ÚTMUTATÓ ARRÓL, HOGYAN LEHET NYERNI AZ ÉLŐ BLACKJACKBEN: A LEGJOBB ÉLŐ BLACKJACK TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

ÚTMUTATÓ ARRÓL, HOGYAN LEHET NYERNI AZ ÉLŐ BLACKJACKBEN: A LEGJOBB ÉLŐ BLACKJACK TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

Nem csoda, hogy a blackjack a legnépszerűbb kártyajáték! A 21-es blackjack néven ismert játék számos szolgáltató számos variációban, online és hagyományos kaszinókban is helyet kapott. 

Ezzel együtt az új játéklehetőségek, stratégiák és mellékfogadások hozzájárultak ahhoz, hogy a blackjack még ütősebb játék legyen, mint valaha. Ha nyerni szeretne, jól kell kijátszania a kártyáit – és nincs is jobb módja ennek, mint néhány tippel és trükkel feltölteni a tudását! Ha többet szeretne megtudni, nem kell mást tennie, mint tovább olvasni.

MI AZ ÉLŐ OSZTÓS BLACKJACK?

Guide on how to win at Live Blackjack | LV BET Casino BlogAz élő blackjack a blackjack online játszott változata. Ennek a játékváltozatnak számos előnye van, többek között az, hogy kényelmesebb, mint egy valódi kaszinóba utazni játszani, és lehetőséget nyújt az új játékosoknak, hogy megtanulják, hogyan kell játszani ezt az egyszerű játékot, miközben kisebb összegeket tesznek fel, mint egy földi kaszinóban.

Csakúgy, mint egy valódi kaszinóban, minden blackjack asztal más és más. A játékosok száma változó, és a minimális és maximális téteknek is lehet korlátja. Könnyebb kis összeggel játszani online, mint egy valódi kaszinóban. Mint a szerencsejátékoknál általában, itt is nagy kihívás, de nem lehetetlen elég jól játszani ahhoz, hogy az esélyeket a maga javára billentse. 

Az online blackjack egyes formái véletlenszám-generátort használnak, és nincs élő osztó. Az élő blackjackről köztudott, hogy sokkal szórakoztatóbb, mivel egy valódi blackjack osztó is részt vesz benne.

ALAPVETŐ ÉLŐ BLACKJACK STRATÉGIA – TANULJA MEG, HOGYAN GYŐZHETI LE AZ ÉLŐ OSZTÓT

Az alapvető blackjack stratégia hosszú távon bizonyítottan működik, mivel matematikán alapul. Vannak meghatározott játékmódok, amelyek azon alapulnak, hogy milyen lapok vannak a kezében – ez a blackjack-stratégia nem a megérzésen alapul. Ugyanakkor nem különbözik minden egyes játéknál.

Ha ismeri az alapstratégiát, tudni fogja, mit kell tennie annak alapján, hogy milyen lapjai vannak, és hogy az osztó milyen lapot fedett fel.

Ha online játszik, könnyebb az alapstratégiát alkalmazni, mint a szárazföldi kaszinókban. Egy kaszinóban például nem engedik, hogy blackjack-puskát hozzon be.

Ha viszont online játssza, akkor gyorsan utánanézhet, hogy mit kell tennie, ha nem biztos benne. A játék tempója gyors, így hosszú távon jobb, ha ismeri a stratégiát, de egy puskázó lap életmentő lehet egy új játékos számára. 

Az alapvető blackjack-stratégia matematikailag bizonyított, és nem kell saját ötletekkel előállnia. Ha az alapstratégiát használja, a legtöbb esetben úgy kell blackjackeznie, mintha egy számítógép lenne, amely egy programot követ. Tegye azt, amit az alapstratégia minden esetben javasol.

ÉLŐ BLACKJACK TIPPEK ÉS TRÜKKÖK, AMIKET TUDNIA KELL!

Mielőtt egy játékos megtanulná, hogyan győzze le az osztót, tudnia kell, hogyan kerülje el azokat a gyakori hibákat, amelyeket sokan elkövetnek a kaszinókban vagy élő blackjackben. Amíg valaki nem tudja, hogyan kerülje el a gyakori hibákat, addig nincs értelme a fejlettebb stratégiának.

Íme egy lista azokról a tippekről, amelyeket mindig szem előtt kell tartania blackjack játék közben:

1. LEGYEN BIZTOS A JÁTÉKSZABÁLYOKBAN

A különböző asztaloknál más-más blackjack-szabályok érvényesek, és pontosan tudnia kell, hogy mit csinál. Biztosnak kell lennie az alapvető szabályokban.

Sok online kaszinónak vannak olyan szabályai, amelyek erősebben a játékosok ellen irányulnak, mint mások. Ha növelni akarja a nyerési esélyeit, akkor minél több dolognak kell a javára és minél kevesebb dolognak kell ellene szólnia. Az olyan asztali szabályok, amelyek ellened vannak, túl nagy előnyt adhatnak a háznak.

Ha az osztó 17-esre áll, akkor az asztal jobb nyerési esélyeket kínálhat, mint más élő blackjack asztalok. Hasonlóképpen, ha blackjacket kap, akkor 3:2-nél is többet fizetnek Önnek? Ha a blackjack 6:5 vagy annál rosszabb arányban kerül kifizetésre, akkor úgy gondolhatja, hogy az esélyek túlságosan a ház javára vannak. 

2. TUDJA, MIKOR KELL ÜTNI VAGY MEGÁLLNI

Bármelyik ponton dönthet úgy, hogy az állás előtt lecsap. Ha úgy dönt, hogy megáll, megtartja a kiosztott lapok értékét, és befejezi a körét. Ha úgy dönt, hogy üt, kap egy extra kártyát. Ha a két kezdőkártyája azonos értékű, akkor két kézre oszthatja őket az első tétnek megfelelő második tét megtételével, és ezt követően mindkét kézhez extra lapokat húzhat. 

A lapjainak állapotától függően jobban jár, ha húz egy plusz lapot, vagy ha megmarad a jelenlegi lapjainak értékénél. Egy stratégiai táblázat könnyen segíthet ebben.

3. HASZNÁLJA A STANDARD BLACKJACK STRATÉGIÁT

A blackjack nem egy véletlenszerű találgatós játék, ahol időnként meg kell ütnie a 16-os lapját az osztó 10-es lapjával szemben, míg máskor meg kell állnia.

Mester matematikusok évtizedek óta tanulmányozzák a blackjacket, és újra és újra bebizonyították, hogy minden egyes kiosztott kézre létezik optimális stratégia.

Ezt a blackjack-stratégiát alapstratégiaként ismerik, mivel ez ad esélyt a játékosoknak arra, hogy a ház előnye 1% alá csökkenjen, ha minden leosztásnál ezt a stratégiát alkalmazzák. Az alap fogadási stratégia ideális mind az új játékosok, mind a blackjack-játékok tapasztalt játékosai számára.

4. NE NÖVELJE A TÉTET, MERT AZT HISZI, HOGY NYERNI FOG

Csak azért, mert az utóbbi néhány alkalommal egymás után vesztettek, még nem jelenti azt, hogy “győzelemre van szükségük” – nincs olyan, hogy “győzelemre van szükségük”. Ha rosszul gondolkodik a szerencséről, könnyen pénzt veszíthet a kaszinójátékokban.

5. BANKROLL MENEDZSMENT

Mielőtt játszana, tudnia kell, hogy mekkora a maximális kockázat, amit hajlandó megkockáztatni. Legyen egy szigorú limitje, és inkább fogadjon el egy veszteséget, minthogy túllépje a limitet, hogy a nyereményt hajszolja, és elkerülje a veszteséget.

6. ÉRTSE MEG A MELLÉKFOGADÁSOKAT, MIELŐTT ELKEZDENE PÉNZÉRT JÁTSZANI

Sok online és offline blackjack asztalnál lehet melléktéteket tenni. A mellékfogadások során a játék adott kimenetelére fogadhat, függetlenül attól, hogy az Ön lapja nyer-e. Lehetséges, hogy az osztó keze elleni fő tétet elveszíti, de a mellékfogadást mégis megnyeri. 

7. FELEJTSE EL A KÁRTYASZÁMOLÁST

A blackjack köztudottan azon kevés kaszinójátékok egyike, amely lehetővé teszi a ház előnyének legyőzését. A kártyaszámolás előnyt jelent a kaszinóval szemben, és a kártyaértékek nyomon követésével határozza meg az osztó paklijában maradt magas és alacsony lapokat. Ekkor nagyobb az esélye annak, hogy természetes blackjacket kap, és legyőzi az osztót, ezért a téteket is megnöveli.

Azt gondolhatja, hogy ez a legoptimálisabb stratégia a ház előnyének leküzdésére mind a szárazföldi, mind az élő kaszinókban. Mindkettő valódi kártyákkal, játékasztallal és osztóval rendelkezik.

Az élő kaszinókban azonban nem csak a kártyaszámolás haszontalan, mivel az élő osztók túl gyakran keverik a cipőt ahhoz, hogy előnyt érjen el, de egy hagyományos kaszinóban sem a legjobb ötlet, mivel végleg kitilthatják a kaszinóból.

8. SOHA NE JÁTSSZON MELLÉKFOGADÁSOKAT 

Az élő blackjack online kaszinó számos mellékfogadást kínálhat. Nem csak szórakoztató lehet kipróbálni őket, de határozottan hasznosak lehetnek, ha megfelelően játszanak.

Azonban, bár a blackjack mellékfogadások egy kicsit csökkenthetik a ház előnyét, a kezdők számára nem a legelőnyösebbek. Ez főként annak köszönhető, hogy a mellékfogadások mindegyike viszonylag magas házi éllel rendelkezik, és lényegében még alacsonyabbá teheti a nyerési esélyeit.

Ahhoz, hogy csökkentse a ház előnyét, meg kellene jegyeznie és meg kellene tanulnia a kártyaszámoláson keresztül, ami önmagában is egy megterhelő és összetett stratégia. Ettől eltekintve a kártyaszámolás nem ajánlott, és sok kaszinóban büntetést eredményezhet.

9. ALAPOSAN GONDOLJA MEG, HOGY AKAR-E BIZTOSÍTÁST KÖTNI

Fontos egyszerű szabály, hogy csak akkor vegyen fel biztosítást, ha az osztó felemelt lapja blackjackben ász. A biztosítás választása megvédheti Önt az élő osztós blackjack-játékok során, mivel Ön arra fogad, hogy a következő lap értéke 10 lesz, ami blackjacket eredményezne.

Egyes kaszinójátékosok azonban a biztosítási fogadást a legrosszabb típusú fogadásnak tarthatják az élő kaszinójátékokban. Ennek az az oka, hogy a biztosítási tét az eredeti téted fele, 2:1 kifizetési aránnyal és 33%-os valószínűséggel. Az ezzel a téttel járó magas kockázat nem indokolja az ilyen magas tétet.

10. VÁLASSZA KI A MEGFELELŐ ÉLŐ BLACKJACK JÁTÉKOT

Az élő kaszinó lobbijában általában számos élő kaszinó blackjack játékváltozatot talál. Mielőtt belevetné magát egy játékba, a legjobb, ha elolvassa a játékszabályokat, és megismerkedik a fogadási limitekkel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az megfelel az Ön játékstílusának és költségvetésének.

Erre példa lehet, ha csak szórakozási szándékkal játszik blackjacket. Ebben az esetben a VIP-lobbi nem biztos, hogy megfelelő Önnek, mivel magasabb minimális tét mellett kell játszania.

11. NE VONJA EL A FIGYELMÉT AZ OSZTÓVAL VALÓ BESZÉLGETÉSSEL

Az élő osztós kaszinókban játszott blackjack hatalmas előnye az asztali kaszinóban játszott játékkal szemben, hogy valódi kaszinó légkörben élvezheti a társas elemet. Az élő osztós játékokban a chat funkció lehetővé teszi, hogy bármikor kommunikálhass az osztóval.

A hátránya az, hogy ezek a zavaró tényezők miatt rosszul játszhat. Bár az élő játékok szociális aspektusa hasznos, ügyeljen arra, hogy ne ragadtassa el magát.

Egyszerűen fogalmazva, egyensúlyozzon az élő osztós blackjack játék élvezetével, miközben jól játssza meg a blackjack leosztását is. 

12. A KISEBB PAKLIS JÁTÉKOKNAK JOBBAK AZ ESÉLYEI

Feltételezve, hogy ugyanazok a szabályok érvényesek, egy egy- vagy kétpaklis játéknak jobbak a játékosok esélyei, mint egy hat-nyolc paklis játéknak. Böngésszen az online élő blackjack játéklehetőségek között, és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt. A magasabb paklis játékok esetében ott játsszon, ahol a megadási szabály érvényes.

13. FELEJTSE EL A TÁRSAIT

Az asztalnál ülő többi blackjack-játékosnak hosszú távon nincs hatása a nyerő leosztás esélyeire. Mindig törekedjen az alapstratégia alkalmazására, függetlenül attól, hogy mások hogyan játsszák a kezüket, vagy hogy Ön mennyit tesz.

PRÓBÁLJA KI A LEGJOBB TIPPEKET AZ ÉLŐ BLACKJACK JÁTÉKHOZ AZ LV BET ONLINE KASZINÓBAN!

Az egyik legjobb módja a blackjack-stratégia megszilárdításának az online játék különböző blackjack-asztaloknál. Az LV BET egy nagyszerű élő kaszinó, ahol élő blackjacket játszhat, hogy tesztelje blackjack stratégiáit, fantasztikus élő osztós asztalok nagy portfóliójával, amelyek közül választhat.

Miért ne ugrana be, és tökéletesítse az élő osztós blackjack stratégiáját?

Az online élő osztós blackjack játékok széles választéka mellett – beleértve a rulettet, a pókert és a baccaratot – az LV BET több ezer rajongók által kedvelt nyerőgépet is kínál mindenféle igéző témával és különleges funkcióval.

GY.I.K.

MEG TUDJA VERNI AZ ÉLŐ OSZTÓT BLACKJACKBEN?

Biztosan megteheti! Mint minden élő online vagy hagyományos játékban, itt is növelheti az esélyét, hogy több pénzt nyerjen, ha jó stratégiát tart szem előtt.

JOBB AZ ÉLŐ OSZTÓS BLACKJACK VAGY AZ ONLINE BLACKJACK?

A változatosság és a hozzáférhetőség szempontjából az online blackjack viszi a pálmát! A fő különbség a kettő között az, hogy az online blackjackben percenként több kört játszanak le, mint az élő blackjackben.

LEHET-E PÉNZT KERESNI ÉLŐ BLACKJACKKEL AZ ONLINE KASZINÓKBAN?

Igen! Határozottan lehet pénzt keresni, ha online élő blackjacket játszik. Nagy gyakorlatra van szükség ahhoz, hogy egy kaszinóban profitáljon belőle, és ajánlott, hogy a játékosok megtanulják az alapvető blackjack stratégiát, hogy csökkentsék a ház előnyét.

MELYIK A LEGJOBB ÉLŐ BLACKJACK KASZINÓASZTAL?

Minden a személyes preferenciáktól függ! Ha gyors blackjacket szeretne játszani, akkor a Lightning Blackjacket az LV BET Live Casino-ban élvezheti.

Az európai blackjackbe, az amerikai blackjackbe vagy bármely más fantasztikus élő osztós blackjack asztalba is belevetheti magát, amikor csak kedve tartja az LV BET-nél.

AZ ÉLŐ BLACKJACK OSZTÓK LÁTJÁK ÖNT?

Bár Ön láthatja az élő osztót, az online kaszinók élő blackjack-játékai során nem láthatja Önt.

HÁNY PAKLIT HASZNÁLNAK AZ ÉLŐ OSZTÓS BLACKJACKBEN?

Egy tipikus blackjack-játékot nyolc pakli kártyával játszanak, amikor online blackjacket játszol egy élő kaszinóban.

AZ ÉLŐ OSZTÓS BLACKJACK MANIPULÁLT?

Egy népszerű online kaszinó, amely már évek óta működik, nagyobb valószínűséggel jobban működik. Olyan online kaszinót kell keresni, amely már több mint egy kis ideje létezik, és rengeteg játékossal rendelkezik.

Az LV BET egy nagyszerű online kaszinó az élő blackjack játékhoz. A blackjack variációk hatalmas választékából és több asztalból lehet választani, amelyeken játszhatunk. Így mindig talál olyan játékot, amely megfelel a fogadási limiteknek és a preferenciáinak.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *