Cazoo UK Championship 2022

Cazoo UK Championship 2022

2022 Cazoo UK Championship - World Snooker12. marraskuuta aloitetaan 2022 UK Championship Snooker turnaus, jossa voittaja hakee 250,000 punnan voittosaalista. Kyseessä on 22/23 snookerkauden viides ranking-turnaus, ja ensimmäinen niin sanotusta Triple Crown Series -formaatista. Kiinan Zhao Xintong on puolustava mestari, eli kyseessä on lokaatiosta riippumatta maailmanlaajuinen turnaus. Turnaus käydään Yorkissa, Pohjois-Englannissa.

Jos pidit lukemastasi artikkelista, löydät lisää urheiluartikkeleita täältä urheilublogistamme. Itse snooker-vedot saat kiinnitettyä helpoiten suoraan vedonlyöntisivustoltamme!

  • Cazoo UK Championship 2022: Lähtökohdat, puolustava mestari ja karsintaturnaus
  • Kaikki parhaat vedonlyöntivinkit ja kertoimet UK Championship 2022 turnaukseen
  • LV BET tarjoaa suuren skaalan kohteita kaikkiin tärkeisiin Snooker-turnauksiin

Snooker UK Championship 2022: 16 maailman parasta ja 16 karsiutujaa paikalla

Tämä brittiensaarilla käytävä turnaus käyttää samaa formaattia kuin esimerkiksi World Snooker Championship, eli puolustavan mestarin lisäksi 15 parasta snookerkauden pelaajaa saavat automaattisen kutsun, siinä missä taas 16 muuta pelaajaa karsiutuvat turnaukseen. Itse karsintaturnauksessa on mukana yhteensä 112 ammattilaispelaajaa, sekä 16 kutsuttua amatööriä, eli kaikin puolin luvassa on korkealuokkainen snooker-turnaus.

UK Championship on suuri turnaus, joka on pelattu ensimmäistä kertaa jo vuonna 1977. Formaatti on vasta hiljattain vaihdettu matkimaan Snooker MM-kisoja, joten aikaisemmat tulokset ovat huomattavasti erilaisia nykypäivän tuloksiin. Tämä formaatti varmistaa, että itse turnaukseen saadaan tähtipelaajia satavarmasti.

Karsiutujia ei tähän turnaukseen ole vielä saatu lyötyä lukkoon, eikä virallinen pelaajalista ole vielä selvillä täysin. Karsinnat käydään 5–10. marraskuuta Sheffieldissä. Snooker UK Championship 2021 meni kiinalaiselle Zhao Xintongille, joten hän osallistuu varmasti. Kyseessä on myös yksi turnauksen ennakkosuosikkeja, sillä hän löytää itsensä snooker rankingin sijalta 7. Vuonna 2021 hän pelasi finaalissa belgialaista Luca Breceliä vastaan, ja finaali jätti paljon toivomisen varaan, sillä kiinalainen oli selkeästi parempi tuloksella 5–10.

Xintong varmisti viime vuoden UK Championship voitollaan paikan 2022 Snooker Masters turnaukseen, ja nousi rankingsijoitukselta 26 aina yhdeksänneksi. Tämä kertoo paljon, kuinka tärkeä UK Championshipinkin voitto voi olla usealle pelaajalle.

Snooker turnaukset 2021 hänen osaltaan olivatkin hyvällä mallilla, voittihan hän myös German Masters -turnauksen, ja ylsi Tour Championshipissa neljännesfinaaleihin.

Snooker MM 2022 -kisat menivät tuttuun tapaan Ronnie O’Sullivanille, pelaaja, joka varmasti tullaan näkemään myös UK Championship turnauksessa tänä vuonna. Hän voitti finaalissa Judd Trumpin suhteellisen helposti.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Cazoo UK Championship 2022 -turnaukseen Snookerissa

Ottaen huomioon, että viime vuoden voittaja, Zhao Xintong ei ollut nimi oikeastaan kenenkään suosikeissa vuonna 2021, voidaan myös 2022 odottaa yllätystekijöitä. Tämä fakta tekee vedonlyönnistä vaikeampaa, etenkin turnausvoittajaa hakiessa. Tietysti laatupelaajat kuten Judd Trump, Neil Robertson, Ronnie O’Sullivan, Mark Selby ja John Higgins saavat mitä todennäköisimmin kutsut automaattisesti kilpailuun, ja näitä pelaajia on aina hyvä suosia snookerissa.

Snooker tulokset ovat siinä mielessä vaikeampia vedonlyöjille, että tulokset ailahtelevat huipputasolla huomattavasti enemmän verrattaessa fyysisempään lajiin kuten vaikkapa tennikseen. Hyvänä päivänä voi top 30 pelaaja olla aivan yhtä kova kuin top 5 pelaaja, ja tätä harvemmin tapahtuu muissa lajeissa, etenkään joukkuelajeissa.

Huippupelaajien vireet ovat aina mielenkiintoinen seikka suuturnauksiin lähtiessä. Ronnie O’Sullivan on jälleen rankinglistan ykkössijalla, joka tuskin on yllätys monelle. Toiselta sijalta löytyy tuttuun tapaan Judd Trump. Molemmat kaverit ovat World Snooker -kartalla sen verran kovia suorittajia, että mitään suurkertoimia ei kuitenkaan heidän voittoihinsa saada.

Kaksi mustaa hevosta kuitenkin löytyy kymmenen parhaankin joukosta. Englantilainen Kyren Wilson voitti muun muassa hiljattain finaalissa Barry Hawkinsin lukemin 9–3, joka oli erittäin vakuuttava juoksu 30-vuotiaalta. Wilsonin tie finaaliin oli kuitenkin melkoisen helppo verrattuna finaalipariinsa. Itse Barry Hawkins voitti finaalijuoksussaan muun muassa Judd Trumpin lukemin 5–3, sekä Mark J Williamsin lukemin 6–2, eli myöskään häntä ei voida poissulkea UK Championshipin voitosta, ja kenties Hawkins on jopa vahvempi ennakkosuosikki, sillä hän konkari pystyy todistetusti voittamaan maailman kovimpia pelaajia.

Australialainen Neil Robertson on pitänyt toistaiseksi taukoa kovan luokan ammattilais-snookerista, ja on edelleen tänä kautena kysymysmerkki. Lokakuun 6. päivä hän kuitenkin pelaa Hong Kong Masters -turnauksessa Zhao Xintongia vastaan, ja tämä ottelu tulee kertomaan paljon australialaisen vireestä. Hong Kong Mastersissa nähdään muitakin hyviä otteluita, jotka tulevat kertomaan meille vireistä UK Championshippiin, kuten Judd Trumpin ja John Higginsin ottelu 7. lokakuuta.

Vanhat ketut Mark Selby ja Mark J Williams eivät ole toistaiseksi näyttäneet mitään kovaa virettä ansaitakseen mitään riskivetoa UK Championship Snooker -turnaukseen.

Vedot kaikkiin Snooker-turnauksiin LV BETiltä

Snooker säännöt ovat siinä mielessä aina mielenkiintoiset, että riippuen formaatista, pidemmät ottelut tuppaavat menemään usein ennakkosuosikeille, kun taas lyhyemmissä otteluissa nähdään useammin yllätyksiä. Snooker tulokset ovat erittäin vaikeita ennakoida otteluvoittajaa tarkemmin, eli erä- tai settikohtaiset vedot vaativat jo enemmän tietotaitoa lajiin. Sama pätee luonnollisesti myös tasoitusvetoihin.

Turnausvoittajaveto ja normaali otteluveto ovat siis suosittuja vedonlyöntimuotoja.

Tutustu kuitenkin ihmeessä LV BETin tarjontaan Snooker-vedonlyönnissä, ja löydät varmasti itsellesi mielenkiintoiset vetokohteet hyvillä kertoimilla – riippumatta tietotasostasi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *