HOCKEY

Suosion kasvaessa hockey jatkaa nousuaan maailman suosituimpien lajien listalla. Sitä mukaa kun uudet fanit aloittavat suosikkijoukkueidensa kannustamisen, jokainen maa eri puolilla maapalloa pyrkii tarjoamaan ensiluokkaiset valmiudet tämän urheilun ystäville. Tätä lajia pelataan kahden joukkueen kesken, joista molemmat koostuvat kuudesta pelaajasta. Kun joukkueet ottavat mittaa toisistaan, pelaajat pyrkivät saamaan pallon tai kiekon vastustajan maaliin, saadakseen näin pisteen itselleen. Se joukkue, jolla on eniten pisteitä 60 minuuttia kestävän ottelun jälkeen, voittaa matsin.

Rekisteröidy

HOCKEY VEDONLYÖNTI

LV BETin luona hockeyn faneja hemmotellaan laajalla valikoimalla, ja kohteiden kautta he voivat kannustaa suosikkijoukkueitaan. Vedonlyöntiosiomme tarjoaa pelaajille lukuisia kohteita, jotka vaihtelevat aina suosituista kansainvälisistä turnauksista moniin paikallisiin liigoihin ja kilpailuihin ympäri Eurooppaa ja Amerikkoja.

Mitä tulee kohteiden valintaan, LV BETin Vedonlyönti sisältää laajan valikoiman valintoja, kuten ottelun voittaja, maalien handicap, erätulokset sekä tietyt pelaajavedot.

KUINKA LYÖDÄ VETOA HOCKEYSTÄ

Hockey vedonlyöntiä ei kannata vierastaa, sillä me LV BETillä tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kohteita, joiden avulla pelaajat voivat tuntea pelin jännityksen. Kun tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja, joista nauttia ja valita, suosittelemmekin tutustumaan niihin etukäteen ennen kuin asetat oikean rahan panoksia. Kun olet löytänyt haluamasi kohteen, voit yksinkertaisesti valita kertoimet ja lisätä valinnan siten kupongillesi, ennen kuin asetat panoksen määrän ja vahvistat vedon. 

Ne pelaajat, jotka ovat erityisen innoissaan tulevista hockey-tapahtumista, voivat tutustua sivustomme kätevään LV BET Urheilublogiin, josta pelaajamme voivat lukea uusimmat hockey-uutiset, analyysit ja syväluotaavat ennakoinnit tulevista otteluista.

Jääkiekko

Juhli LV BET –urheiluvedonlyönnin parissa nauttimalla mahtavista ja jännittävistä hockeytapahtumista! Kohdista katseesi kaukaloon ja selvitä kaikki jääkiekosta edetessäsi kohti jännittäviä hockeyvetoja. Sinun ei tarvitse enää istua penkinlämmittäjän roolissa ja odottaa, että jännitys tulee luoksesi. LV BET nautit laajoista vedonlyöntimarkkinoista, kuumimmista tapahtumista ja parhaista hockeykertoimista! Opiskele itsesi hockeyneroksi lukemalla kaikki mitä sinun tarvitsee tietää hockeyvedonlyönnistä

Hockeylajien historia

Hockey on valtava, kansainvälinen lajien yläkategoria, josta löytyy monia eri variaatioita, kuten jääkiekko sekä maa-, rullaluistin- ja indoor-hockey. 

Maila- ja pallopelien aikaisimmat havainnot sijoittuvat kaukaiseen historiaan Kiinaan, Persiaan (nyk. Iran) ja Egyptiin, joissa ne olivat suosittuja jo 4 000 vuotta sitten. Näyttöä näiden pelien harrastamisesta löytyy myös Roomasta, Kreikasta ja asteekeilta satoja vuosia ennen Kolumbuksen saapumista. Pitkän historiansa aikana pelit ovat muovautuneet muotoihinsa, joita nähdään vielä nykyäänkin. 

Moderni hockey syntyi Englannissa 1700-luvulla. Laji oli hurjan kilpailullinen ja melko kaoottinen, sillä monia nykyään käytössä olevista säännöistä ei vielä ollut. Joukkueessa saattoi olla lähes 100 pelaajaa, ja kylät kilpailivat naapureitaan vastaan turnauksissa, jotka saattoivat kestää puolikin kuukautta. Koska kunnollisia sääntöjä ei ollut ja joukkueet olivat massiivisia, ei ole mikään yllätys, että moni pelaajista loukkaantui. 

Joukkueiden koko kutistettiin ennen pitkää 30 pelaajaan per joukkue kun sääntöjä uudistettiin Englannin Eton Collegessa. Pian syntyi myös lajin ensimmäinen virallinen liitto, Hockey Association (1875), joka kehitti sääntöjä pidemmälle. 

Ensimmäinen hockeymaila kehitettiin 1800-luvun alussa. Se tehtiin puusta ja se sai tunnuksenomaisen litteän lapansa. Meille tutumpi banaanin lailla käyristyvä maila kehitettiin vuosien 1957 – 1980 välillä, kun pelaaja Bobby Hull huomasi, että taivutettu maila oli paljon tarkempi. Hockeymaila on sittemmin kehittynyt vielä huimasti. 2000-luvulla mailat tehdään nykyään alumiinista, jolloin ne ovat sekä kevyitä että kestäviä.

Hockeysta tuli virallinen olympialaji vuoden 1908 olympialaisissa. Tähän aikaan lajia saivat pelata vain miehet. Naiset ilmestyivät olympialaisiin tämän lajin parissa vasta 1980. 

Koska hockeyta pelataan olympiatasolla, on selvää, että siitä on tullut merkittävä kohde urheiluvedonlyönnissä ympäri maailman. Kurkistetaan seuraavaksi muutamiin merkittäviin hockeytapahtumiin, joihin saatat törmätä vedonlyöntipuuhissa. 

Hockeytapahtumat

Vedonlyöntiseikkailusi alkaa hockeyn suurimmista tapahtumista. Miten edes voisit aloittaa vedonlyönnin, jos et tiedä mistä lyödä vetoa? Kansainvälinen hockeyliitto (FIH) järjestää vuosittain lukuisia hockeytapahtumia, joista on hyvä aloittaa. Tässä muutama:

Olympialaiset

Kuten jo mainitsimme, hockey ilmestyi olympialaisiin miesten lajina Lontoon kisoissa 1908. Kaikki Iso-Britannian maat osallistuivat: Englanti, Irlanti, Skotlanti ja Wales. Englanti voitti, Irlanti tyytyi hopeaan ja Skotlanti ja Wales jakoivat pronssin. 

Naisten joukkueet pääsivät mukaan vuoden 1980 olympialaisissa Moskovassa. Zimbabwe nousi yllätysvoittajaksi. Toiselle sijalle ylsi Tsekkoslovakia ja Neuvostoliitto jäi kolmanneksi. 

Vuoden 2016 kesäolympialaisissa Riossa Argentiinan miesten joukkue voitti ensimmäisen kultamitalinsa päihitettyään Belgian joukkueen 4 – 2. Edellinen mestari Saksa nappasi pronssin kaadettuaan Alankomaiden joukkueen. Yhdistyneen Kuningaskunnan naisten joukkue nappasi kultaa päihitettyään edellisen mestarin Alankomaat. Saksan naisten joukkue kuittasi itselleen myös pronssisijan voitettuaan Uuden-Seelannin. 

Miesten maahockeyn maailmanmestaruuskilpailut

Kansainvälinen hockeyliitto (International Hockey Federation, FIH) järjestää miesten maahockeyn maailmanmestaruuskilpailut. Ensimmäinen näistä järjestettiin vuonna 1971 ja kisoja alettiin järjestämään joka toinen vuosi. Vuoden 1982 kisoista alkaen turnaus järjestettiin joka neljäs vuosi, imitoiden kesäolympialaisten sykliä. Pienin järjestetty turnaus järjestettiin 1971, kun osallistujamaita oli vain 10. FIH ei ole asettanut ylärajaa tapahtuman koolle, ja osallistujien määrä nousikin 16:een vuoden 2002 turnauksessa. Tämä on toistaiseksi suurin järjestetty turnaus. 

Vuodesta 2021 alkaen Pakistan on ollut historian menestyksekkäin osallistuja. Pakistan on voittanut mestaruuden neljä kertaa. Alankomaat ja Australia ovat voittaneet mestaruuden kumpikin kolme kertaa. Saksa on voittanut kaksi kertaa ja Belgia ja Intia molemmat kerran. 

Miesten ja naisten FIH Pro League

Miesten ja naisten FIH Pro League on kansainvälinen maahockeyn ammattilaisliiga sekä miehille että naisille ja se on korvannut FIH Hockey World Leaguen vuodesta 2019 lähtien. Näiden kisojen ensimmäiset voittajat olivat Australia (miehet) ja Alankomaat (naiset). Vaikka tämäkin tapahtuma on äärimmäistä huipputasoa, siinä suoriutumista pidetään myös valintakriteerinä maailmanmestaruuskisoihin ja olympialaisiin. 

Kilpailu pelataan round-robin-muotoisena koti- ja vierasjoukkueotteluina, yhdeksän miesten ja naisten joukkueen välillä. Turnaus järjestetään tammikuun ja kesäkuun välillä. Neljä parasta joukkuetta siirtyy finaaliin. 

Hockeyvedonlyöntikohteet

Seuraava etappi matkallasi hockeyvedonlyöntiasiantuntijaksi on tutustua erilaisiin vedonlyöntimahdollisuuksiin ja -kohteisiin. Vaikka kaikkien urheiluvedonlyöntiä tarjoavien tahojen kohdetarjonta ei ole välttämättä samaa, hockeyvedonlyönti ei eroa kummoisesti jalkapallosta, koripallosta tai tenniksestä. Törmännet siis luultavasti tuttuihin vetotyyppeihin. 

Moneyline– ja kokonaistilastovedot ovat yleisiä ja helposti ymmärrettäviä urheiluvetotyyppejä ja ne sopivatkin siten parhaiten aloitteleville pelaajille. Parlay- ja futuurivetoja on todennäköisesti aina myös tarjolla, mutta näiden kanssa kannattaa olla varovaisempi, sillä niiden tehokas pelaaminen edellyttää tietoa ja taitoja, joita sinulla ei hockey-alkutaipaleellasi vielä välttämättä ole. 60 minuutin lukemaveto tai Grand Salami voi olla kuitenkin juuri mitä tarvitset kokeillaksesi monimutkaisempia vetotyyppejä ja päästäksesi kokeneiden pelaajien riveihin. 

Vaikka vetovaihtoehtoja on miltei loputtomasti, kannattaa aina muistaa pelata omien rajojen puitteissa. On hyvin helppoa eksyä kaiken urheiluvedonlyönnin tarjoaman hauskanpidon ja jännityksen keskelle. Muista siis hallita saldoasi hyvin. 

Hockeyvedonlyönti LV BET -kasinolla

Olympialajia varten tarvitset yhtä ylevän vedonlyöntikokemuksen. Mikset siis kokeilisi LV BET:n urheiluvedonlyöntiä? Meiltä löytyy kaikki mitä tarvitset eeppisiin hockeyvetoihin: massiiviset tapahtumat, uskomattomat kertoimet, laajat markkinat ja kirsikkana kakun päällä urheiluvedonlyönnin bonuksia.

Kun nyt osallistut sykettä kohottavaan jännitykseen, vilkaise samalla tarjontamme muut lajit. Voit samalla päästä nauttimaan esimerkiksi rubgyliigan järjettömistä touchdowneista, MMA:n ja nyrkkeilyn äärimmäisistä tyrmäyksistä ja energisistä lentopalloturnauksista. Lisäksi, e-urheiluturnauksemme ällistyttävät takuulla! 

Miten ihmeessä pysyisit kartalla kaikista tarjolla olevista tapahtumista? Tämä ei tule olemaan ongelma LV BET:llä, sillä me tuomme kaiken toiminnan organisoituna ja kuratoituna luoksesi. Seuraa hockeyvetojasi urheiluvedonlyöntisovelluksestamme ja nauti pre-match-vedoista ja liveseurannasta. Oletko valmis lataamaan kohti maalia? Hyppää mukaan toimintaan LV BET:llä!