Brasilia vs Sveitsi | FIFA World Cup Qatar 2022

Brasilia vs Sveitsi | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Brazil - Switzerland Group G28. päivä marraskuuta, Brasilia lähtee tekemään lausuntoa Lohko G:n kakkossuosikkeja vastaan Stadium 974:ssä (osuvasti nimetty sillä väliaikainen areena on rakennettu lähes tuhannesta eri kierrätetystä kontista).

Brasilia vs Sveitsi tulee olemaan kovin ottelu lohkovaiheessa molemmille joukkueille, ainakin paperilla, mutta ennakkoasetelma on se, että Etelä-Amerikan titaanit hakevat voiton kotiin Euroopan vastustajastaan.

Onko Sveitsillä siis mitään mahdollisuutta Qatar World Cup 2022 suosikkeja vastaan? Tässä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ottelusta, ja miten vedonvälittäjät näkevät ottelun tapahtuvan.

  • Odotuksena yllättävän kova puolustusyritys Brasilialta
  • Sveitsi lähtee hakemaan nopeita vastahyökkäyksiä
  • Vedonvälittäjien antamat kertoimet tähän FIFA World Cup 2022 Lohko G:n kamppailuun
  • Lyö vetoa Brasilia vs Sveitsiin ja muihin Qatar 2022 otteluihin LV BETillä

Brasilia voisi käyttää tämän ottelun todistaakseen puolustusvahvuutensa

Nyt kuudetta vuotta hänen oman kotimaansa ohjaksissa, Tite on osoittanut erittäin vaativalle Brasilian fanikansalle, että tuloksia tulee vankasti ja tehokkaasti. Rakentaen joukkueen hyvin vankan neljän pakin ja puolustavimpien laitapakkien varaan, Tite antaa täten itselleen ja joukkueelleen liikkumavaraa keskikentällä ja ylempänä.

Kun hänellä on niin paljon lahjakkuuksia käytössään, ei ole varmasti yllätys, että vielä ennen viimeistä otteluakin, Brasilia käveli CONMEBOL kruunuun 2022 FIFA World Cup karsinnoissa. Tämä vapaasti pelaava joukkue laittoi sisään 40 maalia ja päästi vain viisi, mutta vuoden 2021 Copa Americassa, he eivät aivan pystyneet voittamaan Argentiinaa finaalissa, joka päättyi tulokseen 1–0. Siltikin toivoa riittää siihen, että Brasilia pystyy tekemään parempaa tulosta nyt Qatar 2022:ssa, kuin 2018 neljännesfinaalit.

Brasilia vs Sveitsiin, Selecao Canarinha saattaa siirtää hyökkäysdominanssia hivenen puolustavampaan, sillä Sveitsi tulee todennäköisesti katsomaan haukan lailla vastahyökkäysmahdollisuuksia. Tämä siirtää fokuksen pelaajiin kuten Marquinhosiin, Daniloon, sekä veteraani Thiago Silvaan, sillä Brasilia tulee varmastikin siirtelemään palloa ympäri kenttää, tarkoituksena pitää kiinni pallosta odottaen täydellisiä iskupaikkoja. Sitten, nopeus ja taito Neymarin, Rodrygon ja Vinicius Juniorin toimesta voivat viimeistellä pelisuunnitelman.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Neymar Hyökkääjä 10 8
Richarlison Hyökkääjä 8 6
Lucas Paquetá Keskikenttä 14 3
Raphinha Hyökkääjä 7 3
Roberto Firmino Hyökkääjä 6 3
Philippe Coutinho Keskikenttä 6 3
Marquinhos Puolustaja 14 2
Gabriel Barbosa Hyökkääjä 8 2
Éverton Ribeiro Keskikenttä 9 2
Antony Hyökkääjä 9 2

Yakin sanoo Sveitsille: vetäydytään alas ja etsitään vastahyökkäyksiä

Päävalmentaja Murat Yakin on todellakin todistanut itselleen ja muille, että hän pystyy haastamaan joukkueita, jotka ovat vahvempia kuin omansa, ja vielä voittaa heidät – kuten hän kuuluisasti teki jatkuvalla syötöllä FC Baselin peräsimessä vuosina 2012–2014. Menneisyydessä, hän on turhauttanut huomattavasti vahvempia joukkueita istumalla syvällä ja etsien nopeita vastahyökkäyksiä, mutta tämä Sveitsin taktikko luo uusia kaavoja jokaiseen vastustajaan.

Tämä on Sveitsin kahdestoista World Cup, ja heidän Qatar 2022 kohtaamisillaan, Sveitsi toivoo yltävänsä pidemmälle kuin 16 parhaan joukkoon ensimmäistä kertaa sitten 1938. Voittaen oman FIFA World Cup 2022 karsintalohkonsa, jossa oli muun muassa Italia, oli ensimmäinen suuraskel, ja heidän ansioluettelo vain parani Euro 2020 turnauksessa, jossa he pudottivat Ranskan pois 16 parhaan pudotuskierroksella.

Tietysti, kaikki katseet seuraavat EM-sankari Yann Sommeria, jolta vaaditaan varmasti muutama uskomaton torjunta Brasiliaa vastaan. Kun pallo ajanmittaa tipahtaa Natille, he etsivät kentältä luovaa pelaajaa kuten Xherdan Shaqiria laukaisemaan täydellisen syötön, ja hyökkääjää kuten Breel Emboloa iskemään palloon, haastamaan puolustusta ja laittamaan epätodennäköisen maalin sisään.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Breel Embolo Hyökkääjä 4 3
Steven Zuber Keskikenttä 6 2
Remo Freuler Keskikenttä 7 1
Silvan Widmer Puolustaja 7 1
Xherdan Shaqiri Hyökkääjä 6 1
Ruben Vargas Keskikenttä 7 1
Renato Steffen Hyökkääjä 6 1
Haris Seferović Hyökkääjä 4 1
Noah Okafor Hyökkääjä 2 1
Christian Fassnacht Keskikenttä 4 1
Mario Gavranović Hyökkääjä 4 1
Cedric Itten Forward 3 1

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Brasilia vs Sveitsi otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko G:ssä

Suosikkeina World Cup mestariksi kertoimilla 5.89, se ei tule shokkina, että Brasilia on myös ennakkosuosikki tässä FIFA World Cup Lohko G:n ottelussa. Kertoimilla 1.45, Selecao Canarinho on paljon suosittu joukkue verrattuna Sveitsiin ja kertoimiin 7.25, siinä missä tasapeli on myöskin epätodennäköinen kertoimilla 4.56.

Ottaen huomioon Brasilian hyökkäyspään lahjat, moni vedonlyöjä etsiskelee Brasilia yhtenäisiä maaleja ja niihin liittyviä marketteja – esimerkiksi yli 2.00 maalimarketti, joka tosin ei anna kovia kertoimia. Marginaalisesti suuremmat kertoimet annetaan Brasilian voittoon ja maalittomaan otteluun kertoimilla 2.3.

Yksi lohkovaiheen suurimpia Qatar 2022 otteluita tähän päivään mennessä, voit katsoa ottelun suorana YLE:n kanavilta kello 18.00 suomenaikaa.

Vedot Brasilia vs Sveitsiin LV BETillä

Jos haluat lyödä siitä vetoa, löydät todennäköisesti siihen myös marketin ja johtavat kertoimet LV BETiltä. Meillä on kaikki vaihtoehdot katettuina, ensimmäisen puoliajan maaleista tarkkoihin tulosvetoihin, aikavälivetoihin ja erikoismarketteihin.

Plus jos olet uusi ja takaisin tuleva vedonlyöjä, voit löytää läjän erilaisia promootioita, joilla tehostat sinun Qatar World Cup 2022 vetojasi. Uutena pelaajana nauti tervetuliaisbonuksesta, tai palaavana pelaajan saat jopa 100 % kovemmat kertoimet käyttämällä Acca Boost! toimintoa.

Lyödäksesi vetoa Brasilian tai Sveitsin puolesta, tai mihin vaan World Cup toimintaan liittyen, siirry LV BETin vedonlyöntisivustoille!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *