E-URHEILUN VEDONLYÖNTI

Tutustu e-urheilun vedonlyöntikohteisiin LV BETin luona, josta löydät kilpailukykyiset kertoimet vuoden suurimpiin ja ehdottomasti jännittävimpiin e-urheilun turnauksiin. Siirry sivustomme veikkausosioon ja nauti lukuisista bonuksista, kertoimien buusteista ja lajin parhaista e-urheilutapahtumista.

Rekisteröidy

Mitä On E-Urheilu?

Elektronisella urheilulla tarkoitetaan vidopelejä, joita pelataan ammattitasolla massiivisissa turnauksissa ympäri maailmaa. Tämä ala vetää mukaan tuhansia live-katsojia, miljoonia katsojia verkossa sekä miljardeja vuosittaisina tuloina. Ammattitason e-urheilun pelaajille viedopelit eivät ole vain harrastus tai vapaa-ajan viete – kyseessä on heidän lajinsa ja heidän toimeentulonsa. Pelit kuten League of Legends (LoL), Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Defense of the Ancients 2 (DotA 2) ja Rainbow Six Siege (R6) ovat tämän hetken tunnetuimpien pelien nimiä, ja niissä parhaat joukkueet nappaat jättimäiset palkintopotit.

E-Urheilulajien suosio on luonnollisesti johtanut siihen, että vedonlyöntisivustot ympäri maailmaa ovat avanneet lukuisia veikkauskohteita tähänkin lajiin. LV BETillä voit lyödä vetoa e-urheilusta, ja kertoimet ovat yhtä kilpailukykyiset kuin pelitkin! Tarjoamme kattavat kohteet e-urheilupeleihin kuten LoL, CS:GO, DotA 2, Rainbow Six, Valorant, Overwatch, Warcraft III ja King of Glory. Suurimmat e-urheilun tapahtumat, kuten League of Legends Maailmanmestaruus tai CS:GO ESL Pro League, tarjoavat lajin houkuttelevimmat e-urheilun valinnat. Kiinnostuitko jo?

Kuinka Lyödä Vetoa E-Urheilusta

E-Urheilun vedonlyönti ei juurikaan eroa siitä, miten vetoa lyödään perinteisissä urheilulajeissa. Siirry osionn ‘E-Urheilu’ ja näet kaikki meneillään olevat tapahtumat, valitse haluamasi turnaukset ja katsele, mitkä kohteet ovat kyseisellä hetkellä avoimena. Tämän jälkeen voit yksinkertaisesti tehdä valintasi ja vahvistaa veikkauskuponkisi – mikäpä sen helpompaa! E-Urheilun kertoimet voidaan osoittaa desimaaliformaatissa tai murto-osina, riippuen sivustollamme valitsemistasi asetuksista.

Saatavilla olevat kohteet vaihtelevat eri pelien välillä ja ne voivat muuttua nopeastikin. Vedonlyöntisivustot tarjoavat yleensä kattavat kohteet suurimpiin e-urheilun turnauksiin ja tapahtumiin, kuten League of Legends Maailmanmestaruus tai CS:GO ESL Pro League. Veikkaajat voivat panostaa esimerkiksi Ottelun Voittajaan, Pelien Handicapiin, Oikeaan Tulokseen, Kartan Voittajaan sekä kymmeniin muihin kohteisiin. Pienemmät liigat ja kilpailut, kuten King of Glory Pro League, ovat nekin mukana vaikkakin kohteiden määrä on rajattu vain peruskohteisiin, kuten Ottelun Voittaja ja Pelin Handicap.

Veikkaa E-Urheilua LV BETin Kanssa

Etsitkö vielä parasta veikkaussivustoa e-urheilua varten? Tässä sinulle vastaus; LV BET on kattava pelisivusto, josta löydät Vedonlyöntiosion parhailla kertoimilla rakastamiisi e-urheilun tapahtumiin. Voit lyödä vetoa e-urheilusta, kuten LoL, CS:GO, DotA 2 tai R6, sekä vaikkapa Hearthstone, Overwatch, Call of Duty ja Starcraft II. 

Parhaat e-urheilun kertoimet ovat vasta alkusoittoa, sillä LV BET tarjoaa myös e-urheilun live-vedonlyöntiä. Seuraa suosikkijoukkueitasi tai näytä tukesi oman alueesi pelaajille kauden jännittävimmissä turnauksissa sitä mukaa kun pelit etenevät. Voit myös ladata rinnakkaissovelluksen mobiililaitteeseesi, josta löydät otteluiden liveseurannan sekä salamannopeat uutiset kaikista e-urheilun kohteista. Katso e-urheilua verkossa ja tee samalla valintasi!

E-Urheilun

Sukella aivan uusiin todellisuuksiin ja maailmoihin videopeleissä, kuten League of Legends, Call of Duty ja Counter-Strike. E-urheilun valtakausi on vasta aluillaan ja me haluamme auttaa sinut kyytiin! E-urheiluvedonlyönti LV BET on vertaansa vailla oleva kokemus. Jos siis etsit suuria saaliita, kannattaa suunnata LV BET. Oletko valmis tähtäämään voittoon? 

Mitä on e-urheilu?

E-urheilu on saavuttanut kasvu-urallaan jo useita virstanpylväitä ja sen tulevaisuus näyttää koko ajan kirkkaammalta. Suhteellisen vaatimattomasti alkanut peliala on nyt miljardien dollarien arvoista viihdettä ja e-urheilulle löytyy yleisöä kaikkialta maailmasta. 

Maailman ensimmäisessä virallisessa videopeliturnauksessa vuonna 1972 pelattiin klassikkona nykyään tunnettua Spacewar-peliä. Turnaus järjestettiin Stanfordin yliopistossa. Vaikka tähän tapahtumaan osallistui vain yliopiston oppilaita, 80-luvun Space Invaders Championship -turnauksiin osallistui jo yli 10 000 pelaajaa, tuoden lisää silmäpareja e-urheilun pariin. 

80-luvulla julkaistiin myös Nintendo Entertainment System, joka auttoi e-urheilun aivan uuteen vauhtiin uusilla grafiikoillaan, mekaniikoillaan ja saavutettavuudellaan. Kilpailullinen pelaaminen kasvoi paljon Nintendo World Championship -turnausten kanssa 90-luvulla. Samaan aikaan Internetin käyttö räjähti, mikä puolestaan mahdollisti mittelöiden järjestämisen pelaajien sijainnista huolimatta. 

Seuraavan jättimäisen harppauksen e-urheiluala otti vuosituhannen taitteen jälkeen, kun aivan ensimmäinen League of Legends World Championship järjestettiin vuonna 2011. Tarjolla oli valtava 100 000 $ palkintopotti. Potti oli selkeä merkki e-urheilun suosion kasvusta penkkiurheilijoiden parissa, mutta se oli vasta jäävuoren huippu. Samana vuonna pidetyssä DotA 2:n ensimmäisessä The International -turnauksessa jaettiin ennenkuulumaton 1 miljoonan dollarin potti. Tapahtuma kuvattiin ja lähetettiin verkon välityksellä kaikkialle maailmassa. Näin jokainen lähetystä seuraava pelaaja ja pelin fani saivat esimakua alan hurjasta kasvusta.

Tämän raketinomaisen suosion kasvun edessä kansainvälinen Olympiakomitea tunnisti e-urheilun kilpakategoriana vuonna 2017, avaten oven virallisille e-olympialajeille. E-urheilu on täynnä toimintaa, eikä sitä rajoita perinteiset luovuuden rajat tai ikiaikaiset säännöt. Pelinkehittäjät ja niiden julkaisijat huhkivat täyttä päivää synnyttääkseen seuraavan megahitin. Jälleen uusi suosion kasvupiikki on aivan kulman takana.

Jos aihe on sinulle kuitenkin uusi, eikä “Howling Abyss” soita kelloja, avustamme sinut mielelläsi vauhtiin. Käymme nyt läpi suosituimpia e-urheilupelejä ja niiden vedonlyöntivinkkejä. 

E-urheilun pelit 

League of Legends (LoL) 

League of Legends on Riot Gamesin kehittämä ja julkaisema taisteluareenamoninpeli. Sen innoittajana on Warcraft III:n alkuperäinen Defense of the Ancients -muunnelma. Vaikka se sisältää useita eri pelimoodeja, pääasiassa siitä tunnetaan Summoner’s Rift -kenttä, jossa kaksi viiden pelaajan joukkuetta taistelevat puolustaakseen alueitaan. 

Kukin pelaajista pelaa valitsemaansa hahmoa, joilla on kullakin ainutlaatuiset kyvyt. Vaikka League of Legendsin hahmokirjo on laaja, jokaisella on oma määritelty roolinsa Riftillä ja siksi hahmon valinta riippuu usein siitä, haluaako pelaaja hyökätä, puolustaa vai tukea muita joukkueessaan. 

Tavoitteena on saada vastustajan puolisko kentästä haltuun. Tämä onnistuu päihittämällä vastustajien hahmoja, tuhoamalla heidän rakennuksiaan ja ansaitsemalla kultaa ja etuja metsästämällä viidakossa. Vastustajan Nexuksen (tukikohdan keskellä oleva rakennelma) ensin tuhoava joukkue voittaa. League of Legends tarjoaa vauhdikasta viihdettä katsojalle, mutta on silti erittäin taktinen. On erittäin mielenkiintoista seurata, kuinka kukin pelaajien hahmoista pärjää Riftin taistelutantereella. 

Defense of the Ancients 2 (DotA 2)

DotA 2 on League of Legendsin tapaan taisteluareenamoninpeli, jossa kaksi joukkuetta (Radiant ja Dire) yrittää valloittaa vastustajansa alueen. Valve kehitti ja julkaisi DotA 2:n jatko-osana Warcraft III:n Defense of the Ancients -muunnelmaan. 

Puolusta puoltasi kentästä ja päihitä vastustajasi yhtenä pelin voimakkaista “sankareista”. Jokaisella hahmolla on ainutlaatuiset mekaniikat ja pelityyli. Hahmojen toiminnan ymmärtäminen auttaa pitkälle kentän hallinnassa. Työnny vihollisen linjojen lävitse päihittämällä muita “sankareita”, keräämällä resursseja tai valloittamalla kohteita. Ottelun voittaa vastustajan Ancientin (suuri rakennelma vastustajan tukikohdassa) kaatava joukkue. 

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

Counter-Strike on Valven ja Hidden Path Entertainmentin kehittämä ensimmäisen persoonan ammuntapeli. Kaksi joukkuetta kamppailevat erilaisissa tavoitepohjaisissa pelimoodeissa. Pelin voittaa suorittamalla tavoitteen ja eliminoimalla vastustajia. Peliin kuuluu kahdeksan virallista pelimoodia, kuten Casual ja Competitive, kaikki erilaisia. 

Kierroksen lopussa pelaajille jaetaan pelin omaa valuuttaa joukkueen ja pelaajan suoriutumisen perusteella. Tällä valuutalla voidaan ostaa pelin kaupasta varusteita, aseita ja muita mahdollisesti tarpeeseen tulevia tavaroita. 

Call of Duty (CoD)

Call of Duty on toinen massiivinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli. Sen julkaisija on Activision. Pelisarja keskittyi alun perin toisen maailmansodan aikaisiin tapahtumiin, mutta kasvoi ennen pitkää futuristisemmaksi kahden eri brändin alla: Call of Duty: Modern Warfare ja Call of Duty: Black Ops Cold War. Pelaa ja nauti tavoitepelimoodeista, kuten 1v150 battle royalesta, zombimaailmanlopusta, Nuketownista ja monista muista. Kilpailullisessa moodissaan kaksi joukkuetta kilpailevat kohdealueen hallinnasta. 

Rainbow Six

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege (R6) on myös taktinen ensimmäisen pelaajan ammuntapeli. Sen on kehittänyt Ubisoft Montreal ja julkaissut Ubisoft. R6:ssa toiminta ja taktiikat keskittyvät tuhoutuviin ympäristöihin ja joukkueen yhteistyöhön. Kullakin joukkueen jäsenellä on erityinen rooli joko puolustavassa tai hyökkäävässä joukkueessa eri pelimoodeissa. Voit pelata esimerkiksi panttivangin pelastusta tai pomminpurkua. Pelistä löytyy myös yksinpelattavia lyhyitä skenaarioita. 

E-urheilutapahtumat

Nyt kun tunnistamme suosituimmat pelit e-urheiluvedonlyönnin saralla, kurkistetaan hetkeksi suurimpien e-urheilutapahtumien puoleen: 

League of Legends 

 • League of Legends World Championship — Riot Gamesin vuosittain järjestämä ammattilaisturnaus, jossa joukkueet kilpailevat Summoner’s Cup -pokaalista.
 • Mid-Season Invitational (MSI) — Toisiksi tärkein LoL-turnaus, heti maailmanmestaruuskisojen jälkeen. 
 • LEC/LCS Spring ja Summer Playoffs — Muodostavat osan League of Legends Championship Series -sarjaa. 

DotA 2

 • The International — DotA 2 -maailman suurin kilpailu ennätyksiä rikkovilla palkintopoteilla. Vuoden 2021 palkintopottina tarjoiltiin 40 000 000 dollaria. 
 • ESL One — Electronic Sports Leaguen järjestämä turnaus yhdistää DotA 2, Counter-Strike: Global Offensive ja Battlefield 4 -pelit yhteen uskomattomaan turnaukseen. 
 • EPICENTER — Muodostaa valtaosan Dota Pro Circuit -sarjasta, jossa joukkueet kilpailevat 1 000 000 $ potista ja 15 000 Pro Circuit -pisteestä.

CS:GO

 • Blast Premier — Vuonna 2020 käynnistetty ammattilaisturnaus. Voittava joukkue pääsee osallistumaan maailmanlaajuiseen finaaliin vuoden lopussa. 
 • ESL One — Counter-Strike: Global Offensive on yksi tämän Electronic Sports Leaguen järjestämän turnauksen peleistä Defense of the Ancients 2:n ja Battlefield 4:n rinnalla. 
 • PGL Major — PGL:n järjestämä. Pelaajat kilpailevat massiivisesta 2 miljoonan dollarin palkintopotista. 

CoD

 • CDL — Call of Duty League on CoD:n virallinen ammattilaisliiga, jossa pelataan Pohjois-Amerikkalaisten lajiliigojen tapaan. Kaikki joukkueet kilpailevat aikataulutetuissa otteluissa ja pyrkivät pudotuspeleihin. Kausi jaetaan kahtia: kevääseen ja kesään. Kausi huipentuu mestaruusviikonloppuun (Championship Weekend). 

R6

 • Six Invitational — 19 maailman parasta Rainbow Six -joukkuetta kilpailevat pelin kehittäjän ja julkaisijan, Ubisoftin, massiivisessa turnauksessa.

E-urheiluvedonlyöntikohteet

E-urheilussa vedonlyöntikohteet poikkeavat hieman perinteisten lajien, kuten tenniksen, koripallon tai MMA:n kohteista. Tarjolla olevat e-urheilukohteet ovat itse asiassa melko monipuolisia ja vaihtelevat paljon pelien välillä. Ehkä ainut yhteinen kohde on yleensä ottelun voittaja. 

Ensimmäisen persoonan ammuntapeleistä löytyy handicap-vetoja, tilastovetoja ja erän/ottelun voittajakohteita. Melko tavanomaista urheiluvedonlyöntiä ja siksi hyvä aloittelijoille. League of Legendsin ja Defense of the Ancients 2 -pelien kohdalla kohteet käyvät kiinnostaviksi. Usein tarjolla on hieman monimutkaisempia kohteita. Saatat löytää kertoimia juuri tälle tietylle pelille tyypillisistä asioista, kuten DoTA 2:n ensimmäisestä taposta tai LoL:n ensimmäisestä “Baron Nashorin” kaadosta. Vedon lyöminen näistä kohteista edellyttää pelin tuntemusta, joten tässä on tilaisuus laittaa pelituntemuksesi likoon. Pelatessa kannattaa myös tutkia hieman pelin ja ottelun avainpelaajia, jotta voisit tehdä veikkauksesi parhaalla mahdollisella tiedolla. 

E-urheilu LV BET -kasinolla

Jos etsit ässää hihaasi, LV BET -urheiluvedonlyönti voi olla onneksesi. Tarjoamme kohteita pelikauden suurimpiin tapahtumiin, markkinamme ovat laajoja ja pidämme sinut ajan tasolla kuumimmista uutisista e-urheilussa! LV BET -kasinon urheiluvedonlyöntiosio tarjoilee sinulle e-urheilusta siis kaiken tarvittavan, ja voit keskittyä nyrkkirysyyn Settin kanssa tai vihollistesi “omnislashaamiseen” Juggernautilla. 

Jos ohjaimesi hikoaa liikaa, voit piipahtaa myös perinteisemmän urheilun puolella ja etsiä kohteita jääkiekon, MMA:n, jalkapallon, tenniksen ja monien muiden lajien parista. Vaikka niissä ei olekaan kyse suorasta sodankäynnistä, riittää niissä siltä jännitettävää! 

Voit myös parantaa pelejäsi nappaamalla urheiluvedonlyöntibonuksia, joilla saat esimerkiksi kertoimistasi niin hyvät, ettei aivan heti tilanteen kiristyessä tarvitse jänistää! Muista kuitenkin, että tarjouksiimme voidaan soveltaa alueellisia rajoituksia ja erityisiä käyttöehtoja. Löydät kaikki tarjouksemme ja ehtomme “Kampanjat”-sivultamme. Oletko valmis astumaan taistelutantereelle?