Tennis tuo vuodelle 2022 monia jännittäviä otteluita

Tennis tuo vuodelle 2022 monia jännittäviä otteluita

Tennis German Open WTA 500 BerlinWTA 500 Berlin tulee taas pian ja kestää lauantaista 11. kesäkuuta sunnuntaihin 19. kesäkuuta. Tämä on seitsemäs kilpailu tässä kategoriassa tänä vuonna. Haluatko tietää enemmän Berliinin turnauksesta ja WTA Tourin osallistuvista tennistähdistä yleensä? Tali tennis tarjoaa mahdollisuuden pelata otteluita itse, mutta mistä voit löytää ajankohtaiset livetulokset tennis? LV BET tarjoaa sinulle lukuisia vedonlyöntivinkkejä ja tietoja, jotka auttavat sinut alkuun nopeasti.

  • WTA 500 Berlin (tennis): näitä otteluita et halua jättää väliin, joten kerromme sinulle kaiken tärkeän niistä.
  • Vedonlyöntivinkkejä ja kertoimet – WTA 500 Berlin ja Tali tennis: mitkä ovat kertoimet tämän vuoden kisoille ja kuinka vedonlyönti kannattaa aloittaa?
  • Vedonlyönti ja livetulokset tennis LV BETin kanssa: mitä kaikkea LV BET tarjoaa sinulle, kuinka voit osallistua vedonlyöntiin ja milloin seuraavat kisat järjestetään?

 WTA 500 Berlin (tennis)

11.-19. kesäkuuta Berliini toimii WTA 500 Berlin -tapahtumapaikkana. Tämä on seitsemäs turnaus tässä kategoriassa, joka järjestetään tänä vuonna ja 31. kierros tässä kilpailussa, joka oli nimeltään German Open vuosina 1971-2008. Ensimmäiset kahdeksan kisaa pidettiin Hampurissa. Vasta sen jälkeen turnaus siirtyi Berliiniin vuoden 1979 aikana. 

Vuosina 2009–2020 WTA-tennistähdet eivät kohdanneet Saksan pääkaupungissa. Tarkkaan ottaen paluun olisi pitänyt tapahtua kaksi vuotta sitten, mutta koronakriisin puhkeaminen aiheutti suunnitelmiin ongelmia. Tästä syystä, koko tapahtuma viivästyi vuodella.

Kuitenkin, tennistähdet kilpailivat WTA 500 Berliini 2021 -turnauksessa. Tarkemmin sanottuna turnaus järjestettiin 14.-20. kesäkuuta. Lopulta venäläinen Liudmila Samsonova voitti kilpailun 1:6, 6:1, 6:3 voiton ansiosta sveitsiläistä Belinda Benciciasta vastaan. Kaksinpelissä kuitenkin nousivat ykköseksi valkovenäläiset Victoria Azarenka ja Aryna Sabalenka. Finaalissa he voittivat Demi Schuursin 6:4, 3:6 ja 10:6.

Kuten LV BETin kautta näet, 28 pelaajaa kilpailee turnauksen pääkilpailussa. WTA Berlin oli vuonna 2021 suuri tapahtuma, jonka aikana vedonlyönti oli erittäin suosittua. ATP tuo omalta osaltaan joka vuosi uudenlaista jännitystä vedonlyönnin pariin, joten voimme sanoa sen sopivan mukaan valikoimaan erittäin hyvin. Nelinpeliturnauksessa sen sijaan kohtaa 16 paria. Näistä kahdeksan WTA Tennis Stars -tähteä ja neljä paria on jaettu. Koska WTA 500 Berlin pelataan nurmikenillä, se edustaa erinomaista valmistautumista esimerkiksi Wimbledonin mestaruuskilpailuihin, joten mukana on lukuisia huippupelaajia. Tällä tarkoitamme muun muassa Iga Swiatekiä, espanjalaista Paula Badosaa, kreikkalaista Maria Sakkaria sekä amerikkalaista Sofia Keninia.

 Vedonlyöntivinkkejä ja kertoimet – WTA 500 Berlin ja Tali tennis

Seuraavaksi voimme katsoa, kuinka sinä voit aloittaa vedonlyönnin ja minkälaisia vinkkejä sinun on hyvä pitää mielessäsi. Tali tennis on erittäin hyvä alkuun pääsemiseen ja otteluita on runsaasti tarjolla ympäri vuoden. LV BETillä voit helposti lyödä tenniksestä vetoa monien turnausten parissa kellon ympäri. Joten on sanomattakin selvää, että löydät pian vedonlyöntivaihtoehtoja WTA 500 Berlin -turnaukseen. Kuitenkin, koska turnaus järjestetään vajaa kuukauden kuluttua ja useampia kilpailuja on suunniteltu ennen sen alkamista, sinun on oltava kärsivällinen asian suhteen. LV BET haluaa kuitenkin antaa sinulle muutamia vedonlyöntivinkkejä matkan varrella. Sinun kannattaa esimerkiksi lukea WTA ranking -uutisia pysyäksesi ajan tasalla viimeisimmistä tennistuloksista ja muista tapahtumista.  Koska WTA Berlin 2021 on jo pelattu, voit alkaa valmistautua seuraaviin otteluihin näiden tulosten avulla.

Iga Swiatek on WTA-listan ykkönen. 20-vuotias puolalainen juhli vuoden viidettä turnausvoittoaan Roomassa toukokuun puolessa välissä. Lisäksi hän pääsi WTA 1000 -tapahtumaan. Stuttgartin WTA 500 oli tässä poikkeus. Swiatek voitti finaalissa virolaisen Anett Kontaveidin (5.), kreikkalaisen Maria Sakkarin (4.), japanilaisen Naomi Osakan (38.), valkovenäläisen Aryna Sabalenkan (7.) ja Tunisialainen Ons Jabeur (6.).

Espanjalainen Paula Badosa on WTA-listan kolmantena, mutta 24-vuotias espanjalainen voitti viimeksi tammikuussa WTA Sydney Tennis -kisoissa. Sen jälkeen hän pääsi semifinaaliin maaliskuussa WTA 1000 – Indian Wellsissä ja huhtikuussa Stuttgartissa. Siellä hänet voittivat Sakkari ja Sabalenka.

Vedonlyönti ja livetulokset tennis LV BETin kanssa

LV BETin ohjelmaan kuuluu jatkuvasti tennisvedonlyönti. Ja tietysti voit lyödä vetoa koko kisan voittajasta sekä yksittäisistä peleistä WTA 500 Berlin -tapahtuman aikana mahdollisimman pian. Vaihtoehdot ulottuvat myös sarjan pelien kokonaismäärään. Haluatko saada yleiskatsauksen tästä? Jos näin on, niin tutustu seuraavaksi LV BETin verkkosivustoon. Livetulokset tennis ovat tietysti saatavillasi heti ottelun päätyttyä ja voit siirtyä seuraavan pariin samalla. Reaaliaikainen otteluiden seuraaminen on vaivatonta, kun LV BET etsii sinulle viimeisimmät uutiset, parhaat vinkit ja suosituimmat ottelut. Voit siis olla varma siitä, ettet jää mistään paitsi.

Vaikka ATP tennis huipentuu vasta marraskuussa miesten otteluiden osalta finaalipelein, voit päästä seuraamaan pudotuspelejä jo kesäkuun aikana. Pelit järjestetään eri puolilla Eurooppaa, mutta voit seurata niitä mukavasti kotisohvaltasi käsin, liittyen samalla jännitykseen vedonlyönnin avulla. ATP tennis 250 ja 500 tuovat sinulle muutamia pelejä ja kesäkuun lopulla on tietysti luvassa Grand Slam -ottelu, joka kannattaa laittaa jo omaan kalenteriin ylös.

LV BET tarjoaa sinulle seuraavat tennisottelut, joissa voit lyödä vetoa voittajasta:

  • 6.6.2022 – Weissenhof, Stuttgart, Saksa
  •  6.6.2022 – Libema Open, ‘S-Hertogenbosch, Alankomaat
  • 13.6.2022 – Cinch Championships, Lontoo, Englanti

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *