ATP Tennis 1000 Paris Masters fogad√°si lehetŇĎs√©gek

ATP Tennis 1000 Paris Masters fogad√°si lehetŇĎs√©gek

ATP World Tour - Rolex Paris Masters 2022Az ATP a f√©rfi profi tenisz vil√°g√°ban felelŇĎs a versenyek megszervez√©s√©√©rt, mint nemzetk√∂zi sz√∂vets√©g. T√∂bbf√©le versenysorozatot tart fenn, ezek egyike az ATP Tour 1000 nevŇĪ sorozat, amelyen az ATP ranking szerinti legjobb versenyzŇĎk indulnak minden √©vben. A n√©gy nagy Grand Slam ut√°n az ATP eredm√©nyek tekintet√©ben ez a versenysorozat vonzza a legjobb j√°t√©kosokat az ATP ranglista szerint √©s itt van a legt√∂bb n√©zŇĎ mellett a legt√∂bb sportfogad√≥ is. Ez nem egy szenior tenisz torna, itt t√©nyleg a legjobbak meccselnek egym√°ssal a norm√°l tenisz szab√°lyok mellett, 2022-ben 9 k√ľl√∂nb√∂zŇĎ torn√°n. A versenyek k√∂z√∂tt van kem√©nybor√≠t√°s√ļ, salakos √©s fedett is, ez ut√≥bbi az ATP tenisz tour utols√≥ versenye az √©vben, a Paris Masters.

A p√°rizsi verseny nagyj√°b√≥l le is z√°rja a tenisz √©lŇĎ versenyek szezonj√°t a 2022-es √©vben, hiszen m√°r novemberben fejezik be a versenyt. Nagyon fontos versenyrŇĎl van sz√≥, hiszen ez z√°rja a Tourt √©s ez ad lehetŇĎs√©get m√©g a teniszezŇĎknek az ATP Finalsba val√≥ kijut√°sra. √ögyhogy a tenisz ranglista szerinti legjobb f√©rfi teniszezŇĎk biztosan ott lesznek. De ha k√≠v√°ncsiak vagyunk r√°, hogy mire √©rdemes fogadni, akkor azt javasoljuk, hogy mindenki k√∂vesse az LV BET sportfogad√°si blogj√°t, ahol sz√°mtalan √©rdekess√©g √©s tenisz h√≠rek mellett tenisz tippek is el√©rhetŇĎek nem csak a Paris Masters 2022 vonatkoz√°s√°ban. A k√∂vetkezŇĎkben pedig lesz m√©g sz√≥:

  • Az ATP 1000 Paris Masters verseny√©nek bemutat√°s√°r√≥l
  • Tippek k√∂z√∂tt is n√©zelŇĎd√ľnk a verseny vonatkoz√°s√°ban
  • Megn√©zz√ľk, hogy mit k√≠n√°l az LV BET erre a torn√°ra

Az ATP Tour 1000 Paris Masters versenyének bemutatása

Az ATP Tour 1000 2022-es sorozat√°ban az utols√≥ torna a p√°rizsi Masters viadal lesz, amely a tenisz vil√°granglista szerinti legjobb f√©rfi teniszezŇĎket fogja majd vend√©g√ľl l√°tni. A versenyre 2022. okt√≥ber 31. √©s 2022. november 06. k√∂z√∂tt ker√ľl majd sor P√°rizsban. √Črdekess√©g, hogy a tenisz eredm√©nyek az idei ATP Touron azt mutatt√°k, hogy t√©nyleg mindent beleadnak a legnagyobb szt√°rok is az ATP 1000 versenyeken. A Magyar Tenisz Sz√∂vets√©g vonatkoz√°s√°ban is bizakod√≥ak lehet√ľnk, hogy Fucsovics is ott lesz majd a torn√°n. Fontos m√©g kiemelni, hogy 56 egy√©ni indul√≥ mellett van 24 p√°ros is a fŇĎt√°bl√°n P√°rizsban.

Ez egy fedett, kem√©nybor√≠t√°sos teniszverseny, sz√≥val a tenisz √©lŇĎ eredm√©nyek tekintet√©ben biztosan sz√°m√≠thatunk gyorsabb meccsekre, hiszen az idŇĎj√°r√°s sem fogja befoly√°solni a labdamenetek gyorsas√°g√°t. A teljes √∂sszd√≠jaz√°s majdnem 6 milli√≥ doll√°r, sz√≥val nem meglepŇĎ, hogy mekkora az √©rdeklŇĎd√©s a teniszezŇĎk k√∂r√©ben is az ATP p√°rizsi versenye ir√°nt. De hogy kire √©rdemes fogadni?

Fogadási tippek és szorzók az ATP Tennis Párizs Masters tornájára

Az ATP Tour versenyei a n√©gy nagy Grand Slam ut√°n a legn√©pszerŇĪbbek a szurkol√≥k √©s a fogad√≥k k√∂r√©ben is. Ez azt jelenti, hogy minden valamire val√≥ bukm√©kern√©l sz√°mtalan fogad√°si piac √©rhetŇĎ el az egyes m√©rkŇĎz√©sekre. Nem csak a gyŇĎztesre tudunk fogadni, de tippelhet√ľnk p√©ld√°ul a szettek ar√°ny√°ra, tippelhet√ľnk arra, hogy ki h√°nyszor nyeri el a m√°sik adogat√°s√°t, sŇĎt m√©g az √°szokat is megpr√≥b√°lhatjuk betippelni. Az ATP Tennis p√°rizsi versenye vonatkoz√°s√°ban a v√©gsŇĎ gyŇĎzelemre a legink√°bb es√©lyes az az 5 j√°t√©kos, aki egy√©bk√©nt az idei √©vben is meghat√°rozta az eg√©sz ATP versenysorozatot.

A 2022-ben t√∂bb ATP Masters versenyt nyerŇĎ Stefanos Tsitsipasra √©rdemes kiemelten figyelni, mert ŇĎ a v√©gsŇĎ gyŇĎzelemre egyik legink√°bb es√©lyes teniszezŇĎ, aki biztosan fog 1-2 k√∂rt menni a fŇĎt√°bl√°n. M√©g figyelni kell az ATP ranking szerint a vil√°g legerŇĎsebb teniszezŇĎj√©nek sz√°m√≠t√≥ Carlos Alcarazra is, de Casper Ruud is nyert m√°r id√©n ATP 1000 versenyt.

Fogadások az ATP Masters Paris tenisztornára az LV BET-nél

Tenisz vonatkoz√°s√°ban az egyik legn√©pszerŇĪbb √©s legismertebb sportfogad√°si oldal, az LV BET is bŇĎs√©gesen k√≠n√°l fogad√°si esem√©nyeket, √≠gy term√©szetesen az ATP tennis Paris Masters verseny√©re is fogadhatunk. Megtippelhetj√ľk a v√©gsŇĎ gyŇĎztes mellett az √∂sszes meccs gyŇĎztes√©t, de olyan speci√°lis piacokra is fogadhatunk, mint az alatta/felette piacok √©s a szettek pontos sz√°ma. A v√©gsŇĎ gyŇĎzelemre az LV BET is Tsitsipast tartja a legink√°bb es√©lyesnek, de az√©rt Nadal, Zverev √©s Ruud is oda√©rhet a v√©g√©n a szorz√≥k alapj√°n.

De nem mutatjuk be most a teljes k√≠n√°latot, aki szeretn√© megtudni, hogy mire lehet m√©g fogadni, az keresse fel b√°tran az LV BET sportfogad√°si oldal√°t a fogad√°si lehetŇĎs√©gek√©rt!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *