Ghána – Uruguay | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Ghána – Uruguay | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Ghana - Uruguay Group HDecember 2-án véget ér a H csoport és a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság csoportküzdelmei, a Ghána – Uruguay mérkőzéssel szemben a korábbi rajtok során.

Miután Uruguay már megmérkőzött a csoport vitathatatlanul legkeményebb csapataival, Ghána ellen mindent bele kell adnia, hogy talán még a csoportelsőségért is harcba szálljon, ha az eredmények úgy alakulnak, ahogyan ők akarják.

Ghána képes lesz megfojtani dél-amerikai ellenfelét? Az LV BET Katar 2022 esélylatolgatása a következő.

  • Ghánának nehéz dolga van az uruguayi támadás megállításában.
  • Ha jól játsszák ki a kártyáikat, Uruguay támadást indíthat.
  • A 2022-es FIFA-világbajnokság H csoportjának esélyei a Ghána – Uruguay mérkőzésre.
  • Tegye meg fogadásait a piacok hatalmas választékára az LV BET-nél!

Otto Addónak valami különlegeset kell kitalálnia Ghána számára

Bár Otto Addo tapasztalatlan a szerepkörben, Ghána vezetőedzőjeként gyorsan bebizonyította, hogy ért a taktikához. Morfondírozó taktikájának köszönhetően a Fekete Csillagok a CAF 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjének harmadik fordulójában kiszorították a jóval esélyesebb Nigériát. A német származású ghánai a nagyszerű diadal óta minden következő ellenfélhez igazította a formációt és a stratégiát, és eddig két győzelmet, három döntetlent és egy vereséget ért el.

A 2022-es katari időpontok megpecsételése érdekében Ghána egy olyan csoport élén végzett, amelyben Dél-Afrika is szerepelt, de a döntő harmadik fordulóba jutás és az ottani szereplés között a Fekete Csillagokat szertelenül kizárták a 2021-es Afrikai Nemzetek Kupájáról. Mivel Ghána győzelem nélkül végzett a Comore-szigetekkel, Gabonnal és Marokkóval közös csoport végén, úgy döntött, hogy vezetőséget vált, és Addót hozta csatába – és két szakaszon átverekedte magát Nigérián.

Most, a negyedik világbajnokságán Ghána abban reménykedik, hogy feltörekvő sztárjai meglepik ellenfeleiket, és talán pontokkal távoznak Katarból 2022-ben. Thomas Partey és az Ayew testvérek továbbra is a csapat középpontjában állnak, de Kamaldeen Sulemana és Mohammed Kudus is elég tehetséges ahhoz, hogy bármelyik csapat küllők közé dugjanak egy ágat.

Név Poszt Mérkőzések Gólok
André Ayew Csatár 6 3
Thomas Partey Középpályás 4 3
Kudus Mohammed Középpályás 6 1
Wakaso Középpályás 4 1

Uruguay could run riot in this one

La Celeste has been transformed under the still-young era of Diego Alonso, despite so many core players being the stars of the old regime. The Montevideo-native immediately turned results around, employing far more attacking tactics and encouraging quick work to move the ball up the pitch. It seems as though his preferred strategies fit this cast of veteran and young talents like a glove.

In the FIFA World Cup 2022 qualifiers, Uruguay were quickly on their way out of the picture after losing four on the trot. Then came Alonso, who rattled off four wins in his first four games – all of which were qualifiers – to nestle Uruguay into third in the standings. Having bowed out to Colombia on penalties after a 0-0 tie at the 2021 Copa América, recent results have shown a stark change of pace for La Celeste.

While Ghana has proven capable of holding off better teams, if they play the Alonso way, Uruguay could score a bucket load of goals and seal the nation’s 11th passage to the World Cup knockouts. Look to the likes of Darwin Núñez, Giorgian de Arrascaeta, Luis Suárez, and Edinson Cavani to feast on the glut of opportunities that come their way in this one.

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Luis Suárez Csatár 14 8
Giorgian De Arrascaeta Középpályás 8 5
Edinson Cavani Csatár 9 2
Federico Valverde Középpályás 14 2

Fogadási tippek és oddsok a Ghána – Uruguay mérkőzésre a 2022-es FIFA World Cup H csoportjában

Nem meglepő, hogy a Ghána – Uruguay mérkőzés esélyei erősen a dél-amerikaiaknak kedveznek. A 2022-es labdarúgó-világbajnokság H csoportjában már a kezdetektől fogva ez a helyzet. Hónapokkal a torna kezdete előtt Uruguay 2/1-es oddsot kapott a csoportgyőzelemre, míg Ghánának csak 11/1-es esélyt adtak.

Mint látható, Ghánának nem sok reményt adtak a csoportból való továbbjutásra, ugyanolyan szorzón ült, mint a Koreai Köztársaság. Uruguay viszont eléggé távoli második favorit volt Portugáliával szemben, de papíron a dél-amerikaiak képesek lennének felvenni a versenyt az európai nagyhatalommal.

Nézze meg a Ghána – Uruguay mérkőzést élőben a BBC-n 15 órakor az Egyesült Királyságban.

Fogadások a Ghana vs Uruguay mérkőzésre az LV BET-nél

Ha Uruguay a nyitómérkőzéseken megmutatja támadói képességeit, a fogadók cunamija várható, akik a számos LV BET Qatar 2022 piacon fogadnak. A mérkőzés eredményére és az Uruguay javára szóló hendikepekre rengetegen fognak fogadni, de ugyanígy a gólszerzőkre, a különdíjakra és a 2. csapat oddsaira is.

Mégis, mivel Uruguay ennyire nagy favorit, sok fogadó szeretné, ha a lehetséges hozamokat növelni lehetne. Itt jönnek be az LV BET promóciók, különösen a Superduper Bet és az Acca Boost!

Ha Uruguay nagy győzelmére vagy Ghána esélytelenebb győzelmére szeretne fogadni, találja meg a legjobb oddsokat az LV BET-nél.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *