ATP Tennis 1000 Paris Masters fogadási lehetőségek

ATP Tennis 1000 Paris Masters fogadási lehetőségek

ATP World Tour - Rolex Paris Masters 2022Az ATP a férfi profi tenisz világában felelős a versenyek megszervezéséért, mint nemzetközi szövetség. Többféle versenysorozatot tart fenn, ezek egyike az ATP Tour 1000 nevű sorozat, amelyen az ATP ranking szerinti legjobb versenyzők indulnak minden évben. A négy nagy Grand Slam után az ATP eredmények tekintetében ez a versenysorozat vonzza a legjobb játékosokat az ATP ranglista szerint és itt van a legtöbb néző mellett a legtöbb sportfogadó is. Ez nem egy szenior tenisz torna, itt tényleg a legjobbak meccselnek egymással a normál tenisz szabályok mellett, 2022-ben 9 különböző tornán. A versenyek között van keményborítású, salakos és fedett is, ez utóbbi az ATP tenisz tour utolsó versenye az évben, a Paris Masters.

A párizsi verseny nagyjából le is zárja a tenisz élő versenyek szezonját a 2022-es évben, hiszen már novemberben fejezik be a versenyt. Nagyon fontos versenyről van szó, hiszen ez zárja a Tourt és ez ad lehetőséget még a teniszezőknek az ATP Finalsba való kijutásra. Úgyhogy a tenisz ranglista szerinti legjobb férfi teniszezők biztosan ott lesznek. De ha kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire érdemes fogadni, akkor azt javasoljuk, hogy mindenki kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan érdekesség és tenisz hírek mellett tenisz tippek is elérhetőek nem csak a Paris Masters 2022 vonatkozásában. A következőkben pedig lesz még szó:

  • Az ATP 1000 Paris Masters versenyének bemutatásáról
  • Tippek között is nézelődünk a verseny vonatkozásában
  • Megnézzük, hogy mit kínál az LV BET erre a tornára

Az ATP Tour 1000 Paris Masters versenyének bemutatása

Az ATP Tour 1000 2022-es sorozatában az utolsó torna a párizsi Masters viadal lesz, amely a tenisz világranglista szerinti legjobb férfi teniszezőket fogja majd vendégül látni. A versenyre 2022. október 31. és 2022. november 06. között kerül majd sor Párizsban. Érdekesség, hogy a tenisz eredmények az idei ATP Touron azt mutatták, hogy tényleg mindent beleadnak a legnagyobb sztárok is az ATP 1000 versenyeken. A Magyar Tenisz Szövetség vonatkozásában is bizakodóak lehetünk, hogy Fucsovics is ott lesz majd a tornán. Fontos még kiemelni, hogy 56 egyéni induló mellett van 24 páros is a főtáblán Párizsban.

Ez egy fedett, keményborításos teniszverseny, szóval a tenisz élő eredmények tekintetében biztosan számíthatunk gyorsabb meccsekre, hiszen az időjárás sem fogja befolyásolni a labdamenetek gyorsaságát. A teljes összdíjazás majdnem 6 millió dollár, szóval nem meglepő, hogy mekkora az érdeklődés a teniszezők körében is az ATP párizsi versenye iránt. De hogy kire érdemes fogadni?

Fogadási tippek és szorzók az ATP Tennis Párizs Masters tornájára

Az ATP Tour versenyei a négy nagy Grand Slam után a legnépszerűbbek a szurkolók és a fogadók körében is. Ez azt jelenti, hogy minden valamire való bukmékernél számtalan fogadási piac érhető el az egyes mérkőzésekre. Nem csak a győztesre tudunk fogadni, de tippelhetünk például a szettek arányára, tippelhetünk arra, hogy ki hányszor nyeri el a másik adogatását, sőt még az ászokat is megpróbálhatjuk betippelni. Az ATP Tennis párizsi versenye vonatkozásában a végső győzelemre a leginkább esélyes az az 5 játékos, aki egyébként az idei évben is meghatározta az egész ATP versenysorozatot.

A 2022-ben több ATP Masters versenyt nyerő Stefanos Tsitsipasra érdemes kiemelten figyelni, mert ő a végső győzelemre egyik leginkább esélyes teniszező, aki biztosan fog 1-2 kört menni a főtáblán. Még figyelni kell az ATP ranking szerint a világ legerősebb teniszezőjének számító Carlos Alcarazra is, de Casper Ruud is nyert már idén ATP 1000 versenyt.

Fogadások az ATP Masters Paris tenisztornára az LV BET-nél

Tenisz vonatkozásában az egyik legnépszerűbb és legismertebb sportfogadási oldal, az LV BET is bőségesen kínál fogadási eseményeket, így természetesen az ATP tennis Paris Masters versenyére is fogadhatunk. Megtippelhetjük a végső győztes mellett az összes meccs győztesét, de olyan speciális piacokra is fogadhatunk, mint az alatta/felette piacok és a szettek pontos száma. A végső győzelemre az LV BET is Tsitsipast tartja a leginkább esélyesnek, de azért Nadal, Zverev és Ruud is odaérhet a végén a szorzók alapján.

De nem mutatjuk be most a teljes kínálatot, aki szeretné megtudni, hogy mire lehet még fogadni, az keresse fel bátran az LV BET sportfogadási oldalát a fogadási lehetőségekért!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *