Canada – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

Kanadan – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

FIFA WC 2022 - Germany national teamTarkastelemme tässä blogissa kattavasti Kanadan jalkapallomaajoukkuetta ja sen mahdollisuuksia tulevissa jalkapallon MM-kisoissa. Kannatatko Kanadan jalkapallomaajoukkuetta? Tutustu vedonlyöntivihjeisiin ja kertoimiint LV BET Sportsbook -sivulla ja aseta vetosi suosikkijoukkueesi puolesta. 

Kanadan maajoukkue on päässyt ensimmäistä kertaa 38 vuoden tauon jälkeen FIFA:n MM-kisojen lohkovaiheeseen, sillä se on voittanut kaikki karsintaottelunsa ja päässyt samalla USA:n ja Meksikon ohi. Kanadan joukkueesta tekee vaikeasti voitettavan sen nuorekkaat pelaajat, jotka haluavat tehdä historiaa maalleen ja koota yhteen oman altavastaajan voittonsa. 

Kanada FIFA:n MM-kisoissa

Kanadan maajoukkue on aiemmin osallistunut FIFA:n maailmanmestaruuskilpailuihin vain kerran vuonna 1986, jolloin se hävisi kaikki kolme ottelua tekemättä yhtään maalia ja päästämällä läpi viisi maalia.

Kanadan jalkapallomaajoukkue pyrkii parantamaan suoritustaan Qatarissa, sillä sen joukkueen kokoonpano on tällä kertaa lupaavampi.

Kanadan onnistumiset ja epäonnistumiset aiemmissa jalkapallon MM-kisoissa

Kanadan jalkapallomaajoukkueella ei ole yhtään onnistunutta kautta MM-kisoissa, koska se on pelannut vain kolme ottelua, joista se hävisi kaikki. 

Kanadan joukkue hakee Qatarin MM-kisoista tilaisuutta nousta esille jalkapallon suurelle näyttämölle. Lisäksi Kanadan jalkapallojoukkue on mukana vuoden 2026 MM-kisoissa, joita se isännöi yhdessä Yhdysvaltojen ja Meksikon kanssa.

Kanadan matka Qatarin MM-kisoihin 2022 

Kanada pelasi loistavan karsintakierroksen MM-kisoissa, ja se johtaa sarjataulukkoa 28 pisteellä yhdessä Meksikon kanssa. Kanadan jalkapallomaajoukkue niittää nuorisojärjestelmäänsä tehtyjen aiempien investointien hedelmiä, mikä antaa sille hyvät edellytykset kilpailla maailman parhaita vastaan.

Ketä vastaan Kanada pelaa Qatarin MM-kisoissa 2022?

Kanadan jalkapallomaajoukkue kilpailee FIFA:n MM-kisojen F-lohkossa, jossa se kohtaa Belgian, Marokon ja Kroatian. 

Ottaen huomioon aiemman kokemuksen kisoista, Kanadan joukkue on kaikkein epätodennäköisin selviytymään lohkosta, sillä se pelaa edellisen kerran finaaliin selviytynyttä Kroatiaa ja Belgiaa vastaan, jotka tavoittelevat ensimmäistä mestaruuttaan. 

Kanadan maajoukkueen ottelut ovat seuraavat:

  • Belgia – Kanada 23. marraskuuta 2022 20:00 AI Rayyan Stadium
  • Kroatia – Kanada 27 marraskuu 2022 17:00 Khalifa International Stadium
  • Kanada – Marokko 1 Joulukuu 2022 16:00 AI Thumama Stadium

Kanadan kokoonpano Qatarin MM-kisoissa

Kanadan jalkapallomaajoukkuetta johtaa lohkovaiheessa valmentaja John Herdman. Joukkueeseen tultuaan hän on nähnyt huomattavia parannuksia ja ohjannut Kanadan joukkueen FIFA-rankingissa 72. sijalta 40. sijalle, mikä toi joukkueelle eniten parantaneen joukkueen kunnia. 

Kanadan jalkapallomaajoukkueessa on kaksi nousevaa lahjakkuutta: Alphonso Davies ja Jonathan David, jotka pelaavat Bayern Münchenissä ja Lillessä. Molemmat kanadalaispelaajat tuovat maajoukkueeseen loistavaa kokemusta, sillä molemmat ovat voittaneet viime vuosina kotimaan liigoja. 

Missä katsoa FIFA World Cup 2022 -otteluita Kanadassa?

Kanadassa on runsaasti paikkoja, joissa voit nauttia hyvän aterian samalla kun katsot Kanadan maajoukkueen ottelua. Aloitusaika vaihtelee ottelusta riippuen, joten varmista oma aikavyöhykkeesi, ettet missaa otteluita. 

Voit seurata koko tapahtuman kulkua kaikissa FIFA:n MM-kisojen lisenssin omistavissa paikoissa sekä baareissa ja ravintoloissa, jotka omistavat otteluiden esittämisoikeudet.

Lisätietoja on FIFA:n virallisilla verkkosivuilla täällä

Qatarin FIFA World Cup 2022 liput – hinnat, myyntipäivät ja turnauksen vaiheet

Lisätietoja lipunmyynnistä ja lippujen esteettömyydestä on virallisilla verkkosivuilla täällä.

Kaikki liput myydään Qatarin rialina (QAR) sekä Qatarin asukkaille että kansainvälisille faneille.

FIFA World Cup kierros Kategoria I Kategoria II Kategoria III
Avausottelu 2,250 1,600 1,100
Lohkovaihe 800 600 250
Puolivälierä 1,000 750 350
Neljännesfinaali 1,550 1,050 750
Semifinaali 3,480 2,400 1,300
Pronssiottelu 1,550 1,100 750
Finaali 5,850 3,650 2,200

Vedonlyöntivihjeet ja kertoimet Kanadan maajoukkueelle

Kanadan jalkapallomaajoukkuepelaajat ovat epätodennäköisimpiä voittajia lohkossaan, ja heidän kertoimensa on hinnoiteltu 16/1 (17,00), sillä he kohtaavat erittäin kilpailukykyisen lohkon, jossa on kaksi kovaa vastusta. 

Belgia on ennakkosuosikki, joka on hinnoiteltu 13/25 (1,52), ja sen jälkeen tulee Kroatia, jonka veikataan voittavan ryhmän 10/1 (11,00) kertoimilla.

Vedot Kanadan jalkapallomaajoukkueen puolesta LV BET:ssä

LV BETillä on laaja valikoima vedonlyöntivaihtoehtoja. Voit lyödä vetoa Kanadan maajoukkueen pudotuspelivaiheesta. Voit myös lyödä vetoa sen mahdollisuuksista tehdä historiallinen esiintyminen Qatarin MM-kisoissa.

Kanadan jalkapallomaajoukkueen epätodennäköinen puolivälieräpaikka on hinnoiteltu 9/1 (10.00). 

Pysy ajan tasalla uusimmista MM-uutisista ja vedonlyöntimarkkinoista tällä viikolla LV BETin kanssa. 

Virittäydy LV BET Sports -blogiin saadaksesi lisätietoa live-urheilusta sekä esportsin jännittävästä online-maailmasta ja pysy ajan tasalla suurimmista urheilutapahtumista ympäri maailmaa. 

*Kertoimet voivat muuttua. Kertoimet ovat oikein julkaisuhetkellä

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *