DARTS

A darts vagy dart-dobás egy versenyszerű sport, amelyben dartokat (nyilakat) dobnak egy kör alakú céltáblába, a darts táblába. Ez a sport jelen van már évszázadok óta, de a modern darts először akkor jelent meg, amikor Brian Gamlin, egy lancashire-i ács feltalálta a darts tábla számozási rendszerét 1896-ban. A darts egy pontosságról szóló játék. A sport legmagasabb szintjén a játékosoknak kivételes kontrollt, sebességet és fineszt kell gyakorolniuk. Az LV BET-en a legjobb darts eseményekre lehet fogadni, remek oddsokkal. Nézzük meg közelebbről a darts fogadást, a lehetőségeket és piacokat.

Register

HOGYAN FOGADJUNK DARTSRA

A legprofibb darts mérkőzés az 501, az egyik legegyszerűbb visszaszámlálós rendszerben zajló játék. Az 501-es dartsban a játékosok 501 pontról kezdenek és három dartos körökben dobnak felváltva. Egy verseny számos játékból áll, amiket leg-nek hívunk. A szerzett pontokat levonják az 501-ből.

Pontokat a darts tábla adott területeinek eltalálásával lehet szerezni. Az 501-es dartsban a bullseye 50 pontot ér, a külső része ennek a területnek 25-öt. A dupla és tripla gyűrűk megduplázzák, illetve megtriplázzák az adott táblarész pontszámát. A pontelosztás nem hasonlít az íjászatban és más céltábla sportban lévő elosztáshoz, ahol a pontok értéke a kör közepe felé haladva növekszik, hanem ehelyett az értékek specifikus szegmensek alapján vannak felosztva, amelyek közül a legértékesebb a tripla részben van, ahol a játékosok akár 60 pontot is szerezhetnek. Az első játékos, aki pontosan eléri a 0 pontot, nyer és az utolsó nyílnak a duplában vagy a bullseyeban kell landolnia. Ha egy játékos 1 pontra csökkenti a pontszámát, vagy negatívba megy, akkor a játékos köre véget ér és a pontszáma visszaáll a kör előtti értékre.

Amennyiben érdekli az online darts fogadás, érdemes szemügyre venni a következő bajnokságokat és versenyeket: Premier League Darts (PDC), PDC Világbajnokság, World Series of Darts és a UK Open. Ha készen áll a darts fogadásra, ellátogathat a sportfogadás oldalunkra és kiválaszthat egy kedvelt eseményt és egyszerűen adja hozzá választását a szelvényhez, határozza meg a tétet és erősítse meg fogadását.

FOGADJON DARTSRA AZ LV BET-EN!

Látogasson el az LV BET sportfogadás oldalra és válassza ki az Ön számára megfelelő darts fogadási piacot a szorzóval. Olyan kimenetelekre fogadhat, mint a Mérkőzés győztese, Összesített legek, Leg hendikep, Első 180 (a legmagasabb lehetséges pontszám), Legmagasabb kiszálló, Pontos eredmény vagy egyéb ajánlatok, egyedi fogadási piacok.

Az LV BET sportfogadás oldalon több tucat érdekes darts fogadási piacot lehet találni, remek oddsokkal, ráadásul számos egyéb hagyományos sportágra, esportra és szórakoztató rendezvényekre is lehet fogadni.

It looks like we can't find what you're looking for. Perhaps searching will help.

Darts