NFL 2022/2023 kauden aloitus

NFL 2022/2023 kauden aloitus

Start new season in NFL: NFL, eli amerikkalaisen jalkapallon pääsarja koko maailmassa alkaa 8. syyskuuta, ja se päättyy tammikuussa 2023. Tämän jälkeen alkavat playoffit 14. tammikuuta, ja kausi päättyy kuuluisaan Super Bowl LVII -tapahtumaan. Super Bowlin puolustava mestari on Los Angeles Rams. Katsotaan seuraavaksi mitkä joukkueet lähtevät vahvimpina ennakkoasetelmissa tulevaan kauteen – vedonlyöntivinkkeli mielessä.

Jos pidit lukemastasi, löydät lisää kattavia urheiluartikkeleita- ja ennakoita LV BET urheilublogistamme.

  • NFL 2022/2023: Jenkkifutiksen eliittiliiga käynnistyy taas
  • NFL 2022/2023: Vedonlyöntivinkkejä- ja vihjeitä
  • Vedot NFL-otteluihin suoraan LV BETiltä

NFL 2022/2023: Jenkkifutiksen eliittiliiga käynnistyy taas

Syyskuussa käynnistyvä NFL-kausi tulee olemaan vuosimallia 103 NFL:än jo pitkässä historiassa. NFL Season 2021 päättyi monen yllätykseksi Los Angeles Ramsin Super Bowl voittoon. Tämän lisäksi uutta on Washingtonin joukkueen uusi nimi: Washington Commanders (aiemmin Washington Redskins).

NFL-joukkueet ovat jaettuna kahteen konferenssiin ja neljään divisioonaan: Länsi, pohjoinen, etelä ja itä. Konferenssit ovat nimeltänsä AFC ja NFC. Länsi-konferensseista löytävät itsensä Rams, Cardinals, 49ers, Seahawks, Chiefs, Raiders, Chargers ja Broncos. Itä-konferensseissa taistelevat taas joukkueet kuten: Bills, Patriots, Dolphins, Jets, Cowboys, Eagles, Commanders ja Giants.

Pohjois-konferensseissa ovat Packers, Vikings, Bears, Lions, Bengals, Steelers, Browns ja Ravens. Etelä-konferensseissa joukkueet ovat nimeltänsä: Titans, Colts, Texans, Jaguars, Buccaneers, Saints, Falcons ja Panthers.

Yhteensä joukkueita on siis 16 konferenssia kohden, 4 divisioonaa kohden ja yhteensä joukkueita on siis 32. Los Angeles Rams voitti viime vuoden Super Bowlin, ja todisti etenkin ”On the road” -pelaamisen tärkeyden. Vieraissa Rams voitti kaudella 7 ja hävisi vain 2. Vain Cardinals pystyi parempaan 8–1 tuloksellaan.

Jännite kasvaa kun lähestymme uutta kautta. Jopa kymmenen joukkuetta lähtee kauteen uudella valmentajalla, eikä ainakaan staattista kautta odoteta.

NFL 2022/2023: Vedonlyöntivinkkejä- ja vihjeitä

Minkälaisia voimasuhteita voidaan sitten olettaa ensi kauteen? NFL:ssä vetoja saadaan eri muodoissa, mutta hyvin suosittu alkukauden veto on aina veikata tulevan kauden Super Bowl voittajaa. Buffalo Bills on joukkue, jolta moni odottaa paljon, sillä joukkue on siirtänyt paljon ajatteluaan nopeaan, lyhyen tähtäimen menestykseen. 33-vuotias Von Miller oli erittäin tärkeä elementti Billsin Super Bowl juoksussa viime kaudella, ja sama homma varmasti jatkuu tälläkin kaudella.

Mikä mielenkiintoisinta Buffalo Billsin kohdalla, heidän NFL-kausi alkaa heti viime vuoden Super Bowl voittajaa, Los Angeles Ramssia vastaan. Tämä ottelu kertoo varmasti paljon Billssin kyvystä loppukauteen nähden. Vaikkei voittoa tulisikaan, on ottelun oltava vähintäänkin erittäin tasainen. Billsin hyökkäyspää pitäisi olla varsinainen pelote ensi kaudella, sillä nimet kuten Gabriel Davis, Stefon Diggs ja Jake Kumerow ovat vain muutamat nimet laatuhyökkäyksessä. Esimerkiksi Kaiir Elam draftattiin vielä mukaan, ja Tim Settle sekä DaQuan Jones liittyivät joukkueeseen.

Haastajajoukkueina heti Buffalon jälkeen ovat varmasti muun muassa Buccaneers ja Packers. Tom Brady ja Aaron Rodgers ovat alan legenda quarter-backkeja, ja näiden kohtaaminen on varmasti yksi kauden kohokohtia. Packers on kenties hivenen vahvempi ennakolta, ja saattaa yltää jopa Super Bowl -finaaliin asti. Myös idän vanha kettu Eagles saattaa yllättää monia. Joukkueella on erittäin tasainen joukkue, ja viime kauden recordikaan ei ollut huono (9–8). Ellei Eagles voida omaa idän divisioonaa, tulee se varmastikin olemaan Cowboys. Cowboysin ja Eaglesin taistelu NFC Itä-konferenssin voitosta tulee myöskin olemaan kauden kohokohtia.

NFL luonnos vetoon: AFC-konferenssin joukkueemme Super Bowl -finaaliin on siis Buffalo Bills. NFC:n puolelta valitsemme Packersin, joskin Eaglesia ja Buccaneersia kannattaa pitää silmällä, unohtamatta myöskään Cowboysia. Rams tulee tietysti puolustavana mestarina myöskin olemaan kova joukkue päihittää. Pari mustaa hevosta voisimme esitellä esimerkiksi Bengalsin, Chargersin ja Raidersin muodossa, mutta nämä pätevät lähinnä alkukauteen, eikä kokemus riitä todennäköisesti yllätysmäiseen playoff-runiin.

Paitsi Los Angeles Chargers, joka näyttää paperilla oikeasti todella vahvalta. Kun joukkueitta tutkaillaan tarkemmin, löytyy joukkueesta kenties liigan kolmannen parhaan sakkiin mahtuva hyökkäys ja puolustus. Puolustus oli lähinnä suurempi ongelma viime vuonna, ja tätä ongelmaa ollaan lähdetty taklaamaan huolellisesti: Khalil Mack, J.C Jackson, Bryce Callahan ja Austin Johnson ovat vain muutamia nimiä, jotka liittyivät Chargersin puolustukseen, ja kenties nyt on heidän aika loistaa jo vahvan joukkueen rinnalla. Suosittelemme ehdottomasti vetoa Chargersin puolesta, mikäli kertoimet suosivat siitä pientä mustaa hevosta.

NFL-playoffeissa tietysti näemme vasta todelliset voimasuhteet, ja tuolloin vedonlyönti muuttuu entistä mielenkiintoisemmaksi.

Vedot NFL-otteluihin suoraan LV BETiltä

NFL-kausi on lyhyt ja intensiivinen. Itse kausi päättyy hyvin nopeasti, mutta todellinen jännite alkaa vasta Super Bowlin kohdalla alkuvuoden puolella.

Jos kaipaat lisähöystettä katsellessasi pikkuyön tunteina NFL:ää suorana, voit käyttää LV BET vedonlyöntiportaaliamme. Sieltä löydät kohteet jokaiseen tulevan kauden NFL-otteluun, tai voit jopa halutessasi harrastaa live-vetoja. Voit myös laittaa Super Bowl -voittajavedon jo nyt kiinni halutessasi. Näet myös esimerkiksi aamuisin NFL tulokset suoraan sivustoltamme hyvin helposti.

Jos taas pidit lukemastasi, löydät kattavasti analyysejä, vedonlyöntivinkkejä ja ennakoita tulevista urheilutapahtumista ympäri maailmaa LV BET urheilublogistamme.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *