Ecuador – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

Ecuadorin – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

FIFA WC 2022 - Ecuador national teamTarkastelemme tässä blogissa kattavasti Ecuadorin jalkapallomaajoukkuetta ja sen mahdollisuuksia voittaa FIFA:n maailmanmestaruuskilpailut. Kannatatko Ecuadorin jalkapallomaajoukkuetta? Tutustu vedonlyöntivihjeisiin ja kertoimiin  LV BET Sportsbook -sivulla ja aseta vetoja suosikkijoukkueesi puolesta

Ecuadorin jalkapallomaajoukkue on osallistunut FIFAn maailmanmestaruuskilpailuihin kolmesti, ensimmäisen kerran vuonna 2002. Parhaimmillaan Ecuadorin joukkue osallistui MM-kisoihin vuonna 2006, jolloin se karsiutui 16 parhaan joukossa. Tulevissa vuoden 2022 FIFA:n MM-kisoissa Qatarissa Ecuador osallistuu neljättä kertaa. 

Ecuadorin kaikkien aikojen ensimmäinen voitto MM-ottelussa nähtiin Kroatiaa vastaan vuoden 2002 MM-kisoissa, kun Mendez teki ottelun ainoan maalin. Seuraavissa MM-kisoissa vuonna 2006 Ecuadorin jalkapallomaajoukkue onnistui varmistamaan suurimman voittonsa MM-lohkovaiheen ottelussa, kun se voitti Costa Rican 3-0. Sitä seurasi Saksan aiheuttama paha tappio.

Jatka lukemistasi kuullaksesi lisää:

  • Ecuadorin jalkapallojoukkueen historia FIFA World Cupissa
  • Ecuadorin matka Qatariin
  • Ecuadorin kokoonpano
  • LV BET vedonlyöntivinkit Ecuadorin puolesta

Ecuador FIFA:n MM-kisoissa

Ecuadorin jalkapallomaajoukkue on osallistunut kolmeen edelliseen FIFA:n maailmanmestaruuskilpailuun ja päässyt kerran ulos lohkovaiheesta. Ecuador onnistui kuitenkin voittamaan ainakin yhden ottelun ryhmässään. 

Vuonna 1930 alkaneen turnauksen jälkeen Ecuador osallistui kisoihin vasta vuonna 1962. Vuodesta 1962 vuoteen 2002 Ecuador ei onnistunut pääsemään turnaukseen. Useimmissa karsintakierroksissa, joihin Ecuador osallistui, se voitti vain yhden ottelun vanhassa formaatissa, jossa karsinnat koostuivat vain neljästä ottelusta. 

Ensimmäistä kertaa historiansa aikana Ecuadorin maajoukkue varmisti vuonna 2002 karsinnoissaan toisen sijan ja onnistui pääsemään FIFA:n MM-lopputurnaukseen. Ecuadorin maajoukkue menestyi Saksassa vuonna 2006 aloittaessaan lohkovaiheen upeasti voittaen kaksi ensimmäistä otteluaan päästämättä yhtään maalia. 

Yhtenäisyys on ollut Ecuadorin heikoin kohta karsintapeleissä, sillä se on joutunut kamppailemaan varmistaakseen itselleen paikan MM-kisoihin. Chile jätti Qatarin tuleviin MM-kisoihin vastalauseen, jossa se väitti Ecuadorin ottaneen otteluihin pelioikeudettomia pelaajia, mikä viittaa siihen, että Ecuadorin ei pitäisi saada pelata marraskuussa järjestettävissä MM-kisoissa. FIFA kuitenkin torjui nämä väitteet ja hylkäsi Chilen vastalauseen. Voit lukea lisää näistä tapahtumista täällä

Ecuadorin onnistumiset ja epäonnistumiset edellisissä MM-kisoissa

Kuten valtaosa FIFA:n maailmanmestaruuskisoihin osallistuvista maista, Ecuador ei koskaan loistanut suorituksillaan. Silti vuonna 2006 se onnistui selviytymään omasta ryhmästään, mikä oli ensimmäinen ja ainoa kerta. 

Vuoden 2006 kisoissa Ecuador sijoittui karsintaryhmässään kolmanneksi, mikä pohjusti sen toistaiseksi parasta suoritusta. Ryhmävaiheessa Ecuadorin jalkapallomaajoukkue arvottiin A-ryhmässä Saksaa, Puolaa ja Costa Ricaa vastaan. Kaikkien aikojen suurimpiin kuuluvaa Saksaa vastaan asettuminen ei ole helppo tehtävä, mutta Ecuador onnistui varmistamaan pääsyn pudotuspelivaiheeseen jo ennen kuin se kohtasi Saksan, sillä se voitti vakuuttavasti Costa Rican ja Puolan päästämättä yhtään maalia. 16. parhaan joukosta Ecuadorin joukkue kohtasi Englannin, joka voitti upean vapaapotkun kautta, jonka suoritti pallospesialisti David Beckham. 

Lukuun ottamatta arvokisoja, joihin Ecuadorin joukkue ei ole päässyt, debyyttikausi jalkapallon maailmanmestaruuskisoissa oli sen huonoin suoritus. Kaikkien aikojen ensimmäisessä lohkossaan Ecuador arvottiin Italiaa, Kroatiaa ja Meksikoa vastaan. Kaksi ensimmäistä ottelua Ecuador hävisi, mutta viimeisenä päivänä 65 000 katsojan edessä Yokohamassa Ecuadorin maajoukkue onnistui sinetöimään historiansa ensimmäisen voiton Kroatiasta Mendezin loistavan osuman ansiosta. 

Ecuadorin matka Qatarin 2022 MM-kisoihin

Ecuadorin jalkapallomaajoukkue saavutti neljännen sijan CONMEBOL-karsinnoissa, mutta kuten aiemmin mainitismme, Chile jätti valituksen, jossa se pyysi FIFAa tutkimaan Ecuadorin pelaajien kelpoisuutta, koska heidän mielestään joidenkin pelaajien ei olisi pitänyt saada pelata karsinnoissa, joiden kautta he saivat paikan MM-kisoihin. 

Ecuadorin jalkapallomaajoukkue varmisti paikkansa MM-kisoissa saamalla pisteen Argentiinaa vastaan Valencian myöhäisen tasoitusmaalin ansiosta. Valencia tasoitti 24. minuutilla Alvarezin maalin. 

Ketä vastaan Ecuador pelaa Qatarin MM-kisoissa 2022?

Ecuador pelaa A-ryhmässä Alankomaita, Senegalia ja Qataria vastaan; turnauksen avausottelussa Qatar kohtaa Ecuadorin.

Alankomaat on ennakkosuosikki ryhmän voittajaksi. Senegal ja Ecuador seuraavat perässä, ja vähiten todennäköinen voittaja on Qatar. A-ryhmässä voi kuitenkin tapahtua mitä tahansa, sillä jokaisessa joukkueessa on paljon potentiaalia. 

Ecuadorin maajoukkueen ottelut ovat seuraavat:

  • Qatar – Ecuador 21 marraskuu 2022 17:00 AI Bayt Stadium
  • Alankomaat – Ecuador 25. marraskuuta 2022 17:00 Khalifa International Stadium
  • Ecuador – Senegal 29. marraskuuta 16:00 Khalifa International Stadium

Ecuadorin kokoonpano Qatarin MM-kisoissa

Ecuadorin maajoukkueella ei ole riveissään kovinkaan suuria nimiä, mutta kuten kaikki muutkin eteläamerikkalaiset joukkueet, he ovat intohimoisia jalkapallon pelaajia maassaan. Ecuadorin jalkapallomaajoukkueen pelaajia johtaa vuoden 2022 jalkapallon MM-kisoihin Gustavo Alfaro, joka on valmentanut maajoukkuetta vuodesta 2020 lähtien, ja hänen voittoprosenttinsa on ollut lähes 50 prosenttia tehdessään työtä joukkueen kanssa. 

Tunnetuimpia nimiä Ecuadorin joukkueessa ovat muun muassa Pervis Estupiñán, joka oli keskeisessä roolissa Villarealin noustessa Mestarien liigassa kaudella 2021/22. Moises Caicedo on toinen nuori lahjakkuus, joka pelaa tällä hetkellä Brightonissa Valioliigassa. 

Ecuadorin maajoukkueen keski-ikä on 25,18 vuotta ja sen arvo on lähes 100 miljoonaa euroa.

Missä katsoa FIFA World Cup 2022 -otteluita Ecuadorissa?

Ecuadorissa on lukuisia paikkoja, joissa voit nauttia hyvän aterian samalla kun katsot maajoukkueen ottelua. Aloitusaika vaihtelee ottelusta riippuen, mutta kaikki ottelut pelataan myöhään tai aikaisin iltapäivällä.

Voit seurata otteluita kaikissa FIFA:n MM-kisojen lisenssin omistavissa paikoissa sekä baareissa ja ravintoloissa, jotka omistavat otteluiden esittämisoikeudet.

Lisätietoja löytyy FIFA:n virallisilla verkkosivuilla täällä

Qatarin FIFA World Cup 2022 liput – hinnat, myyntipäivät ja turnauksen vaiheet

Lisätietoja lipunmyynnistä ja lippujen esteettömyydestä löydät viralliselta verkkosivustolta täällä.

Kaikki liput myydään Qatarin rialina (QAR) sekä Qatarin asukkaille että kansainvälisille faneille.

FIFA World Cup kierros Kategoria I Kategoria II Kategoria III
Avausottelu 2,250 1,600 1,100
Ryhmävaihe 800 600 250
Puolivälierä 1,000 750 350
Neljännesfinaali 1,550 1,050 750
Semifinaali 3,480 2,400 1,300
Pronssiottelu 1,550 1,100 750
Finaali 5,850 3,650 2,200

Vedonlyöntivihjeet ja kertoimet Ecuadorin maajoukkueen puolesta

Ecuador pelaa A-ryhmässä yhdessä isäntäjoukkue Qatarin, Senegalin ja Alankomaiden kanssa, joista Alankomaat ovat s elvä suosikki ryhmän voittoon. 

Aloitetaan ryhmän voittajasuosikeista: Alankomaat on hinnoiteltu 7/5 (1,40), Senegal 11/2 (5,50), Ecuador 6/1 (7,00) ja Qatar 14/1 (15,00).

Vedot Ecuadorin jalkapallomaajoukkueesta LV BETissä

Turnaus alkaa Qatarin ja Ecuadorin välisellä ottelulla 21. marraskuuta, jolloin koko maailma seuraa tätä spektaakkelia. Isäntäjoukkueen voitto on 23/9 (3,55), kun taas Ecuadorin voitto on 8/7 (2,15) aloittaakseen turnauksen voitokkaasti. 

Hinnoittelemme myös 2-0 Ecuadorille 9/1 (10,00), kun taas 1-1-tasapeli on 33/7 (5,70). 

Toivomme, että nautit lukemastamme yksityiskohtaisesta katsauksesta Ecuadorin maajoukkueeseen sekä sen mahdollisuuksista Qatarin MM-kisoissa. Kiitos tuestasi. 

Pysy ajan tasalla uusimmista MM-kisojen uutisista ja vedonlyöntimarkkinoista LV BETin kautta. 

Virittäydy LV BET Sports -blogiin saadaksesi lisätietoa live-urheilusta sekä esportsin jännittävästä online-maailmasta ja pysy ajan tasalla suurimmista urheilutapahtumista ympäri maailmaa. 

*Kertoimet voivat muuttua. Kertoimet ovat oikein julkaisuhetkellä

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *