Átverésekkel

Akár Ön egy új játékos, akár egy igazi kaszinó veterán, biztosan találkozni fog olyan exkluzív rulett stratégiákkal, amelyeket profi játékosok, kiváló szerzők és neves kaszinójátékosok írtak. Gondolkodjon kritikusan, és óvakodjon az arany ígéretektől! Ha ezek a titkos tippek ennyire sikeresek lennének, a bolygó összes kaszinója tönkremenne. Egy jó ökölszabály, hogy ha túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor biztosra vehető, hogy valószínűleg egyáltalán nem igaz! És ez a kaszinóhelyekre is vonatkozik. 

Tipp #11: Játsszon jó hírű kaszinóban

Mindig jó gyakorlat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jó hírű helyszínen vagy online árusítóhelyen játszik. Ha a kaszinó érvényes engedéllyel, eCOGRA jóváhagyási pecséttel rendelkezik, és könnyen hozzáférhető felelősségteljes játékeszközökkel rendelkezik, ezek mind a biztonságos játékélmény árulkodó jelei. A játékosok véleménye egy másik jó módja annak, hogy figyeljünk az esetleges átverésekre és rendszerekre; ezeket azonban vegyük egy leheletnyi fenntartással, mivel kissé elfogultak lehetnek. Maradjon éber!

Tipp #12: Játsszon szórakozásból!

Sokat beszéltünk a játék veszélyeiről, rámutattunk néhány lehetséges megoldásra, és figyelmeztettünk a következményekre, de az egyik legfontosabb tanács, amit adhatunk, hogy játsszon szórakozásból! Ez talán kézenfekvőnek hangzik, de a vereség az élmény része, különösen mivel a győzelem sosem garantált, ezért ne hagyja, hogy a vereség elkeserítse.

A legnépszerűbb kaszinójátékok azért népszerűek, mert úgy tervezték őket, hogy szórakoztatóak legyenek. A kaszinó célja, hogy szórakozóhely legyen; kezelje úgy, és így biztosíthatja, hogy a játék minden pillanata élvezetes legyen.

13. tipp: Gyakoroljon ingyen

Ha szárazföldi rulettjátékokról van szó, a kaszinókban gyakorlatilag alig van esély arra, hogy ingyenes asztalt találjunk. De itt jön be az online rulett előnye! A hagyományos kaszinók örökké időtálló élményt nyújtanak, de az online kaszinók sokkal rugalmasabbak, ha a játékélmény testre szabásáról van szó. Az LV BET-nél kipróbálhatja következő tétjét a rulettben, méghozzá ingyen, demójátékban!

Az RNG vagy First-Person asztalok a legjobb választás, ha meg akarja tanulni, hogyan kell online rulettezni, és az ingyenes játék ezeknél az asztaloknál azt jelenti, hogy a bankrollja nem szenved el semmilyen csapást. A demókban a tétek és a nyeremények virtuálisak, és semmilyen módon nem befolyásolják a számlaegyenlegét. A pénzügyi kockázat nélkül kísérletezhet az Ön által választott tétmérettel, megismerkedhet a rendelkezésre álló fogadási típusokkal, kipróbálhat egy Önt érdeklő fogadási stratégiát, és addig gyakorolhat, amíg készen nem áll arra, hogy az első tétet saját pénzével tegye meg!

Ennek ellenére a demókhoz való hozzáférés egyes piacokon korlátozott lehet, így előfordulhat, hogy látogatóként nem tud játszani, és regisztrálnia és igazolnia kell egy fiókot.

Természetesen, ha valami kicsit autentikusabbra vágyik, élő kaszinónk igazán lenyűgöző játékkínálattal rendelkezik – a baccarat és rulett asztaloktól a craps és blackjack játékokig, és akkor még nem is beszéltünk az első személyű póker, videópóker és élő póker játékok széles választékáról! Ne feledje, hogy az élő kaszinó asztalain csak valódi téttel vehet részt és játszhat; a jó dolog az, hogy megfigyelheti, ahogy más játékosok megpörgetik a kereket, és mindent megtanulhat az online rulettjátékról, valós időben, valódi pénzzel. Felmérheti az esetleges stratégiákat, megfigyelheti a többi játékos nyereményeinek és veszteségeinek arányát, és működés közben láthathatja a rulettkerék rejtélyét.

KÖVETKEZTETÉS

Remélhetőleg ezek a rulett tippek mind a kezdő, mind a tapasztalt játékosoknak jó szolgálatot tesznek, és némi fényt derítenek erre a lenyűgöző kaszinójátékra. Ha idáig eljutott, akkor most már többet tud a rulettről, mint az átlag Joe, és felbecsülhetetlen tudást szerzett a rulett fogadási rendszerek használatáról és arról, hogyan kezelje hatékonyan a bankrollját. Alkalmazza ezeket a tippeket a játék és a fogadási stratégia során, játsszon felelősségteljesen, és ne feledje, hogy jól érezze magát! 

Ne feledje, hogy a rulettezés legjobb módja az, amelyik Önnek jobban megfelel – tippjeink nyújtanak némi segítséget, de csak ennyit tudnak segíteni Önnek. Minden játékos a saját felelősségét hordozza, hogy mindig észnél és fegyelmezett legyen, így függetlenül attól, hogy milyen változatot választ, vagy milyen rulett stratégiát követ, ezt mindig szem előtt kell tartania. 

Ön szórakozásból játszik, és a következő pörgetésben bízva,k amíg végül nyer, csak növeli a pénzvesztés lehetőségét hosszú távon. Mindannyian tudjuk, hogy a szerencse mindkét irányba megy – az Ön és a ház irányába is. De ne csüggedjen! Ha szeretné kipróbálni, hogy a rulett játék az Ön számára megfelelő-e, nézze meg az LV BET-et! Az online rulettasztalok prémium kategóriás választékát kínáljuk a rulettasztalok minimális és maximális tétjeivel. A legjobb élő játékok számtalan fajtáját is megtalálja nálunk, olyan szolgáltatók kínálatából, mint az Evolution és a LiveG24. Nézze meg, és látogasson vissza, hogy figyelemmel kísérje “Promóciók” oldalunkat, ahol fantasztikus jutalmat, például befizetési bónuszt kaphat!

GYIK

Mi a trükk a ruletten való nyeréshez?

Nincs egyetlen trükk, amely garantálja a tiszta győzelmet a rulettben, de vannak tippek, trükkök és dolgok, amelyeket szem előtt kell tartani, és amelyek nagyobb nyereményeket eredményezhetnek, és mérsékelhetik a veszteségeket a rulettjátékokban. A fentiekben a legjobb tippeket vettük fel, amelyeket érdemes szem előtt tartani, de ne feledje, hogy minden játékos veszít valamikor.

Mi a legjobb dolog, amire fogadni lehet rulettezés közben?

Nagyon sok tényezőt kell figyelembe venni; egyesek ragaszkodnak ahhoz, hogy a külső tétek a legbiztonságosabbak a rulettjátékban. Ezeket páros pénzes fogadásoknak nevezik, és sokkal könnyebb egy kis nyereményt elérni ezekkel a külső fogadásokkal a rulettben, mint a belső fogadásokkal.

Mely számokat találja el a rulettkerék a legtöbbször?

Mint már mondtuk, nincs olyan szám, amely garantáltan legyőzi a rulettet a saját játékában. Ez egy szerencsejáték (ha még nem hallotta volna). Bármelyik tét lehet vesztes tét, és a legbiztonságosabb megoldás mindig az, ha szemmel tartja a pénzét, és megtanulja, mikor hagyja abba a kerék hajszolását.

Mennyit tegyen fel, ha rulettasztalnál játszik?

A pénzeszközök kímélése érdekében ajánlott kezdetben kisebb értékű fogadásokat megtenni. A rulettben az azonos valószínűségen alapuló fogadások, mint például a Páratlan/Páros és a Piros/Fekete, kisebb nyereményeket kínálnak, de sokkal megbízhatóbbak, és bár megállapítottuk, hogy semmi sem garantált, amikor a rulettkerékkel van dolgunk, az ilyen külső fogadásoknak jobbak az esélyei, és ezek a legjobb fogadásai az óvatlan pénzvesztés ellen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *