Tennis – parhaimmat syöttöjen nopeudet

Tennis – parhaimmat syöttöjen nopeudet

tennis player performing service during the matchSyöttöjen nopeus on ollut yksi tenniksen tärkeimmistä puheenaiheista ainakin sata vuotta, mutta nyt ainakin kerran WTA– ja ATP-kiertueilla loistavat syöttöpisteet eivät enää takaa turnausvoittoja. Viime vuosikymmeninä asiat ovat näyttäneet täysin erilaisilta. Haluatko tietää lisää? Jos näin on, LV BET nettisivu voi varmasti auttaa sinua. Seuraavaksi tarjoamme sinulle lukuisia faktoja tennispelien nopeimmista syöttöistä. Tämän lisäksi, Tali tennis tarjoaa esimerkiksi hyvät mahdollisuudet kokeilla tätä lajia. Kun sinulla on hallussasi livetulokset tennis, sinun on myös mahdollista aloittaa vedonlyönti.

  • Tali tennis ja tennispelien nopeimpien syöttöjen historia: esittelemme tämän hetken ennätyksen syötön nopeudesta.
  • Tennispelaajat, jotka saivat pisteitä nopeimpien tennissyöttöjen ansiosta – reaaliaikaiset livetulokset tennis: kerromme sinulle parhaista tuloksista ja siitä, kuinka voit löytää ne.
  • Miten on mahdollista, että pelaaja, jolla on nopein syöttö, ei näy tai ilmesty ATP tennis 2022 -listalle: lopuksi käymme läpi, mitkä muut asiat ovat tennisottelun kannalta tärkeitä.

Tali tennis ja tennispelien nopeimpien syöttöjen historia

Tali tennis ja syöttöjen nopeus oli kaikkien huulilla tenniksen ystävien keskuudessa jo 1920-luvun alussa. Erityisesti amerikkalaisen Bill Tidenin “tykinkuulaisku” nopeudella 262,8 km/h nousi otsikoihin. Tämä ennätys auttoi Tidenia hallitsemaan aikakauttaan. Muita ennätyksiä rikkoneita pelaajia ovat Serena ja Venus Williams, Andy Roddick, Pete Sampras, Roscoe Tanner, Stan Smith ja Pancho Gonzalez.

He voittivat Grand Slam -turnauksia ja nousivat tenniksen maailmanlistan kärkeen (WTA ranking, ATP ranking). Grafiittimailat tulivat markkinoille 1980-luvulla. Tämän myötä syöttöjen nopeus kasvoi niin paljon, että ihmissilmä ei enää pysynyt perässä. Silloin otettiin käyttöön infrapunasäteet, Hawk-Eye-järjestelmä ja tutkat. Ajan myötä yhä useammat tennispelaajat harjoittelivat ja paransivat syöttönopeuttaan. Siksi se ei ole enää tae menestyksestä, etenkään huipputasolla. Joten, jos haluat olla mukana veikkaamassa tulevien otteluiden aikana siitä, kuka tekee parhaan syötön, LV BETin palvelu on juuri tähän tarkoitukseen.  

Tennispelaajat, jotka saivat pisteitä nopeimpien tennissyöttöjen ansiosta – reaaliaikaiset livetulokset tennis

Ensinnäkin laitteiston puutteen vuoksi kaikkia tennissyöttöjä ei tallenneta. Oletamme, että kaikki tennispisteet arkistoidaan varmasti eri paikkoihin ja eri järjestäjien toimesta. Nopeuksien tallennuksissa on kuitenkin ongelma, vaikka livetulokset tennis kiinnostavat monia. Aikaisemmin syöttöjen nopeuksien mittaukset tehtiin selvästi epätarkemmilla menetelmillä. Siksi 1920-luvun nopeuden, 160 mph (262,8 km/h), ei ole mahdollista virallisesti vahvistaa. Sellaisenaan voi olla, että nopein tennissyöttö puisella mailalla oli itse asiassa hitaampi ja että nopeus on lisääntynyt vuosien varrella.

Joka tapauksessa, nopeimman miestennispelaajan tiedossamme olevan tarjoilun saavutti australialainen Samuel Groth (263,4 km/h) vuonna 2012. Siten hän ohitti ATP-ranking pelaajan. Tämä on amerikkalainen John Isner, joka saavutti 253 km/h-rajan Davis Cupissa 2016.

Naisten puolesta espanjalainen WTA-ranking pelaaja, Georgina García Pérez, joka kaksi vuotta myöhemmin sijoittui 71. sijalle, onnistui vuonna 2018 tekemään syötön 220 km/h nopeudella. Jälkimmäisessä esimerkissä voit nähdä, että erityisen nopeilla syöttöillä on nyt vähemmän vaikutusta tennistuloksiin.

Erityisen hyvä ensimmäinen syöttö on epäilemättä suuri etu pelkästään itseluottamukselle, mutta sen lisäksi tennis on luonnehdittu monipuoliseksi lajiksi. Siksi Groth pääsi ATP-ranking sijalle 24, mutta tennistulokset Grand Slam -turnauksissa jättävät aina toivomisen varaa. Siitä huolimatta, että toisinaan nopeimmat voittavat muissa tennispeleissä.

Lisäksi huipputähdet, kuten serbialainen Novak Djokovic ja espanjalainen Rafael Nadal, onnistuivat harvoin ylittämään nopeuden 201,2 km/h. Tästä huolimatta he voittivat muutamassa kymmenessä Grand Slam -turnauksessa. Lisäksi Djokovicin ja Nadalin huippuarvot ovat 291 km/h ja 217,3 km/h. Lisäksi Federer kertoi vuonna 2005, että 193 km/h on riittävän nopea vauhti ja tarkkuus on tärkeämpää.

Miten on mahdollista, että pelaaja, jolla on nopein syöttö, ei näy tai ilmesty ATP tennis 2022 -listalle?

ATP, eli Association of Tennis Professionals, tuo loppuvuodesta ottelut, joissa parhaat miespelaajat kisaavat mestaruudesta. Tarkkaan ottaen Samuel Groth esiintyi ATP-rankingissa. Hän saavutti siellä 24. sijan vuonna 2015. Kauan sitten uransa päättänyt 34-vuotias australialainen teki kuitenkin ennätyksen ATP Challenger -turnauksessa. Tarkemmin sanottuna, tapahtumassa Etelä-Korean Busanissa. Lopulta tämä tennispiste toi Grothille arvokkaan maineen.

Hän hävisi toisen kierroksen ottelunsa valkovenäläistä Uladzimir Ignatikia vastaan ​​4:6 ja 3:6. Kolme vuotta myöhemmin, vuoden 2015 Wimbledonin mestaruuskilpailuissa, Groth löi sveitsiläisen huippupelaajan Roger Federerin syöttönopeudella 236,6 km/h.

Mielenkiintoista on, että myös Challenger-turnauksen toiseksi nopein syöttö saavutettiin. Grothin ennätysvuonna ja 2012 Internazionali Trofeo Lame Perrel–Faipissa Bergamossa, Italiassa, Albano Olivetti saavutti nopeuden 257,5 km/h. Ranskalainen, joka on nyt 30, osallistui sitten ATP tennis 2020 sekä muihin tapahtumiin ja pääsi sadan parhaan joukkoon ensimmäistä kertaa huhtikuun 2022 lopussa. Tarkemmin sanottuna, hänen ATP-ranking sijoittui 97. sijalle. 

Voit katsojana tehdä oman veikkauksesi voittajasta itsevarmasti, kun sinulla on kaikki tiedot pelaajista käsissäsi. Jotta voisit saada parhaan mahdollisen kokemuksen kisojen aikana, voit seurata livetuloksia suorana jokaisen ottelun aikana. Panosten asettaminen on hyvä tehdä jo hyvissä ajoin ennen kisoja. Löydät aikataulut netistä ja niiden kanssa sinun on helppo suunnitella koko viikko jo etukäteen. Älä siis jätä jännittäviä otteluita väliin, vaan liity mukaan seuraamaan seuraavan maailmanmestarin löytymistä. Vedonlyönnin aloittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, joten sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus saada lisäjännitystä otteluihin tällä tavalla. Tennis tarjoaa sinulle monenlaisia otteluita, joita järjestetään ympäri vuoden ja ne tuovat sinulle varmasti paljon mukavia hetkiä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *