A LEGJOBB RULETT TÉTKOMBINÁCIÓK A NYERÉSHEZ

A LEGJOBB RULETT TÉTKOMBINÁCIÓK A NYERÉSHEZ

Best Roulette Bets for Your BankrollA rulett egy kiváló játék kívül-belül. Bár a kezdők a rulettet nem neveznék többnek, mint egy tippelős játéknak, amely kísértetiesen hasonlít a pénzfeldobásra, minden tapasztalt játékos tudja, hogy ennél sokkal mélyebbre nyúlik. 

A rulett egyik legérdekesebb tulajdonsága a fogadások sokfélesége, amelyeket megtehet. A rulettasztalon található standard fogadási lehetőségeken túlmenően szabadon fogadhatsz, ahogyan csak akarsz – ami nagyon érdekes rulett tétkombinációkat eredményezhet. 

A fogadások kombinálása a rulettben némi tudást és gyakorlatot igényel, de hosszú távon segíthet jobban megérteni a játékot. A mai leckében mindent megtanítunk a legjobb rulett tétkombinációkról, amelyekkel elég széles hálót vethet ki, hogy növelje az általános nyerési esélyeit. Minden további nélkül merüljünk el benne.

MI A LEGJOBB RULETT TÉT?

Mielőtt ebbe belemennénk, tisztázzuk, hogy a három fő rulettjáték (amerikai rulett, európai rulett és francia rulett) közül melyiket érdemes játszani, hogy a lehető legjobban tartsuk szem előtt a ház előnyét. Az amerikai rulett nyerési esélyei alacsonyabbak, köszönhetően annak, hogy a rulettkeréken dupla nulla van. Ez a jelentős különbség azt jelenti, hogy az amerikai rulett házi előnye elképesztő 5,25%, ezért azt javasoljuk, hogy ne játsszon amerikai rulettet, hacsak nem akar kemény módban rulettezni.

Az európai és a francia rulettben nincs dupla nulla, így a házi előnyük körülbelül 2,7% – ez nagyon fontos különbség az amerikai ruletthez képest. Ezt szem előtt tartva, amikor csak lehet, mindenképpen az európai vagy a francia rulettet kell választania az amerikai rulett helyett.

A kezdeti kérdésre válaszolva, a legjobb rulett fogadások azok, amelyek a legjobb rulett esélyekkel rendelkeznek. Statisztikai szempontból minél nagyobb a rulett valószínűsége egy adott kimenetelnek, annál érdemesebb fogadni rá.

Térjünk rá a konkrétumokra. A rulettben a páros pénzes fogadások kínálják a legjobb esélyt a nyerésre. Bár messze nem a legjobb nyereményszorzót kínálják a legtöbb kaszinójátékban, a kifizetés valószínűsége (47,4% az európai rulettben és 44,8% az amerikai rulettben) a legmagasabb az összes többi rulettfogadás közül. Valójában a játékosok túlnyomórészt páros pénzes tétet használnak a legjobb rulettstratégiák kipróbálására.

Íme a rulettben elérhető páros pénzes fogadások:

  • Piros vagy fekete tét
  • Páratlan vagy páros
  • Magas/alacsony tét (1-18/19-36)

Ez minden, amit a rulett fogadási tapasztalata összegez? Nem feltétlenül. Annyi kombinációs fogadással játszik, amennyivel csak akar, de a fent említett fogadások kínálják a legjobb esélyt a kifizetésre. Az alábbiakban megvitatjuk, hogy milyen opciókkal fűszerezheti a fogadási rendszerét, miközben a költségvetését is szem előtt tartja.

MIÉRT ÉRDEMES KOMBINÁLNI A FOGADÁSOKAT?

Mint tudjuk, a rulettben csak egy nyerőszám lehet – ami nem túl jó esélyt jelent, különösen, ha amerikai asztalnál játszik. De a rulett fogadások kombinálásával a nagy kockázatú fogadásokat alacsony kockázatúakkal fedezheti, így egyfajta biztonsági hálót képezhet. 

A tétkombinációk egyszerre több asztali pozíciót is lefedhetnek, valamivel kisebb eséllyel elérve a csökkenő hozamot, ami hosszú távon kis mértékben javíthatja a kis nyereség esélyét. Ez a megközelítés soha nem garantálhatja a nyereményt, és nem veszi figyelembe a vesztes szériákat, de egy olyan játékban, ahol az esélyeid már így is elég csekélyek, a fogadások kombinálása szórakoztató pörgetéseket eredményezhet.

TOP 5 LEGJOBB RULETT FOGADÁS

A rulett fogadásoknál a fogadások kombinálása nem csak szórakoztató, hanem szélesebb hálót is jelent, amellyel sikeres fogadásokat tehet. Igaz, minden játékosnak megvan a saját játékstílusa, de a dolgok felcserélése jobban működhet, mint gondolnánk. Íme néhány remek ötlet, amellyel feldobhatja a dolgokat a rulettjátékában.

1. EGYENES FOGADÁS

Az egyenlő esélyes, külső fogadások lényege, hogy a legjobb nyerési esélyeket kínálják, miközben feláldozzák a lehetséges nyereményt. Az egyenes fogadás során egyetlen számra fogadunk, és abban reménykedünk, hogy szerencsénk lesz. Mivel a rulettkeréken nagyon sok szám van, nagy az esélye annak, hogy a nyertes számra való sikeres fogadás teljesen esélytelen. A másik oldala az, hogy amennyiben sikerrel jár, a számfogadás egy tekintélyes, 35 : 1 arányú kifizetési arányt jelent. Ez azt jelenti, hogy egy sikeres 10 eurós számfogadás 350 eurót jelent.

Ennek a fogadásnak a rulett esélye kirívóan magas, de jó okkal. A számfogadás kifizetésének valószínűsége mindössze 2,7%, ami azt mutatja, hogy a nagy jutalmak a nagy kockázatot vállalóknak vannak fenntartva.

2. SPLIT TÉT

Az online rulettre való fogadás nem lehet egyszerűbb a fent leírt módszernél, de hasonlóan egyszerű módja a lehetőségek bővítésének és a potenciálisan magas hozamnak a split bet, azaz két szomszédos számra való fogadás.

A zseton elhelyezése – legyen az virtuális vagy fizikai – lehet vízszintes vagy függőleges, és 17 : 1 nyereményt kínál. Igaz, ez nem tartozik a legjobb rulett kifizetések közé, de eggyel több eredményt fedez le, mint a hagyományos számfogadás.

3. COLUMN TÉT

Ha még mindig a korábban említett páros pénzes fogadásokon akad fenn, akkor az oszlopos fogadások kifizetésüket tekintve valamennyire megközelítik azokat (2 : 1). Fontos szem előtt tartani, hogy az oszlopfogadásokban nem szerepelnek egymást követő számok.

Az első oszlopban például az egy, négy, hét, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31 és 34 számok szerepelnek. A nulla vagy a dupla nulla nem szerepel ebben a fogadásban.

4. A 3/2 RENDSZER

A 3/2 stratégia a piros/fekete tétet és az oszlop tétet kombinálja. Ez a rendszer nem progresszív stratégia, ami azt jelenti, hogy a tét nem növekszik a játék során. A stratégia minden egyes pörgetésnél két tétet kombinál, és kétféleképpen működik:

Három egység elhelyezése a pirosra, plusz két egység elhelyezése a második, feketével teli oszlopra.

VAGY

  • Három egység elhelyezése a fekete és két egység elhelyezése a harmadik, piros színű oszlopon.

Így összesen 26 számot fedezhet le, ami az asztaltól függően 68%-70%-os arányt jelent. Ha Önnek tetszik ez a stratégia, nézze meg a 2:1 oszlopok tétkombinációt is.

5. STANDARD KOMBINÁCIÓK

Ha a fogadási rendszerek nem a kedvencei közé tartoznak, mindig kezdheti lassan, a standard kombinációs fogadások egyikével. A választási lehetőségeid sokkal szélesebb körűek, mint az alább felsoroltak, de íme néhány példa (ne feledJE, hogy ezek a fogadások egy egy-nullás rulettasztalra vonatkoznak):

  • Voisins du Zero — 17 számot fed le, amelyek 22 és 25 között helyezkednek el. 
  • Tiers du Cylindre — Fedezi a kerék túloldalán lévő 12 számot a 27 és 33 között.
  • 1st Dozen/ 2nd Dozen/ 3rd Dozen — Lehetővé teszi az első, második vagy harmadik 12 számsorozat lefedését. 

Bár sok más kombináció is létezik, ne feledje, hogy nincs olyan stratégia vagy fogadási módszer, amely “legyőzhetné” a rulettet. A legjobb tétkombinációk azok, amelyek a legnagyobb szórakoztató értéket nyújtják Önnek, miközben a lehető legjobban nyújtják a pénztárcáját. Kérjük, játsszon felelősségteljesen, és hívja a Nemzeti Szerencsejáték Segélyvonalat, ha erre szükség van.

A LEGJOBB RULETT FOGADÁSI TÁBLÁZATOK

BEST ROULETTE BET COMBINATIONS TO WINA rulettjátékosok el vannak kényeztetve a választékkal, amikor a különböző fogadások kiválasztásáról van szó – olyannyira, hogy az első játék során némi dilemmát élhetünk át. Ez az a pont, ahol a rulett téttáblázatok fontossága megjelenik.

Az alábbi rulett kifizetési táblázatban megtalálhatja az egyes fogadások pontos esélyeit az amerikai és az európai rulettben. Ne feledje, hogy mivel az európai rulettben egy számmal kevesebb van, a ház előnye alacsonyabb lesz, míg az egyes tétek beérkezésének valószínűsége magasabb.

Tekintse meg az alábbi táblázatot, hogy megtalálja a rulettben elérhető különböző esélyeket a következő fogadásoknak köszönhetően: egyenes fogadás, osztott fogadás, utcai fogadás, sarokfogadás, ötösfogadás, hatosfogadás, oszlopfogadás, tucatfogadás, páratlan vagy páros fogadás, piros vagy fekete fogadás és az alacsony vagy magas fogadás.

TÁBLA

Amint láthatja, a rulettjátékosok a fogadási lehetőségek széles skálájával játszhatnak, de ha még nem ismerkedik meg az egyes fogadási lehetőségekkel, javasoljuk, hogy a rulettjátékok demóin keresztül játsszon.

A demók tökéletes módja annak, hogy megismerkedjünk a játékkal, és talán még egy rulett stratégiát is kipróbáljunk, mindezt úgy, hogy közben egyáltalán nem kell pénzt költenünk. A legtöbb online kaszinó több demó verziót is kínál a játékaival együtt, és az LV BET is ezek közé tartozik.

RULETT STRATÉGIÁK, AMIKET TUDNOD KELL A LEGJOBB TÉTEK MEGTÉTELÉHEZ

Eddig már foglalkoztunk a kombinált fogadások kiválasztásának fontosságával az egy fogadással szemben, mivel a szélesebb háló felállítása több esélyt kínál a nyerésre – legyen szó akár a veszteségek behajtásáról, akár a nyereség eléréséről. Ezzel együtt az azonos kombinált fogadások újrahasznosítása egyhangúvá válhat, és válik, ezért egyfajta rulettstratégia beépítése nemcsak a szórakozást hosszabbítja meg, hanem a pénztárcáját is tovább nyújtja.

A játékosok az évek során számos rulett stratégiát találtak ki, mindezt annak érdekében, hogy a legtöbbet hozzák ki a rulettkerékből. Nem minden stratégia felel meg minden játékosnak, ezért javasoljuk, hogy próbáljon ki különböző fogadási rendszereket és stratégiákat, amíg nem talál egy olyat, amely jobban megfelel annak, amire hajlandó fogadni.

Minden további nélkül íme, az eddig felfedezett legjobb rulett stratégiák.

MARTINGALE STRATÉGIA

Kezdjük a negatív fejlődési rendszerekkel. A Martingale rendszer az egyik legsokoldalúbb stratégia, mivel a ruletten kívül más kaszinójátékokban is használható, beleértve a blackjacket és a crapset is.

A Martingale-rendszer az egyik legkevésbé bonyolult rendszer, amit megtanulhat. Mindössze annyit kell tennie ahhoz, hogy beépítse a játékába, hogy minden egyes veszteség után megduplázza a tétjét, és minden egyes győzelem után visszatérjen az eredeti tétre.

Ha például megpróbálkozik egy 1 eurós téttel, és az veszít, a Martingale fogadási stratégia szerint a következő tétnek 2 eurónak kell lennie. Ha ez is veszít, a következő tétnek 4 eurónak kell lennie, és így tovább. Ha a fogadás nyer, a Martingale fogadási stratégia szerint vissza kell térnie az 1 eurós alaptéthez.

FIBONACCI STRATÉGIA

Ahogy a neve is mutatja, ez a stratégia a Fibonacci matematikai sorozaton alapul (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 és így tovább). A stratégia megvalósításához az első tétnek egy egység értékűnek kell lennie, azaz a sorozat első számának. Ha ez sikertelen, a második tétnek ugyanolyan összegűnek, azaz egy egységnek kell lennie.

Ha még mindig sikertelen, akkor a sorozat következő számát is bele kell számítani a tétbe (2), ami azt jelenti, hogy a harmadik tétnek két egységet kell érnie. Ezt addig kell folytatni, amíg a tétet meg nem nyerjük, ebben az esetben a játékosnak két számot kell visszalépnie a sorozatban.

D’ALEMBERT STRATÉGIA

A Martingale-rendszerhez hasonlóan egyszerű a D’Alembert-stratégia. Ez egy másik negatív progressziós rendszer, amely a veszteségeket úgy próbálja pótolni, hogy minden egyes veszteség után növeli a tétet.

A következőképpen működik: először ki kell választania az első tétet. Minden egyes alkalommal, amikor a tétje veszít, növelnie kell azt egy egységgel – csak akkor kell visszaállítania az eredeti tétre, ha nyerésre kerül sor. Ha például 5 eurós alaptétet választ, akkor egy veszteség esetén a tétet 6 euróra kell emelnie. Ez addig folytatódik, amíg nem nyer, és ezután a rulett tétjének vissza kell térnie az eredeti 5 eurós értékre.

PAROLI STRATÉGIA

A Reverse Martingale néven is emlegetett Paroli rendszer egy pozitív progressziós rendszer, amelyet nem túl nehéz megérteni. Valójában a fő célja a nyerő szériák kihasználása.

A Reverse Martingale vagy Paroli rendszer alkalmazásához mindössze annyit kell tennie, hogy meghatároz egy standard tétet, és minden egyes győzelem után megduplázza azt, amíg három egymást követő győzelem nem születik. Ha a tétje elveszik, térjen vissza a standard téthez. Ha háromszor egymás után nyer, szintén térjen vissza a standard téthez.

Ha például egy előre meghatározott 5 eurós téttel kezdünk, és nyerünk, a következő tétünk 10 euró lenne, és ha ezt megnyerjük, akkor a következő körben 20 eurót tennénk. Ha a tétet bármelyik pillanatban elveszítenénk, akkor visszatérnénk a szokásos 5 eurós téthez.

GYIK

Mi a legjobb tét a ruletten?

A legjobb rulett fogadások a páros pénzes fogadások, például a Piros vagy Fekete tét, vagy a Páratlan vagy Páros tét. Ezeknek a fogadásoknak ugyanaz az esélye, vagyis 1 : 1. Ha a legjobb rulett oddsot választja, az azt jelenti, hogy a fogadás megnyerésének valószínűsége kivételesen alacsony. Ahelyett, hogy a jobb nyereményszorzóval rendelkező fogadásokat keresné, azt javasoljuk, hogy olyan fogadásokat válasszon, amelyek a legnagyobb nyerési esélyt kínálják.

Mi talál a legtöbbet a rulettben?

A rulettben nincs olyan konkrét szám, amely többször találna, mint a többi, mivel ez egy tiszta szerencsejáték. A legjobb, ha olyan fogadási rendszert alkalmaz, amely a legtöbb kimenetelre kiterjed, miközben viszonylag jó esélyeket kínál.

Hogyan lehet nagyot nyerni a ruletten?

Nincs titkos módja annak, hogy nagyot nyerjen a rulettben. A legtöbb játékos, aki sok pénzt szeretne nyerni, a legjobb esélyekkel rendelkező fogadásokat választhatja, mint például az egyszeri tét (vagy az egyszámos tét), amely a legmagasabb kifizetést kínálja. Ha a lehető legkisebbre szeretné csökkenteni a ház előnyét, játsszon európai vagy francia rulettet.

Hány számot kell megjátszani a rulettben?

Ez nagyban függ a bankszámlájától és attól, hogy mennyit hajlandó kockáztatni. Nem javasoljuk, hogy a rulettben túlzásba vigye a fogadásokat, mivel ez egy szerencsejáték. Ehelyett azt javasoljuk, hogy alkalmazzon valamilyen rulett stratégiát, hogy a lehető legjobban megnyújtsa a pénztárcáját. Ebben a cikkben néhány olyan stratégiát ismertetünk, amelyet érdemes megjegyezni.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *