UEFA MESTARIEN LIIGA

UEFA Mestareiden Liigan katsotaan yleisesti olevan arvokkain seurojen kilpailu, mitä jalkapallosta löytyy. Eliittitason jalkapalloseurat ottavat mittaa toisistaan viikko toisensa jälkeen päästäkseen parrasvaloihin ja viedäkseen parhaan joukkueen tittelin. Otteluita nähdään koko vuoden ajan aina tiistaisin ja keskiviikkoisin, samaan tahtiin kuin Euroopan liigatkin. Mestarien Liigan pokaalilla on suuri rooli seuran meenestyksessä - joka sen itselleen voittaa, saa varmasti pelaajiensa sekä managereidensa nimet jalkapallon kuninkaallisten joukkoon. Tämä ei ole sellainen asia, jonka kaikki pystyvät uransa aikana saavuttamaan.

Rekisteröidy

MESTARIEN LIIGA - SUURIN SEUROJEN KILPAILU EUROOPASSA

Seuratasolla Mestarien Liigan pokaali on arvokkain mahdolline palkinto ja kilpailu onkin avoinna vain eliittitason eurooppalaisille joukkueille, jotka pääsevät mukaan turnaukseen karsintojen läpi. Mestarien Liigan turnaukseen eteneminen riippuu sekä yksilöllisistä liigatasoista sekä taulukkosijoituksesta kauden lopulla. Joissakin maissa, kuten Englannissa, kolme parasta joukkuetta akuden lopussa pääsevät automaattisesti mukaan pelaamaan Mestarien Liigaan – neljänneksi sijoittunut joukkue taas joutuu kilpailemaan muiden seurojen kanssa karsintakilpailuissa ja play-off -kierroksilla.

Kun kaikki 32 joukkuetta on valittu mukaan, Mestarien Liiga starttaa tyrmäyskierroksella, jossa on kaiken kaikkiaan kahdeksan ryhmää, neljä joukkuetta jokaisessa. Jokaisen ryhmän parhaat kaksi joukkuetta etenevät tässä tasossa, jossa heidän tulee edetä läpi 16 kierroksen, neljännesfinaalin sekä semifinaalin, jos he haluavat päästä mukaan Mestarien Liigan finaaliin.

Menestys tässä kilpailussa on merkittävä saavutus mille tahansa osallistuvalle joukkueelle. La Ligan oma Real Madrid on vienyt eniten voittoja, sillä pokaali on napattu peräti 13 kertaa. Italian AC Milan on kakkosena ja voittoja löytyy seitsemän, kun taas Bayern Munich ja Liverpool ovat molemmat saaneet Mestarien Liigan pokaalin käsiinsä kuusi kertaa.

MESTARIEN LIIGAN VEDONLYÖNTI

LV BET tarjoaa loistavan valikoiman Mestarien Liigan vedonlyöntikohteita. Pelaajamme voivat nauttia laajasta tarjonnasta erilaisia vetoja, kuten ottelun tulokset, maalien määrä, maalien tekijät, yli / alle, handicap-kohteet, ensimmäisen ja toisen puoliajan kohteet ja monia muita. 

Urheilublogimme avulla pysyt ajan tasalla liigan uusimmista käänteistä ja voit lukea syväluotaavia ennusteita tulevista Mestarien Liigan kertoimista. Kuulet myös ensimmäisenä kampanjoista ja bonuksista, joista voi olla sinullekin hyötyä.

Mestarien liigan