Valioliigan viimeinen ottelukierros ennen FIFA World Cup 2022 turnausta

Valioliigan viimeinen ottelukierros ennen FIFA World Cup 2022 turnausta

Matchday 16 of the English Premier LeagueViimeinen englannin valioliigan ottelukierros käsittelee siis kierrosta 16, joka sijoittuu päiville 12–13 marraskuuta ennen maajoukkuetaukoa. Valioliigaseurat palaavat astialle sitten taas hiukan yli kuukauden jälkeen, suurin piirtein jouluaaton jälkeen. Kierroksella 16 pelataan yhteensä 10 ottelua, eli kaikki valioliigan joukkueet ottavat osaa ennen Qatarin World Cup turnausta.

Jos pidit lukemastasi artikkelista, löydät lisää vedonlyöntitekstejä LV BETin urheilublogista. Itse vedot saat kiinnitettyä helposti LV BETin vedonlyöntiportaalista.

  • Premier Leaguen ottelukierros 16 on viimeinen ennen FIFA World Cup 2022 turnausta
  • Parhaat vedonlyöntivinkit, kohteet ja kertoimet Premier League kierrokseen 16
  • Premier League, jalkapallon MM-kisat ja muut vedot helposti LV BETiltä

Minkälaisia otteluita on luvassa ennen Qatarin kisojen maajoukkuetaukoa?

Joukkueet ja pelaajat antavat varmasti kaikkensa juuri ennen Qatar 2022 -turnausta, joten tästä ottelukierroksesta pitäisi tulla melkoinen spektaakkeli.

Kirjoitushetkellä eletään Premier Leaguessa ottelukierrosta 8–9, ja koska ennen maajoukkuekisoja ottelukalenteri on erittäin kiireinen, mahtuu väliin vielä monta Premier League Fixturesia. Tämä vaikeuttaa toki vedonlyöntianalyysejä siinä mielessä, ettemme osaa kertoa vielä joukkueiden viretilastoista.

Kierrokselle 16 mahtuu kuitenkin ottelupareja, jotka tuskin tuottavat hirveästi yllätyksiä ainakaan näillä näkymin.

Ottelukierros pärähtää käyntiin 12. marraskuuta Manchester Cityn isännöidessä Brentfordin kotonaan. Manchester City harvemmin häviää otteluitaan kaudessa, etenkään kotonaan. Brentfordin puolustus laitetaan koetukseen, kun Erling Haaland vain tykittelee maaleja aivan sairasta tahtia sekä valioliigassa että myös UEFA mestarien liigassa. Brentford sen sijaan on heikentynyt hivenen viime vuodesta, pääasiallisesti siitä lähtien kun joukkue menetti Cristian Eriksenin Manchester Unitediin. Kirjoitushetkellä Brentford löytää itsensä Premier League Tablen keskiosilta, kun taas Manchester City jahtaa ykköspaikkaa tuttuun tapaansa.

Pari tuntia tuon ottelun jälkeen Anfieldissä nähdään Liverpool vs Southampton, jossa niin ikään ehdottoman suuri ennakkosuosikki on tietysti Liverpool, joka pystyy tekemään hyvänä päivänään esimerkiksi yhdeksän maalia (kuten Bournemouthia vastaan) vastustajan verkkoon.

Bournemouth taas kohtaa Evertonin kotonaan, jossa todennäköisesti kaksi melkoisen tasaväkistä joukkuetta kohtaavat keskenään.

West Ham kohtaa kauden huonointen aloittaneen Leicester Cityn. Tätä menoa on hyvin todennäköistä, että Leicester on hommannut jo uuden valmentajan kyytiin, joten Leicester voi näyttää hyvin erilaiselta marraskuuhun mennessä.

Tottenham isännöi kotonaan Leeds Unitedin, jossa odotetaan paljon maaleja. Leeds tykkää pelata hyvin aggressiivista ja positiivista jalkapalloa, joka on hyvin riskialtis taktiikka Tottenhamin kaltaista vastahyökkäysjoukkuetta vastaan.

Nottingham Forest kohtaa kotonaan Crystal Palacen, joka tulee olemaan isännille vaikea ottelu eittämättä.

Newcastle isännöi puolestaan Chelsean viileässä marraskuisessa pohjoisenglannissa. Chelsea on edelleen melkoinen kysymysmerkki uuden valmentajansa Graham Potterin alaisuudessa, joten tästä ottelusta on vielä vaikea sanoa tässä vaiheessa.

Wolves yrittää haastaa kotonaan Arsenalin, mutta pohjois-Lontoon vierasjoukkue on näyttänyt kenties Manchester Cityn kanssa toistaiseksi liigan parhaalta joukkueelta.

Brighton ja Aston Villa on myös melkoinen kysymysmerkki, sillä Brightonin menestysresepti oli varmasti jossain määrin riippuvainen nykyisen Chelsea valmentajan johtajuudesta.

Kierroksen viimeinen ottelu aloitetaan 18:30 suomenaikaa Fulhamissa, jossa huomattavasti Erik Ten Hagin alaisuudessa parantanut Manchester United haastaa englannin 2 liigan nousijajoukkuetta.

Matchday 16 of the Premier League

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Premier League ottelukierroksen 16 matseihin

Premier League standings ja sarjataulukko tulee varmasti näyttämään hyvin erilaiselta tähän ottelukierrokseen mennessä, joten voimme vain päätellä vinkit tämänhetkisen tiedon perusteella.

Helpot pois alta, eli Premier League top scorers -joukkue Manchester City tulee varmasti voittamaan Brentfordin, mutta kuinka monella maalilla, on toinen kysymys. Tällä hetkellä 4–0 kaltainen veto näyttäisi todennäköiseltä. Ilman palloa on vaikea tehdä maaleja, ja Brentford tulee kokemaan tämän.

Liverpool varmasti myös voittaa Southamptonin, vaikka kuinka ailahteleva joukkueen alkukausi onkin ollut. Uskoisimme, että Kloppin joukkue on saanut uutta intoa tekemiseen marraskuuhun mennessä.

Bournemouth ja Everton näyttäisi tasapeliltä, ja todennäköisesti ottelussa ei nähdä montaa maalia. Kenties alle 2.5 veto maalien kohdalla voisi olla hyvä haku.

West Ham vs Leicester City otteluun emme tässä vaiheessa uskalla sanoa mitään, koska Leicesterillä on edessään mielenkiintoiset otteluviikot seuraavana.

Tottenham vs Leeds Unitediin puolestaan laittaisimme ehdottomasti yli 2.5 vedon. Leeds pelaa korkeaa puolustuslinjaa prässäten kovaa, kun taas Tottenham osaa tehdä näitä joukkueita vastaan maaleja.

Wolves vs Arsenal on mielenkiintoinen, sillä Wolves tykkää Arsenalin tapaan pitää palloa hallussaan. Valitettavasti heille, Arsenal on vain parempi versio Wolvesista, joka osaa myös viimeistellä maalit vastustajan verkkoon. Lontoolaisille 0–2 voitto näyttäisi kutsuvalta.

Fulham vs Manchester United riippuu paljon siitä, että jatkuuko ManU:n nousujohteinen vire vielä marraskuuhun saakka. Näillä näkymin joukkue näyttäisi pelaavan parempaa jalkapalloa kuin moni osasi kauden alussa olettaa. Fulham puolestaan on pelannut nousijajoukkueen hurmoksella kohtuullisen kovan alkukauden, mutta panokset alkavat hyytymään kauden jatkuessa pidempään, eikä todellista syvyyttä joukkueesta löydy juuri lainkaan.

Muut englannin liiga tulokset kierroksella 16 jätämme vielä varjoon – ainakin toistaiseksi.

Vedot kaikkiin English Premier League otteluihin LV BETiltä

Kaikkiin englannin liigan otteluihin saat helposti vedot kiinnitettyä LV BETin urheilupuolelta. Maajoukkuetauolla taas Jalkapallon MM-kisat 2022 kun laitetaan käyntiin, tulee LV BETin vedonlyöntipuolella olemaan entistäkin enemmän kiirettä. Olemme nimittäin panostaneet tähän suuresti, ja kertoimet näyttävät sen mukaisilta.

Oli kyse sitten Premier League otteluista tai jalkapallon MM-2022 kohtaamisista, LV BET on jalkapallovedonlyönnin kotipaikka.

Luo vain ilmainen LV BET asiakastili, ja aloita vedonlyönti jo tänään!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *