Super Bowl LVI

Super Bowl LVI

Super Bowl LVI on ennakkoon huippujännittävä, kun altavastaaja Cincinnati Bengals kohtaa ennakkosuosikki LA Ramsin. Ottelun panos ei voisi olla suurempi. Voittaja nappaa mukaansa paitsi Vince Lombardi Trophyn mutta myös aseman lajin legendojen joukossa.

Super Bowl LVI on järjestyksessään 56. Super Bowl ja NFL-kauden 2021 päätösottelu. Ottelu pelataan SoFi Stadiumilla Inglewoodissa Los Angelesin piirikunnassa 13. helmikuuta 2022. NFL-finaali pelataan Suomen aikaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. 

Tsekkaa vedonlyöntivinkit LV BET Sportblogista ja aseta vetosi oikein.

Mitä sinun tulee tietää ennen Super Bowl LVI:tä?

Super Bowl 2021 oli ensimmäinen NFL-kauden päätösottelu, joka pelattiin toisen Super Bowl joukkueen kotistadionilla. Ottelu käytiin tällöin Tampa Bay Buccaneersin kotistadionilla Raymond James Stadiumilla ja ottelun voittajaksi selvisi Tampa Bay Buccaneers tuloksella 31-9 Kansas City Chiefs:iä vastaan. 

Tämän kauden AFC:n konferssifinaalissa nähtiin todellinen sokkiyllätys, kun Cincinnati Bengals oli toisella neljänneksellä jo 21–3 tappiolla, mutta se nousi nuoren pelinrakentaja Joe Burrow’n ennakkoluulottoman peliesityksen ansioista sensaatiomaiseen 24–21-voittoon. Bengals ei ollut ennen tätä tammikuuta voittanut yhtään pudotuspeliä vuosikymmeniin, mutta tänä vuonna se varmisti paikkansa Super Bowl LVI:ssä.

NFC:n konferenssifinaalissa tilanne oli hieman tasaisempi koko ajan ja  tilanne oli 17–17, kun viimeinen neljännes oli edennyt jo yli puolivälin. Matt Stafford ja Cooper Kupp kärräsivät pallon aina potkumaalietäisyydelle, josta Matt Gay tempaisi sen haarukkaan hankkien Ramseille kolmen pisteen johdon. Sen jälkeen Rams pelasi vain kellon täyteen. Se marssii omalla SoFi Stadiumilla pelattavaan Super Bowl LVI:een 20–17-voitolla.

Itse ottelun lisäksi monia kiinnostaa tietenkin tunnettu väliaikashow. Super Bowl LV:n väliaikashow’n pääesiintyjänä toimi The Weeknd. Lisäksi ottelun aikana nähtiin Will Ferrelin tähdittämä General Motorsin mainos, jossa Suomi mainittiin, mikä ilahdutti moni suomalaisia. 

Tänä vuonna väliaikashow’n pääesiintyjiä on viisi; räppärit Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem ja Knedrick Lamar sekä R&B artisti Mary J. Blige. Tänä vuonna ei uskottavasti nähdä muita esiintyjiä lavalla pääesiintyjien korkean määrän takia.

Vedonlyönti vinkkejä ja todennäköisyyksiä Super Bowl LVI:stä

NFL:n loppuottelu Super Bowl on yksi maailman suosituimmista vedonlyöntitapahtumista. Pelkästään Yhdysvalloissa lyötiin Super Bowlista vetoa viime vuonna lähes seitsemän miljardin dollarin edestä. Myös kansainvälinen kiinnostus Super Bowlia kohtaan on vedonlyöjien keskuudessa kasvanut viime vuosina huimasti.

Rams ja Bengals eivät ole kohdanneet toisiaan yli kahteen vuoteen, joten historiasta ei saada kummoisia tietoja Super Bowliin.

Bengals oli vielä viime kaudella koko NFL:n surkeimpia tiimejä, mutta Ja’Marr Chasen ja Joe Burrow’n panos on nostanut seuran vakavasti otettavaksi huippuliigan joukkueeksi. Seuran Joe Burrow valittiin vuoden 2020 NFL Draftissa ensimmäisenä, mutta avauskaudella hän ei juurikaan päässyt pelaamaan polvivamman vuoksi. Nuorukainen palasi kentälle täksi kaudeksi, ja otteet ovat olleet varausvuoron arvoisia. Bengals päätti runkosarjan onnistuneesti pisteillä 10-7. Samalla se voitti AFC Northin ensimmäistä kertaa vuoden 2015 jälkeen. Samalla katkesi joukkueen 31 vuoden odotus pudotuspeleihin pääsystä. Seura on yltänyt Super Bowliin kahdesti aiemmin, mutta molemmat kerrat ovat päättyneet San Francisco 49ersin voittoon.

Sen sijaan Rams on laittanut kaiken likoon. Seuran kauteen on mahtunut hyviä ja huonoja päiviä, mutta nyt kaikki näyttää sen arvoiselta. Seura saavutti NFC Westin kärkisijan huimalla 12-5 -tuloksellaan. Joukkue on kaupannut monia merkittäviä pelaajiaan tavoitellakseen tällä kaudella Super Bowlin voittoa. Rams treidasi Jared Goffin sekä kaksi ykköskierroksen varausta Matthew Staffordiin ennen kauden alkua. Diili näyttäisi hyödyttäneen molempia osapuolia. 33-vuotias QB on ollut koko sarjan aliarvostetuimpia pelinrakentajia, sillä heikko Detroit Lions ei ole ollut kummoinen paikka loistaa. Rams on yltänyt Super Bowliin neljästi aiemmin, mutta Vince Lombardi Trophy on lähtenyt seuran matkaan vain kerran. Tämä tapahtui vuonna 2000. Huippunimekäs tiimi on pullollaan tähtivoimaa, mutta onko se sittenkään riittävästi? 

Vedonlyönnin ammattilaisista suurin osa kallistuu Ramsien voittoon. He kuitenkin uskovat ottelun olevan todella tiukka ja kohtaamisen päättyvän kolmen pisteen eroon joukkueiden välillä. 

Vedonlyönti Super Bowl LVI:stä LV BET:llä

Tutustu LV BET:n sivustoon ja tarkista kaikki saatavilla olevat vedonlyöntimarkkinat ja niiden tarjoamat kertoimet tulevaan NFL:n päätösotteluun. Pysy ajantasalla viimeisimmistä urheilu-uutisista  ja vedonlyönnistä vierailemalla parhaan vedonvälittäjän sivustolla LV BET.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *