HOGYAN FOGADJUNK A LEGJOBB RULETT SZÁMOKRA

HOGYAN FOGADJUNK A LEGJOBB RULETT SZÁMOKRA

Melyek a legjobb számok a rulettben? A legjobb számok azonosítása, amelyekre a rulettasztalnál érdemes fogadni, minden rulettjátékos titkos vágya. Hiszen a ruletten játszható legjobb számok ismerete azt jelenti, hogy elméletileg ritkábban veszítünk pénzt, és ami még fontosabb, hogy a vesztes szériák sokkal kevésbé lennének gyakoriak.

Csatlakozzon hozzánk, miközben feltárjuk a legnépszerűbb rulettjátékok számait, és segítünk felállítani egy keretrendszert a ruletten fogadható legjobb rulett számok azonosításához.

MILYEN SZÁMOK VANNAK A RULETTKERÉKEN

Mielőtt azonosítanánk a legjobb számokat a rulettjátékhoz, először megállapítjuk, hogy a legnépszerűbb rulettváltozatokban milyen számok állnak rendelkezésre.

EURÓPAI RULETTASZTAL SZÁMOK

Az európai rulettkeréken összesen 37 számozott zseb van, 0-tól 36-ig. A számok a keréken a következőképpen vannak elrendezve: 0 – 32 – 15 – 19 – 4 – 21 – 2 – 25 – 17 – 34 – 6 – 27 – 13 – 36 – 11 – 30 – 8 – 23 – 10 – 5 – 24 – 16 – 33 – 1 – 20 – 14 – 31 – 9 – 22 – 18 – 29 – 7 – 28 – 12 – 35 – 3 – 26.

AMERIKAI RULETT ASZTAL SZÁMOK

Az amerikai rulettkeréken összesen 38 számozott zseb van, 0-tól 36-ig, plusz egy további 00 (dupla nulla) zseb. A számok a keréken a következőképpen vannak elrendezve: 0 – 28 – 9 – 26 – 30 – 11 – 7 – 20 – 32 – 17 – 5 – 22 – 34 – 15 – 3 – 24 – 36 – 13 – 1 – 00 – 27 – 10 – 25 – 29 – 12 – 8 – 19 – 31 – 18 – 6 – 21 – 33 – 16 – 4 – 23 – 35 – 14 – 2.

A LEGNÉPSZERŰBB SZÁMOK A RULETTBEN

Best Numbers to Play on a Roulette Table | LV BETA rulettben és más, kizárólag a szerencsén alapuló kaszinójátékokban nem lehet optimális tétet tenni, ha minden kimenetelnek ugyanolyan valószínűsége van. Nincs olyan stratégia vagy statisztikai bizonyíték, amely arra utalna, hogy a rulettben bármelyik szám vagy számsor nagyobb valószínűséggel nyerne. A rulettkerék minden egyes pörgetése egy független esemény, és az eredmény pusztán a véletlenen alapul – erről a véletlenszám-generátor (RNG) gondoskodik.

Egyes rulettjátékosok azonban bizonyos számokat előnyben részesítenek, gyakran babonák vagy korábbi tapasztalatok alapján – ha talál egy érdekes számot, akkor fogadhat rá annak tudatában, hogy ugyanolyan valószínűséggel nyer, mint a többi szám.

Egyes játékosok például fogadhatnak a szerencseszámukra, a születésnapjuk dátumára (nap vagy hónap) vagy bármely olyan számra, amely korábban szerencsét hozott nekik.

LEGJOBB SZÁMOK A RULETT JÁTÉKHOZ

A tapasztalatlan játékosok, akik kizárólag szórakozni szeretnének, miközben néhány rulettkereket pörgetnek, azt választják, amire a legtöbb rulettjátékos fogad. Ebből a célból érdemes lehet kideríteni, melyek a legnépszerűbb rulett számok, bár a fogadás nyerési esélyei bármely más számmal pontosan ugyanolyanok.

A 3-AS SZÁM ÉS ANNAK SZIMBÓLUMA

A hármas szám számos kultúrában és hagyományban rendkívül népszerű szám; általában jelentős számnak tekintik.

A kereszténységben például a Szentháromságot az Atya, a Fiú és a Szentlélek képviseli. Az ókori görög mitológiában három sors volt, akik az emberi sorsot irányították.

A 7-ES SZERENCSESZÁM

A rulettjátékosok által leggyakrabban választott számok közé tartozik a hetes szám. A hármas számhoz hasonlóan a hetes számot a világ számos kultúrájában és hagyományában szerencseszámnak tartják.

Sok vallásban a hetes számot szentnek tekintik, míg a történelemben és a mitológiában a naprendszer hét ismert bolygójával, az ókori világ hét csodájával és a zenei skála hét hangjával hozták kapcsolatba.

17-ES SZÁM – LEGENDA A RULETTKERÉKEN

A 17-es szám egy híres szerencsejáték-történet miatt legendás számnak számít a rulettkeréken. A legenda szerint az 1800-as évek végén egy Sir Charles Wells nevű férfi elment a Monte Carlo-i kaszinóba, és a 17-es számra fogadott a rulettkeréken. Többször egymás után nyert, és végül a kezdeti 4000 fontot több mint egymillió frankra váltotta.

A történet szerint Sir Charles másnap visszatért a kaszinóba, és egész vagyonát a 17-es számra tette fel, és ismét eltalálta a nyerő számot, így még gazdagabb lett. Bár Sir Charles Wells történetét gyakran megszépítik, és lehet, hogy nem teljesen pontos, mégis hozzájárult ahhoz, hogy a 17-es szám legendás szám legyen a rulettkeréken.

Ne feledje, hogy nem javasoljuk, hogy a teljes bankszámláját egyetlen rulettfogadásra tegye fel.

VEGYE FIGYELEMBE A RULETT SZÁMOKAT 23-25

A standard európai vagy francia rulettben a 23-as, 24-es és 25-ös számok mind szerepelnek a keréken és a fogadási asztalon. Bár ezeknek a számoknak a rulettkeréken nincs eredendő jelentőségük, különböző fogadási stratégiákban felhasználhatók.

A játékos például dönthet úgy, hogy egy olyan számtartományra fogad, amely tartalmazza ezt a három számot, például a 22-25-ös számokra tett csoportos tétet. Ez tisztességes nyereményt kínálhat, nagyobb nyerési eséllyel, mintha egyetlen számra fogadna.

MILYEN SZÁMOKAT KELL ELKERÜLNI A RULETTBEN?

Ahogy fentebb említettük, minden számnak ugyanolyan esélye van arra, hogy minden egyes pörgetésnél kiválasztásra kerül, így nincsenek olyan számok, amelyeket el kellene kerülni. Ennek ellenére az emberek hajlamosak bizonyos számokat elkerülni babona vagy korábbi tapasztalatok miatt.

RULETT 0-ÁS SZÁM

A nulla szám minden rulettasztalon feltűnik zöld színű zsebével, de a kérdés az, hogy érdemes-e rá fogadni? Az igazság az, hogy a nullára való fogadás meglehetősen gyakori stratégia.

Egyes játékosok például úgy dönthetnek, hogy olyan számkombinációra fogadnak, amelyben a nulla is szerepel, például csoportos tétet tesznek a 0-2 vagy 0-3 számokra. Más játékosok úgy dönthetnek, hogy a nullát referenciapontként használják olyan fogadási stratégiákhoz, mint a “kerék harmadai” vagy a “szomszédok” fogadások.

RULETT 6-OS SZÁM

Mint minden egyes számfogadás, a hatosra történő sikeres fogadás is 35 : 1 arányú kifizetést eredményez. Más számokhoz hasonlóan a hatos számnak is más-más jelentősége van a különböző kultúrákban világszerte. A kínai kultúrában például a hatos számot a szerencsével hozzák összefüggésbe, és gyakran használják üzleti tranzakciókban.

SZERENCSÉTLEN 13-AS SZÁM

Nem sok szám jelent olyan balszerencsét, mint a 13-as szám, legalábbis ami a nyugati társadalmakat illeti. Valójában a 13-tól való félelem annyira elterjedt, hogy sok épületben, például szállodákban és irodaházakban nincs 13. emelet. A számot gyakran kihagyják, és a 12A vagy a 14-es számmal helyettesítik.

RULETT SZÁMOK 32-36

A 32-36-os számok meglehetősen szabályosak, mivel a legtöbb játékos számára nem hordoznak semmilyen különleges jelentést. Ezzel együtt rendkívül sokoldalúak, mivel számos különböző tét elhelyezésére használhatók, beleértve a Straight Up tétet, a Split tétet, a Street tétet, a Corner tétet és a Six-line tétet.

HOT AND COLD RULETTKERÉK SZÁMOK MAGYARÁZATA

Best Numbers To Bet In Roulette | LV BETA ” “hot” és “cold” számok a rulettben általánosan használt kifejezések, amelyek olyan számokra utalnak, amelyek egy adott időszak alatt gyakran vagy ritkán jelentek meg.

A hot számok azokra a számokra utalnak, amelyek egy közelmúltbeli pörgetéssorozat során gyakran jelentek meg. Egyes játékosok úgy vélik, hogy ezek a számok nagyobb valószínűséggel jelennek meg újra a közeljövőben, és ennek megfelelően fogadásokat kötnek rájuk.

Másrészt a cold számok azokra a számokra utalnak, amelyek a legutóbbi pörgetések során nem vagy alig jelentek meg. Egyes játékosok úgy vélik, hogy ezek a számok már régóta esedékesek, és fogadásokat kötnek rájuk, remélve, hogy a következő néhány pörgetés során felbukkannak.

Fontos megjegyezni, hogy a rulettkerék minden egyes pörgetése teljesen független az előzőtől, és bármely szám megjelenésének valószínűsége mindig ugyanaz.

TÉNYEK ÉS MÍTOSZOK A RULETT SZÁMOKRÓL

A rulettben játszható legjobb számokkal való házaló kereskedés nyereséges lehet a földi és online kaszinók számára, de mi az LV BET-nél büszkék vagyunk a tények ismertetésére és a mítoszok eloszlatására.

Íme néhány tény a rulett számokról:

  1. A rulettkerék minden egyes számának ugyanannyi esélye van arra, hogy egy adott pörgetés során a nyertes szám legyen.
  2. A rulettkeréken lévő számok úgy vannak elrendezve, hogy minden számot ugyanannyi magasabb és alacsonyabb szám vegyen körül.

Íme néhány gyakori mítosz a rulettfogadásról:

  1. Egyes játékosok úgy vélik, hogy bizonyos számok “szerencsés” vagy “szerencsétlen” számok a rulettben. Ez egy mítosz, mivel minden számnak egyenlő esélye van arra, hogy egy adott pörgetés során nyerő szám legyen.
  2. Úgy gondolják, hogy a golyó a múltbeli eredmények alapján nagyobb valószínűséggel érkezik bizonyos számokra. Ez szintén tévedés, mivel minden egyes pörgetés független, és az egyik pörgetés eredménye nem befolyásolja a következő pörgetés eredményét.
  3. Egyes játékosok úgy vélik, hogy bizonyos fogadási stratégiák, például a Martingale-rendszer vagy a Fibonacci-sorozat növelheti a nyerési esélyeiket. Ezek a rendszerek azonban páros pénzes téteket kívánnak használni, hogy csökkentsék a ház előnyét, így meghosszabbítva a játékidőt. Végső soron minden stratégia kudarcra van ítélve.

MILYEN SZÁMOKRA ÉRDEMES FOGADNI ONLINE RULETTEZÉSKOR?

A legjobb számok meghatározása a rulettben személyes preferenciák alapján történik. Mielőtt kockáztatna egy Straight Up téttel, győződjön meg róla, hogy pontosabb képet kapott a nyerési esélyeiről a kifizetési esélyekhez képest. Bár a Straight Up fogadásoknak van a legjobb esélye a játékban (35:1), a rulettben a legkevésbé valószínű, hogy kifizetődnek a többi fogadás közül.

A legjobb, ha (szóviccnek szánt) páros pénzes fogadásokat választ, például az Inside és Outside fogadásokat. Ha érdekesebbé szeretné tenni a dolgokat, választhatja a Dozen fogadásokat (2:1) vagy a Split fogadásokat (17:1), de ne feledje, hogy a ház előnye jelentősen magasabb lesz.

KÖVETKEZTETÉS – TALÁLJA MEG A MÁGIKUS RULETT SZÁMÁT

Ha távol akar maradni valamelyik különösen gyakori rulett számtól, és meg akarja találni a legjobb számokat a rulett fogadásokhoz, akkor próbálja ki magát bármelyik európai rulettasztalnál, vagy az amerikai rulettnél, ha a magasabb házelőnyt is elviseli.

A lényeg az, hogy a nyerőszámok teljesen véletlenszerűek, és nem befolyásolja őket a korábbi pörgetések eredménye. Egyesek talán azt javasolják, hogy ne fogadjon ugyanarra a számra, de a nyerési esélyek bármelyik szám esetében azonosak.

Ahelyett, hogy a legjobb rulett számok azonosítására törekednénk, azt állítjuk, hogy a legjobb rulett tét megtalálása eredményesebb lenne. Ebből a célból bármely páros pénzes tét megfelelő, mivel ennek a nyerési esélye a legmagasabb.

G.Y.I.K.

Hol lehet online rulettezni?

Ha szeretné kipróbálni az amerikai, francia vagy európai rulettet, vagy bármely más kaszinójátékot, választhatja a jól bevált LV BET-et. Mi egy olyan engedélyezett online kaszinó vagyunk, amely lehetőséget kínál a piac legjobb kaszinójátékai közül az összeset játszani.

Vannak szerencseszámok a rulettkeréken?

Minden számnak azonos nyerési esélye van, ami azt jelenti, hogy a “szerencseszámok” csak a játékos személyes tapasztalatainak és babonáinak termékei.

Mit jelentenek a hot és cold számok a rulettben?

A “hot” és “cold” számok olyan kifejezések, amelyeket a rulettben általában olyan számokra használnak, amelyek egy adott időszakban gyakran vagy ritkán jelentek meg.

Mekkora az esélye annak, hogy a zöld zsebet (nullát) találjuk el a rulettkeréken?

Az európai rulettben a nulla nyerési esélye 35:1, akárcsak bármelyik szám esélye.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *