Japan – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

Japanin – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

FIFA WC 2022 - Japan national teamTutustumme tässä blogissa kattavasti Japanin jalkapallomaajoukkueeseen ja sen mahdollisuuksiin menestyä Qatarin MM-kisoissa. Kannatatko Japanin jalkapallomaajoukkuetta? Tutustu vedonlyöntivihjeisiin ja kertoimiin LV BET Sportsbook -sivullal ja aseta vetosi suosikkijoukkueesi puolesta. 

Japani on ollut mukana jalkapallon maailmanmestaruuskisoissa vuodesta 1998 lähtien, mutta ei ole vielä koskaan päässyt jatkoon 16 parhaan joukkoon. Onnistuuko Japani saamaan parhaan sijoituksensa MM-lopputurnauksen finaalissa?

Jatka lukemista oppiaksesi lisää:

  • Japanin jalkapallojoukkueeen FIFA World Cup historia.
  • Japanin matka Qatariin
  • The Japan squad.
  • LV BET vedonlyöntivihjeet Japanin jalkapallomaajoukkueen puolesta.

Japani FIFA World Cupissa

Japanin jalkapallomaajoukkue osallistuu seitsemännen kerran lopputurnaukseen vuoden 2022 jalkapallon MM-kisoissa Qatarissa. Vuoden 2018 MM-kisoissa Japanista tuli kaikkien aikojen ensimmäinen Aasian maa, joka voitti Etelä-Amerikkalaisen joukkueen, kun se voitti Kolumbian 2-1 lohkovaiheessa. Japanin jalkapallomaajoukkue pääsi 16 parhaan joukkoon, jossa he pääsivät kahden maalin johtoon Belgiaa vastaan, mutta eivät onnistuneet voittamaan, koska Belgian Red Devils nousi takaa-ajoasemasta 3-2-vierasvoittoon. 

Yksi maailmanlaajuisesti tunnetuimmista pelaajista on Keisuke Honda, josta tuli ensimmäinen japanilainen pelaaja, joka on tehnyt maalin kolmessa FIFA:n maailmanmestaruuskilpailussa (2010, 2014, 2018).

Hajime Moriyasu johdattaa Japanin jalkapallomaajoukkueensa jälleen MM-kisoihin vietyään joukkueensa vuoden 2019 AFC Aasian cupin loppuotteluun, jossa se voitti Iranin 3-0 välierissä, ennen kuin hävisi Qatarille, mikä merkitsi Japanin ensimmäistä tappiota maanosan loppuottelussa.

Japanin onnistumiset ja epäonnistumiset edellisissä jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuissa

Japanin jalkapallomaajoukkue ei ole menestynyt juurikaan MM-kisoissa, sillä se on saavuttanut parhaimmillaan sijan 16 parhaan joukosta vuosien 2002 ja 2018 MM-kisoissa. Ensimmäisen kerran Japanin joukkue osallistui jalkapallon MM-kisoihin vuonna 1998, jolloin se hävisi kaikki kolme ottelua ja teki vain yhden maalin.

Japanin matka Qatarin 2022 maailmanmestaruuteen

Japanin jalkapallomaajoukkueen tie Qatariin on ollut pitkä, mutta samalla menestyksekäs, sillä se sijoittui toiseksi vain yhden pisteen päähän Saudi-Arabiasta. Japanin jalkapallomaajoukkue on 10 ottelussaan päästänyt vain neljä maalia, mikä on vähiten kaikista ryhmänsä maista.

Ketä vastaan Japani pelaa Qatarin MM-kisoissa 2022?

Japani kohtaa kaksi maailman jalkapallomaailman suurinta nimeä, Saksan ja Espanjan, mikä antaa Japanille valtavan haasteen selviytyä pudotuspelivaiheeseen; jalkapallossa on tapahtunut kummallisempiakin asioita.

E-lohkossa Japanin joukkue ei vielä tiedä, kuka on neljäs osallistuja, sillä Costa Rican ja Uuden-Seelannin välillä on vielä pudotuspelit.

Japanin maajoukkueen otteluohjelma on seuraava: 

  • Saksa – Japani, 23. marraskuuta 2022 klo 14:00 Khalifa International Stadium
  • Japani – Costa Rica / Uusi-Seelanti, 27. marraskuuta 2022 klo 11:00 AI Rayyan Stadium
  • Japani – Espanja, 1. joulukuuta 2022, 20:00, Khalifa International Stadium

Japanin joukkue Qatarin MM-kisoissa

Japanin jalkapallomaajoukkue jatkaa ylpeää perinnettään antaa nuorille lahjakkuuksille mahdollisuus todistaa kykynsä maailman jalkapallon suurimmalla kentällä. Japanin joukkue pelaa maailmanlaajuisesti, ja esimerkiksi Eiji Kawashima pelaa Strasbourgissa, Takehiro Tomiyasu siirtyi hiljattain Arsenaliin ja kapteeni Yoshida pelaa Sampdoriassa Italiassa.

Japanin joukkueesta eniten erottuva pelaaja on Takumi Minamino, joka pelaa tällä hetkellä Liverpoolissa. Hän on tällä hetkellä maan paras maalintekijä 17 maalilla 39 ottelussa Japanin maajoukkueessa. Toinen maalintekijä on Genki Haraguchi, joka pelaa keskikentällä ja on kokenein pelaaja kyseisellä pelipaikalla.

Mistä katsoa FIFA World Cup 2022 -otteluita Japanissa?

Ympäri Japania on paikkoja, joissa voit nauttia hyvän aterian ja katsella samalla Japanin maajoukkueen ottelua. Aloitusaika vaihtelee ottelusta riippuen, mutta se riippuu paikasta eri aikavyöhykkeiden vuoksi. 

Voit seurata otteluita kaikissa FIFA:n MM-kisojen lisenssin omistavissa paikoissa sekä baareissa ja ravintoloissa, jotka omistavat otteluiden esittämisoikeudet.

Lisätietoja on FIFA:n virallisilla verkkosivuilla täällä. 

Qatarin FIFA World Cup 2022 – liput – hinnat, myyntipäivämäärät ja turnauksen vaiheet

Lisätietoja lipunmyynnistä ja lippujen esteettömyydestä on virallisilla verkkosivuilla täällä.

Kaikki liput myydään Qatarin rialina (QAR) sekä Qatarin asukkaille että kansainvälisille faneille.

FIFA World Cup kierros Kategoria I Kategoria II Kategoria III
Avausottelu 2,250 1,600 1,100
Ryhmävaihe 800 600 250
1/8 finaali 1,000 750 350
Neljännesfinaali 1,550 1,050 750
Semifinaali 3,480 2,400 1,300
Pronssiottelu 1,550 1,100 750
Finaali 5,850 3,650 2,200

Vedonlyöntivihjeet ja kertoimet Japanin maajoukkueelle

Japanin jalkapallomaajoukkue on arvioitu kolmanneksi todennäköisimmäksi voittajaksi, sillä se on 10/1 (11.00). Espanja on ryhmän E ennakkosuosikki, sillä se on sijoitettu 9/11 (1,82) voittajaksi, kun taas Saksa on toisena, sillä sen sijoitus on 6/5 (2,20).

Vedot Japanin jalkapallomaajoukkueesta LV BETillä

LV BETillä on laaja valikoima vedonlyöntivaihtoehtoja. Voit lyödä vetoa Japanin maajoukkueen pudotuspelivaiheesta. Voit myös lyödä vetoa siitä, saavuttaako joukkue ennätystuloksen ja pääseekö se puolivälieriin. 

Japanin maajoukkueen epätodennäköinen puolivälieräpaikka on hinnoiteltu 9/1 (10.00). 

Pysy ajan tasalla uusimmista MM-uutisista ja tämän viikon vedonlyöntimarkkinoista LV BETin kanssa. 

Seuraa LV BET Sports -blogia saadaksesi lisätietoja live-urheilusta sekä esportsin jännittävästä online-maailmasta ja pysy ajan tasalla suurimmista urheilutapahtumista ympäri maailmaa.. 

*Tulokset voivat muuttua. Kertoimet ovat oikein julkaisuhetkellä

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *