FIFA LABDARÚGÓ VILÁGBAJNOKSÁG 2022 ONLINE FOGADÁSOK

A futballrajongók várakozása világszerte a tetőfokára hág. Hosszú négy év telt el a legutóbbi FIFA-VB óta, amikor Franciaország 4-2-re legyőzte Horvátországot, és megszerezte a rangos trófeát. A figyelem most a Közel-Keletre, pontosabban Katarra irányul, ahol a FIFA tisztviselői úgy döntöttek, hogy a közelgő világbajnokságnak otthont adnak. A futball- és sportfogadás-rajongók az interneten fogják követni a FIFA labdarúgó világbajnokságot. Az LV BET az egyik legjobb sportfogadási oldal, ahol ezt megteheti, ezért íme, mi vár Önre idén novemberben.

Regisztráció

HOGYAN FOGADHAT A 2022-ES FIFA LABDARÚGÓ VILÁGBAJNOKSÁGRA

A novemberi FIFA VB döntőjében összesen 32 nemzet vesz részt, de közülük csak néhányan jutnak tovább a kieséses szakaszba. A kieséses szakasz végén kerül sor a döntőre – a modern labdarúgás végső dobogójára, ahol a két legjobb nemzet küzd meg a grandiózus FIFA-világbajnoki trófeáért. Milyen futballfogadási piacokra számíthat idén novemberben? A sportfogadók többek között olyan fogadásokat próbálhatnak ki, mint a torna vagy a mérkőzés győztesére vonatkozó fogadások, a helyes gól, az over/under és a hendikepek. Amíg a 2022-es FIFA VB kezdetére várunk, mit szólna hozzá, ha megismerkedne a fogadási piacokkal az LV BET Sportfogadással?

FOGADJON A 2022-ES FIFA LABDARÚGÓ VILÁGBAJNOKSÁGRA AZ LV BET-NÉL

Az online sportfogadás nem lehet kényelmesebb, mint az LV BET Sportfogadásnál. Akár online fogadási guru vagy, akár csak egy új fogadó, aki az első fogadását szeretné megtenni, sportfogadásunkat ezrek élvezik, ezért látogass el hozzánk bátran. A 2022-es FIFA világbajnokságra való bemelegítés elengedhetetlen, ahogy az is, hogy naprakészen kövesse a legfrissebb híreket és bejelentéseket. Ehhez egyszerűen látogasson el az LV BET Sport Blogra, a többiről pedig mi gondoskodunk.

FIFA Világbajnokság

A 2022-es FIFA VB nem igazán kerülheti el a legjobb élő fogadási oldalak figyelmét, és az LV BET – mint egy ilyen sportfogadási oldal – itt van, hogy egy korai összefoglalót adjon arról, hogy mit kell tudnia erről a látványos tornáról.

Soha nem fogadott még a FIFA világbajnokságra? Nem probléma. Ezt kell tudnod ahhoz, hogy elkezdhess fogadni a 2022-es FIFA világbajnokságra!
HOGYAN FOG MŰKÖDNI A 2022-ES FIFA VB?
Összesen 32 nemzet fog versenyezni a rendkívül rangos FIFA-VB trófeájáért, de hogyan is választják ki pontosan ezeket a csapatokat? A FIFA-világbajnokságot megelőző években a selejtező mérkőzéseket azért játsszák le, hogy pontosan ez derüljön ki. 

Ez azonban korántsem egyszerű feladat, még azoknak a csapatoknak sem, amelyek úgy tűnik, hogy minden egyes alkalommal lefoglalják a helyüket ezen a tornán. Valójában számos futballnagyhatalom bukott már el a múltban a selejtezőkön, és így lemaradt a világbajnokságra szóló jegyéről. A négyszeres bajnok Olaszország például nem jutott ki a 2018-as világbajnokságra, miután a rájátszásban kikapott Svédországtól. A nemzet 1958 óta minden tornán részt vett!

Mi történik a selejtezők után? A kvalifikált nemzetek a földrajzi régiótól függően négy nyolccsapatos csoportkörbe kerülnek. Ezt követően kialakul a csoportkör formátuma, ahol minden egyes potból véletlenszerűen választják ki a csapatokat, hogy nyolc, egyenként négycsapatos csoportot alkossanak.

Azok a csapatok, amelyek a csoportmérkőzéseikből az első vagy második helyezést érik el, kvalifikálják magukat a 16 közé, és ekkor kezdődik a kieséses szakasz. A kieséses szakaszban csak egy csapat juthat tovább, így ha 90 perc nem tudja elválasztani a két csapatot, akkor 30 perc hosszabbítást játszanak. Ha a meccs így is döntetlenre végződik, akkor büntetőpárbajnak kell eldöntenie a kérdést. Ez a formátum egészen a legvégéig folytatódik, amikor a két világbajnoki döntőbe jutott csapat egymásnak feszül a kontinensviadalért.
FIFA VB TÖRTÉNETE
Ha az első nemzetközi labdarúgó-mérkőzést akarjuk meghatározni, vissza kell tekernünk az időt 1872-ig, amikor is európai csapatok, Skócia és Anglia csapott össze egymással, ami – tekintve, hogy a mérkőzés nulla-nullás döntetlennel ért véget – feltételezhetően egy szundi fesztivál volt.

Csak 1900-ban került reflektorfénybe a nemzetközi labdarúgás az olimpián, bár a sportolók erőfeszítéseiért nem osztottak érmeket. A FIFA 1904-es megalakulása volt az, ami a labdarúgást igazán a nemzetközi színtérre emelte.

Eltartott egy ideig, amíg egy nemzetközi labdarúgóverseny alapjait lefektették, de az első FIFA-világbajnokságot végül 1930-ban Uruguayban rendezték meg, a fifa tisztviselőinek nagy örömére. A verseny az évek során megélt néhány hullámvölgyet, különösen a második világháború idején, amikor szinte valamennyi észak- és dél-amerikai nemzet úgy döntött, hogy utazási aggályaik miatt bojkottálja a világbajnokságot.

Az évek során a FIFA-világbajnokságot a világ minden táján rendezték már, többek között Dél-Korea és Japán, Franciaország, Németország, Mexikó, Mexikó, Oroszország, Anglia és Brazília. Maga a torna jelen volt az európai, dél-amerikai, ázsiai, észak-amerikai és afrikai kontinensen.

A legtöbb világbajnoki trófeával a vitrinjében Brazília rendelkezik, amely ötször nyerte meg a tornát, míg Németország és Olaszország egyenként négy címmel rendelkezik. A legutóbbi, 2018-as világbajnokságnak Oroszország adott otthont, amelyet Franciaország nyert meg, miután legyőzte az első alkalommal döntős és végül második helyezett Horvátországot.
MIKOR LESZ A KÖVETKEZŐ VB?
Mivel a FIFA-világbajnokságot négyévente egyszer rendezik meg, a nagy eseményt megelőző évben a várakozás az egekbe szökik. Mindez 2022 novemberében lesz, szóval jegyezze be a naptárjába, ha tényleg szeretné nyomon követni. Mi az LV BET-nél ott leszünk Önnel, hogy a legjobb online sportfogadási oddsokat kínáljuk, amiket valaha is találhat.
HOL RENDEZIK MEG A 2022-ES FIFA LABDARÚGÓ VILÁGBAJNOKSÁGOT?
Ha érdekelte volna, hogy hol rendezik a következő világbajnokságot, meglepődne, ha megtudná, hogy Katar a 2022-es házigazda ország! Ennek a közel-keleti országnak sikerült megelőznie az Egyesült Államok, Dél-Korea, Japán és Ausztrália pályázatát, hogy a végső torna házigazdája legyen.

Katar a rendező ország státuszának köszönhetően először lesz résztvevő, ezért mindent megtettek azért, hogy nagy, korszerű stadionokat építsenek, köztük az Ahmad bin Ali Stadiont, a világ minden tájáról érkező nézők számára. A televíziónézőknek sem kell majd a különböző időzónák miatt aggódniuk, mivel az optimális kezdési időpontokat gondosan úgy választják ki, hogy a lehető legtöbb néző számára legyen megfelelő.
2022-ES FIFA VB FAVORITJAI
Hogy az egyik futballóriás vagy egy meglepetésnemzet lesz-e az, aki elnyeri ezt a végső trófeát, azt csak találgatni lehet. Mindezek után a futballrajongók szabadon megtehetik a torna győztesére vonatkozó fogadásaikat az eddig kvalifikált csapatok alapján.

Ahogy az a FIFA-világbajnokságokon lenni szokott, sok ismerős arcot láthatunk majd, akik a torna legtöbb kiadásán gyakran jelen voltak. A regnáló bajnok Franciaország arra törekszik majd, hogy megakadályozza más nemzetek azon törekvését, hogy kiragadja a trófeát a karmaiból, míg Anglia arra törekszik majd, hogy eltemesse az EURO 2020-as bánatát, és egy újabb döntőbe jusson.

Nem is beszélve azokról az erős nemzetekről, amelyek folyamatosan a következő ezüstéremért küzdenek, köztük Németország, Spanyolország, Brazília és a 2018-as FIFA-VB második helyezettje, Horvátország. Néhány másik csapat, amelyen mindenképpen érdemes szemmel tartani, Belgium, Dánia és Németország, mivel mindannyian rendelkeznek a szükséges tehetséggel ahhoz, hogy felülmúlják a várakozásokat.

Mindezzel együtt a végső győzteseket bárki megtippelheti. A FIFA világbajnokság egy olyan torna, amelyen hihetetlen futballtörténetek születnek. Nem ritka, hogy egy esélytelenebb csapat a képességein felül teljesít, és meghódítja a nemzet szívét. A múltban láttunk már olyan házigazda országokat, mint Dél-Korea és Oroszország, akik túlszárnyalták az esélyeket – és a tavalyi torna későbbi második helyezettje, Horvátország is megmutatta, hogy milyen fémvázzal jutott be a FIFA-világbajnokság döntőjébe.
2022-ES FIFA VB FOGADÁSI PIACOK
A FIFA világbajnokságra való online fogadások fantasztikus tulajdonsága, hogy számos érdekes piac áll a fogadók rendelkezésére. Mielőtt ezt megtennénk, nem lenne rossz ötlet egy kis gyors kutatást végezni a résztvevő országokról.

Ha tisztában van többek között a kulcsfontosságú játékosok sérüléseivel, a játékosok közelmúltbeli formájával, a játékosok korábbi teljesítményével a nemzeti csapatukkal és az edzők sikerességi arányával, az segíthet abban, hogy megalapozottabb fogadásokat tegyen.

Mindenesetre, ha még új az online sportfogadásban, akkor biztosan hasznosnak találja majd a fogadási piacok áttekintését.

Helyes pontszám – Ez a fogadás a FIFA-világbajnokság mérkőzésének végeredményét igyekszik pontosan megjósolni. Például: Anglia 1-1 Olaszország.

Hendikep – Ez a fogadás nem létező előnyt vagy hátrányt ad egy csapatnak, majd azt próbálja megjósolni, hogy a csapat ennek ellenére nyerni fog. A Handicap fogadás akkor a legjobb, ha a két csapat közül az egyik nagy esélytelen.

Over/Under – Ez a fogadás azt próbálja megjósolni, hogy mindkét csapat együttesen több gólt fog lőni, mint a bukméker által megadott végösszeg. Például az Over 2.5 fogadás célja, hogy megjósolja, hogy a mérkőzésen összesen három vagy annál több gólt szereznek. Nem számít, hogy egyetlen csapat szerzi-e az összes gólt.

Szögletek – Ez a fogadás a megszerzett szögletek számát próbálja megjósolni. Az erősen támadó mentalitású csapatok általában több sarokrúgást kapnak, mint az ellenfeleik.

Tornadíjak – Arra lehet fogadni, hogy melyik játékos nyeri az alábbi díjak bármelyikét.

Az Aranylabda – A FIFA-világbajnokság legjobb játékosának ítélik oda.
Az Aranykesztyű – A FIFA-világbajnokság legjobb kapusának járó díj.
Az Aranycipő – A FIFA-világbajnokság legjobb góllövője kapja.
A FIFA-világbajnokság döntőjének MVP-je – A FIFA-világbajnokság döntőjében a legjobb teljesítményt nyújtó játékos kapja.
A FIFA Fair Play-trófea – Annak a csapatnak ítélik oda, amelyik a FIFA-világbajnokságon a legtiszteletreméltóbban és legigazságosabban játszott.

A torna győztese – A várakozásoknak megfelelően fogadhatsz arra, hogy szerinted melyik csapat nyeri a FIFA-világbajnokságot. Ennek a fogadásnak a nyerési esélye a csapat erősségétől függően változik, de az esélytelenebbekre fogadók nyerhetnek a legtöbbet, ha csapatuk a végéig kitart. Milyen volt azoknak a fogadóknak, akik arra fogadtak, hogy Portugália megnyeri az Eurot 2016-ban vagy Görögország 2004-ben?
2022-ES FIFA VILÁGBAJNOKSÁG FOGADÁSOK AZ LV BET-NÉL
Csak egy dolog biztos: 2022 novembere több mint elég akciót tartogat majd, amikor a FIFA világbajnokság bekopogtat az ajtaján! A világ legjobb élő fogadási oldalai között az LV BET lesz az Ön első számú forrása a fogadási piacok és az élő fogadási lehetőségek terén, így biztosan tudja, hogy hol keresse, amikor az akció elkezdődik.

Addig is ugorjon be bátran az LV BET Sportblogra, ahol a sportvilág legfrissebb szenzációit, fogadási tanácsait és bejelentéseit találja. A blogot néhány nagyon hozzáértő író írja, akik szívesen megosztják a sportfogadással kapcsolatos bölcsességük csemegéit, szóval miért ne olvasná el, és nézze meg, milyen okos tanácsot tudna beépíteni a FIFA világbajnokságra való fogadásokba?