Az NFL München 2022 fogadási lehetőségei

Az NFL München 2022 fogadási lehetőségei

NFL: Tampa Bay Buccaneers - Seattle Seahawks - Allianz ArenaAz amerikai futball profi ligájának, az NFL ligájának a 2022/2023-as szezonban öt mérkőzése lesz az Egyesült Államokon kívül, ezek egyike az NFL Munich 2022 mérkőzése, amelynek keretében Münchenben játszik majd egymással a Seattle Seahawks és a Tampa Bay Buccaneers alakulata. A teljesen a megszokott amerikai futball szabályok szerint zajló mérkőzés óriási érdeklődésre tart számot, ennek megfelelően az NFL München 2022 jegyek nagyon gyorsan el is fogytak a mérkőzésre. A találkozó a normál NFL meccsek közé tartozik, tehát ugyanúgy számítani fognak az itt szerzett pontok, mintha az Egyesült Államokban lenne a találkozó.

2022 november 13-án rendezik majd a meccset, és az NFL eredmények figyelembevételével jól választott az amerikai futball szövetség, hiszen komoly rangadóról van szó. A meccs vasárnap kerül majd megrendezésre a müncheni Allianz Arénában délután fél négykor helyi idő szerint. De hogy pontosan milyen lehetőségeink vannak a fogadásra a meccsel kapcsolatban? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol erről és sok minden másról is esik majd szó, ráadásul nagyszerű fogadási tippek is elérhetőek lesznek majd. A következőkben tehát ejtünk még szót:

  • Az NFL München 2022 mérkőzéséről részletesen
  • Tippek között is nézelődünk a találkozó vonatkozásában
  • Megnézzük, hogy mit kínál az LV BET erre a különleges müncheni NFL mérkőzésre

Az NFL München 2022 mérkőzésének részletes bemutatása

2022 november 13-án kerül majd sor Münchenben az Allianz Arénában az NFL egyik mérkőzésére, amelyen majd a Seattle Seahawks csapata játszik a Tampa Bay Buccaneers alakulatával. Jelenleg ez két kifejezetten erős NFL Teams azaz csapat, a Tampa Bay kifejezetten erősen kezdte a szezont, de a Seahawksról sem mondható el, hogy ne lennének esélyesek playoff helyre odaérni. A Seahawks számára ráadásul kifejezetten fontos ez a müncheni meccs, hiszen tavaly az NFL hírek követői teljes megdöbbenéssel vehették tudomásul, hogy a csapat még a rájátszásba sem jutott be.

Az NFL eredmények jelenleg azt mutatják, hogy most azért erre van esélyük, de a meccs egészének vonatkozásában azért a Tampa sikerére számol mindenki. A mérkőzésre egyébként a Bayern München focicsapatának stadionjában kerül sor, amerikai idő szerint fél 10-kor délelőtt. Ez lesz az NFL történetének első németországi mérkőzése, de a jegyek iránti érdeklődést nézve, valószínűleg nem az utolsó. De hogy mire és kikre érdemes tippelni ezen a mérkőzésen, most megnézzük!

Fogadási tippek az NFL München 2022 mérkőzésére

Az NFL tekintetében kifejezetten sok fogadási opció áll a fogadók rendelkezésére, már régóta nem csak egy meccs győztesére lehet fogadni. Így például tippelhetünk arra, hogy mi fog történni az egyes negyedekben vagy félidőkben, tippelhetünk alatta/felette piacokon a pontszámokra, de akár azt is megpróbálhatjuk eltalálni, hogy hány sikeres passza lesz az irányítónak. Ennek megfelelően bőségesen van fogadási lehetőségünk az NFL München 2022 mérkőzésére is.

A meccs győztesének tekintetében azért elég jelentős az esély arra, hogy a Tampa Bay fog majd nyerni, érdemes erre még úgy is fogadni, hogy hendikeppel előnyt adunk majd a Seattle-nek. Egyszerűen a két csapat még mindig nincs egy súlycsoportban igazán. Általában a meccsek jelentősebb részében páratlan szám lesz az összesített pontszám, így ennek a meccsnek a vonatkozásában is megpróbálhatjuk ezt betippelni.

Fogadások az NFL München 2022 mérkőzésére az LV BET-nél

Mivel az NFL a világ egyik legnézettebb sportága és kifejezetten sok fogadó is követi az eseményeket, minden valamire való bukmékernél bőségesen találunk fogadási lehetőségeket. Így van ez az egyik legismertebb és legnépszerűbb online bukméker, az LV BET vonatkozásában is, amelynél bőségesen találhatunk fogadási piacokat NFL-re és az NFL München 2022 meccsére is. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ennél a fogadóirodánál is a Tampa Bay sikere ígéri a legjobb esélyt, de még akár -5,5-ös pont hendikeppel is bepróbálhatjuk ezt a tippet.

Viszont most nem mutatjuk be a teljes fogadási kínálatot, azt javasoljuk mindenkinek, hogy keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát a további lehetséges fogadási piacokért, ha pedig tippekre és tanácsokra van valakinek szüksége, akkor az LV BET sportfogadási blogja nagyszerű választás lehet. Az NFL München mérkőzése pedig az élő fogadások tekintetében is határozottan jó opció lehet mindenki számára.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *