MI AZ AMERIKAI FUTBALL?

Az amerikai futball a legnépszerűbb sport az Egyesült Államokban és globálisan is évről évre egyre ismertebb. A játékot két csapat játssza egy 100 yardos pályán, csapatonként 11 pályán lévő játékossal, akik próbálják megakadályozni az ellenfél pontszerzését, míg ők annyi pontot kísérelnek meg szerezni, amennyit csak lehet. Az NFL-ben a csapatok 53 fővel rendelkeznek, akik a támadó egységben, a védelemben vagy éppen a speciális egységben vállalnak szerepet - a mérkőzésen váltakozva lehetnek pályán ezek az egységek. Az amerikai futball fő célja, hogy a labdát az ellenfél end zone-jába juttassák. Ezt alapvetően futással vagy a labda passzolásával érhetik el, valamint játékok (playek) sorozatával. A támadó egységnek legalább 10 yardot kell előremozdítania a labdát minden 4 játékban, ahhoz, hogy megtarthassa a labdát. Minden megtett 10 vagy több yard után, a támadó egység újrakezdheti 4 játékát, immáron közelebb az ellenfél end zone-jához. Amennyiben a védelem megakadályozza ezen yardok elérését, a támadó egységnek puntolni kell a labdát az ellenfél oldalára. Ha a támadó egység elég közel van az ellenfél kapujához, megpróbálhatnak mezőnygólt (field goal) rúgni, ahol a rúgó játékos kísérletet tesz a labda kapun történő átrúgására, három pontért. Miután 4 x 15 perc letelt, az a csapat nyer, amelynek több pontja van.

Register

HOGYAN FOGADHAT AMERIKAI FUTBALLRA?

Talán az amerikai futball szabályai elsőre bonyolultnak tűnhetnek, de ezt a sportot egészen egyszerű követni. A kommentátorok garantálják, hogy a nézők megfelelően informálva legyenek a taktikai döntésekről és a pályán zajló cselekményekről, ráadásul valós idejű grafikákat mindig mutatnak a képernyőn annak érdekében, hogy a nézők tudják, pontosan mi zajlik a pályán. Noha ez a játék globálisan is egyre népszerűbb, a legjobb játékosok, csapatok mind az NFL-ben (az amerikai National Football League-ben) találhatóak. A szezon általában 17 játékhétből áll, ezután a rájátszás, majd a Super Bowl következik.
Az amerikai futballra történő sportfogadás elsősorban a szezon alatt esedékes. A szabályok megfelelő ismerete és a jelenlegi legjobb résztvevő csapatokról való tájékozottság segíthetik a sportfogadókat az esélyesebb kimenetel kiválasztásában. Ahhoz, hogy elkezdje a fogadást az amerikai focira, egyszerűen válassza ki az Ön által kedvelt eseményt és a piacot, ezután helyezze el a tétet. Az LV BET sportfogadó oldalon az élő fogadás is lehetséges, amely nagyban emelheti a rajongók élményét, akik az NFL-t és más profi ligákat néznek.

FOGADÁS AMERIKAI FUTBALLRA AZ LV BET OLDALON

Az LV BET oldal fantasztikus fogadási palettát kínál az Amerikai futball sportágra. A sportfogadók olyan kimeneteleket tippelhetnek meg, mint a Mérkőzés győztese, Pontos eredmény, Felett/alatt pontszámok, Hendikepek, Játékos speciálisak.
A Sport blogon naprakész információkat, elemzéseket és részletes előrejelzéseket lehet találni a legfontosabb mérkőzésekhez, valamint különleges promóciókról és bónuszokról szóló tudnivalók is szerepelhetnek itt.

It looks like we can't find what you're looking for. Perhaps searching will help.

Amerikai Futball