JAMES BOND RULETT STRATÉGIA

JAMES BOND RULETT STRATÉGIA

James Bond Roulette SystemJames Bond az egyik legikonikusabb karakter, aki a regényekben és a filmvásznon is megfordult. A karakter számtalan veszélyes körülményt élt túl, és 24 filmmel később még mindig velünk van. Bár a 007-es gyakran látható a filmekben bakkarát játszva, az író Ian Fleming a rulettet választotta a karakter számára.

A Casino Royale című regényben Bond úr egy általa létrehozott fogadási rendszert használ az esélyek legyőzésére. Azóta a világ minden tájáról lenyűgözi az embereket a nagy hősről elnevezett stratégia: a James Bond rulettstratégia.

Mit jelent ez a rendszer a rulettjátékkal összefüggésben, és hozhat-e gyümölcsöt? Ebben a cikkben elmélyedünk ennek a rendszernek a célkitűzésében, abban, hogyan lehet beépíteni, és milyen eredményekre lehet számítani.

MI A JAMES BOND-STRATÉGIA?

A James Bond fogadási stratégia egy olyan lapos fogadási rendszer, amelyet a szerencsejátékosok arra használnak, hogy rövid időn belül profitot termeljenek. Fontos megjegyezni, hogy nem garantálja a nyereményt, mivel a veszteség valószínűsége mindig fennáll.

A legtöbb rulett fogadási rendszerrel ellentétben a James Bond módszer nem kizárólag a páros pénzes fogadásokra támaszkodik. Ehelyett a fogadások kombinációját használja a lehetséges nyeremények learatásához. Az ötlet lényege, hogy a különböző kifizetésű fogadásokat kombinálja a profit maximalizálása érdekében. A játékos körönként 20 egységet jelöl ki, amelyek értékét a játékos határozza meg. 

Ez a 20 egység a következő rendszer szerint kerül felosztásra:

 • Az első 14 zseton a 19-36 (magas szám) helyére kerül. 
 • A következő öt egységet a 13-18-ra (hatos vonal) helyezzük. 
 • Az utolsó egységet egyenesen a nullára helyezzük.

Más szóval, egy körre tett tétje 70%-át az Outside tétre, 25%-át a Sixline-ra és 5%-át az egyetlen nullára kell tennie. Ne feledje, hogy ezt a rendszert nem az amerikai rulettkerékre tervezték, amelyen a háznak lényegesen nagyobb az előnye, mint az európai keréken. Az ötlet lényege, hogy egyetlen tétben minél több lehetséges kimenetet fedezzünk le anélkül, hogy csökkenő hozamot érnénk el. Két nyereséges (5:1 és 35:1), de kockázatos fogadást fedez, és ezeket egy 1:1 arányú külső téttel fedezi, ami a kerék 67,50%-ának fedezését eredményezi.

Bár a fentiek legtöbbször win-win helyzetnek tűnhetnek, mindig fennáll a lehetőség, hogy Ön veszít. Fontos a bankroll kezelése – soha ne tegyen többet, mint amennyit megengedhet magának, és mindig konzervatívan játsszon. A nap végén mindig a ház fog nyerni.

HOGYAN MŰKÖDIK A JAMES BOND FOGADÁSI RENDSZER

Mint fentebb említettük, minden egyes tét a teljes tét egy bizonyos százalékával oszlik meg, és ezt az arányt fenn kell tartani ahhoz, hogy ez a stratégia működjön.

Ha egy fordulóban összesen 20 €-t tervez feltenni, akkor a téteket a 19-36, 13-18 és a 0 számokra tett 14 €, 5 € és 1 € összegekre osztjuk fel.

 • Számok 19-36: Ez egy páros pénzes Outside fogadás, amely 1:1 arányban fizet a győzelem esetén. Annak ellenére, hogy a kifizetés viszonylag kicsi, James Bond az egységeinek 70%-át itt teszi fel, elsősorban azért, mert ennek a fogadásnak sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy bejön. Az Outside páros pénzes fogadás nyerési esélye nagyjából 50%. 
 • A 13-18. számok: Ez a fogadás hat további számot fedez le a keréken, mint egy Inside fogadás, 13-14-15-16-16-17-18, 5:1 arányú nyereményért. Itt a teljes tét 25%-át kell elhelyeznie. A belső tétek nem találnak olyan gyakran, de viszonylag nagyobb nyereséggel járnak, mint a páros pénzes fogadások. 
 • 0-ás szám: Ez az elméleti pénzkereső tét a fogadásában. Mivel itt csak az egységei 5%-át helyezi el, ha nyer – nagyot nyer. A 0-ás fogadás kifizetése 35:1 arányú. Ha dupla nullás keréken játszik, fontolja meg, hogy az utolsó tétjét a 0 és 00 közötti osztott tétre tegye, amelynek kifizetése 17:1 arányú. 

Korábban már említettük, hogy a James Bond-stratégia a kerék több mint 67%-át lefedi, de ez nem arról szól, hogy a kerékre ütünk vagy nem ütünk. Ez a rendszer az átlagos várható nyereségről szól. Tegyük fel, hogy az első pörgetésnél 30 jön fel – összesen 14 eurót fogsz nyerni.

Mivel ebben az esetben a Sixline és a Straight Up nullás tétek is veszítenek, marad 8 € nyereséged. Ha a 17 a nyerő szám, akkor 25 €-t nyer, a másik két fogadás pedig nem nyer. Így marad 10 € nyereség. Ha a nulla nyer, akkor 35 eurós nyereményt élvezhet, amelyből 16 euró a nyereség.

Ha a pörgetés eredménye 1-12, akkor veszít. Most mi lesz? Egyes szerencsejátékosok azt tanácsolják, hogy a következő pörgetésnél duplázza meg a tétet, a Martingale elveit alkalmazva. Ez a módszer azonban azzal a kockázattal jár, hogy még több veszteséget szenvedhet el. 

A stratégia rövid távon potenciálisan jövedelmező lehet (ha a szerencse az Ön oldalán áll). Azonban minél tovább játszik, annál nagyobb az esélye annak, hogy veszteségeket halmoz fel. Ezért mindig bölcsebb lenne, ha alacsony téteket tenne, miközben ezt a rendszert használja, és anélkül fizetne be, hogy túlzásba vinné a játékát.

A James Bond rulett stratégia az európai ruletthez

Az európai rulett házi előnye nagyjából 2,7%, ami a James Bond rulett stratégiát az egyik legjobb rendszerré teszi.

Ez a rendszer nagymértékben támaszkodik a páros pénzes tétekre, és mivel egy nullával kevesebb van a játékban (az amerikai ruletthez képest), a rulettjáték idejét jóval meghosszabbíthatja.

A James Bond rulett stratégia az amerikai ruletthez

Az amerikai rulettasztalnál a ház 5,25%-os házelőnye (a dupla nulla miatt) az egyik legkevésbé kívánatos rulettjáték.

Ennek ellenére néhány merész szerencsejátékos úgy dönthet, hogy a rulettet a nehezebb módon játssza, ezért a James Bond rulett stratégia biztosan jól jön majd.

Ha úgy dönt, hogy a James Bond rulett taktikát beépíti az amerikai rulettbe, készüljön fel arra, hogy nem fog annyit nyerni, mint az európai rulettasztalnál.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A 007-ES RULETT STRATÉGIÁT?

A James Bond rulett rendszer használata nagyon egyszerű. Ez a stratégia három különböző tét elhelyezése körül forog, így a lehető legtöbb lehetőséget lefedve, amikor a golyó bármelyik szegmensben landol.

Hosszú távon a három fogadás többségének megnyerésével igyekszik ellensúlyozni a vesztes fogadásokat. Az alábbi lépéseket kell követnie ahhoz, hogy ezt a rendszert beépítse a fogadásokba.

 • IHa még csak most kezdi, javasoljuk, hogy játsszon az RNG rulett ingyenes demó verziójával. Ez lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a rulett játék tempóját, és gyakorolja a fogadási stratégiákat anélkül, hogy a bankszámláját kimerítené. Ha készen áll arra, hogy valódi tétekkel játsszon, élvezheti az első személyű rulettasztalokat, vagy csatlakozhat az egyik legjobb online kaszinó élő kaszinó rulett-csemegéihez: LV BET!
 • Gyűjtse össze a 20 fogadási egységet, amelyet a következő tétekre költhet: 19-36 számok, (hatsoros tét) 13-18 és 0.
 • Tegyen 14 fogadási egységet a 19-36-os számokra, öt egységet a 13-18-as számokra és egy egységet a nullára.
 • Miután befejezte a fogadást, egyszerűen nézze meg, hogy a golyó mely számokat találja el.
 • Ha az összes tétet elveszíti, fontolja meg az egyes tétösszegek megduplázását, ha a bankszámlája ezt lehetővé teszi. Ez azonban nagyobb veszteségekkel járhat, ha ismét veszít.

MENNYIT LEHET NYERNI A JAMES BOND RENDSZERREL?

Ez nagyban függ a rendelkezésére álló készpénzalapok számától, valamint az általános szerencsétől. A rulett tétek megnyerése a szerencsén múlik, de a James Bond rendszerrel a játékosok arra törekedhetnek, hogy több páros pénzes tét megtételével meghosszabbítsák játékidejüket. Emellett, ha a golyó időnként a nullára esik, több veszteséget is visszanyerhet.

Ennek eredményeképpen a pontosabb kérdés a következő lenne: “Mennyi ideig tudja meghosszabbítani a játékidejét, ha a James Bond rulettrendszert használja?”. Ez megint csak a szerencsén múlik, de a számok jelentős tartományának lefedésével elég jó az esélye annak, hogy a golyó kedvezően talál.

Néhány hosszabb vesztes szériát leszámítva, nagy az esélye annak, hogy a James Bond rulett stratégiát használva határozottan meghosszabbíthatja játékidejét.

Az egyetlen módja annak, hogy megértse a rendszerben rejlő lehetőségeket, ha kipróbál egy-két fogadást saját maga. Javasoljuk, hogy ezt a rendszert a rulett egy ingyenes (demónak nevezett) változatán használja, ahol annyit fogadhat, amennyit csak akar, anélkül, hogy a bankszámláján csorba esne.

Amint elsajátította mind a játék, mind a fogadási rendszer alapjait, nyugodtan tegyen befizetést, miközben igényt tart a kaszinóbónuszra. Tekintse meg az LV BET promóciók oldalát, hogy többet tudjon meg arról, milyen bónuszokat igényelhet a joghatósága alatt.

A JAMES BOND-STRATÉGIA ASZTALI KORLÁTAI A RULETTBEN

Az asztali limitek valóban a fogadások útjába állhatnak. Bár a limitek online kaszinókonként eltérőek, szinte mindig van egy felső határ, amely korlátozza, hogy mennyit költhet egy-egy tétre.

Az asztali limittől függően a játékosok dönthetnek úgy, hogy minden egyes veszteség esetén nem duplázzák meg a tétjüket. Ha nem így tesznek, a limitet nagyon gyorsan elérik. A legjobb, ha ragaszkodik az azonos összeghez, és ennek megfelelően értékeli a sikerét. Bár ez a végén kissé monotonná válhat, segít elkerülni az asztali limit elérését.

A JAMES BOND RULETT RENDSZER ESÉLYEI

Az alábbi táblázatban láthatja az esélyeket, a kifizetéseket és a nyerési valószínűséget egy európai rulettasztalnál a James Bond rulettstratégia alkalmazásával.

TÁBLÁZAT

Kérjük, ne feledje, hogy a szerencse mindig meghatározó tényező lesz a ruletten elért nyereség szempontjából. Az olyan kaszinójátékokkal ellentétben, mint a blackjack és a póker, ahol a játékosok döntései befolyásolják a nyerési esélyeket, a rulett a tiszta szerencse játéka. Ha a rendszert a lehető legjobban alkalmazza, még mindig veszteséget eredményezhet.

Akár amerikai, európai vagy bármely más rulettváltozatot játszik, a James Bond fogadási rendszer csak annyiban segíthet a vesztes pörgetések visszaszorításában, amennyire a szerencséje engedi. A James Bond-rendszert az európai rulettasztaloknál javasoljuk használni, mivel azok házelőnye sokkal alacsonyabb, mint az amerikai társaiké.

A JAMES BOND RULETT STRATÉGIA ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI

Minden rulett fogadási rendszernek megvannak az előnyei és hátrányai, és a James Bond rendszer sem különbözik ettől. Mielőtt elkötelezné magát e vagy bármely más rulettstratégia mellett, mindenképpen vegye figyelembe az egyes előnyöket és hátrányokat, hogy eldönthesse, érdemes-e követni.

ELŐNYÖK

 • Ez egy tisztességes rendszer, amelyet rövid távon lehet használni.
 • Kisebb tétekkel is jól működik.
 • Ez a rendszer három gyors fogadással a rulettkerék több mint felét lefedi.

HÁTRÁNYOK

 • Mint a legtöbb rulettstratégia, ez is szinte garantáltan kudarcot vall hosszú távon. 
 • Ez egy magas kockázatú rendszer.
 • A nagy tétek elhelyezése, mint például Bond hírhedt 140-50-10 eurós aránya, eleve kockázatosabb.

A JAMES BOND RENDSZER ÉS A MARTINGALE STRATÉGIA A RULETTBEN

Egyesek úgy vélik, hogy a Martingale-rendszer használata segít visszanyerni a veszteségeket, amikor a James Bond-stratégiával veszít. Bár ez potenciálisan segíthet ebben (a puszta szerencsén alapul), nem tekinthető életképes megoldásnak, hacsak nincs sok feláldozható jövedelme, amit eljátszhat.

Az ok, amiért egyesek a Martingale fogadási progresszió használatát fontolgatják, az az, hogy a vesztes körök megduplázásával potenciálisan fedezni tudja a James Bond-módszer hiányosságait. Ez azonban a szerencséjétől függően vagy segíthet visszaszerezni a veszteségeit, vagy még mélyebb gödörbe sodorhatja.

TRY JAMES BOND RULETT STRATÉGIA AZ LV BET-NÉL

Ha szeretné kipróbálni a James Bond rulett stratégiát néhány online rulett játékon, az LV BET egy kiváló lehetőség. A miénk az egyik legjobb online kaszinó, és ebben a részben megtudhatja, hogy miért.

Mi az LV BET-nél több ezer online kaszinójátékkal büszkélkedhetünk, köztük 3000 nyerőgéppel, több száz asztali játékkal, mint például rulett, póker és blackjack, valamint élő kaszinójátékok tárházával. A nyerőgépeink között Megaways™ játékok és jackpot játékok is vannak, és akár progresszív jackpotot is elcsíphet.

Ha élő rulettről és más élő játékokról van szó, jó eséllyel el fog ájulni a jól kidolgozott kiadások fenséges választékától. Számos játékfejlesztő óriással – többek között az Evolution, a Pragmatic Play és a BetGames – kötöttünk partnerséget, hogy a lehető legjobb élő kaszinóélményt nyújtsuk Önnek. Így ha valaha is kedvet kapnál egy élő osztó által irányított rulettkerékhez, bármikor betöltheted az egyik élő rulettváltozatunkat! Az élő ruletten kívül még több játékot is találhat, többek között élő pókert, élő blackjacket, élő baccaratot, élő crapset és még élő játékműsorokat is.

A lényeg az, hogy ha az egyik legjobb kaszinóoldalon szeretné elhelyezni első befizetését, ne keressen tovább, mint az LV BET.

GYIK

Mi a James Bond rulett fogadás?

A James Bond rulett módszer lényege, hogy bizonyos téteket úgy helyezünk el, hogy a lehető legtöbb valószínűséget fedezzük le a fogadási asztalon. A James Bond rulettstratégia hatékony teszteléséhez a 19-36, (hatsoros tét) 13-18 és 0 számokat kell lefedni.

Ha minden egyes tét nem sikerül, a játékosok dönthetnek úgy, hogy minden tétet megdupláznak, és újra megpróbálják. Ez azonban nem ajánlott, ha a bankszámlája viszonylag kicsi.

Működik a James Bond rulett stratégia?

Ez a stratégia eléggé eltalálható, ahogyan az a rulettjátékosoknál is előfordul. A szerencsefaktor kulcsfontosságú a profitszerzés szempontjából, mivel egyetlen stratégia sem képes növelni a nyerés esélyét.

A James Bond rulettstratégia az elvesztett téteket páros tétekkel igyekszik fedezni, mivel ez utóbbiak nagyobb eséllyel fizetnek.

Egy másik fontos megkülönböztetendő fogalom a szerencsejátékos tévhite, vagyis az a téves meggyőződés, hogy ha egy esemény a szokásosnál gyakrabban fordul elő (például a páros pénzes fogadások vesztes szériája), akkor a jövőben kisebb valószínűséggel fordul elő. Bármikor, amikor rulett fogadási rendszert szeretne használni, emlékeztesse magát arra, hogy minden rulett kimenetel statisztikailag független egymástól.

Ez azt jelenti, hogy az Ön fogadásának nyerési vagy vesztési esélye nem függ attól, hogy mi történt a múltban. Más szóval, egyáltalán semmi sem garantálja a sikert a James Bond rulett rendszerrel.

Legális a James Bond rulett stratégia?

Igen. Nem szenteltünk volna neki egy egész cikket, ha nem így lenne! Ez a rendszer szabadon használható az összes létező kaszinóhelyen.

Nyereséges a James Bond fogadási stratégia?

A James Bond rulett stratégia a potenciálisan nagyobb nyereség miatt egy tisztességes stratégia a rulett játék során. Mivel a tétösszegeket a legtöbb számra szétosztja, a kis egységek használata tekintélyes nyereményekhez vezethet.

A legtöbb rulettstratégiával ellentétben ez a stratégia nem épít a vesztes vagy nyerő szériákra; ehelyett az a célja, hogy az esélyeket a játékos javára manipulálja. Sajnos a rulett szerencsejáték, és még a legjobb rulettstratégia sem garantálhatja a nyereményt. Kérjük, játsszon felelősségteljesen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *