BASEBALL — AMERIKAN KANSALLISLAJI

Baseball on ollut Amerikan kansallinen laji jo 1800-luvulta lähtien, kun Jackie Robinson teki unohtumattoman starttinsa Brooklyn Dodgers -joukkueelle ja aloitti samalla uuden aikakauden urheilussa Pohjois-Amerikassa. Jääkiekon, koripallon ja amerikkalaisen jalkapallon rinnalla baseball on yksi maan suosituimmista urheilulajeista ja se vetää puoleensa tuhansia livekatsojia ja miljoonia kotikatsojia. LV BETin kanssa voit oppia enemmän tästä lajista ja nauttia kilpailukykyisistä kertoimista baseballin veikkauskohteissa vuoden sykähdyttävimmissä tapahtumissa!

Rekisteröidy

KUINKA VEIKATA BASEBALLISTA

Mitä baseballin vedonlyöntiin netissä tulee, Major League Baseball -ottelut ovat ehdottomasti suosituimpia. Major League Baseball (MLB) on ammattitason baseball-järjestö sekä vanhin suurimmista ammattitason urheiluliigoista Kanadassa sekä Yhdysvalloissa. MLB:ssä on mukana 30 joukkuetta, joista 15 on Kansallisessa Liigassa (NL) ja 15 Amerikan Liigassa (AL). MLB:n joukkueet pelaavat joka kaudella 162 ottelua ja vain viisi joukkuetta jokaisesta liigasta etenee neljän kierroksen turnaukseen, joka kulminoituu World Series -tapahtumaan. World Series järjestetään yleensä syksyllä ja se on aina hyvin suosittu mestaruussarja, joka käydään kahden liigan mestarin välillä, paras seitsemästä -perusteella. MLB hallinnoi myös Minor League Baseball -sarjaa ja kansainvälistä World Baseball Classic -turnausta yhdessä Maailman Baseball ja Softball -yhdistyksen kanssa.

Mikäli sinua kiinnostaa baseballin vedonlyönti, muista kääntää katseesi myös muitakin lupaavia liigoja kohti, kuten Kiinan ammattitason baseball-liiga (CPBL) Nipponin ammattilaisliiga (NPB) sekä Shinhan Bank SOL KBO -liiga (KBO). Baseball vedonlyönti on suhteellisen suoraviivaista: voit yksinkertaisesti valita sinua kiinnostavat tapahtumat ja selata saatavilla olevia kohteita, kuten Ensimmäinen Pisteen Tekevä Joukkue, tai Juoksujen Kokonaismäärä ensimmäisen viiden syöttövuoron aikana. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan kohteen, voit lisätä valinnan veikkauskupongillesi, asettaa haluamasi panoksen ja vahvistaa vedon.

LYÖ VETOA BASEBALLISTA LV BETIN KANSSA!

Kun valmistaudut ottelupäivään, siirry LV BETin Vedonlyöntiosioon ja tee valintasi hyötyäksesi kilpailukykyisistä baseballin kertoimista! Baseballin vedonlyöntikohteita on reilusti; outright-vetojen, liiga-vetojen ja maailman sarjojen voittajien lisäksi voit asettaa Run Line -vetoja, Juoksujen Kokonaismäärä -vetoja, Osumien Handicap -vetoja, Syöttövuoron Tulosvetoja ja lukuisia muita vetoja, kuten jokaisen liigan MVP. 

Vedonlyöntiosiostamme löydät lukemattomia houkuttelevia veikkauskohteita lyömättömillä kertoimilla sekä loistavia tarjouksia e-urheiluun, viihdyttäviin tapahtumiin ja muihin urheilulajeihin.

It looks like we can't find what you're looking for. Perhaps searching will help.

Baseball