Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive, tai tavallisemmin CS:GO, on Valven ja Hidden Path Entertainmentin kehittämä taktinen ensimmäisen persoonan ammuntamoninpeli (FPS, first person shooter). Counter-Strike-sarja alkoi Half-Life-pelin muunnelmana ja julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2003. Sittemmin, peli on kohonnut ilmiömäiseen suosioon ja on yksi kilpailullisimmista FPS-peleistä. Tehdään nopea tutustumiskierros Counter-Striken pelaamiseen ja varustellaan sinut CS:GO-vedonlyöntiin!

Mikä on CS:GO?

CS:GO on yksi monista kilpailullisista peleistä, jonka oppimiseen menee minuutteja ja taitamiseen koko elämä. Counter-Strike vaatii nopeita refleksejä, pikselintarkkaa sihtiä ja luistavaa kommunikointia. Näiden lisäksi pelaajilla on oltava erinomainen kartan tuntemus ja syvä ymmärrys pelin mekaniikoista. 

CS:GO pelinä

the best teams in the game. counter strike global offensiveCS:GO:ssa on kyse strategiasta, kohteiden hallinnasta ja tapoista. Pelaajat jaetaan kahteen viiden pelaajan joukkueeseen: terroristeihin ja terrorismin vastaiseen yksikköön. Kumpikin joukkue saa tehtävän suoritettavaksi kullakin kierroksella voittaakseen. 

Turnaukset pelataan “Competitive”-pelimoodissa ja turnauksessa voi kestää jopa 90 minuuttia. Kunkin kierroksen lopussa pelaajat palkitaan valuutalla, jonka määrä riippuu pelaajan (ja koko joukkueen) suorituksesta. Tätä valuuttaa voidaan käyttää aseisiin ja muihin varusteisiin seuraavilla kierroksilla.

CS:GO-pelimoodit

Ennen kuin lähdet lyömään vetoa CS:GO-otteluista, kannattaa ottaa haltuun pelin eri moodit, joissa on kussakin eri rakenne ja tahti.

  • Deathmatch — Team Deathmatch on lukuisten FPS-pelien, kuten CoD, kulmakivi ja löytyy siten myös CS:GO:sta. Moodissa tavoitellaan tiettyä määrää tappoja. Ottelun voittaa joukkue, joka saavuttaa vaadittujen tappojen määrän ensin. 
  • Demolition — Demolition on kilpailullisen pelaamisen päämoodi. Terroristien tehtävänä on asentaa pommi jonnekin määritellyillä alueilla ja anti-terroristien on tehtävä kaikkensa purkaakseen pommin. 
  • Hostage Rescue — Demolition-moodin lisäksi panttivangin pelastamista voi pelata sekä kilpailullisesti että ei-kilpailullisesti. Tässä pelimoodissa terroristeilla on kaksi panttivankia, joita heidän täytyy suojella. Toisen joukkueen on yritettävä löytää panttivangit, pelastettava ne ja palattava alkualueelle turvallisesti. Anti-terroristien tarvitsee pelastaa panttivangeista vain toinen voittaakseen kierroksen, mutta terroristit voittavat, jos pelastus ei onnistu tarpeeksi nopeasti. Kierroksen voittaa myös eliminoimalla kaikki vastajoukkueen pelaajat.

Kilpailullinen CS:GO

CS:GO-turnaukset ovat äärimmäisen kilpailullisia ja niihin osallistuvat vain parhaista parhaat. Sponsorit ja joukkueet etsivät CS:GO-ammattilaisia CS:GO:n sijoituksia seuraten. Pelaajat kipuavat CS:GO:n sijoitusjärjestelmässä vuosien harjoittelulla. 

Pelissä on 18 saavutettavaa sijoituskategoriaa, joista himoituin on Global Elite, johon yltää vain paras 1 % maailman kaikista CS:GO-pelaajista. Useimmat CS:GO-joukkueet ovat koostuvat Global Elite -pelaajista, mutta se ei vielä riitä ammattiuraan. Tämän tavoitellun nimikkeen saavuttaminen on vasta ensimmäinen askel. Pelaajien on todistettava arvonsa vuosien raskaalla työllä osoittaen tarkkuutta, pelin tuntemusta ja järkkymätöntä menestyksen halua. 

CS:GO-tapahtumat 

Maailmassa on muutama CS:GO-turnaus, liiga ja tapahtuma, joita kannattaa seurata. Vaikka tapahtumia on kaiken kaikkiaan suuria ja pieniä tapahtumia on lukuisia erilaisia, kaikkia yhdistää kolme asiaa: maailman parhaat CS:GO-joukkueet, miljoonan dollarin palkintopotit ja kaikista innokkaimmat e-urheilun ystävät. 

Kun olet valmis sukeltamaan CS:GO-vedonlyönnin maailmaan, tutustu näihin tapahtumiin:

  • BLAST Premier
  • IEM (Intel Extreme Masters)
  • ESL One Pro League
  • CS:GO Major Championship
  • DreamHack Masters
  • PGL Major

CS:GO-vedonlyönti

Kaikista globaaleista vaikeuksista huolimatta, CS:GO:n kilpailullinen maailma porskuttaa eteenpäin! Miljoonat fanit kokoontuvat edelleen katsomaan, kun heidän suosikkipelaajansa esittelevät epäinhimillisiä taitojaan ja hurjaa sihtiään. 

Päästäksesi alkuun CS:GO-vedonlyönnissä, voit selata useita CS:GO-markkinoita mahtavilla kertoimilla LV BET -kasinolla. Counter-Strike-vedonlyönti on suhteellisen suoraviivaista! Voit lyödä vetoa ottelun voittajasta, kartan voittajasta, kartan handicapeista ja kokonaiskierroksista. 

Muista palata oppimaan lisää! Käsittelemme täällä CS:GO:n isoja turnauksia, tulevia suuria otteluita ja kaikkea muuta, mitä sinun tarvitsee tietää e-urheilun kilpailullisimmasta lajista.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *