BASEBALL — AMERIKA NEMZETI SPORTJA

A baseball Amerika nemzeti sportja a 19. század óta, amikor Jackie Robinson felejthetetlen debütálást mutatott be a Brooklyn Dodgers-ben és megteremtette a sportoló ember új éráját az Egyesült Államokban. A jégkoronggal, a kosárlabdával és az amerikai futballal egyetemben, a baseball az egyik legnépszerűbb sport az országban, több ezer látogatót vonz élőben és több millió nézőt az otthonokban. Az LV BET-en most többet megtudhat erről a remek sportról és nagyszerű oddsokkal és fogadási piacokkal is találkozhat az év legjelentősebb baseball eseményeit illetően.

Regisztráció

HOGYAN FOGADJUNK BASEBALLRA

Amikor az online baseball fogadásról beszélünk, akkor az MLB (Major League Baseball) van leginkább fókuszban. Az MLB egy professzionális baseball szervezet és a legrégebbi fő profi sportliga Kanadában és az Egyesült Államokban. Az MLB-ben összesen 30 csapat szerepel, 15 a National League-ben (NL) és 15 az American League-ben (AL). Az MLB csapatok minden szezonban 162 mérkőzést játszanak és mindkét ligából mindössze 5 csapat kerül be egy 4 körös tornára, amely a World Series-ben csúcsosodik ki. A World Series-t rendszerint ősszel rendezik, egy 7 mérkőzéses sorozat a két liga bajnoka között, amelyet érdemes megnézni. Az MLB a Minor League Baseball-t is felügyeli és menedzseli a nemzetközi World Baseball Classic tornát a World Baseball Softball Confederation-nel együtt.

Amennyiben érdekli a fogadás baseballra, fedezzen fel egyéb kiváló ligákat is, mint például a kínai CPBL (Chinese Professional Baseball League), az NPB (Nippon Professional Baseball) és a KBO (Shinhan Bank SOL KBO) bajnokságokat is. A baseball fogadás viszonylag egyértelmű: válassza ki az eseményt, amely érdekli és fedezze fel az elérhető fogadási piacokat, mint például Első pontszerző csapat és Összesített runok az első 5 inningben. Amint megtalálta a megfelelő piacot, egyszerűen adja hozza választását a szelvényhez, határozza meg tétet és erősítse meg fogadási szándékát.

FOGADJON BASEBALLRA AZ LV BET-EN!

Ha közeledik egy játéknap, amire szeretne fogadni, látogasson el az LV BET Sportfogadás oldalára, ahol felfedezheti a rendelkezésre álló piacokat és oddsokat. Itt kiválaszthatja az Ön számára megfelelő piacot. A piacok között olyanok vannak többnyire mint a Divízió/Liga végső győztese és World Series győztese vagy éppen Hendikep, Összesített runok, Ütések hendikep, Inning eredmény és több tucat egyéb piac, mint pl. Szezon MVP.

Az LV BET sportfogadó oldal nagyszerű baseball események remek fogadási piacait és szorzóit kínálja játékosai számára, valamint számos egyéb hagyományos sport, valamint esport, szórakoztató rendezvények eseményei is a kínálatban szerepelnek.

It looks like we can't find what you're looking for. Perhaps searching will help.

Baseball