AZ AUSZTRÁL FUTBALL

Az ausztrál labdarúgás, más néven Aussie szabályok vagy footy, egy kontakt csapatsport, amely ötvözi a rögbi és a futball elemeit. A krikett mellett az Aussie szabályok Ausztrália legfontosabb és legnépszerűbb sportja, az olyan események, mint az AFL International Cup és az AFL Grand Final, élő nézők ezreit és több millió nézőt vonz otthon. Az LV BET-nél versenyképes Ausztrál Futball oddsokat élvezhet a különböző fogadási piacokon az év legnagyobb és legizgalmasabb mérkőzésein. Mielőtt megtenné első ausztrál futball fogadását, vessünk egy gyors pillantást arra, hogy miről is szól ez a fantasztikus sportág.

Regisztráció

HOGYAN FOGADJUNK AUSZTRÁL FUTBALLRA

Ahhoz, hogy az ausztrál futballra fogadhasson, érdemes megérteni az alapokat. Az amerikai futballhoz hasonlóan az ausztrál szabályok is ugyanabba a sportcsaládba tartoznak, amely a rögbi korábbi szabályaiból fejlődött ki a 19. században. Érdekes módon hasonló az amerikai futballhoz és a rögbihez, ugyanakkor az ausztrál futball különböző szabályokat, csapatösszetételt, mezőt és pontozási rendszert használ. Az ausztrál labdarúgást egy 130-185 méter hosszú és 110-155 méter széles ovális pályán játsszák, így ez a három sportág legnagyobb játéktere. Egy mérkőzés 20 perces negyedekre van osztva, 18 játékos van a pályán és három csere engedélyezett. A játékosok bárhol elhelyezkedhetnek a pályán, valamint vannak speciális szabályok a labda átadására, kezelésére és manőverezésére. 

Az ausztrál szabályok szerint a labda nagyon hasonlít egy ovális rögbi labdára, de kisebb és kissé hosszabb. A csapat úgy szerez gólt, hogy a labdát a négy kapufán keresztül rúgja: a külső oszlopokon átrúgott labda “behind”, egy pontot ér, a belső posztokon keresztüli rúgás pedig hat pontot érő gól (goal). A játék tempója általában gyors, gyakori pontozással, fizikai versenyekkel és rendkívüli jelölésekkel, így az ausztrál futballfogadások sokkal szórakoztatóbbak. A sportágat az Ausztrál Labdarúgó Liga (AFL) irányítja, amely a legjelentősebb ausztrál futballbajnokságot is szervezi – az AFL Grand Final-t.

Az ausztrál szabályok szerinti fogadások megkezdéséhez egyszerűen válassza ki azt a mérkőzést, amelyre Ön fogadni szeretne és tegye meg a választását. Több piac közül választhat, mint például a mérkőzés Győztese, Pontok Hendikep, Negyed Győztese, az Összesített Pontook Felett/Alatt és az Összesített Gólok. Miután kiválasztotta, adja hozzá választásait a fogadószelvényéhez, állítsa be a kívánt tétet és erősítse meg a fogadást.

FOGADJON AUSZTRÁL FUTBALLRA AZ LV BET OLDALÁN!

Válassza az LV BET-et, hogy az év leglátványosabb AFL mérkőzéseire verhetetlen ausztrál futball oddsokat kapjon. Olyan piacokra fogadhat, mint az Összesített Behind-ok, Félidő Pontok Hendikep, Félidő Győztese és tucatnyi más opcióra és élő, játék közbeni fogadási piacokra. Sportfogadási oldalunkon rengeteg érdekes fogadási piacot talál remek ausztrál futball oddsokkal, valamint ugyanilyen versenyképes kínálatot kínálunk más sportágakra, e-sportokra, szórakoztató és egyéb eseményekre.

It looks like we can't find what you're looking for. Perhaps searching will help.

Ausztrál Futball