Dél-Korea – Portugália | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Dél-Korea – Portugália | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - South Korea - Portugal Group HBár lehet, hogy Ghánánál jobbak az esélyeik, a Dél-Korea-Portugália mérkőzés minden bizonnyal a 2022-es katari világbajnokság csoportkörének egyik nagy Dávid és Góliát találkozójának ígérkezik.

Az ázsiaiak ugyanolyan esélytelenek a H csoport megnyerésére, mint afrikai riválisaik, de a szupersztár Son Heung-min készen áll a támadás vezetésére, így mindig van esély a felfordulásra.

Vajon Portugália a Koreai Köztársaság ellen is meg fog rohamozni? Nézze meg, hogyan állnak össze a csapatok, és mit mondanak az alábbiakban a mérkőzés esélyei.

  • Mindig van remény Dél-Korea számára, ha Son a pályán van.
  • Portugália elsöprő mennyiségű tehetséget tesz le az asztalra.
  • A 2022-es FIFA-világbajnokság H csoportja ezen a mérkőzésen múlhat.
  • Az LV BET minden 2022-es katari fogadási igényét kielégíti.

Dél-Korea bízik Sonban

Hasonlóan Ronaldóhoz a korábbi portugál éveiben, Paulo Bento vezetőedző is nagyon bízik abban, hogy Son Heung-min a legjobb futballját játssza, és úgy állítja be a csapatot, hogy ez megtörténhessen. Bento gyakran a balszélen veteti be a középpályásokat, akik gyors passzokat játszanak a csatároknak, akiket arra bátorít, hogy vegyék fel a hátvédeket és adjanak keresztpasszokat a mezőnybe.

A 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjéhez vezető út nem volt könnyű a Koreai Köztársaság számára, amelynek mind az öt idegenbeli mérkőzésén egészen a Közel-Keletig kellett utaznia. A Taegeuk Warriorsnak sikerült legyőznie és döntetlent elérnie a későbbi csoportgyőztes Irán ellen, így hét győzelemmel és mindössze egy vereséggel zárt. Most abban reménykednek, hogy meg tudják ismételni a 2002-es világbajnokságon elért negyedik helyezést.

A portugálok fenyegető hátsó alakzatával szemben Bento abban reménykedik, hogy Szon Heung-min képes lesz eleget tenni ahhoz, hogy legalább a figyelem nagy részét magára vonja, és ezzel teret adjon Dél-Korea többi ügyes csatárának. A közelmúltban Egyiptom 4-1-es legyőzésénél a Szonra való összpontosítás lehetővé tette, hogy a Farkasok támadója, Hwang Hee-chan, Kwon Chang-hoon és a csereként beálló Cho Gue-sung helyet találjon és gólokat szerezzen.

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Son Heung-min Csatár 12 7
Kim Shin-wook Csatár 4 6
Kwon Chang-hoon Csatár 11 4
Hwang Hee-chan Csatár 13 3
Kim Young-gwon Védő 12 2
Hwang Ui-jo Csatár 12 2

Portugal can be fearless with this much attacking talent

Fernando Santos Portugália egyik legnagyobb futballkorszakát irányította, de ezzel a csapattal – amely összességében talán a legtehetségesebb, amit a nemzet valaha is kapott – felmerül a kérdés, hogy alkalmas-e még a feladatra. Egy visszafogottabb és védekezőbb megközelítés került előtérbe, annak ellenére, hogy Santos bármelyik pillanatban világklasszis támadók és játékvezetők légióját vetheti be.

A 2022-es katari időpont megszerzéséhez Portugáliának hosszú utat kellett bejárnia az UEFA selejtezőin keresztül. A 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjének A csoportjának utolsó játéknapján Portugáliának csak egy döntetlenre volt szüksége Szerbia ellen, hogy automatikusan kvalifikálja magát. Ehelyett a 2-1-es vereség miatt a favorit Törökországgal, majd Észak-Macedóniával kellett megmérkőznie. Portugália most 2006 óta először próbálkozhat a 16 közé jutással.

A Santos bármelyik mérkőzésen bevetheti a Cristiano Ronaldo, João Félix, Diogo Jota, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, André Silva, Gonçalo Guedes és Otávio összeállítását. Ez egy félelmetes támadócsapat, amely, ha engedélyt kap rá, szinte bármelyik középpályán és védelmen átgázolhat a 2022-es katari tornán. Természetesen Dél-Korea legnagyobb feladata az lesz, hogy megpróbálja blokkolni az ebben a szekcióban szereplő három-négy játékost, ha sikerrel akarnak járni..

Név Poszt Mékőzések Gólok
Cristiano Ronaldo Csatár 9 6
Diogo Jota Csatár 7 5
Bruno Fernandes Középpályás 9 3
João Palhinha Középpályás 8 2

Betting tips and odds on South Korea vs Portugal in FIFA World Cup 2022 Group H

Ahogyan az várható volt, Portugália a mérkőzés favoritja, ahogyan a 2022-es FIFA-világbajnokság H csoportjának első helyére is ők a favoritok. Az esélyek alapján a Dél-Korea-Portugália mérkőzés egy gólgazdag mérkőzésnek ígérkezik, de csupán egy ugródeszka a portugálok továbbjutásához.

A Koreai Köztársaság valószínűleg úgy tekint erre a mérkőzésre, mint egy olyanra, amelyről jó lenne pontot szerezni, de nem elengedhetetlen, mivel az ázsiaiaknak nagyobb esélyük van Ghána és Uruguay legyőzésére. A 11/1-es szorzóval rendelkező Dél-Korea a H csoport megnyerésére Ghánával egy szinten van, és esélyes arra, hogy a nagy esélyes Portugáliát elhódítsa.

A Dél-Korea-Portugália mérkőzésre december 2-án kerül sor, a csoportok végső, Katar 2022-es időpontjában, és az Egyesült Királyságban a BBC 15 órakor közvetíti.

Fogadások a South Korea vs Portugal mérkőzésre az LV BET-nél

A gólok, a gólszerzők és a hendikepek piacai a legforróbb oddsokat kínálják a kontinensek összecsapására a 2022-es katari tornán. Mivel Portugália ennyire nagy favorit, az LV BET Asian Totals csúszka úgy néz ki, hogy sokan fogják használni, ahogy ez a mérkőzés közeledik.

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki a világbajnokság esélyeiből és piacaiból az LV BET-nél, ne felejtse el megragadni a Bet £10, Get £10 üdvözlő ajánlatot, valamint az esélynövelő Superduper Bet promóciót.

Akár úgy gondolja, hogy Portugália fog nyerni, akár a Koreai Köztársaság fog jól küzdeni, tegye meg fogadásait az LV BET-nél!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *