WTA Finals 2022 fogad√°si lehetŇĎs√©gek

WTA Finals 2022 fogad√°si lehetŇĎs√©gek

WTA Finals Fort Worth 2022A tenisz vil√°g√°ban a WTA Final √°ltal√°ban a szezonz√°r√≥ verseny, a WTA szervez√©s√©ben. Ezen a versenyek a WTA ranglista legjobbjai vesznek r√©szt az egyesek √©s a p√°rosok k√∂z√∂tt is, azok akik egy√©bk√©nt a WTA Tour 2022 legjobbjai is voltak. Ez most m√°r az 51. WTA Finals lesz, √©s a 46. olyan, amelyen m√°r p√°rosok is indulnak. Semmik√©ppen ne gondoljuk, hogy itt hatalmas fŇĎt√°bl√°kr√≥l besz√©l√ľnk, az eg√©sz WTA ranking azaz WTA vil√°granglista legjobb 8 egy√©ni versenyzŇĎje √©s 8 legjobb p√°rosa indul ezen a versenyen. Ennek megfelelŇĎen itt az√©rt nagyon komoly √∂sszecsap√°sokra lehet sz√°m√≠tani, teh√°t tenisz tippek tekintet√©ben van √©rtelme megfontolni a torna fogad√°s√°t. A helysz√≠ne az idei WTA Finalsnek az Egyes√ľlt √Āllamokban, Fort Worthben lesz majd.

A tenisz szab√°lyok teljesen megszokottak, amelyeket eg√©sz √©vben is l√°thattunk a WTA tennis torn√°kon. A Finals meccseit kem√©nybor√≠t√°son v√≠vj√°k majd, √©s ez√ļttal sem lesz majd magyar versenyzŇĎ a Magyar Tenisz Sz√∂vets√©g √©gisze alatt az indul√≥k k√∂z√∂tt. Az indul√≥k 16 verseny eredm√©nye alapj√°n ker√ľltek meghat√°roz√°sra, √≠gy az idei √©v legjobbjai biztosan ott lesznek. De hogy kik lesznek azok √©s mire √©rdemes fogadni? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy k√∂vesse b√°tran az LV BET sportfogad√°si blogj√°t, ahol tenisz h√≠rek mellett fogad√°si tippek is megoszt√°sra ker√ľlnek. A k√∂vetkezŇĎkben pedig m√©g lesz sz√≥:

  • A WTA Finals verseny√©nek bemutat√°s√°r√≥l
  • Tippek k√∂z√∂tt is n√©zelŇĎd√ľnk a verseny vonatkoz√°s√°ban
  • Megn√©zz√ľk, hogy mit k√≠n√°l az LV BET erre a torn√°ra

A WTA Finals 2022 versenyének bemutatása

A WTA Finals 2022 verseny√©re 2022. okt√≥ber 31. √©s november 7. k√∂z√∂tt ker√ľl majd sor az Egyes√ľlt √Āllamokban, Fort Worthben, a Dickies Ar√©n√°ban. 8 egyes indul√≥ van √©s 8 p√°ros. Az indul√≥k n√©vsor√°t 16 kiemelt versenyen el√©rt tenisz eredm√©nyek alapj√°n √°ll√≠tj√°k √∂ssze, majd egy eg√©szen egyedi form√°tum szerint kezdenek el j√°tszani az idei √©v legjobb teniszezŇĎi. AlapvetŇĎen az√©rt a tavalyi √©vet is n√©zve elmondhat√≥, hogy a tenisz ranglista legjobbjai indulnak a WTA Finalsben, teh√°t ez nem egy szenior tenisz megm√©rettet√©s.

Az indul√≥k elŇĎsz√∂r k√©t n√©gyfŇĎs csoportba ker√ľlnek besorsol√°sra. Az elsŇĎ n√©gy nap sor√°n minden teniszezŇĎ j√°tszik egyet mindenkivel, majd az elsŇĎ k√©t helyezettek jutnak a csoportb√≥l az elŇĎd√∂ntŇĎkbe. A sorsol√°s szempontj√°b√≥l az egyik csoport elsŇĎje j√°tszik a m√°sik m√°sodikj√°val √©s ford√≠tva, a k√©t elŇĎd√∂ntŇĎ gyŇĎztese pedig majd a d√∂ntŇĎbe ker√ľl. A mezŇĎnyben teh√°t a tenisz √©lŇĎ eredm√©nyek alapj√°n a legjobbak ker√ľlnek be, sz√≥val n√©zz√ľk is, hogy kire √©rdemes majd fogadni!

Fogadási tippek és szorzók a WTA Finals tornájára

A WTA Finals torn√°j√°n a lebonyol√≠t√°s form√°tuma egy kiss√© elt√©r a megszokott√≥l a csoportmeccsek miatt, ettŇĎl f√ľggetlen√ľl azonban norm√°l tenisz fogad√°si piacokat haszn√°lhatunk ki. √ćgy fogadhatunk a meccsek gyŇĎztes√©re, alatta/felette piacokra, vagy √©ppen az egyes szetteken bel√ľli teljes√≠tm√©nyekre is, hogy a tenisz √©lŇĎ fogad√°s √°ltal biztos√≠tott opci√≥kr√≥l ne is besz√©lj√ľnk. A tenisz vil√°granglista idei egyik legjobbja, Iga Swiatek biztosan ott lesz majd az Egyes√ľlt √Āllamokban, nem t√ļlz√°s egy√©bk√©nt kap√°sb√≥l mondani, hogy r√° √©rdemes fogadni.

Ha nem is nyeri meg a WTA Finalst, biztosan oda fog ker√ľlni a v√©g√©n a legjobbak k√∂z√©, teh√°t a csoportb√≥l val√≥ tov√°bbjut√°sa megkock√°ztathat√≥. Ons Jabeur az idei √©v egyik nagy felfedezettje volt, az ŇĎ nev√©t is √©rdemes talonban tartani a fogad√°sok tekintet√©ben. √Čs ha m√°r Egyes√ľlt √Āllamok, akkor Coco Gauff szint√©n nagy es√©lyes lehet a WTA Finals megnyer√©s√©re, de Jessica Pegula j√≥ telje√≠tm√©ny√©re is √©rdemes fogadni.

Singles Rankings - WTA 2022

Fogadások a WTA Finals tenisztornára az LV BET-nél

Mivel a tenisz a vil√°g egyik legn√©pszerŇĪbb sportja a sportfogad√≥k √©s a sportrajong√≥k k√∂r√©ben is, √≠gy nem meglepŇĎ m√≥don minden versenyre bŇĎs√©gesen van fogad√°si lehetŇĎs√©g, nem is besz√©lve a 2022-es √©v egyik legnagyobb torn√°j√°r√≥l a WTA FinalsrŇĎl. A legnagyobb √©s legismertebb sportfogad√°si oldalak egyike, az LV BET is sz√°mtalan fogad√°si lehetŇĎs√©get k√≠n√°l, amelyek k√∂z√∂tt √©rtelemszerŇĪen a v√©gsŇĎ gyŇĎztesre vonatkoz√≥ piacok a legn√©pszerŇĪbbek. Nem meglepŇĎ m√≥don a legjobb szorz√≥val az LV BET is Iga Swiatek gyŇĎzelm√©t adja, de Simona Halep √©s Coco Gauff is el√©g j√≥ es√©lyekkel indul.

Azt javasoljuk azonban mindenkinek, hogy b√°tran keresse fel az LV BET sportfogad√°si oldal√°t, ahol sz√°mtalan fogad√°si piacot lehet m√©g √°tn√©zni √©s megtal√°lni k√∂z√∂tt√ľk a legjobbat!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *