ÚTMUTATÓ A BLACKJACK ESÉLYEKRŐL ÉS VALÓSZÍNŰSÉGEKRŐL

ÚTMUTATÓ A BLACKJACK ESÉLYEKRŐL ÉS VALÓSZÍNŰSÉGEKRŐL

Blackjack Odds and Probabilities | LV BET Casino BlogA blackjack egy kártyajáték, amelyet általában online vagy hagyományos kaszinókban játszanak. Ez a kaszinójáték megtévesztően egyszerűnek tűnhet az új játékosok számára, de a benne jártasak ismerik a blackjack számos bonyolultságát és mintáját.

A profi blackjack-játékosok a játék alapvető stratégiáját a saját előnyükre tudják fordítani, és néhány összetett matematikát is hasznosítani tudnak, hogy nagyobb esélyt kapjanak a blackjack megnyerésére a ház ellenében.

Ebben a magyarázatban áttekintjük az esélyek és a blackjack alapstratégiájának alapjait, amelyeket beépíthet a játékába, hogy megpróbálja az előnyt a háztól a saját keze felé billenteni. Ha befejezte a cikk elolvasását, akkor már jó úton halad afelé, hogy megértse, mi kell a játék elsajátításához, és hogy egy hátrányos helyzetű játékos hogyan fordíthatja meg a kockát, és hogyan faraghatja le a ház előnyét.

Megvizsgáljuk, hogy milyen eredendő előnyei vannak a háznak a játékossal szemben, hogyan fordíthatja meg a játékos ezeket az előnyöket, és hogyan szerezhet nagyobb előnyt magának, és megnézünk néhány példát a blackjack esélyeire és stratégiáira, amelyek a játék lényegét alkotják.

Olvasson tovább, hogy választ kapjon a kérdésre: milyen esélyekről és valószínűségekről vannak a blackjack megnyerésének?

MIK AZOK A BLACKJACK ESÉLYEK ÉS VALÓSZÍNŰSÉGEK?

Bár az átlagember azt gondolja, hogy az esélyek és a valószínűségek ugyanazok, ennél nagyobbat nem is tévedhetne, mivel a két fogalom teljesen különbözik egymástól.

A valószínűség arra utal, hogy mennyire valószínű, hogy megnyerünk egy játékot. Ha tehát kiszámolnánk, hogy mekkora a valószínűsége annak, hogy egy lapot választunk az ötből, akkor a valószínűség 0,2, azaz 20%.

Az esélyek a blackjackben ezzel szemben a véletlenek ábrázolására utalnak. Az esélyeket a vesztés valószínűségének és a nyerés valószínűségének összevetésével számítják ki. Tehát az előző példánál az esélyek 4:1, ahol a négy a vesztés valószínűsége, az egy pedig a nyerés valószínűsége.

Bár általában nem így számítják ki őket, mivel nem a nyerés esélyét fejezik ki, hanem az egyes fogadások kifizetését. Általában a valószínűség az esélyt, míg az odds azt mutatja meg, hogy mennyi pénzt fog kapni.

AZ ESÉLYEK ÉS A VALÓSZÍNŰSÉGEK ALAPFOGALMAI A BLACKJACK JÁTÉKOKBAN

JÁTÉKOS ODDS TÁBLÁZAT

A valószínűség és a blackjack esélyekkel való kapcsolatának megértése elengedhetetlen a nyerési esélyek növeléséhez. Íme egy táblázat, amely a valószínűségértékelés legalapvetőbb példáját szemlélteti, feltéve, hogy az első két lap kiosztása után az ütést választja. Vegye figyelembe, hogy a tökéletes 21-es lapot természetes blackjacknek nevezzük.

Kézérték Valószínűség 11 vagy annál alacsonyabb 0% 12 31% 13 39% 14 56% 15 58% 16 62% 17 69% 18 77% 19 85% 20 92% 21 100%

OSZTÓ ESÉLY TÁBLÁZAT

A ház mindig nyer – ez egy olyan közhely, amelyet minden játékosnak észben kell tartania, mielőtt leülne játszani egy blackjack-játékot. Az osztónak nagyobb esélye van a blackjack-játék megnyerésére, mint a játékosnak, főként azért, mert az osztók másodikként játszanak.

Ez segít nekik abban, hogy játék közben megalapozott döntéseket hozzanak; az osztó esélyei azonban a blackjack-ház szabályaitól függően változnak. Egyes asztaloknál az osztó áll a soft 17-en, ami azt jelenti, hogy az osztónak kisebb a nyerési esélye.

Itt egy táblázat, amely jelzi, hogy az osztó milyen valószínűséggel bukik az egyes lapokkal.

Az osztó kártyája Valószínűség (S17) Ász 17% 2 35% 3 37% 4 40% 5 42% 6 42% 7 26% 8 24% 9 23% 10 23%

MENNYI AZ ESÉLYE ANNAK, HOGY NYERÜNK A BLACKJACKBEN?

Ahhoz, hogy blackjack mesterré váljon, nem csak a blackjack esélyeinek matematikai következményeit kell megértenie több forgatókönyv esetében, hanem azt is, hogy milyen lépéseket kell tennie, ha már ismeri ezeket az esélyeket.

Nem mindig van egyetlen helyes alapstratégia, és még a legfelkészültebb játékosok is szenvednek veszteségeket. Mégis, az esélyek megértése és a stratégiakártya használata nagyobb előnyt biztosít a házzal szemben, ami a blackjacket sokkal szórakoztatóbbá és a hozzáértő játékos számára sokkal jövedelmezőbbé teszi.

MILYEN TÍPUSÚ ESÉLYEKET KÍNÁL A BLACKJACK?

Ha az asztali játékokat és azok kaszinó esélyeit összességében vizsgáljuk, a blackjack esélyei a kaszinójátékok közül a legkedvezőbbek közé tartoznak, köszönhetően az alacsony házi előnynek. Lényeges azonban szem előtt tartani, hogy a különböző változatok mindegyike más-más házelőnnyel jár. A hozzáértő blackjack-játékosok tudják, hogy melyik asztal a legjobb asztal a blackjack-nyerési esélyeik szempontjából.

Nézzük meg a blackjack-változatok legnépszerűbb változatait és az egyes blackjack-változatok házi előnyét.

 • American Blackjack — 0.5%
 • European Blackjack — 0.38%
 • Atlantic City Blackjack — 0.39%
 • Vegas Strip Blackjack — 0.48-0.72%

HOGYAN HATÁROZZÁK MEG A BLACKJACKBEN AZ ESÉLYEKET?

A blackjack esélyeit általában kétféleképpen értelmezik: pozitív és negatív várható nyereményarányok. Mindkét kifejezés segít leírni a nyeremények esélyét és várható értékét bizonyos körülmények között, szem előtt tartva a ház előnyét.

Egy másik kifejezés, amellyel találkozhat a blackjack útja során, a “valódi esély”. A valódi esélyek egyszerűen annak az esélye, hogy egy fogadás ugyanolyan arányban fizet, mint amilyen arányt a valószínűségi százalékos aránya sugall.

LEHET NÖVELNI AZ ESÉLYEKET A BLACKJACKBEN?

Valóban, az átlagos blackjack játékban a siker esélyeinek növelése nem más, mint hogy a játékos megismerje és megértse a blackjack nyerési esélyeinek matematikai összetettségét. Íme néhány példa arra, hogyan növelheti a játékos az esélyeit:

 • Az esélyek ismerete mindent megváltoztathat

Függetlenül attól, hogy milyen lapokat kapott, a blackjackben a nyerési esélyek ismerete hihetetlenül fontos a következő lépés megtételéhez és a nyerési esélyek növeléséhez. A tapasztalt profiknak mindig tisztában kell lenniük a blackjack nyerési esélyeikkel az osztó blackjack nyerési esélyeihez képest.

Ehhez persze jó kis memorizálásra és az alapstratégia megértésére lesz szükség. Az alapstratégia játékosai nem feltétlenül játszanak tökéletesen, azonban ez a módszer segíthet a játékosoknak, amikor néhány olyan kézzel kell megbirkózniuk, amelyekkel nehéz stratégiát kialakítani.

 • Kerülje a bustingot

A legtöbb játékos számára már az elején nyilvánvalónak kell lennie, különösen, ha már eltöltött egy kis időt a játékkal, hogy minél magasabb a hand várható értéke, annál nagyobb az esélye a bukásra, ha úgy dönt, hogy egy másik lapot üt. Ugyanez vonatkozik az osztóra is.

Ha az osztónak 16 lapja van, akkor le kell ütnie, és az esélye annak, hogy elhasal, nagyobb, mint az esélye annak, hogy nyer. Ez egy ideális helyzet a játékos számára, de nem mindig ez a helyzet. Ha a játékosnak 16-osa van, akkor nem kell ütnie.

A játékosnak ebben a helyzetben nagyon meg kell gondolnia, hogy akar-e ütni, megállni vagy esetleg feladni, mert ha üt, akkor nagyon nagy az esélye, hogy kiesik.

 • Tudni kell, hogy az osztó nagy valószínűséggel bukik-e vagy sem

Tegyük fel, hogy van egy alacsony értékű handje, mondjuk 13, és az osztónak hatos a felemelt lapja. Lehet, hogy úgy érzi, hogy jó ötlet ütni, mivel a 13-as közel sincs a 21-eshez; de ez nem mindig van így. Ha az osztónak hatos értékű lapja van, az azt jelenti, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy az osztó kétszer üt, és így megnő annak a valószínűsége, hogy az osztó buktat. Ha ebben a helyzetben hagyja állni a 13-as kezét, akkor nagy az esélye annak, hogy megnyeri a játékot, mivel az osztó az esetleges kétszeri ütés miatt bukik.

 • Koncentráljon az osztó kezére éppúgy, mint a sajátjára

Természetesen a fenti helyzetben, ha az osztónak ász zárt lapja van, akkor vesztett; de ennek az esélye az osztó ellen szól. Ezért fontos, hogy az osztó kezére éppúgy koncentrálj, mint a sajátodra. Tapasztalatlan játékosok 13-as kézértékkel csak a saját lapjaikra figyelhetnek, látva, hogy minimális esélyük van arra, hogy találat esetén buknak, és nagy az esélyük arra, hogy a kézértékük még közelebb kerüljön a 21-hez. Annak az esélye, hogy csődöt mondanak, sokkal nagyobb, mint annak az esélye, hogy az osztónak ász van a lyukban.

 • Tudni kell, mikor kell megadni

Abban az esetben, ha az osztó keze nyolcas értékű, a háznak közel 40% esélye van a kiesésre, ha a játékosnak van elég türelme és megértése, hogy hátradőljön és végignézze, ahogy ez megtörténik. Ha a játékos nincs tisztában ezekkel a blackjack esélyekkel, és csak a saját handjére koncentrál, akkor a játékos a ház előtt ki fog esni, és veszteséget kell elkönyvelnie. Tehát, ha Önnek 13-asa van, a háznak pedig nyolc, álljon meg! Ez csak egy példa, de remélhetőleg legalább felszíni szintű megértést ad az esélyek megértésének fontosságáról. A blackjack megköveteli a játékosoktól, hogy odafigyeljenek a saját kezükre és az esélyeikre a blackjackben, valamint az osztó esélyeire annak érdekében, hogy a játékosok bármilyen blackjack kifizetést nyerjenek.

MEKKORA A VALÓSZÍNŰSÉGE ANNAK, HOGY BLACKJACK-ET KAPUNK?

A blackjack összetettsége akkor válik nyilvánvalóvá, amikor megpróbál konkrét nyerő stratégiákat kidolgozni. Sok játékos egyszerűen a blackjacket szerencsejátéknak tekinti, és hagyja, hogy az eredmény legyen az eredmény.

A profi játékosok azonban mindig a saját előnyükre használják az esélyeket és a matematikát, hogy növeljék a nyerési esélyeiket, és csökkentsék a ház előnyét. Ha megérti a blackjack alapvető stratégiáját, és azt, hogyan szerezhet jobb előnyt a házzal szemben, az segíthet abban, hogy a legtöbbet hozza ki a játékból.

HOGYAN SZÁMÍTJÁK KI A VALÓSZÍNŰSÉGET A BLACKJACKBEN?

A valószínűséget a lehetséges kimenetek alapján számítják ki, mind a győzelem, mind a vereség szempontjából. Ha 0,2 vagy 20% az esélye annak, hogy ötből egy lapot kapunk, akkor a blackjack természetes módon, azaz egy ász és egy 10-es értékű kártya esetén 2/52, azaz 0,038 lenne. Ez azonban csak egy paklit vesz figyelembe.

Az online blackjackben a véletlenszám-generátor vagy RNG (Random Number Generator) használatos. Az RNG biztosítja, hogy a játék a véletlenre van bízva, és ez az a mechanizmus, amelyet a kaszinójátékok minden online változatában használnak. Az RNG azt is jelenti, hogy mindig egy 52 lapos pakliból kapja a lapokat. A valószínűség tehát állandó, 4,83%. A blackjack azonban akár nyolc paklival is játszható.

A dolgok akkor kezdenek kicsit másképp alakulni, amikor a játékban a paklik száma növekszik. A valószínűség csökken, ha több paklival játszunk blackjacket; például a blackjack célba érésének valószínűsége 4,78%, ha a paklik száma kettő. A hat paklis játék, amely általában gyakoribb egy kaszinóban, mint a kevesebb paklival rendelkező asztalok, csak kis mértékben csökkenti a valószínűséget, 4,75%-ra.

A HÁZ ELŐNYE A BLACKJACK JÁTÉKBAN

Minden játékosnak, aki el akarja sajátítani a blackjacket, először is meg kell értenie, hogy a háznak milyen előnye van a játékossal szemben. Ha a háznak nem lenne előnye, nem lenne oka arra, hogy a játékot tartsa. Egyszerűen azért, mert nem lenne benne számukra nyereség, és elveszítenék az összes pénzüket. De ez nem jelenti azt, hogy nem lehet nyerni.

Ahhoz, hogy a legjobb esélyt adhassa magának, fel kell készülnie, tökéletes alapstratégiával kell blackjacket játszania, és tudnia kell, mikor kell abbahagynia a játékot..

HOGYAN SZÁMÍTJÁK KI A HÁZ ELŐNYÉT?

Kezdetben a kaszinótulajdonosok nem sokat tudtak a játék mögötti matematikáról, vagy nem is érdekelték őket. Amit tudtak, az az volt, hogy sok pénzt kerestek blackjackkel. Azért kerestek ennyi pénzt, mert a játékosoknak az osztó előtt kellett cselekedniük, és ha egy játékos lapja meghaladta a 21-et, a játékosok tétjei automatikusan elvesznek, függetlenül attól, hogy az osztónak mi volt a kezében.

A kaszinók hamarosan rájöttek, hogy ez túl nagy előny a játékosokkal szemben. A játék iránti érdeklődés csökkenésétől tartva bevezettek néhány, a játékosok számára kedvezőbb blackjack-szabályt. Bevezették a 3:2 arányú kifizetést a “természetes” blackjack esetén, valamint a duplázás és az osztott ászok ütésének lehetőségét.

A ház előnye abból adódik, hogy a blackjack asztalnál minden esetben a játékosnak kell meghoznia az első döntést. Ez azt jelenti, hogy a játékos az, akinek először el kell döntenie, hogy üssön és vegyen egy újabb lapot, vagy hagyja állni a kezét.

Ha a játékos úgy dönt, hogy üt, az azt jelenti, hogy a játékosnak esélye van a kiesésre. Így a játékos valószínűleg elveszíti a játékot, mielőtt a háznak egyetlen döntést is meg kellene hoznia a saját kezével kapcsolatban.

Mindenesetre a ház előnyének kiszámításához a blackjack-játékosoknak el kell osztaniuk a negatív várható értéket a tétjükre feltett teljes összeggel.. 

HOGYAN LEHET CSÖKKENTENI A BLACKJACK HÁZ ELŐNYÉT?

A ház előnye ellenére a játékosok néhány módon csökkenthetik azt. Az olyan szabályváltozatok, mint az osztott ászok és a Surrender csak néhány olyan módszer, amellyel a játékos növelheti esélyeit és csökkentheti a ház előnyét. Ezeken kívül az olyan asztalok, ahol az osztó egy puha 17-esre áll, szintén előnyösek a játékos esélyei szempontjából, valamint az egyfedeles játékokat kínáló asztalok is. A profi játékosok a szárazföldi és online kaszinókban gyakran használják ezeket a módszereket, hogy enyhe előnyre tegyenek szert, és csökkentsék a ház előnyét.

A stratégiai táblázatok szintén segítenek a ház előnyének csökkentésében. Egy összetételfüggő stratégiai játékon alapuló, pontosan betartott stratégiai kártya segíthet 5,3%-kal csökkenteni a ház előnyét.

Egy dolgot érdemes szem előtt tartani, hogy az egyenlő esélyes pénzes fogadásokat is kerüljük. A páros pénzes fogadások, mint például a biztosítási mellékfogadás, végső soron hátrányosan befolyásolják a nyerési esélyeit, mivel az esélyeik nem az Ön javára vannak megterhelve. A “even money” fogadás olyan fogadás, amely 1:1 arányban fizet. A fakultatív mellékfogadások vagy biztosítások általában magasabb házelőnnyel rendelkeznek, mint a főfogadás, így jelentősen megnövelik a veszteség esélyét. Végső soron Önön múlik, hogy eldöntse, melyik az Ön számára legkedvezőbb odds.

MILYEN ELŐNYEI VANNAK EGY JÁTÉKOSNAK A BLACKJACKBEN?

Végső soron a játékos célja, hogy az osztó előtt 21-es vagy ahhoz minél közelebbi végeredményt érjen el. Néhány játékos azt gondolhatja, hogy az osztónak túl sok előnye van a játékossal szemben ahhoz, hogy ezt elérje, de ez valójában nem így van. Nézzünk meg néhány előnyt, amellyel a játékos rendelkezik:

 • A játékosnak több lehetősége van

Míg a játékosnak hamarabb kell döntéseket hoznia, mint az osztónak, a játékos kevésbé korlátozott a leosztással kapcsolatos döntésekben. Nem számít, hogy milyen értékű a keze, a játékos dönthet arról, hogy ütni vagy állni akar.

Összehasonlításképpen, a háznak addig kell ütnie, amíg folyamatosan el nem éri a 17-es értéket. Ez azt jelenti, hogy az osztó valamivel nagyobb valószínűséggel megy tönkre, mivel kevésbé tudja befolyásolni, hogy mikor hagyja abba az ütést. Ebben az esetben tehát a játékos részéről a maximális türelem és a józan ész kulcsfontosságú. Ennek ellenére mindig fennáll annak a veszélye, hogy a játékos megáll, és a ház 21-et kap.

 • A játékos megduplázhatja a handjét

A játékosnak egyedülálló lehetősége van a duplázásra, ami azt jelenti, hogy megduplázhatja a nyereményét, ha úgy érzi, hogy a kártyáival fölényben van a házzal szemben. Ez nagyobb nyeremények lehetőségét nyitja meg, ha tökéletesen az alapstratégia szerint játszanak, és a megfelelő időpontot választják a duplázásra.

 • A játékosnak lehetősége van párokat osztani

A játékosnak a házzal szemben egyedülálló lehetősége van a párok felosztására. Ez azt jelenti, hogy a játékos egyszerre két leosztást játszhat, és potenciálisan mindkettőn nyerhet. Az osztónak nincs ilyen lehetősége.

 • A játékosnak gyakran lehetősége van a megadásra

A ház szabályaitól függően a játékosoknak gyakran lehetőségük van arra, hogy feladják a kezüket, és visszakapják az eredeti tétre feltett pénz felét. Bár ez azt jelenti, hogy a játékosoknak fel kell áldozniuk a tétjük felét, azt is jelenti, hogy nem veszítik el a teljes tétjüket.

 • A játékos használhat stratégiai táblázatokat

Az alapvető blackjack-stratégiai táblázatok segítenek feltérképezni a blackjack valószínűségét aszerint, hogy milyen lapot kaptál. A blackjack-stratégia meglehetősen bonyolulttá válhat, azonban egy összetételfüggő alapstratégia minden blackjack-stratégia alapja. A játékban található alapvető blackjack valószínűségre épülő alapstratégia segít a kezdő játékosoknak és a veteránoknak egyaránt a szárazföldi és online kaszinókban egyaránt.

Ha megértjük, hogy milyen apró és finom előnyökkel rendelkezhet a játékos, akkor elkezdhetjük látni, hogyan fordíthatjuk meg a kockát, és hogyan próbálhatunk meg fölénybe kerülni, vagy legalábbis növelni az esélyeinket.

KÖVETKEZTETÉS – A BLACKJACK ÜGYESSÉGI VAGY SZERENCSEJÁTÉK?

Bár a blackjack esélyek és stratégiák megértése és elsajátítása nagyobb előnyhöz juttatja Önt, a játékosok nem tudják teljesen csökkenteni a ház eredendő előnyét. Hacsak Ön nem egy matematika tudós, aki képes megtanulni a kártyaszámolás árnyékos művészetét, még a legfejlettebb játékosok is, akik összetételfüggő stratégiát alkalmaznak, csak részben tudják megszüntetni a ház előnyét. Mégis, ha megérti ezeket a blackjack esélyeket és stratégiákat, növelheti saját nyerési esélyeit.

Már ezeknek az alapfogalmaknak a megértésével jó úton halad, hogy visszavegyen néhány esélyt a háztól. Még mindig nem garantált a győzelem, sőt, az esélyek még mindig a ház javára vannak, de a blackjack esélyei folyamatosan növelhetők, ha jól játszik a kártyáival.

Szeretne belevágni? Nos, látogasson el az LV BET oldalra, és helyezzen el egy befizetést, hogy esélyt kapjon a valódi pénznyerésre. A blackjack játék során izgalmas és szórakoztató élményben lesz része. Tegye meg tétjét, és nézze meg, hová viszi a szerencséje.

Ne feledje, a szerencsejátéknak mindig szórakoztatónak kell lennie, ami azt jelenti, hogy körültekintően kell döntenie arról, hogyan töltse el szabadidejét és pénzét.

GY.I.K.

VÁLASZTHATOM A BLACKJACKET AZ LV BETNÉL?

Ha a legjobb online blackjack játékélményre vadászik, garantáljuk, hogy az LV BET-nél pontosan azt találja, amit keres. Csiszolja készségeit és sajátítsa el a játékot, miközben kipróbálja magát a számos blackjack asztalunk egyikénél, akár élőben, akár online. Játszhat online blackjacket valódi pénzzel, vagy gyakorolhatja készségeit az ingyenes demókon. Nyer vagy veszít, az LV BET-nél mindig jól fogja érezni magát.

Ha a blackjack nem érdekli, nézze meg más asztali játékainkat, vagy merészkedjen át az öböl túloldalára, és próbálja ki a portfóliónkban található több ezer online kaszinó nyerőgépet. A teljes élményért ugorjon fel a “Promóciók” oldalunkra, hogy megnézze, hogyan igényelhet jutalmazó befizetési bónuszt, befizetés nélküli bónuszt, ingyenes pörgetések bónuszát és még sok mást! Ha Ön új játékos, akkor ne felejtse el megnézni az Üdvözlő bónuszunkat, amelyet kedvenc kaszinójátékaira használhat fel.

✅ A BLACKJACK KASZINÓJÁTÉK TISZTESSÉGES JÁTÉK?

Igen, a blackjack tisztességes játék, már amennyire a kaszinó normái megengedik. A blackjack a kaszinójátékok egyik nagy klasszikusa, és a blackjack-terem 18. századi születése óta népszerű a kaszinójátékosok körében.

A blackjack az egyik legkedvezőbb játéknak számít a kaszinóban, az alacsony házi előnye miatt. Mivel szerencsejátékról van szó, eredendően igazságos, még akkor is, ha a házelőny jelen van. Nem lehet előre megjósolni, hogy melyik kezeket kapja meg Ön vagy az osztó, vagyis a stratégia csak azon alapul, amivel az adott pillanatban rendelkezik. Ez, valamint bizonyos szabályok, amelyek csökkentik a ház előnyét, mint például az osztó S17-en állása vagy egyetlen pakli kártya használata, biztosítják, hogy a játék tisztességes maradjon.

MIK A BLACKJACK NYERÉSI ESÉLYEI?

A blackjack megnyerésének esélye körülbelül 42%. Ez azonban a játékban lévő paklik számával csökken, mivel a blackjack házi előnye fordítottan arányosan nő. Ezért az egy paklival, egy frissen kevert paklival játszott játék adja a legjobb esélyeket. Az alapstratégia alkalmazásával a ház előnye a 2%-ról 0,5%-ra csökkenthető. Természetesen a képzettebb és ügyesebb játékosok ezt a százalékpontot még lejjebb tudják vinni! Ne feledje, hogy a kevesebb paklival játszott játékok, például az egy paklival játszott játékok ritkábbak, mint a több paklival játszott játékok.

MIKOR SZÁMÍTHATOK BLACKJACK KIFIZETÉSRE?

Nem lehet garantálni, vagy számolni a blackjack kifizetésével, mivel a blackjack szerencsejáték. A játékosok a következő módon nyerhetnek:

 • Az osztó kezének legyőzése.
 • Az osztó lemarad.
 • Természetes blackjack elérése.

Ne feledje, hogy a blackjack kifizetések befolyásolják a ház előnyét, és a megfel elő blackjack játék kiválasztása azt jelenti, hogy a megfelelő asztalt kell kiválasztania, ahol maximalizálhatja a lehetséges nyereményét. Ez viszont segít elkerülni, hogy a rossz hozamokra és a nehéz esélyekre pazarolja az idejét és a pénzét.

A BLACKJACK OSZTÓK SZÁMOLJÁK A KÁRTYÁKAT?

Nem. A Las Vegas-i szabályok egykor azt diktálták, hogy a kártyaszámlálós stratégia nem számít csalásnak, ezért sok játékos kártyaszámlálóvá vált, hogy ellensúlyozza a ház előnyét. A kártyaszámlálást a legtöbb kaszinóban nem sokkal később betiltották, és ma már ritkán találsz olyan kaszinót, ahol engedélyezik a kártyaszámlálást.

A kártyaszámolás gyakorlatilag lehetetlen, ha online blackjacket játszol, így nincs értelme megtanulni egy kártyaszámolási rendszert, és kártyaszámolóvá válni. Sokkal hatékonyabb az alapstratégia alkalmazása, mint a kártyaszámolás mellett dönteni, mivel még akkor is csekély a valószínűsége annak, hogy valaha is sikerrel jár, ha Ön jó matematikus.

MEKKORA A BLACKJACK HÁZELŐNYE?

A ház előnye azt az előnyt jelenti, amelyet a ház a játékossal szemben idővel élvez, így természetesen egy alacsonyabb százalék sokkal kedvezőbb a játékos számára. Ez könnyen beleilleszthető a stratégiájába, mivel aktívan keresné a lehető legjobb esélyeket a játékához.

Ha online játszik, legyen szó blackjackről vagy bármely más játékról, elengedhetetlen, hogy figyelembe vegye a ház előnyét, és a különböző fogadások és stratégiák hatását erre. A blackjack az egyik legalacsonyabb, körülbelül 0,50%-os házi előnnyel rendelkező játék, de ez azt feltételezi, hogy a játékosok tökéletes stratégiát alkalmaznak. A valóságban a legtöbb játékos elég tapasztalatlan ahhoz, hogy a kaszinónak 1%-os ingyenességet adjon, egyszerűen a gyakori hibák és rosszul kiszámított döntések miatt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *