NFL Munich ottelu: Seattle Seahawks – Tampa Bay Buccaneers

NFL Munich ottelu: Seattle Seahawks – Tampa Bay Buccaneers

NFL: Tampa Bay Buccaneers - Seattle Seahawks - Allianz ArenaSeattle Seahawks pelaa kauden viikko 10 NFL-runkosarjaottelunsa Tampa Bay Buccaneersia vastaan Munchenissä Allianz Areenalla, Bayern Munichin kotistadiumilla 13. marraskuuta. Suomalaiselle tämä Etelä-Saksassa pelattava ottelu on mahdollisuus – sillä ottelua voidaan seurata tyypillisesti ”normaalimpaan” aikaan esimerkiksi livenä.

Seuraavassa artikkelissa käymme ottelua lävitse ja tarjoamme vedonlyöntivinkkejä tulevaan. Itse vedot kaikkiin kauden tuleviin NFL-otteluihin saat kiinnitettyä helposti LV BETillä.

  • NFL Munchen 2022: Buccaneers vs Seahawks ennakkoasetelmat
  • Parhaat vedonlyöntivinkit otteluun Buccaneers vs Seahawks ja analyysi
  • Vedot kaikkiin NFL-otteluihin läpi kauden ja pudotuspeleihin LV BETiltä!

NFL München 2022: Kumpi lähtee ennakkosuosikkina otteluun?

Legendaarisen quarter-backin, Tom Bradyn johdattama Tampa Bay Buccaneers lähtee ottelemaan 13. marraskuuta Seattle Seahawksia vastaan Münchenissä.

Kyseessä on osa trendiä, jossa NFL-runkosarjaotteluita pelataan ulkomailla promootiomielessä. Kolme ottelua pelataan myös Lontoossa, ja myös yksi ottelu nähdään Meksikossa. NFL joukkueet ovat suoriutuneet ulkomaan reissuista vaihtelevin tuloksin.

Tampa Bay Buccaneers ei historiallisesti ole suoriutunut kovin kiitettävästi ulkomaan matkoillaan: karu tilasto näyttää 0–3 otteluissaan Lontoossa (vuosina 2009, 2011 ja 2019).

Seattle Seahawks on puolestaan voittanut kaksi kansainvälistä otteluaan tähän mennessä Torontossa (2012) ja Lontoossa (2018).

Tietysti Seahawks on valittu osittain tähän ottelupariin siitäkin syystä, että Aaron Donkor on saksalaissyntyinen pelaaja, kotoisin läheltä Müncheniä. Alueelta löytyy paljon Seahawks-faneja, ja täten ottelua voitaisiin pitää lähes Seahawksin kotiotteluna. Varmasti kuitenkin myös supertähti Tom Brady tuo paikalle paljon lajista kiinnostuneita neutraaleja.

NFL-otteluita tullaan pelaamaan Saksassa myös tulevillakin kausilla: pääosin Münchenin lisäksi myös Frankfurtissa. Pääasiallisesti kuitenkin suurin osa kansainvälisistä NFL-otteluista pelataan Lontoossa, jossa fanikansa on suuri.

Kirjoitushetkellä on pelattu kauden kaksi avauskierrosta, ja NFL tulokset ovat menneet odotetulla tavalla. Seattle Seahawks voitti kuin voittikin Broncosin tasaisen ottelun jälkeen 17–16, mutta taas 49ers tuhosi kotikentällään Seahawksin luvuin 27–7.

Taas Floridalaisille kausi on alkanut vakuuttavasti: Avausottelu vieraskentällä Cowboysia vastaan luvuin 3–19, jonka jälkeen jälleen tien päällä voitettiin Saints luvuin 10–20.

Näistä otteluista ei yksikään ole suoranaisesti yllätys tähän mennessä, mutta kenties Buccaneers oli suveneerimpi Cowboysia vastaan kuin moni osasi odottaa. Tampa Bay Bucsilta siis voidaan odottaa paljon tältä kaudelta.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet NFL Munich Seahawks vs Buccaneers otteluun

Seattle Seahawksilta ei pitäisi odottaa mitenkään huikeaa kautta, ja kaiken mukaan Buccaneers on suuriltaosin ennakkosuosikki, vaikka tilastollisesti joukkue onkin ollut heikko kansainvälisillä kentillä.

Seahawksin suurin ongelma on ehdottomasti quarter-back paikka, joka onkin luultavasti lajin tärkein pelipaikka. Hyökkäyspää ei muutenkaan ole vaadittavalla tasolla läpikohtaisesti, ja puolustuksestakin löytyy muutamia heikkouksia. Joukkue etsii varmasti kuumeisena uutta quarter-backia, jonka ympärille voidaan etsiä muut palaset. Ilman itse ydintä, on vaikea parantaa muita paikkoja, ja Seattle voi nähdä tänä vuonna niin sanotun välivuoden.

Tässä sitten jälleen keskitytään tulevaan NFL draftiin ja haetaan varmastikin ensisijaisesti sitä nuorta tulevaa QB:tä. NFL Draft 2022:ssa ei nimittäin vielä sitä paikkaa saatu täytettyä.

Jos Seattle voittaa 3–5 ottelua kaudellaan, olisi tämä jo hyvä suoritus runkosarjassa. Yksinkertaisesti liian monta asiaa pitäisi loksahtaa kerrallaan oikein, jotta Seattle Seahawks saisi tästä paremman kauden aikaiseksi. Muutama loukkaantuminen tai väärä pelitaktiikka otteluun ovat asioita, joihin heillä ei yksinkertaisesti ole varaa tällä kokoonpanolla.

Viime kaudella Seattle Seahawks jäi oman lohkonsa viimeiseksi ottelutilastolla 7–10.

Buccaneers puolestaan veti runkosarjan kunniallisesti tuloksella 13–4 ja voitti oman divisioonansa. Kauden mestari Los Angeles Rams pudotti kuitenkin Buccaneersin NFL playoffseissa lukemin 30–27.

Tampa Bay Buccaneers on yksi ehdottomia kauden ennakkosuosikkeja Super Bowl voittoonkin asti. Joukkue puolustaa erittäin vahvasti mutta myös hyökkäyssuuntaan löytyy talenttia. Tietysti kenties historian paras quarter-back Tom Brady auttaa kivasti. Mikäli loukkaantumiset eivät tuhoa joukkuetta täysin, voisi Tom Brady lopettaa uransa kauniisti huipulla – niin lähellä on Super Bowl voitto jo useasti ollutkin viimevuosina.

Buccaneers tulee voittamaan tämän ottelun reilusti, ellei kansainvälinen tapahtuma sekoita jollain tavalla pakkaa. Veikkaisimme tulosta suurin piirtein akselilla 38–16 Bucsille. Jos kansainvälinen ottelu tulee vaikuttamaan otteluun, voittaa Buccaneers silti, mutta huomattavasti niukemmin, kenties tehden vain noin 27 pistettä. Ainakin Seahawksin voittoa on todella vaikea nähdä tässä vaiheessa kautta.

Vedot kaikkiin amerikkalainen jalkapallo -otteluihin (NFL) suoraan LV BETiltä

NFL Munich game ei tietenkään ole ainoa ottelu, johon voidaan lyödä vetoa LV BETillä. Kausi on nimittäin jo alkanut, ja LV BET tarjoaa monipuoliset marketit hyvillä kertoimilla amerikkalaiseen jalkapalloon.

NFL-vedonlyönnissä suosittua ovat etenkin otteluvedot, sekä tietysti tasoitusvedot. Tulosvedoissa voidaan hakea akselia, ja mitä pienempi tuloshaarukka, sen parempi kerroin.

Suomi amerikkalainen jalkapallokansa voi myös juhlia, sillä tämä Munchenin ottelu pelataan sellaiseen aikaan suomessa (16:30 alkaen), että myös live-vedot onnistuvat totuttua helpommin.

LV BET tarjoaa myös useita eri tapoja tehostaa kertoimia normaalista korkeammalle.

Luo siis oma ilmainen asiakastili jo tänään, ja testaa NFL-tietotaitoasi vedonlyönnin merkeissä!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *