ROMANOSKY RULETT RENDSZER

ROMANOSKY RULETT RENDSZER

ROMANOSKY ROULETTE SYSTEMA rulett egy olyan játék, amely a kezdetektől fogva lenyűgözte a játékosokat. Amikor pedig az online rulett kezdett elterjedni, a rulett iránti szeretet egyre jobban terjedt. Az online rulett növekvő népszerűségével azonban a rulettváltozatok számának növekedése is együtt jár. Ne értsen félre minket, az, hogy több rulettjátékot játszhatunk, kiváló, de a több változat más szabályokkal is jár, amelyeket nem biztos, hogy a legkönnyebb elsajátítani. 

Ez az a pont, ahol a rulett stratégiák igazán tündökölhetnek. A különböző játékosok különböző rulett stratégiákat, módszereket és fogadási technikákat használnak – számtalan lehetőség közül lehet választani. Bár a fogadási rendszerek nem garantálják a sikert, mivel a rulett szerencsejáték, segíthetnek abban, hogy a lehető leghatékonyabban ossza be a bankszámláján lévő pénzét. 

A legjobb rulett stratégiák közé tartozik a Martingale fogadási rendszer, a Paroli rulett stratégia és a Fibonacci stratégia. Ezzel a cikkel azonban a Romanosky fogadási rendszerre (más néven Romanovsky rulett-rendszer) vetünk némi fényt.

MI A ROMANOSKY RULETT RENDSZER?

Ha Ön az online kaszinók tapasztaltabb játékosai közé tartozik, a Romanosky fogadási rendszer valószínűleg olyan stratégia, amellyel már találkozott. Íme egy gyors bontás:

A Romanosky-rendszer egy olyan rulettfogadási technika, amely a rulettkerék 32 számának nyolc különböző egységgel történő lefedését jelenti, így csak öt szám marad fedezetlenül. Ezt úgy éri el, hogy két tucat tétet és két saroktétet játszik meg, hogy a rulettasztal minél nagyobb részét lefedje.

Az egyetlen számra történő fogadástól eltérően ezt a stratégiát gyakran alkalmazzák a nagy bankrollal rendelkező high rollerek. De olyan játékosok számára is működhet, akik inkább a biztonságot részesítik előnyben.

A létező rulettstratégiák többségét úgy tervezték, hogy kizárólag külső tétekre működjenek, ez a stratégia azonban több számkombinációra való fogadást foglal magában. 

HOGYAN MŰKÖDIK A ROMANOSKY RULETT STRATÉGIA?

A Romanosky-rendszer francia vagy európai rulettasztalon működik a legjobban. Működhet amerikai rulettjátékon is, de a dupla nulla nagyon megzavarná a matekot, ezért a legjobb, ha ragaszkodik az egy nullás asztalokhoz. 

A Romanosky-fogadásnak hat változata van, de ne aggódjon; nem olyan ijesztő, mint amilyennek hangzik. Bármelyik variációt is választja, minden egyes tét a rulettkerék nagy részét lefedi. Az egyetlen különbség az, hogy a különböző fogadások a kerék különböző részeire vonatkoznak.

ROMANOSKY FOGADÁS 1

Az első tét egy zsetont biztosít a nyereményéhez. Három egységet kell elhelyezni az első és a második tucatnyi tétre, egy egységet a 25-29 közötti számokat lefedő négyzetre, és egy másik egységet a 32-36 közötti számokat lefedő négyzetre. A fedezetlen számok a következők lesznek: nulla, 27, 30, 30, 31 és 34. Ez a tét 86%-os általános nyerési valószínűséget kínál.

ROMANOSKY BET 1

ROMANOSKY FOGADÁS 2

A második tétválasztás során három egységet teszünk a tucatszámokra, egy egységet a 26-30 közötti számokat lefedő négyzetre, és egy egységet a 31-35 közötti számokat lefedő négyzetre. Ezzel a téttel a játékosok minden egyes nyeremény után egy fogadási zseton nyereséget kapnak. Az újonc játékosok egyetlen számra történő fogadással kezdhetnek. Az összes fedezetlen számok közé tartozik a nulla, a 25, a 28, a 33 és a 36. 

Fontos megjegyezni, hogy a tucatnyi tét nem fedheti a sarokszámokat.

ROMANOSKY BET 2

ROMANOSKY FOGADÁS 3

Az első két fogadáshoz hasonlóan ugyanaz a stratégia alkalmazható a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik fogadásra is, csak ezúttal a tucat- és sarokfogadásokra tett egységek kicsit másképp alakulnak. 

A Romanosky-stratégia harmadik fogadásához a játékosoknak három egységet kell elhelyezniük az első és a harmadik tucatra, és egy egységet a 13-17 és 20-24 sarkokra. A fedezetlen számok közé tartozik a nulla, az 5, a 18, a 19 és a 22.

ROMANOSKY BET 3

ROMANOSKY FOGADÁS 4

Ez a negyedik fogadás kissé eltér az előzőektől. Itt három egységet kell tenni az első és a harmadik tucatra, és két sarokfogadást kell tenni egy-egy tétegységgel a 14-18-as és a 19-23-as tétekre. A fedezetlen számok közé tartozik a nulla, a 13-as, a 16-os, a 21-es és a 24-es. Ezzel a fogadással összesen nyolc zsetont kell feltenni, és a nyereség egyetlen zseton.

ROMANOSKY BET 4

ROMANOSKY FOGADÁS 5

Az ötödik fogadás három egységet használ a második és a harmadik tucatfogadásra, és egyet a sarokfogadásra, amelyek az egytől ötig és a nyolctól 12-ig terjedő számokat fedik le. Így a fedezetlen számok közé tartozik a nulla, a három, a hat, a hét és a tíz.

ROMANOSKY BET 5

ROMANOSKY FOGADÁS 6

A hatos fogadásnál a játékosoknak három egységet kell elhelyezniük a második és a harmadik tucatra, és egyet a kettőtől hatig és a héttől 11-ig terjedő sarkokra, így a nulla, az egy, a négy, a kilenc és a 12 fedezetlen számok maradnak.

ROMANOSKY BET 6

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A ROMANOSKY RULETT STRATÉGIÁT?

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Romanosky-stratégia meglehetősen egyszerű – ha egyszer már sikerült egy fogadást lebonyolítani, a többit nagyjából elvethetjük, mivel mindegyik ugyanahhoz a végeredményhez vezet. Ez azonban igaz lehet a kaszinószakértőkre, de néhány kezdő rulettjátékost talán nem győzött meg ennyire. Nézze meg ezeket a tippeket a Romanosky-stratégia alkalmazásához:

Határozza meg a körönként feltett összeget, és ossza fel nyolc egyenlő egységre. Ez segít megóvni a tőkéjét. Minden egységnek akkorának kell lennie, mint az asztalon lévő minimális tét.

A Romanosky-stratégia minimális tétjének az asztal minimális tétjének a 8-szorosának kell lennie.

Azzal, hogy tucatnyi zsetont és saroktétet helyez el, hatékonyan fedezi a kerék nagy részét, így alacsony kockázat mellett képes lesz fedezni korábbi veszteségeit.

Ez a tétkombináció 86%-os nyerési esélyt kínál az egy zseton nyereség ellenében. 

A ROMANOSKY RULETT RENDSZER ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI

Mint minden fogadási rendszernek, a Romanosky-stratégiának is vannak előnyei és buktatói. Mindig fontos észben tartani, hogy függetlenül attól, hogy milyen stratégiát választ, a rulett egy szerencsejáték, így soha nincs garancia arra, hogy valóban eltalálja bármelyik számot, amelyre fogad. 

Ez a ház előnye miatt is igaz, amely azt a matematikai előnyt írja le, amellyel a ház rendelkezik a játékossal szemben – hosszú távon mindig a ház fog nyerni. Ez nem jelenti azt, hogy a Romanosky-stratégiát nem érdemes használni. Vessünk egy pillantást az előnyökre és hátrányokra:

ELŐNYÖK

Romanosky Roulette System Roulette Table

Az egyik fő ok, amiért a játékosoknak érdemes kihasználniuk a Romanosky-stratégiát, hogy szuper könnyű megérteni és megtanulni. Persze, hat különböző típusú fogadást tehetnek, de a játékosoknak csak egyet kell megtanulniuk, és máris készen állnak! 

Ráadásul az a tény, hogy a játékosok 32 számot fedeznek le, beleértve a középső oszlopot is, amely hatalmas, 86%-os nyerési esélyt kínál, rendkívül vonzóvá teszi ezt a fogadási technikát – különösen az új játékosok számára. 

A legjobb az egészben, hogy a Romanosky-rendszer nem csak az újoncokra szabott. A nagyobb játéktudással és nagyobb költségvetéssel rendelkező, profitra vágyó játékosok is kihasználhatják ezt a stratégiát, ha negatív progressziós rendszerekkel kombinálják. Bár a tétek emelése egy kör elvesztése után kockázatos lehet, segíthet a veszteségek fedezésében. 

Ezzel együtt tehát e fogadási rendszer használatának két legjelentősebb előnye a magas nyerési esély és a sokoldalúság.

HÁTRÁNYOK

A módszer használatának hátrányai elég egyértelműek. Ez a stratégia a magas összegek fogadására és a cserébe járó alacsony nyereségre épül, mivel a játékosoknak nyolc egységet kell fogadniuk egy egységért cserébe. 

Tehát, ha a játékosok arra számítanak, hogy visszanyerik a veszteségeiket, akkor ezek a veszteségek meglehetősen lassan térülnek meg. Ez a rendszer egy alacsony kockázatú-alacsony nyereség típusú játékstratégia, amelyet néhány játékosnak nem biztos, hogy érdemes használni, ha nagyobb haszora vágyik.

ROMANOSKY RULETT STRATÉGIA TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

Készen áll, és felkészült arra, hogy kipróbálja ezt a stratégiát? Íme néhány tipp és trükk, amit érdemes szem előtt tartania, hogy a legtöbbet hozhassa ki a rulett játékélményéből!

HASZNÁLJON EGY VARIÁNST VAGY KEVERJE A KÜLÖNBÖZŐ VARIÁNSOKAT

Ha szívesen kergeti a forró és a hideg számokat, a Romanosky tétváltozatok keverése pont megfelelő lesz! Ne feledje, hogy mindegyik változat különböző számsorozatokat fed le, de mind 32 számot fed le, így ha egy adott számot lát trendinek, vagy egy számot egy kicsit visszaesőnek, váltson a változatot, hogy az Ön által preferált számokat fedje le.

MAXIMALIZÁLJA A STRATÉGIA SOKOLDALÚSÁGÁT

Ez egy szuper jó tipp, amikor számsokszorozóval ellátott asztalokon játszik. Az Evolution Lightning Roulette például villámszaporítókkal rendelkezik, amelyek minden forduló elején megjelennek az asztalon. Ezek a szorzók segítenek megnövelni a nyereményt, ha szerencsés, és olyan számra tesz, amelyikben szerepel valamelyik ilyen kirobbanó bónusz. 

Ha ezzel a stratégiával a tábla nagy részét lefedi, akkor hatékonyan üldözheti az egyik ilyen számot. 

A ROMANOSKY KOMBINÁLÁSA MÁS FOGADÁSI MÓDSZEREKKEL

Bár a Romanosky meglehetősen alacsony nyereményt kínál, az a zseniális ebben a technikában, hogy kombinálható más fogadási rendszerekkel. Sok játékos a Romanosky-t a Martingale rendszerrel együtt használja, de bármilyen más progressziós rendszert is használhatsz!

A HÁZ MINDIG NYER

Ez talán a legfontosabb tipp, amit adhatunk. Bár a Romanosky-módszer 86%-os nyerési eséllyel dicsekszik, nem teljesen biztos. A ház valamikor nyerni fog, ahogyan azt a ház előnye is mutatja. De, hogy növelje az esélyeit, megpróbálhat olyan asztaloknál játszani, ahol alacsonyabb az előnye, mint például a francia rulett. 

GYAKOROLJON A DEMÓ MÓDBAN

Az online kaszinókban játszva a személyes rulettjátékok széles választékát fogja látni. Ezek az asztalok számítógéppel működnek, tehát nem élő osztó, hanem egy algoritmus ellen játszik. Ez pedig azt jelenti, hogy ezek is ingyenes demóval rendelkeznek. 

A demó a játék ingyenesen játszható változata, amely lehetővé teszi, hogy a tényleges pénze helyett virtuális pénzzel pörgesse a kereket. Nem fog tudni nyerni semmit, de a demó segítségével kipróbálhatja a Romanosky-módszert, mielőtt élesben használná.

PRÓBÁLJA KI A ROMANOSKY-RENDSZERT, MIKÖZBEN RULETTEZIK AZ LV BET-NÉL

A rulett egy olyan játék, amely tele van szórakozással, és egy hasonlóan szórakoztató kaszinóélmény pontosan az, ami a következő szintre emeli a játékát. 

Az online kaszinókkal teli izgalmas iparágban az LV BET a legjobbak közé tartozik. Lelkes tagjaink időt szentelnek arra, hogy potens és lényeglátó tartalmakat tegyenek közzé, hogy a kaszinójátékosok szélesebb közönsége számára terjesszék a tudást. Az LV BET-en a tapasztalatlan játékosok tippek és trükkök széles skáláját, valamint szórakoztató kaszinóbónuszokat és édes ajánlatokat kapnak. 

Nézze a rulettkerék pörgését, miközben kipróbálhatja a legjobb rulett stratégiákat az olyan csodálatos játékokon, mint a Villám Rulett és az Immersive Rulett. Ha színvonalas kaszinó minőséget keres – az LV BET-nél biztosan megkapja!

GYIK

A ROMANOSKY RULETT STRATÉGIA LEGÁLIS?

Annak ellenére, hogy a Romanosky-stratégia hatékonyan növeli a nyerési esélyeket alacsony tétekkel, teljesen legális a kaszinókban. Ne feledje azonban, hogy egyetlen stratégia sem teljesen biztonságos. Egyik-másik ponton biztosan lesz néhány vesztes fogadása – de ez mind az élmény része!

HASZNÁLHATOM A ROMANOSKY RENDSZERT KÜLÖNBÖZŐ KASZINÓJÁTÉKOKNÁL?

Nem, ez a stratégia csak a ruletten használható, mivel a kerék meghatározott számaira kell fogadásokat tenni.

HOGYAN JEGYEZZEM MEG A ROMANOSKY TÁBLÁKAT?

Nem szükséges! Ha egyszer sikerült kiismerni egyet, akkor gyakorlatilag az összeset ismeri. Az egyetlen különbség az egyes táblázatok között az, hogy különböző számkombinációkra helyeznek el egységeket.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *