BUNDESLIGA

A Bundesliga egy top labdarúgó bajnokság Németországban. Nem úgy, mint több topligás európai bajnokságban, a Bundesliga 18 csapat küzdelmeit öleli fel - feljutásos és kieséses rendszerben zajlik a sorozat, többnyire a hétvégeken. Mint a legnépszerűbb sport Németországban, a Bundesligát rengetegen nézik és a szurkolók hatalmas stadionokat töltenek meg, hogy lássák kedvenc csapatuk menetelését. A Bundesligában büszke futball csapatok szerepelnek, amelyekre egy egészséges rivalizálás jellemző, ezzel a német topligát a világ egyik legizgalmasabb elit labdarúgó eseményévé téve.

Regisztráció

Bundesliga - Németország legnagyobb klubversenye

Eredetileg 1963-ban alapították, a német Bundesliga mindig ugyanolyan erős volt és az egyik legmagasabbra értékelt és egyik legjobb európai bajnokság. A kimerítő 10 hónapos szezonban a Bundesliga csapatok hazai és idegenbeli mérkőzéseket játszanak és a cél a tabella legjobb helyezése. A bajnokság végén a legtöbb pontot szerzett csapat emelheti magasba a bajnoknak járó Salátástálat.
A Bundesligában elért siker egy német játékos és szurkoló egész életében célként lebeg. Jelenleg a Bayern München a birtokosa a legtöbb Bundesliga címnek, összesen 29 alkalommal sikerült győzni. A Borussia Dortmund és a Borussia Mönchengladbach áll a második helyen, 5-5 címmel, míg a Werder Bremen a harmadik helyet foglalja el 3 Bundesliga győzelemmel.
Manapság a német Bundesliga csapataiban számos külföldi szupersztár játszik, beleértve Robert Lewandowski-t, aki már 270 gól felett jár a versenyben és Marco Reus, aki szerepelt a 2014-es német világbajnok csapatban. Számos olyan ifjú tehetséget is figyelhetünk ebben a bajnokságban, mint Erling Haaland, Serge Gnabry és Jadon Sancho, akik a Bundesligát egy végtelenül izgalmas sorozattá varázsolják.

BUNDESLIGA SPORTFOGADÁS AZ LV BET OLDALON

Az LV BET fantasztikus Bundesliga fogadási palettát kínál. A sportfogadók olyan remek fogadási piacokat választhatnak, mint a Mérkőzés győztese, Pontos eredmény, Összesített gólok, Feletti/alatti piacok, Hendikep piacok, 1. és 2. Félidő speciális fogadások és még sok más.
Az LV BET sport blogon a legfrissebb híreket, elemzéseket és részletes előrejelzéseket találhat, valamint az elérhető promóciókat és bónuszokat is megjelenítjük ott.

Bundesliga

Bundesliga fogadás

A Bundesliga az utóbbi 50 év alatt a német sportkultúra alappillérévé vált. A 60-as évek elején alapították ezt a ligát, azzal a céllal, hogy erősítse Németország jelenlétét a futball világában. Mára a Bundesliga az elit labdarúgás része és ezt a bajnokságot az egyik legerősebbnek tekinthetjük a világon. És természetesen ehhez a remek ligához, megfelelő sportfogadási élmény is párosulhat. Ha valakit érdekel a német első osztályú liga és a sportfogadás, akkor érdemes az LV BET oldalán körülnézni, ahol rendkívül széleskörű fogadási paletta áll rendelkezésre. És még közben egy-két remek sportfogadási bónusz is elérhetővé válhat.

A Bundesligáról

A Bundesliga egy professzionális német labdarúgó bajnokság és Németország elsőszámú futball versenye. A szezon augusztus és május között zajlik, amelyben 18 csapat küzd egymással a bajnoki címért. A bajnok a DFL szuperkupába is bejut. A Bundesligában szinte minden szezonban hatalmas küzdelem folyik a bajnoki címért.

A Bundesliga története

A Bundesligát akkor alapították, amikor a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) egy ülést tartott 1962 júliusában a liga bemutatása kapcsán. A Bundesliga egy évvel később, 1963 augusztusában startolt. Ezt a bajnokságot azért indították el, mert többen úgy gondolták, a német nemzetközi labdarúgás zuhanásnak indult, miután csalódást keltő eredményt ért el a Chile-ben megrendezett FIFA Világbajnokságon. Számos játékos távozott külföldre, Olaszországba, a magasabb fizetésért. A Bundesliga megalapítása óta, a német labdarúgás nagyszerű sikereket ért el a maga két világbajnoki, három európa-bajnoki és 17 európai klubversenyen elért címekkel. Ezenkívül a Bundesliga adta Európa “Év játékosát” kilenc alkalommal.

Ebben a kimagasló bajnokságban az átlag nézőszám majdnem 20 000 ember volt az 1989/90-es szezonban. Ugyanakkor a több világbajnoki és sok egyéb győzelemmel a liga népszerűsége azóta nagy mértékben növekedett.

Bundesliga mérkőzések

Ha valakinek még új a Bundesliga online fogadás, akkor az első lépés lehet talán megvizsgálni néhány remek összecsapást, amellyel ráhangolódhatunk. Ebben a bajnokságban van bőven izgalmas és magas színvonalú mérkőzés, amelyet mindenképpen érdemes követni. Ezekre rendszerint jónéhány fogadási opció is rendelkezésre áll az online sportfogadási felületen. Nézzük, melyek a legnagyobb találkozók:

  • Der Klassiker — A Der Klassiker egy igazi derbi a Bayern München és a Borussia Dortmund között, a német labdarúgás két legsikeresebb csapata között. Számos bajnoki címet szerzett már ez a két gárda. A 2010-es évek elején harcoltak a bajnoki címért, de 2013-ban a Bajnokok Ligája döntőjében is megmérkőztek egymással.
  • Revierderby — A Revierderby egy futballmérkőzés, két klub, a Borussia Dortmund és a Schalke között, és ez az egyik leghevesebb rivalizálás a labdarúgás világában. Nagyon közel vannak egymáshoz a Ruhr vidéken, talán ezzel még nagyobb a rivalizálás, különösen ilyen lelkes rajongókkal.
  • Bajor derbi A Bajor derbi egy viszonylag új “párosítás” a Bayern és az Augsburg között. Az első mérkőzést 2011-ben játszották, miután az Augsburg feljutott a legmagasabb osztályba. Noha az Augsburg sikerei nem olyanok még, mint a Bayern sikertörténete, de ez a mérkőzés igazán izgalmas és érdekes Bajorföldön.

Bundesliga sztárok

A Bundesliga története tele van legendás játékosokkal. Azonban van néhány igazán kiemelkedő focista, ha a képességet és a teljesítményt nézzük.

  • Lothar Matthäus — Lothar Herbert Matthäus egy korábbi futballista, jelenleg futballmenedzser. Ő volt az első, aki a FIFA Világ Legjobb Játékosa cím győztese lett 1991-ben és a mai napig az egyetlen német játékos ezzel a díjjal. 2018-ig Matthäus tartotta a rekordot a legtöbb FIFA világbajnoksági szerepléssel. Rafael Márquez most utolérte rekordját. Egyébként volt már klubedző, de irányított nemzeti válogatottakat is, köztük a magyar válogatottat.
  • Wynton Rufer — Wynton Rufer, korábbi focista, aki több mint egy évtizedet töltött el profi karrierje során Svájcban és Németországban. Legnagyobb sikerei között említhetjük négy trófeáját és az UEFA Bajnokok Ligája gólkirálya is volt az 1993/94-es szezonban, amikor a Werder Bremenben játszott.
  • Steven Cherundolo — A legenda a korábbi csapatkapitánya a Hannover 96-nak. Jelenleg főedző az amerikai labdarúgásban, az USL Bajnokságban. Profi klubfutball karrierje során Cherundolo a Bundesliga mérkőzések észak-amerikai rekordere, 300 találkozóval.
  • Bum-Kun Cha — Bum-Kun Cha ázsiai rekord góllövő a Bundesligában. 308 mérkőzésen közel 100 gólt lőtt, amellyel Ázsiában és a Bundesligában is igazi legenda és beírta magát a történelem könyvekbe.
  • Jörg Albertz — Jörg Albertz igazán “rakéta” bal lábáról ismert, amely miatt megkapta a “Kalapács” becenevet a Bundesligában, ahol középpályásként játszott. Albertz jelenleg egy futballiskolát üzemeltet.

Német kupa

Másik nevén DFB-Pokal, a német kupa egy egyenes kieséses rendszerben zajló labdarúgó klubverseny, amelyet évente rendez a DFB (Német Labdarúgó Szövetség). A versenyben összesen 64 csapat vesz részt, beleértve minden Bundesligás klubot és ezt tekintik Németország második legrangosabb klub címének, a Bundesliga után. A szezon augusztustól májusig tart és a győztes bejut a DFB szuperkupába. Ráadásul a Európa Ligában való indulást is lehetővé teszi, hacsak a győztes nem szerzett már Bajnokok Ligája indulást érő helyet a Bundesligában.

Bundesliga fogadási lehetőségek

Ha valaki szeretne remek sportfogadó lenni, akkor érdemes megismernie a különböző fogadási opciókat is. Fontos megjegyezni, hogy a különböző sportfogadási oldalak más és más fogadási kínálattal rendelkezhetnek, ugyanakkor mi most összeszedjük a leggyakrabban előforduló és népszerű fogadási piacokat.

Mérkőzés győztese

A mérkőzés győztese fogadás remek opció lehet a kezdőknek is, ugyanis könnyen megérthető. Arra fogadunk, hogy vajon melyik csapat fogja megnyerni a találkozót. Nagyon mély focitudást nem igazán igényel.

Félidő eredménye

A mérkőzés vonatkozásában fogadhatunk akár egy félidőre is, mint például, hogy melyik csapat nyeri meg az első félidőt, stb.

Összesített fogadások

Az összesített fogadás nagyon gyakori a sportfogadó oldalakon, ugyanakkor ez már némileg nagyobb kockázattal jár, mint a mérkőzés győztese.

Jövőbeli fogadások

Ha egy magasabb szintre emelnénk a sportfogadási élményt, akkor megnézhetjük az elérhető jövőbeli fogadásokat, ahol nem egy mérkőzésre, hanem akár az egész szezonra fogadhatunk, mint pl. Melyik csapat nyeri a bajnokságot, vagy éppen Melyik csapat adja a gólkirályt.

Természetesen számos egyéb fogadási típus létezik, ilyenek a hendikep fogadások, ahol a csapatok erőviszonyai – ha csak a fogadóirodánál is – de kiegyenlítettek. A kockázatosabb fogadások közé tartozik az Első gólszerző fogadás is. A kombinációs szelvények olyan fogadások, ahol több választást helyezünk el egy fogadásban és minden kimenetelnek teljesülnie kell ahhoz, hogy a fogadás nyertes legyen.

A sportfogadásban, így a Bundesliga fogadásban is a tudás kulcsfontosságú lehet. Minél több információnk van az adott csapat vagy játékos teljesítményéről, minél többet nézünk utána, annál könnyebb lesz döntést hozni a fogadásoknál. Természetesen ez sem garantálja a nyertes fogadást.

A Bundesliga tele van érzelmekkel, hullámvasút szerű mérkőzésekkel és izgalmakkal. Ehhez és minden más sportfogadás és szerencsejáték tevékenységhez elengedhetetlen egy jó bankszámla menedzsment és pénzügyi stratégia létrehozása. A sportfogadó játékosokat könnyen megzavarhatja a rengeteg izgalmas találkozó, tehát rendkívül fontos, hogy megfelelő egyenleggel és szükség esetén bizonyos korlátozásokkal játsszunk. A Felelősségteljes Szerencsejáték oldalon további információkat lehet találni a megfelelő eszközökről.

Bundesliga fogadás | LV BET Sport

Az LV BET online sportfogadó oldalon széles körben találhatunk Bundesliga fogadási piacokat, ráadásul remek szorzókkal vannak kínálva ezek a piacok. És ha szerencsénk van, még egy-két fantasztikus bónusz is szembe jöhet velünk az oldalon.

Bármennyire is nagyszerű a Bundesliga, de természetesen egyéb labdarúgó eseményre, illetve számos más sportágra is fogadhatunk az oldalon, mint például röplabda, kosárlabda, asztalitenisz, síelés, kerékpározás és még esportra is. A még átláthatóbb fogadási piacokért, letölthető az LV BET sport applikációja, amelyen pre-match és élő fogadások és élő mérkőzés követés is rendelkezésre áll.