CSGO: IEM Dallas 2022

CSGO: IEM Dallas 2022

IEM Dallas 2022 - Intel Extreme Masters Season XVIIToukokuun ja kesäkuun taitteessa järjestettävä CS:GO-turnaus IEM Dallas 2022 on seuraava tärkeä tapahtuma käynnissä olevan Belgian PGL-turnauksen jälkeen. Antwerpin Major-turnaus onkin monelta osin tärkeä indikaattori IEM Dallasiin lähdettäessä. 16 kovan kaliiberin joukkuetta ottavat toisistaan mittaa taistellessaan palkintopotista, joka on arvoltaan yhteensä 250,000 dollaria.

Löydät lisää Counter-Strike vetovinkkejä, ajankohtaisia kertoimia, ja paljon muuta LV BET-urheilublogistamme!

 • IEM Dallas 2022: Tietoa turnauksen formaatista, joukkueista ja pääpotista
 • Vedonlyöntivinkit, analyysi ja kertoimet IEM Dallas 2022 -turnauksessa
 • Counter-Strike Global Offensive -vedot LV BETiltä ja paljon muuta

IEM Dallas 2022: Tietoa turnauksesta

IEM Dallas kuuluu IEM Grand Slam -järjestelmään, joka on käytännössä heti yksittäisten Major-turnausten jälkeen arvostetuin titteli ja pokaali Counter-Striken maailmassa. 250,000 dollaria jaetaan niin, että voittaja kerää itselleen $100,000 ja toinen $42,000. Loput jaellaan tasaisesti, eikä yksikään osallistuva joukkue lähde kotiin täysin tyhjin käsin.

IEM Dallas 2022 järjestetään 30. toukokuuta – 5. kesäkuuta 2022. Se osuu siis mielenkiintoisesti melkein heti Antwerpin PGL-majorin jälkeen. Koska monet huippujoukkueet osallistuvat kumpaankin turnaukseen, on Belgian Major-turnaus tärkeä indikaattori joukkueiden voimatasoista, ja tätä kautta saamme etua vedonlyöntiin.

16 joukkuetta on jaettu kahteen 8 joukkueen lohkoon. Lohkovoittajat menevät pudotuspelien semifinaaleihin, ja 2. sekä 3. paikoille sijoittuneet etenevät välieriin. Ottelut pelataan paras kolmesta -formaatissa, paitsi finaali, joka pelataan paras viidestä -variaatiolla. Kyseessä on tuplaeliminaatio-turnaus, eli ensimmäinen tappio pudottaa joukkueen alempaan lokeroon. Joukkueella on siis varaa hävitä kerran turnauksessa. Formaatti saattaa kuulostaa hämmentävältä ensikertalaiselle, mutta CS:GO-pelaajat, sekä lajin seuraajat tuntevat itsensä varmasti kotoisaksi myös IEM Dallasissa.

Seuraavat 16 joukkuetta osallistuvat IEM Dallas 2022-turnaukseen (numero osoittaa tämänhetkisen HLTV-sijoituksen):

 • FaZe (1)
 • NaVi (2)
 • ENCE (3)
 • Cloud9 (4)
 • Heroic (5)
 • G2 (6)
 • FURIA (7)
 • NIP (8)
 • Astralis (9)
 • Vitality (11)
 • Liquid (13)
 • Entropiq (16)
 • MOUZ (17)
 • Complexity (24)
 • Imperial (32)
 • Looking For Org (72)

Ainoa turnaukseen osallistuva suomalainen pelaaja on G2-joukkueen Aleksi ”aleksib” Virolainen. Turnaukseen osallistuva ENCE taas on suomalainen organisaatio, jonka valmentajana toimii Eetu ”sAw” Saha.

Vedonlyöntivinkit ja kertoimet IEM Dallas 2022 -turnauksessa

Counter-Strike Global Offensivessä eletään mielenkiintoisia aikoja, sillä taso huipulla on erittäin korkealla. Counter-Strikessä mitä vain voi tapahtua yhdessä ottelussa, mutta paras kolmesta -formaatti muuttaa asiaa huomattavasti. Tasoerot ovat hyvin nähtävillä, ja joukkueiden formit ovat huomattavasti suurempi tekijä, kuin esimerkiksi ranking-sijoitus.

Counter-Strike pelit ovat paras tiedonlähde, kun lähdetään rakentamaan todellista kuvaa voimatasoista. Counter-Strikeä on helppo seurata suoratoistopalveluista kuten YouTube tai Twitch ilman minkäänlaisia maksullisia kanavapaketteja. IEM Dallas 2022 -turnauksen ainoa todellinen miinuspuoli onkin se että Pohjois-Amerikassa pelattava turnaus striimataan hankalaan aikaan Suomessa – eli usein keskiöisin.

Voimme tutkailla pääasiallisesti Belgian PGL-turnausta, mikäli haluamme ajankohtaisia tiedonjyväsiä osallistuvien CS-joukkueiden tasoista.

Tiedämme esimerkiksi jo etukäteen, että G2 on erittäin epävakaa joukkue, joka pystyy haastamaan maailman parhaimmat joukkueet, mutta samanaikaisesti myös häviämään huomattavasti helpompiakin joukkueita vastaan. Tätä trendiä on G2 jatkanut myös Belgian PGL Majoreissa. Fakta on yksinkertaisesti se, että on todella vaikea nähdä G2:sen voittavan esimerkiksi NaVi bo5-otteluformaatissa. Käytännössä kaikki elementit G2:sen menestykseen löytyvät joukkueesta, mutta strategisella tasolla joukkue ei ainakaan toistaiseksi ole vielä klikannut tarvittavalla tavalla.

Voimme myös sanoa melkoisella varmuudella, että NaVi lähtee turnaukseen ennakkosuosikkina FaZen kanssa. Näistä kahdesta NaVi on tulivoimaisesti vahvempi joukkue, kun taas FaZe pelaa erittäin metodista ja tukahduttavaa CS:ää – vähän kuin Astralis huipussaan.

Luonnollisesti Oseanian aluetta edustava Looking For Org -joukkue on lähtökohtaisesti turnauksen ainoa todellinen heittopussi. MOUZ, Complexity ja Imperial ovat enemmänkin villikortteja, mutta näiden suorituksiin emme lähtisi panostamaan rahojamme tällä hetkellä.

Vahvimmat joukkueet IEM Dallas 2022 -turnauksessa: NaVi, FaZe ja ENCE.

Riskimmät vetohaut turnausvoittajiksi: G2 ja Vitality.

Counter-Strike Global Offensive -vedot LV BETiltä

LV BET tarjoaa koko turnauksen ajan kaikki ottelukohteet hyvin kilpailukykyisillä kertoimilla. Kertoimet asettuvat kunnolla paikalleen vasta Belgian PGL-turnauksen päätyttyä.

Helpoimmat kaksi vedonlyöntimuotoa IEM Dallas 2022 -turnaukseen ovat yksinkertainen otteluveto, sekä koko turnauksen voittajaveto. Suosittelemme ehdottomasti tutustumaan joukkueiden keskinäisiin taistoihin ennen otteluvetojen laittamista sisään.

Kuten mainittua, ovat CS GO-pelit erittäin tiukkoja huipputasolla, ja psykologinenkin sodankäynti on osa otteluita. Otetaan esimerkkinä PGL Major Antwerpin kohde ENCE (#3) – Heroic (#5), joka pelataan 16. toukokuuta. Kertoimet tähän ovat kirjoitushetkellä 1,85 vs 1,98. Tämä jos jokin kertoo, kuinka tasaista tällä hetkellä CS:GO:n kenttä on huipputasolla.

Taas samana päivänä pelattava kohde G2 (#6) vs Outsiders (#10) tarjoaa kertoimet 1,42 vs 3,00. Tähän kohteeseen laittaisimme itse pienen vedon Outsidersille, sillä kuten mainittua, on G2 erittäin epävakaa joukkue tällä hetkellä, ja kerroin Outsidersille on tarpeeksi korkea siihen nähden.

Toivomme siis Belgian PGL Major -turnauksen antavan meille vielä lisävihjeitä ennen sen päättymistä.

LV BETiltä löydät myös monet muut mielenkiintoiset CS:GO-kohteet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *