A Premier League mérkőzései a VB előtt jó fogadási lehetőségek

A Premier League mérkőzései a VB előtt jó fogadási lehetőségek

Matchday 16 of the English Premier LeagueA 2022-es labdarúgó világbajnokság mérkőzéseire november 20. és december 18. között kerül sor Katarban. Ez a menetrend azt is jelenti, hogy az európai topligákban, így például a Premier League sorozatában is változik valamelyest a lebonyolítás és jóval előbb befejezik az őszi mérkőzéseket. Ez azért fontos, mert a Premier League csapatok legjobbjaiból sokan játszanak a válogatottban, így az angol nemzeti tizenegy edzője azt kérte az angol labdarúgó szövetségtől, az angol Premier League szervezőjétől, hogy változtasson az időpontokon. Így a Premier League matches before World Cup, azaz a világbajnokság előtti utolsó meccsek majd november 12-én és 13-án lesznek és a nemzeti tizenegy edzőjének kérésére nem lesz olyan meccs ebben a fordulóban, amikor a hat legjobbnak mondott csapat egymással játszik.

De hogy ez mit is jelent pontosan a Premier League menetrend tekintetében és milyen Premier League eredmények várhatóak ebben a VB előtti utolsó fordulóban? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan hír és érdekesség mellett még folyamatosan olvashat angol tippeket is és kiderül, hogy mire kell számítani ebben a VB előtti utolsó körben. A következőkben tehát lesz még szó:

  • A Premier League VB előtti utolsó fordulójáról
  • Tippek között is nézelődünk ezen meccsek vonatkozásában
  • Megnézzük, hogy mit kínál az LV BET a Premier League és ezen specifikus forduló vonatkozásában

A Premier League VB előtti utolsó körének részletes bemutatása

Az angol Premier League világbajnokság előtti utolsó körére 2022. november 12-én és 13-án kerül sor. Ennek a fordulónak az összeállításában az angol szövetség figyelembe vette az angol válogatott edzőjének, Gareth Southgate-nek azt a kérését, hogy segítse a háromoroszlános gárda sikerét azáltal, hogy nem sorsolja össze az úgynevezett nagy hatos csapatait a fordulóban. Ez végül egyébként így is lesz, így a legjobb alakulatok, mint például a Premier League 2021/22 bajnoka, a Manchester City nem fog rangadót játszani. A Premier League tabella egyébként aktuálisan nem a legjobb hat csapattal kezdődik, de ettől függetlenül a Premier League gólkirályai valamelyest pihenhetnek majd ezen a hétvégén.

Hiszen például a Manchester City a Brentforddal fog majd játszani, míg a Liverpool a Southampton ellen lép pályára hazai közönsége előtt, míg az angol válogatott csapatkapitánya, Harry Kane a Leeds ellen próbálkozik majd a gólszerzéssel a világbajnokság előtti utolsó fordulóban.

Fogadási tippek a VB előtti utolsó Premier League forduló meccseire

A Premier League fogadások kifejezetten népszerűek napjainkban, így a VB előtti utolsó PL meccsekre is bőségesen állnak rendelkezésre fogadások a legnagyobb bukmékereknél. Minden egyes angol meccsre egyébként hihetetlenül sok fogadási piacunk is van, így például fogadhatunk a gólszámokra, alatta/felette piacokra, megpróbálhatjuk megtippelni a gólszerzőket, tippelhetünk pontos eredményre, szögletek számára és büntetőlapokra is. Az utolsó fordulóban a VB előtt lesz néhány keményebb összecsapás azért, amire érdemes fogadni.

A Brighton például kifejezetten jól teljesít ebben a szezonban, az Aston Villa pedig nem annyira, így az egymás elleni meccsük azért rejt magában jó fogadási lehetőséget.A forduló legnagyobb rangadója és mérkőzése talán a Newcastle United Chelsea elleni meccse lesz, tekintve, hogy a Newcastle igyekszik az élmezőnyhöz zárkózni, a Chelsea pedig kissé rosszabbul teljesít most, mint az előző szezonban. Még majd játszik egymással a Bournemouth és az Everton, valamint a Fulham hazai pályán fogadja majd a Manchester United csapatát.

Fogadások a Premier League VB előtti utolsó meccseire

A Premier League minden egyes fordulójára bőséges fogadási lehetőség áll rendelkezésünkre, a legnagyobb és legismertebb sportfogadási oldal, az LV BET például a VB előtti utolsó fordulóra is nagy mennyiségben kínál fogadási lehetőségeket, és minden egyes meccsre sok tucat különféle piacon fogadhatunk. A meccseket nézve azért eléggé látható az is, hogy találhatunk papírforma találkozókat, tehát a Manchester City vagy a Liverpool sikere eléggé biztos tippnek tűnhet.

De a nagyobb szorzókat keresők megpróbálkozhatnak a Brighton hazai győzelmének megtippelésével is, de a Fulham vs Manchester United találkozó is jó esélyeket tartogat a vendéggyőzelemre tippelőknek. De a teljes kínálatért mi azt javasoljuk mindenkinek, hogy keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát, ahol minden piacot át lehet böngészni a legjobb ajánlatok felkutatásához.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *