OSZKÁR ŐRLÉSI RENDSZERE

A szerény nyereség elérése a világ minden szerencsejátékosának célja, de ebben a tekintetben sikeresnek lenni egy teljesen más történet. Bár igaz, hogy a rulett játék a puszta szerencsén alapul, egyfajta fogadási stratégia beépítése gyakran döntő tényező lehet a profitszerzésben.

Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk, hogyan működik az Oszkár Őrlési ebben a játékban, milyen előnyei és hátrányai vannak, valamint megosztunk néhány ügyes trükköt, amellyel a legtöbbet hozhatja ki ebből a fogadási rendszerből.

MI AZ OSZKÁR ŐRLÉSE RULETT STRATÉGIA?

Oscar's Grind Roulette SystemAz Oszkár Őrlése, más néven Oszkár rendszere egy pozitív progressziójú fogadási rendszer, amelyet állítólag 1965-ben állítottak össze, és a neve magára a rendszer lassú gyakorlatára utalt. A rendszer kitalálásáért felelős személy állítólag egy Allan Wilson nevű szerző, aki egy általa meginterjúvolt játékosról nevezte el a fogadási rendszert.

Valójában Allan Wilson éppen ennek az interjúnak köszönhetően tette közzé azt, amit a világ végül “”Oszkár Őrlése“” néven ismert meg – egy nagyon egyszerű fogadási rendszert, amely arra irányult, hogy egységenként nettó nyereséget érjen el. A rendszert őrlésnek nevezték el, mivel viszonylag lassú folyamatról van szó, amely sok türelmet igényel.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ OSZKÁR ŐRLÉSI FOGADÁSI RENDSZER?

Mint minden pozitív progressziós rendszer esetében, az Oszkár Őrlési fogadási rendszere is azt javasolja, hogy növelje a tétet egy egységgel, amíg egy egységnyi nyereséget nem ér el. Ha egy veszteség után sikerül nyernie, akkor a tétegységét egy egységgel növelné.

Íme egy átláthatóbb összefoglaló arról, hogyan működik ez a pozitív progressziós rendszer:

 1. Az egység meghatározása – Az első dolog, amit meg kell tennie, amikor ezt a stratégiát alkalmazza, hogy meghatározza az alapegységet (az első tétet vagy tétegységet). Végső soron a kezdő tétegységed bármilyen érték lehet, de érdemes lehet csökkenteni a téteket arra az esetre, ha a játék során a tétek összege drasztikusan megnőne. Mindig tartsa szem előtt a teljes bankrollját! Költségvetésének nagyságától függetlenül soha ne próbáljon ki egy új stratégiát magas tétekkel; célszerű olyan rulettasztalokat keresni, ahol a minimális tét alacsony, vagy ingyenes demókon gyakorolni – ha az Ön joghatósága megengedi. A demóhoz a regisztrációt követően férhet hozzá. Előfordulhat azonban, hogy a joghatóságtól függően ellenőrzést kérnek, mielőtt hozzáférhet a demóhoz.
 2. Tartsa magát hozzá – A következő lépés a lehető legegyszerűbb: ha csatlakozik egy játékhoz, ügyeljen arra, hogy csak egy alapegységet tegyen fel. Ha 1 eurót választott alaptétként, akkor a játék időtartama alatt 1 euróval csökkentheti vagy növelheti a tétet, feltéve, hogy ragaszkodik ehhez a fogadási rendszerhez. Ha megáll, és egy másik alkalommal visszatér a játékhoz, az eredeti tétje visszaáll 1 €-ra.
 3. Ha megnyeri a fogadást – Gratulálunk! A fogadási ciklusa véget ér, mivel egy egységnyi nyereséget ért el. Ha folytatni szeretné a játékot, akkor újabb egy egységnyi tétet kell tennie.
 4. Ha elveszíti a tétet – Abban az esetben, ha elveszíti a tétet, maradjon a tét nagyságánál, azaz egy egységnyi tétnél. Amint egy nyertes fogadásra kerül sor, növelje a tétet két egységgel. Az Oszkár Őrlése azt javasolja, hogy ezt addig folytassa, amíg egy egységnyi nyereséget nem ér el (+1).

Ha még csak most kezdi, javasoljuk, hogy játsszon az RNG rulett ingyenes demó verziójával. Ez lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a rulett tempóját, és gyakorolja a fogadási stratégiákat anélkül, hogy a bankszámláját kimerítené. Ha készen áll arra, hogy valódi tétekkel játsszon, élvezheti az első személyű rulettasztalokat, vagy csatlakozhat az egyik legjobb online kaszinó élő kaszinó rulett csemegéihez: LV BET!

HOGYAN KELL HASZNÁLNI AZ OSZKÁR ŐRLÉSI RENDSZERT A RULETTBEN

Működni fog az Oszkár Őrlése a rulettben? Igen, az Oszkár Őrlése egyike azoknak a fogadási rendszereknek, amelyek mindig működnek, amikor páros pénzes tét áll rendelkezésre. Sikere azonban az Ön általános szerencséjétől függ.

CHART

Kérjük, ne feledje, hogy a szerencse mindig meghatározó tényező lesz a rulettben elért nyereség szempontjából. Az olyan kaszinójátékokkal ellentétben, mint a blackjack és a póker, ahol a játékosok döntései befolyásolják a nyerési esélyeket, a rulett a tiszta szerencse játéka. Ha a lehető legjobban alkalmazza ezt a rendszert, még mindig nettó veszteséget eredményezhet.

Akár amerikai, európai vagy francia rulettet játszik, az ” Oszkár Őrlése ” csak annyiban segíthet a vesztes pörgetések visszaszorításában, amennyire a szerencséje engedi. Javasoljuk, hogy ezt a rendszert az európai rulettasztaloknál alkalmazza, mivel azok házelőnye (2,7%) sokkal alacsonyabb, mint az amerikaiaké (5,25%).

OSZKÁR ŐRLÉSE STOP-LOSS

Az Oscar’s Grind fogadási rendszerben a stop-loss egy olyan mérőszám, amelyből megtudhatjuk, hogy mikor kezdődik és mikor ér véget egy ülés. E rendszer használatakor a fogadási ciklusok nem kis nyereményekkel érnek véget. Ehelyett a ciklus akkor ér véget, amikor nyereséget ér el.

Hogy mi következik ezután, az teljesen Öntől függ. Úgy is dönthet, hogy addig száll ki, amíg nyerésre áll, azaz aktiválja a stop-loss limitet. Alternatívaként választhatja a kockázatos fogadásokat is, abban a reményben, hogy a későbbiekben újabb nyereségre tesz szert.

Javasoljuk, hogy az előbbit tegye, azaz kis költségvetés birtokában indítsa el a stop-loss limitet. Ha nagyobb költségvetéssel rendelkezik, de mégis nyereséggel akarja elhagyni a rulettkereket, akkor nyugodtan tegye ugyanezt.

AZ OSCAR ŐRLÉSI RENDSZER ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI

Mint minden fogadási rendszer esetében, az Oszkár Őrlési rendszer esetében is hasonló előnyökkel és hátrányokkal kell számolnia. Bár ez a rendszer vonzó azáltal, hogy mennyire megközelíthető, fontos, hogy minden tényezőt figyelembe vegyünk. Az összes többi rendszerhez hasonlóan az Oszkár Őrlése is érdekes megközelítése az 50/50-es játékoknak, de semmi sem akadályozza meg eredendően a hosszabb vesztes szériákat.

Ha az Oszkár Őrlési taktikája mellett dönt, tegye ezt bölcsen és felelősségteljesen. Minden további nélkül nézzük át néhány legnagyobb előnyét és hátrányát a gyakorlati használatban.

ELŐNYÖK

 • Az Oszkár Őrlésének messze a legnagyobb vonzereje az egyszerűségében rejlik. A szabályokat könnyű elsajátítani és megérteni.
  Mivel ugyanazok az elvek bármely olyan játékra alkalmazhatók, amely 50/50-es fogadási esélyt kínál, ez a stratégia sokoldalúan alkalmazható. Ez a rendszer más játékokban is használható, beleértve a baccaratot, a blackjacket és még a sportfogadást is.
  Bár senki sem kerülheti el az elkerülhetetlen veszteséget, ez a rendszer sokkal kevésbé kockázatos, mint mások, nevezetesen a Martingale és a D’Alembert rendszerek.
  Nagyon valószínűtlen, hogy túllépje a tétlimiteket, miközben ezt a rendszert használja.

HÁTRÁNYOK

 • Mivel a növekményeket csak egy egységgel kell növelni, ez a folyamat nagyon lassúnak ismert.
  A nyerő szériákat nem igazán használják ki, mivel a rendszer általános célja csak az, hogy segítsen Önnek csekély nyereséget elérni.

OSZKÁR ŐRLÉSI STRATÉGIA TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

Ami a fogadási rendszereket illeti, a játékosoknak mindig szem előtt kell tartaniuk néhány dolgot, hogy elkerüljék a bukást. Az olyan online kaszinók, mint az LV BET, lehetőséget kínálnak Önnek arra, hogy kipróbálja a stratégiákat mind az online, mind az élő kaszinó játékokban, de csak Önön múlik, hogy megfogadja-e a következő tanácsokat.

Ha még több ehhez hasonló bölcsességre kíváncsi, mindenképpen nézze meg a kaszinójátékosok végső útmutatóját az LV BET Blogon.

RAGASZKODJON AZ EGYENLŐ ESÉLYES PÉNZES FOGADÁSOKHOZ

Amint azt már korábban említettük, a stratégiák tesztelését csak egyenlő esélyű fogadásokkal, például külső fogadásokkal szabad végezni. Igaz, a kifizetés csak 1:1, de a valószínűsége, hogy ezek kifizetődnek, messze a legnagyobb a játékban. Ne feledje: egy veszteség azt jelenti, hogy a teljes tétet vissza kell szereznie az Oszkár Őrlésen keresztül, ami azt jelenti, hogy tovább tart, amíg eléri a célját.

Ez nagyon fontos tényező egy stratégia követésekor, mivel a lehető legmagasabb nyerési arányra van szüksége ahhoz, hogy elérje azt, amire a stratégia hivatott: hogy a lehető legjobban megnyújtsa a bankrollját.

NE TESZTELJE A STRATÉGIÁT SZIGORÚ KÖLTSÉGVETÉS NÉLKÜL

A szerencsejáték-büdzsé felosztása olyasmi, amit mindig is ajánlottunk – kivéve, ha végtelen mennyiségű készpénzzel rendelkezik. Az Oszkár Őrlése és az összes többi fogadási rendszer egy ponton biztosan kudarcot vall, és abban az esetben, ha a költségvetése csökkenni kezd, vagy kevesebbet fogadhat, vagy szünetet tarthat.

Mi az utóbbit javasoljuk, de ha tényleg ki akarja próbálni az adott stratégiát kis költségvetéssel, akkor készüljön fel arra, hogy a téteket nagyon apró darabokra osztja. Ne tegye fel a teljes bankrollját egyetlen ülésen.

FONTOLJA MEG A TÉT NAGYSÁGÁNAK MÓDOSÍTÁSÁT

Oscar's Grind betting system explainedHa már többször próbálkozott vegyes eredménnyel, érdemes lehet csökkenteni vagy növelni a tét összegét, ahogyan azt jónak látja. Ez segíthet abban, hogy legalább az elvesztett téteket visszanyerje, vagy a legjobb esetben nettó nyereséget érjen el.

Ne feledje, hogy az Oszkár Őrlése használatához ajánlott egy fogadási egységgel kezdeni az első tétként. A következő tétje ezután az első tét sikerétől vagy sikertelenségétől függ. Minden kis nyeremény számít a nyereséghez.

Ennek ellenére előfordulnak vesztes szériák, és ezt nem lehet elkerülni. vigyázzon, hogy a tét méretének növelése a vártnál nagyobb költséggel járhat. Ha kényelmetlenül érzi magát, ha túlságosan megnöveli a tét összegét, maradjon csak egy tétegységnél.

PRÓBÁLJA KI AZ OSZKÁR ŐRLÉSI RENDSZERÉT RULETTEZÉS KÖZBEN

Ha az Oszkár Őrlését szeretné használni néhány online játékra, akkor az LV BET egy kiváló lehetőség. A miénk az egyik legjobb online kaszinó, és ebben a részben megtudhatja, hogy miért.

Mi az LV BET-nél több ezer népszerű kaszinójátékkal büszkélkedhetünk, köztük 3000 nyerőgéppel, több száz asztali játékkal, mint például rulett, póker és blackjack, valamint élő kaszinójátékok tárházával. Nyerőgépeink között Megaways™ játékok és jackpot játékok is vannak, és akár progresszív jackpotot is elcsíphet.

Ha élő rulettről és más élő játékokról van szó, jó eséllyel el fog ámulni a jól kidolgozott kiadások fenséges választékától. Számos óriási fejlesztővel – köztük az Evolution, a Pragmatic Play és a BetGames – kötöttünk partnerséget, hogy a lehető legjobb élő kaszinóélményt nyújtsuk Önnek. Így ha valaha is kedvet kapna egy élő osztó által irányított asztalhoz, bármikor betöltheti valamelyik élő változatunkat!

Az élő rulettnél több játékot is talál, többek között élő pókert, élő blackjacket, élő baccaratot, élő crapset és még élő játékshow-kat is. Végül, de nem utolsósorban, fontolja meg, hogy csatlakozik sportfogadóinkhoz a sportfogadás szekciónkban!

A lényeg az, hogy ha az egyik legjobb kaszinóoldalon szeretné elhelyezni első befizetését, ne keressen tovább, mint az LV BET.

GY.I.K.

Az Oszkár őrlési fogadási rendszere legális?

Igen. Nem szenteltünk volna neki egy egész cikket, ha nem így lenne! Ez a rendszer szabadon használható az összes létező kaszinóhelyen.

Hogyan játsszunk rulettet Oszkár őrlési stratégiájával?

Íme, hogyan teheti próbára ezt a rendszert. Ügyeljen arra, hogy csak egy alapegységet tegyen fel. Ha 1 eurót választott alaptétként, akkor a játék időtartama alatt 1 euróval csökkentheti vagy növelheti a tétet, feltéve, hogy ragaszkodik ehhez a fogadási rendszerhez. Ha megáll, és egy másik alkalommal visszatér a játékhoz, az eredeti tétje visszaáll 1 €-ra.

Ha megnyeri a tétjét, a fogadási ciklusa véget ér, mivel egy egységnyi nyereséget ért el. Ha folytatni szeretné a játékot, akkor újabb egy egységnyi tétet kell tennie.

Ha elveszíti a tétjét, maradjon ugyanannál a tétméretnél, azaz az egy egységnyi tétnél. Amint egy nyerő fogadásra kerül sor, növelje a tétjét két egységgel. Az Oscar’s Grind azt javasolja, hogy ezt addig folytassa, amíg egy egységnyi nyereséget nem ér el (+1). Ha úgy dönt, hogy újabb tétet tesz, kezdje elölről.

Ki találta ki az Oscar őrlési rendszerét?

Ezt a rendszert állítólag Allan Wilson író találta ki – egy olyan író, aki interjút készített egy Oscar nevű, igen figyelemre méltó rulettjátékossal. Az ő türelemorientált stratégiája úgy tűnt, hogy megragadta a szerzőt, aki aztán közzétette azt a világ számára.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *