JALKAPALLO

Jalkapallo on suosituin yksittäinen laji koko maailmassa. Miljoonat jalkapallon ystävät ympäri maailmaa katsovat suosikkijoukkueitansa kentällä kilpailemassa muita vastaan, viikko viikon jälkeen. Suuret kansallisten seurojen kilpailut, kuten Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliga, Espanjan La Liga ja Italian Serie A, ovat täynnä toinen toistaan parempia pelaajia. Parhaiten näissä sarjoissa pärjäävillä joukkueilla on mahdollisuus päästä mukaan kansainvälisiin seuraturnauksiin, kuten Mestarien Liiga ja Eurooppa-Liiga.

Rekisteröidy

JALKAPALLON VEDONLYÖNTI

Jalkapallon vedonlyönti on yksi suurimmista urheiluveikkauksen markkinoista millä tahansa vedonlyöntisivustolla. LV BET Vedonlyönti tarjoaa pelaajille uskomattoman laajan valikoiman erilaisia jalkapallon vedonlyönnin vaihtoehtoja. Pelaajilla on mahdollisuus nauttia tuhansista kohteista yli sadasta eri maasta – ja usein saatavilla on kohteita eri tasoisista liigoistakin. Aivan yhtä vaikuttava, on myös yksittäisten otteluiden vedonlyöntivalikoima, sillä LV BETin pelaajat voivat tutkia tiettyjen kertoimien erilaisia näkokulmia ja asettaa vetoja reaaliajassa ottelun edetessä ilmaantuvissa tapahtumissa.

KUINKA LYÖDÄ VETOA JALKAPALLOSTA

Jalkapallon vedonlyönti on suhteellisen yksinkertaista. Valitse tapahtuma, josta olet kiinnostunut, ja tutkaile saatavilla olevia vedonlyöntivaihtoehtoja. Kun olet löytänyt etsimäsi kohteen, valitse vain kertoimet lisätäksesi valinnan vedonlyöntikupongillesi ennen kuin annat panoksesi määrän ja vahvistat vedon. Suosittelemme kaikille sivustomme uusille pelaajille sitä, että he ottavat aikansa ja tutustuvat kohteisiin ennen vedon asettamista. Jotta voimme auttaa sinua pärjäämään vedonlyönnissä, olemme koonneet kätevän LV BET Vedonlyönnin blogin, josta pelaajame löytävät uusimmat tiedot jalkapallosta, analyysejä sekä syväluotaavia ennusteita tulevista otteluista.

Jalkapallovedonlyönti

Sukella vaikuttavien maalien, uskomattomien kertoimien, valtavien jalkapallotapahtumien ja joukkuehengen maailmaan! LV BET –urheiluvedonlyönti tarjoaa kaiken mitä tarvitset tullaksesi ammattimaiseksi uhkapeluriksi. Kannusta siis kanssamme kuuluisimpia pelaajia kauden merkittävimmissä tapahtumissa. Nouse vaihtopenkiltä ja lauo kohti voittoa. Ken tietää, saatat löytää pari urheiluvedonlyöntibonusta matkasi varrelta. Jalkapallotapahtumat täyttävät areenat sykähdyttävillä hetkillä ja pääset kokemaan ne kaikki urheiluvedonlyöntimme kautta!

Jalkapallon historia

Jalkapallossa kaksi 11 pelaajan joukkuetta yrittävät ohjailla palloa vastustajansa maaliin kehoillaan käsiään käyttämättä. Ainoastaan maalivahdit saavat käyttää käsiään. Jalkapallo on kenties maailman suosituin pallopeli. Sitä pelataan oikeilla kentillä, liikuntasaleissa, kaduilla, leikkikentillä, puistoissa ja rannoilla. 

Vaikka jalkapallon todellinen historia yltää keskiajoille saakka, moderni jalkapallo syntyi 1800-luvun Britanniassa. Jalkapallon laajemman suosion esteenä oli teollistuminen, kaupungistuminen ja lailliset haasteet, mutta sitä pelattiin silti joissakin julkisissa kouluissa talvilajina. Tällaisia kouluja olivat mm. Winchester, Charterhouse ja Eton. Jokaisella koululla oli omat sääntönsä, joten yliopistoihin siirtyvät koululaiset eivät voineet jatkaa pelaamista, ellei seurana olleet vanhat koulukaverit. 

Vuona 1843 Cambridgen yliopisto yritti standardoida jalkapallon säännöt. Vuoteen 1863 mennessä lukuisat kerhot Lontoosta ja sitä ympäröivistä maakunnista olivat tavanneet kirjatakseen mustana valkoiselle jalkapallon viralliset säännöt. Aikaisemmin jotkin koulut sallivat jalkapallon koskemisen käsin, jotkin eivät. Nyt kirjoitetut säännöt kielsivät käsien käytön kokonaan. Tästä syntyi myös rugby. 

Jalkapallon suosion kasvaessa 1900-luvun alkupuolella, laji oli levinnyt jo ympäri Euroopan. Koska kansainvälistä jalkapallojärjestöä ei vielä ollut, Tanskan, Espanjan, Ranskan, Belgian, Sveitsin, Ruotsin ja Alankomaiden järjestöjen edustajat perustivat yhdessä Fédération Internationale de Football Associationin (FIFA) vuonna 1904.

Jalkapallon todellinen huippusuosio alkoi, kun se otettiin ensimmäistä kertaa olympialajiksi Lontoon olympialaisiin vuonna 1908 ja kun ensimmäiset MM-kisat järjestettiin. Jalkapallon maailmanmestaruuskisoista tuli nopeasti jalkapallon seuratuin turnaus, mutta se ei estänyt FIFA:a järjestämästä lisää turnauksia. 

Nykyään jalkapallofanit voivat nauttia lajista omalta kotisohvaltaan ja niin halutessaan, lisätä jännitystä osallistumalla jalkapallovedonlyöntiin verkossa. 

Jalkapallotapahtumat vedonlyöntiä varten

Missä jalkapallotapahtumissa pelaaja voi lyödä vetoa? Mestaripeluriksi pääsy edellyttää, että pysyt ajan tasalla käynnissä olevista tapahtumista. Koska maailmalla on jatkuvasti käynnissä paikallisia, mantereellisia ja kansainvälisiä kilpailuja, löydät takuulla käynnissä olevan jalkapallo-ottelun aina jostain! Katsotaanpa:

FIFA:n MM-kisat

Meidän tietenkin täytyy aloittaa maailmanmestaruuskisoista. Tähän kansainväliseen turnaukseen osallistuvat Fédération Internationale de Football Association -järjestön (FIFA) jäsenet. Turnaus on järjestetty joka 4. vuosi 1930-luvulta alkaen. Vuosina 1942 ja 1946 se tosin peruutettiin toisen maailmansodan takia. Nykyisessä formaatissaan joukkueet pelaavat edellisen kolmen vuoden aikana karsintavaiheen, josta selviytyvät etenevät kilpailuun. Tässä turnauksen vaiheessa 32 joukkuetta kilpailevat mestaruudesta. 

Jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut

Euroopan-mestaruuskilpailut (englanniksi myös “Euro”) on ammattitason jalkapalloturnaus, jonka järjestää Euroopan jalkapalloliitto UEFA. Jalkapalloliiton jäsenmaiden kansalliset miesjoukkueet kilpailevat turnauksessa neljän vuoden välein. Turnaus järjestettiin ensimmäisen kerran 1960. Euro 2020 -turnaus siirrettiin kuitenkin vuoteen 2021 COVID-19-pandemian takia. Euroopan-mestaruuskilpailut pidetään MM-kisojen väliin jäävinä parillisina vuosina, jotteivät ne olisi päällekkäin. Tällä hetkellä Saksa ja Espanja jakavat kolmen mestaruuden tilaston kärjen, Italia ja Ranska tulevat perässä kahdella mestaruudella. Alankomaat, Tanska, Kreikka ja muutama muu maa edustaa tilastoissa myös yhdellä voitolla. 

Copa América

Copa América on Etelä-Amerikan suosituin miesten jalkapalloturnaus. Se on yksi maailman vanhimmista kansainvälisistä jalkapallon mestaruusturnauksista. Vaikka turnauksessa pyritäänkin selvittämään Etelä-Amerikan hallitseva mestari, pohjois-amerikkalaisia ja aasialaisia joukkueita on kutsuttu osallistumaan vuodesta 1990 alkaen. 

Turnaus tunnettiin alun perin nimellä Campeonato Sudamericano de Selecciones. Nimi vaihdettiin toiseen 1967. Nimen Copa América se sai vasta 30. järjestämiskerrallaan vuonna 1975. Nimen vaihdon kera vaihtui myös formaatti. Aikaisempi pistejärjestelmä vaihdettiin FIFA:n MM-kisojen kaltaiseen lohko- ja pudotuspelirakenteeseen.

Premier League

The Premier League is the top tier of English football, contested by 20 clubs, it sits above the English Football League (EFL). The season runs from August to May, with each team playing 38 fixtures, half at home and half away. The Premier League has become an extremely popular tournament and is one of the most-watched sports leagues in the world. It is broadcast to billions of people, and the 2018-2019 season had an average match attendance of 38,000 people. Since its inception, Manchester United have been the dominant force, having won the championship 13 times. 

Englannin Valioliiga

Englannin Valioliiga edustaa englantilaisen jalkapallon huippua. Siihen osallistuu 20 eri seuraa ja se on suositumpi kuin Englannin liiga (English Football League, EFL). Liigan kaudet pelataan elokuusta toukokuuhun. Kukin joukkue pelaa 38 ottelua, puolet kotona ja puolet vieraana. Englannin Valioliigasta on tullut äärimmäisen suosittu turnaus ja se on yksi maailman seuratuimmista urheilutapahtumista. Se lähetetään miljardeille katsojille. Vuoden 2018 – 2019 kauden yksittäisen ottelun keskimääräinen katsomoluku oli 38 000. Turnauksen synnyinajoista lähtien sijoituksia on dominoinut Manchester United. Se on voittanut turnauksen 13 kertaa

UEFA Mestarien liiga 

Mestarien liiga on Euroopan jalkapalloliiton (UEFA) järjestämä turnaus jalkapalloseuroille. Se järjestetään joka vuosi ja siihen osallistuvat eurooppalaiset huippuseurat. Joukkueet etenevät round-robin-lohkovaiheesta kaksijalkaisiin pudotuspeleihin ja yksijalkaiseen finaaliin. Tämä on yksi maailman nimekkäimmistä turnauksista ja Euroopan nimekkäin jalkapalloturnaus. Mestarien liiga tunnettiin vuonna 1955 vielä nimellä “European Cup” ja suoralla pudotuspeliformaatilla. Kaikki tämä muuttui 1991 lohkovaiheen tultua kuvioihin. 

Jalkapallovedonlyöntikohteet

Seuraava etappi matkallasi jalkapallovedonlyöntiasiantuntijaksi on ymmärtää erilaisia vedonlyöntimahdollisuuksia ja -kohteita. Kaikki urheiluvedonlyöntiä tarjoavat tahot eivät tarjoa samoja kohteita, mutta ne ovat usein samanlaisia kuin koripallossa, lentopallossa tai rugbyssa. Törmännet siis luultavasti tuttuihin vetotyyppeihin. Kuljetamme sinut tässä oppaassa kuitenkin muutaman yleisen vetotyypin lävitse, jotta pääset nopeasti alkuun. 

Ensiksi moneyline- ja futuurivedot. Ne ovat melko samanlaisia, mutta edustavat eri riskiprofiilia. Toisella vetotyypillä lyöt vetoa yhdestä ottelusta, toista käytät pelataksesi koko turnausta. Ne ovat helppoja ymmärtää, joten voit itse päättää kuinka suurta riskiä janoat. Saatat myös törmätä markkinoihin, jotka tarjoavat puoliaikatulosta kohteena. Tämä on moneyline-vetoakin helpompi vetotyyppi. Älä kuitenkaan anna näiden “yksinkertaisten” vetotyyppien kyllästyttää. Ne ovat helppoja pelata, mutta tarjoavat paljon viihdettä. 

Moneyline-vetojen lisäksi kokonaispistevedot ovat aloittelijoille erinomaisia ja laajalti tarjolla. Jos haluat lisätä hieman vauhtia lipukkeellesi, voit kokeilla kohteiden yhdistelemistä parlay-vedoilla. Kun etenet vedonlyöntimatkallasi, kerrytät hiljalleen enemmän markkinatietoutta, mikä auttaa sinua pelaamaan vetoja monimutkaisemmista kohteista, kuten ensimmäisestä maalintekijästä tai handicapeista. 

Jos päätät panostaa kunnolla, kannattaa tutkia turnausta, joukkueita ja jopa yksittäisiä pelaajia etukäteen, jotta voisit tehdä sivistyneempiä veikkauksia. Tämä ei takaa sinulle voittoa, mutta auttaa taatusti. 

Maailmalla on tarjoa kokonainen universumi jalkapallovetoja, mutta aina kannattaa muistaa pysyä omien rajojensa puitteissa. On helppoa eksyä kaiken urheiluvedonlyönnin tarjoaman hauskanpidon ja jännityksen keskelle, ja siksi onkin tärkeää kyetä hallitsemaan saldoaan hyvin. Älä myöskään epäröi käyttää vastuullisen pelaamisen työkalujamme lisäapunasi. 

Jalkapallovedonlyönti LV BET -kasinolla

LV BET –urheiluvedonlyönti tarjoaa pelaajilleen eeppisen urheiluvedonlyöntikokemuksen. Verrattomat kertoimet, laajat markkinat… ei ole mitään mitä emme tarjoaisi. Haluat varmasti nauttia Mestarien liigan ja Englannin Valioliigan kaltaisista jalkapallotapahtumista seurassamme. Kirsikkana herkullisen urheiluvedonlyöntikakkumme päällä saatat myös napata itsellesi jokusen bonuksen!  

Jalkapallo ei suinkaan ole edes ainoa lajimme. Laita pallo pyörimään urheiluvedonlyönnissämme ja nauti auringosta lentopallon parissa, vietä viileä seikkailu hiihtäen tai astu Summoner’s Riftille League of Legends -e-urheilun parissa! Mahdollisuutesi ovat rajattomat, miten ikinä pysyisit kärryillä? Älä huoli, me huolehdimme sinusta. Lataa urheiluvedonlyöntimme mobiilisovellus, josta löydät kaikki kuumimmat tapahtumat nätissä järjestyksessä ja valmiina juuri sinulle. Hyödynnä myös otteluita edeltävät vedot ja reaaliaikainen seuranta! Oletko valmis aloittamaan ilmiömäisen vedonlyöntiseikkailusi jalkapallon parissa?