Forma 1 Mexikói Nagydíj fogadási lehetőségek

Forma 1 Mexikói Nagydíj fogadási lehetőségek

Mexico City Grand Prix 2022 - F1 RaceA 2022-es F1 versenynaptár 20. futama, az amerikai F1 Grand Prix után következik a Formula 1 mexikói nagydíj, amely kifejezetten a fiatalabb Forma 1 futamok közé tartozik. Az F1 Mexikó országában 1962-ben került először megrendezésre, azóta viszont mindössze 22 alkalommal bonyolítottak futamot a mexikóvárosi pályán. Alapvetően néhány nehezebb kanyar mellett sok egyenes is van a pályán, ennek megfelelően fogadási szempontból kifejezetten ígéretes a sok előzés miatt ez a futam. Plusz még ha hozzávesszük azt is, hogy egyébként a világbajnokságon az F1 naptár szerint már csak két futam van a mexikói után, akkor látható, hogy itt már valószínűleg nagyon közel leszünk ahhoz, hogy eldőljön a világbajnokság sorsa.

Az F1 2021 világbajnokságában Valtteri Bottas szerezte meg a pole pozíciót itt, övé volt a futam leggyorsabb köre, mégis a legjobb háromba sem került be a finn. A futamot tavaly Max Verstappen nyerte, Lewis Hamilton és Sergio Pérez előtt, hasonló felállásra maximum a győztes tekintetében van esély az F1 2022 világbajnokság mexikói futamán. De hogy mire érdemes fogadni? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan hír és érdekesség mellett még fogadási tippeket is fog találni. A következőkben pedig még lesz szó:

  • Az F1 naptár 2022-es mexikói nagydíjának bemutatásáról
  • Megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket
  • Végigmegyünk az LV BET fogadási kínálatán az Formula 1 Mexikói Nagydíj vonatkozásában

Az F1 Mexikói Nagydíj teljeskörű bemutatása

A 2022-es F1 Mexikói Nagydíj 2022. október 30-án kerül majd lebonyolításra a megszokott formában. Tehát azon a hétvégén pénteken lesz majd egy szabadedzés, aztán szombaton egy F1 időmérő, majd vasárnap jön el a futam ideje. Az F1 Mexikó időmérő futamát tavaly Bottas nyerte, erre idén azért csekély az esély. A Forma 1 közvetítés nagyjából ugyanolyan hosszú lesz majd, mint más versenyek esetén, hiszen ugyan egy kör a mexikóvárosi pályán mindössze 4,3 kilométer hosszú, ezekből 71 kört kell teljesíteni, tehát bőven ki fog jönni az átlagos 305 kilométeres versenytáv Mexikóban is.

Az F1 2022 világbajnokságának állását figyelve arra azért elég nagy esély mutatkozik, hogy a tavalyi győztes Max Verstappen győzni tud Mexikóban is, sőt, akár még az sem teljesen kizárt, hogy világbajnokként fog majd versenyezni ezen a futamon. De ha belementünk az esélyesek átbeszélésébe, akkor gyorsan nézzük is meg a legjobb fogadási tippeket!

Fogadási tippek és szorzók az F1 Mexikói Nagydíj versenyére

Az F1 Mexikói Nagydíj esetén is pontosan azok a fogadási piacok az elérhetőek, amelyek egyébként minden Forma 1 verseny esetén. Fogadhatunk tehát a végső győztes mellett a leggyorsabb körre, fogadhatunk a pole pozícióra, fogadhatunk két pilóta egymás elleni eredményére, a pódiumra, de éppenséggel fogadhatunk a safety carokra is. Mindenesetre azt azért el lehet mondani, hogy Forma 1-re általában a fogadók végső győzteses fogadásokat kötnek az esetek többségében.

A Mexikói Nagydíj vonatkozásában a világbajnokságot toronymagasan vezető Max Verstappen győzelmére tippelnénk leginkább, bár a pálya gyorsaságát figyelve az időmérőn nem biztos, hogy ő fogja hozni a legjobb időt. Abból kiindulva, hogy Charles Leclerc hány időmérőt meg tudott már nyerni az idei világbajnokság során, mi megkockáztatnánk azt, hogy övé lesz most Mexikóban is a legjobb idő. Mexikói lévén viszont mi odatennénk legalább a legjobb háromba Sergio Pérezt is, a hazai közönség biztosan fog ennyit számítani neki.

Fogadások a 2022 F1 Mexikói Nagydíj versenyére az LV BET-nél

Az egyik legismertebb és legnépszerűbb online sportfogadási oldalnál, az LV BET-nél is tudják, hogy a Forma 1 nem csak a motorsportok között a legnépszerűbb, de egyben az összes sport között a legkeresettebb, már ami a sportfogadásokat is illeti. Ennek megfelelően bőségesen találunk ennél a bukmékernél fogadási eseményeket a Forma 1 versenyekre, közte pedig a Mexikói Nagydíjra is. Mondanunk sem kell, hogy a Mexikói Nagydíj győzelmére a legesélyesebb Max Verstappen, aki valószínűleg már vagy világbajnok vagy majdnem világbajnok lesz Mexikóban.

Még Charles Leclerc és Sergio Pérez győzelmének és legjobb idejének van esélye, a többiek szorzói kifejezetten magasak már az LV BET-en. Azt javasoljuk minden fogadónak, hogy győződjön meg erről saját maga és válasszon a speciálisabb fogadások közül, hogy maximalizálni tudja lehetséges nyereményét – és akkor az élő fogadás lehetőségeiről még nem is beszéltünk!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *