F1 Abu Dhabi Nagydíj fogadási lehetőségek

F1 Abu Dhabi Nagydíj fogadási lehetőségek

Abu Dhabi Grand Prix 2022 - F1 RaceA 2022-es F1 versenynaptár 22. egyben utolsó futama lesz a brazil Forma 1 futam után következő F1 Abu Dhabi futam. Ez az F1 világának egyik legfiatalabb futama, hiszen az Egyesült Arab Emirátusokban található Yas Marina pályáján az első versenyt 2009-ben rendezték. Az Abu Dhabi F1 futam egyébként a versenysorozat történetének első olyan versenye volt, amelyet villanyfényben rendeztek és ez azóta is így van. Az F1 2021 világbajnoki sorozatában itt Max Verstappen tudott nyerni Lewis Hamilton és Carlos Sainz Jr. előtt úgy, hogy Verstappen futotta a leggyorsabb kört és ő nyerte meg az időmérőt is. Az eddig megrendezett 13 F1 Abu Dhabi Nagydíjon 6 különböző pilóta tudott itt nyerni, a legtöbbször Lewis Hamilton, szám szerint ötször.

Aki követi az F1 hírek világát, az tudja, hogy óriási meglepetés lenne, ha ez idén is így történne, sőt nagy valószínűséggel ezen a futamon az F1 2022 világbajnokság sorsa már nem lesz kérdéses. De hogy ki nyerhet itt és mire érdemes majd még fogadni? Aki kíváncsi erre, annak azt javasoljuk, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol a számtalan hír és érdekesség mellett fogadási tippeket is lehet olvasni rendszeresen. A következőkben tehát lesz még szó:

  • Az F1 naptár 2022-es abu dhabi nagydíjának bemutatásáról
  • Megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket
  • Végigmegyünk az LV BET fogadási kínálatán az Formula 1 Abu Dhabi Nagydíj vonatkozásában

Az F1 Abu Dhabi Nagydíj teljeskörű bemutatása

Az F1 2022 világbajnokság versenyeinek sorozatában az utolsó verseny lesz az Egyesült Arab Emírségben megrendezésre kerülő abu dhabi nagydíj. A verseny 2022. november 20-án kerül majd megrendezésre a megszokott formátum szerint. Ez azt jelenti, hogy egy szabadedzéssel kezdődik majd pénteken a Forma 1 közvetítés, amely után szombaton jön az F1 időmérő. Vasárnap pedig a versenyre kerül majd sor az időmérőn nyújtott teljesítmény alapján rangsorolva. Fontos kiemelni, hogy ez egy esti verseny, így az F1 időmérő abu dhabi változata is más időben kerül majd lebonyolításra.

Az F1 Abu Dhabi 2021 versenyét az a Max Verstappen nyerte meg egyébként, akinek az idei verseny megnyerésére is kifejezetten nagy esélye van. Az abu dhabi pálya kifejezetten rövid, alig 5,2 kilométer hosszú egy kör, ezen teljesítenek 58 kört a versenyzők, hogy összejöjjön a 306 kilométeres végső távolság. De most ugorjunk is egyből a fogadási tippekhez!

Fogadási tippek és szorzók az F1 Abu Dhabi Nagydíj versenyére

Az F1 Abu Dhabi Nagydíj versenye esetén is elmondható, hogy rengeteg különféle piacon fogadhatunk az eseményekre. Nem csak a futam győztesére lehet tippelni, de megpróbálhatjuk eltalálni azt, hogy kié lesz a leggyorsabb kör, ki fog majd a pole pozícióba kerülni vagy éppenséggel két pilóta egymás elleni teljesítményét is összehasonlíthatjuk. A jelenlegi világbajnoki állás figyelembevételével valószínűleg mire a száguldó cirkusz az Egyesült Arab Emírségekbe ér majd, már el fog dőlni a világbajnoki cím sorsa.

Ettől függetlenül mi úgy gondoljuk, hogy a legjobb fogadási tipp továbbra is az, ha Max Verstappen végső győzelmére fogadunk. A leggyorsabb mért kör tekintetében még lehet azért kockáztatni például Charles Leclerc fogadásával, de a győzelemre nem nagyon látunk Verstappennél esélyesebbet. Aki nagyobbat akar kockáztatni, az még megtippelheti esetleg azt, hogy Carlos Sainz Jr. is oda tud kerülni a pódiumra.

Fogadások a 2022 F1 Abu Dhabi Nagydíj versenyére az LV BET-nél

A Formula 1 a világ egyik legnépszerűbb sportjának számít, nem csak a sportfogadók, de a sportrajongók körében is. Ennek megfelelően az egyik legismertebb és legnépszerűbb bukméker, az LV BET is rengeteg fogadási eseményt kínál az összes versenyre, így az Abu Dhabi nagydíjra is. Fogadhatunk a győztes mellett a legjobb időre, a pódiumra és több pilóta egymás elleni teljesítményét is tesztelhetjük.

Az LV BET is úgy látja, hogy a legjobb és legnagyobb esélye a győzelemre a futamon Max Verstappennek van, talán még Charles Leclerc szorzója az, amit érdemes számításba venni. De a teljes kínálathoz mindenkinek az LV BET sportfogadási oldalának felkeresését javasoljuk, az LV BET sportfogadási blogján pedig bőségesen lesz majd fogadási tipp az időmérőre és a versenyre magára is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *