TENNIS

Tennis on urheilulaji, jolla on miljoonia katsojia ympäri maailmaa. Vaikka sen säännöt eivät juuri olekaan muuttuneet yli 100 vuoteen, maailmanlaajuinen kiinnostus jatkaa kasvuaan. Neljä suurinta tennistapahtumaa, jotka tunnetaan myös Grand Slam -turnauksina, järjestetään vuosittain eri aikaan. Uskomattoman taitavat tennispelaajat keräävät arvostusta näissä turnauksissa, samalla kun koko maailma seuraa heidän liikkeitään silmä kovana, ja pelaajat saavat nimensä historiankirjoihin saadessaan voittajan tittelin.

Rekisteröidy

TENNIKSEN VEDONLYÖNTI

Lajin fanit pysyvät kiireisinä läpi vuoden seuratessaan lukuisia ATP-kilpailuja ja Grand Slam -turnauksia, ja niinpä tennis on suosittu laji myös vedonlyönnin järjestäjien keskuudessa. LV BETin Vedonlyönti tarjoaa laajan valikoiman tenniksen veikkauskohteita, joista valita. LV BETillä pelaajillamme on mahdollisuus tukea suosikkiammattilaisiaan läpi useiden suurien turnausten sekä hieman pienempienkin tapahtumien. Tarjoamme pelureille myös mahdollisuuden veikata ainutlaatuisissa kohteissa myös livenä pelin aikana. 

KUINKA LYÖDÄ VETOA TENNIKSESTÄ

Tenniksen vedonlyönti on suhteellisen yksiselkoista. Valitse vain haluamasi tapahtuma ja tutkaile läpi kaikki saatavilla olevat vedonlyöntivaihtoehdot. Kun olet löytänyt mielenkiintoiset kohteet, voit yksinkertaisesti valita kertoimet lisätäksesi valinnan kupongillesi, minkä jälkeen voit valita panoksen ja vahvistaa vedon.

Kehotamme kaikkia uusia pelaajia ottamaan hieman aikaa kohteiden tutkimiseen ennen vedon asettamista. Auttaaksemme sinua pääsemään vauhtiin vedonlyönnissä, sivustollamme on kattava LV BETin Vedonlyönnin blogi, josta pelaajat voivat nähdä uusimmat tennistiedot, analyysit ja syväluotaavat ennakkouutiset tulevista turnauksista ja peleistä.

It looks like we can't find what you're looking for. Perhaps searching will help.

Tennis