MITÄ ON AMERIKKALAINEN JALKAPALLO?

Amerikkalainen jalkapallo on Yhdysvaltojen suosituin urheilulaji, mutta sen kansainvälinen suosio kasvaa sekin vuosi vuodelta. Peliä pelataan 100 jaardin kokoisella kentällä ja mukana on kaksi 11 kentällä pelaavasta pelaajasta koostuvaa joukkuetta, jotka pyrkivät päihittämään toisensa ja ansaitsemalla niin paljon pisteitä kuin mahdollista. NFL-sarjassa, peräti 53 pelaajasta koostuvat joukkueet muodostavat molempien puolien hyökkäävät, puolustavat ja erikoistiimin yksiköt, jotka jokainen pelaavat vuorollaan kentällä ottelun aikana. Amerikkalaisessa jalkapallossa tärkein tavoite on saada pallo vastustajan päätyalueelle. Tämä tehdään tyypillisesti joko rush-liikkeillä tai heittämällä palloa pelisarjojen läpi. Hyökkääjien tulee liikuttaa palloa vähintään 10 jaardia joka neljännessä pelissä, jotta ne pitävät pelin hallussaan. Aina kun 10 jaardia tai enemmän on saavutettu, hyökkäävä tiimi pääsee jälleen neljä peliä lähemmäksi vastustajansa päätyaluetta. Mikäli puolustava joukkue estää vastustajan etenemisen näiden jaardien verran, hyökkäävän joukkueen tulee luovuttaa pallon hallussapito vastustavalle joukkueelle. Mikäli hyökkäävä joukkue pääsee tarpeeksi lähelle maalia, he voivat yrittää maalipotkua, jossa potkaisija yrittää potkaista pallon maalitolppien läpi saadakseen kolme pistettä. Pelin voittaa se joukkue, jolla on eniten pisteitä neljän 15 minuutin erän jälkeen.

Rekisteröidy

KUINKA LYÖDÄ VETOA AMERIKKALAISESTA JALKAPALLOSTA?

Vaikka amerikkalaisen jalkapallon säännöt voivat ensi alkuun vaikuttaa hieman hämmentäviltä, on tätä urheilua kuitenkin suhteellisen helppo seurata. Selostajat pitävät huolen siitä, että katsojat pysyvät kärryillä taktisista päätöksistä ja kentällä tapahtuvasta toiminnasta, kun taas selkeyttävät oikeassa ajassa päivittyvät tilastotiedot näkyvät alati ruudulla antaen lisätietoa siitä, mitä kentällä tarkalleen ottaen tapahtuu. Tämä urheilulaji on saanut reilusti suosiota ympäri maailmaa, mutta parhaat pelaajat sekä joukkueet löytyvät NFL – Amerikan kansallisen jalkapalloliigan parista. Heidän kautensa kestää tyypillisesti 17 viikkoa, ennen kuin pudotuspelit eli play-offsit ja Super Bowl päättävät ne juhlallisesti.

Vedonlyönti amerikkalaisesta jalkapallosta tapahtuu yleensä tämän kauden aikana. Vetojen asettaminen on huomattavasti helpompaa, kun pelaajilla on hyvä tietämys säännöistä sekä ymmärrys siitä, mitkä osallistuvista joukkueista ovat parhaimpia. Jotta pääset alkuun amerikkalaisen jalkapallon vedonlyönnissä, sinun tarvitsee vain valita tapahtuma sekä kohteet, joista haluat veikata ennen kuin asetat panokset. LV BET antaa pelaajille mahdollisuuden myös asettaa vetoja reaaliaikaisesti livevetojen kautta. Tämä on erinomainen ominaisuus etenkin heille, jotka muutenkin katsovat NFL:n ja muiden ammattilaisliigojen otteluita.

AMERIKKALAISEN JALKAPALLON VEDONLYÖNTI LV BETILLÄ

LV BET tarjoaa loistavan valikoiman kohteita amerikkalaisen jalkapallon vedonlyöntiin. Pelaajat voivat yrittää ennustaa ottelun voittajaa, oikeaa tulosta, alle / yli vetojen tuloksia, handicap-vetoja sekä tietyissä tilastoissa pärjääviä valittuja pelaajia.

Urheilublogistamme löydät lisäksi paljon ajankohtaista tietoa, analyysejä sekä syväluotaavia ennakkouutisia tärkeimmistä otteluista, sekä kampanjat ja bonukset, joista voit myöskin hyötyä veikatessasi.

Amerikkalainen Jalkapallo